Ген. Радев: Всички заслужаваме да живеем достойно в България

Зад думите "Европа" и "стабилност" ГЕРБ крие своите провали, заяви ген. Румен Радев в Шумен. По думите му ГЕРБ твърди, че ни води по европейски път на развитие.

Обратно в новината

Коментари - Ген. Радев: Всички заслужаваме да живеем достойно в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ИСКАМ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ НЕГРАМОТНИТЕ НЕ ИСКАМ ПРОСТИТЕ, НАГЛИТЕ, ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДА ВЛАСТВАТ ИСКАМ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ И СИГУРНОСТ В БЪЛГАРИЯ В НАШАТА БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРИЯ НА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ НА ДЕЦАТА НИ НА НАС!!!!ПОБЕДА!!!!

Какво сигурност, бе, салфетко ? Вие искате да се изколим.

ПОБЕДАТА Е ЗА РУМЕН РАДЕВ ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ ЗА ДОБРОТО НА ХОРАТА ЗА СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА ДЕЦАТА НИ ЗА СУВЕРНИТЕТ ЗА САМОЧУВСТВИЕ ЗА СИГУРНОСТ НА ХОРАТА ЗА НАС САМИТЕ!!!!

Що за проста пръчка би си плюла за генералските пагони и да тръгне по акъла на Нинова ?! Освен за Радев ЗС друг не се сещам :)))

-След като изкупим България и възстановим лагера в Белене,генерал Радев заслужава повишение.Ще го преквалифицираме в картечар на боен хеликоптер - ще стреля без предупреждение по всеки който се опита да избяга.

си изживея живота достойно като генерала.Да бъда голям началник и командир в спаружена армия,да си сменя жената със по-млада,която да назнача на работа при себе си на която да давам по две заплати.Да си тръгна с"достойнство" от армията и тя да ме възнагради със 200000 лв.Да започна политическа кариера от нищото.Абе все достойнства.Ох,котьо.

Но без комунистите-динозаври, които пречат на развитието ни. Които продължават да служат на една североизточна империя и генерират единствено корупция, мафиотска престъпност и продажност. Тях просто трябва да ги изолираме и оставим на животоспасяващи дажби. Но за това е необходимо истинско правосъдие, а не мутро-комунистическо!

Имаше скандал в Европарламента с Йотова и турци хранени от Отворено общество

пишеше, че се уволнил с огромна сума от американската база, а не е протестирал

1.да живеем достойно2.да сме част от ЕС, но против санкциите с Русия и т.н. Не голи фрази. КАК,отговорите сега. Който ги даде, той ще е.

Тикво,тикво,напълно си прав,че всеки заслужава да живее по-добре особено в собствената си...РОДИНА,ама я ме светни,как...ти,по-точно,би...променил това като станеш...президент?!? На децата в яслата ли отправяш послания или на вече...поотрасналите гласоподаватели на Банстустаня???

дезертьор. Приемам го лично - слава Богу вече 14 г. ме няма тук. А за кво да стоя - за да могат такива пънове - и комунистите да крадат без мярка.. За да не мечтая за Тато, който освен на семейтвото не даваше освен обичайните привилегии нищо на другите. Знаем как Янчо Таков - син на партиен функционер лежа в затвора. И този летец - откъде ще става президент. Ама той учил във висша школа в САЩ, бил върха, ами да си беше останал там където беше - щеше да има много по-голяма полза като ръководител на ВВС., а не да се мъчи на дискусии.

Малко уточнение пенсионера Радев е учил в средна школа, а не във висша академия в САЩ и е бил НА слушателски курсове ТОВА Е СЕРЖАНСКО НИВО, А НЕ ВИСШЕ ОФИЦЕРСКО??

За неграмотниците от ГЕРБ ще поясня, че "академия" (като Уест Пойнт съответства на наше Военно училище - излизаш бакалавър), а "колеж" се равнява на военна академия - излизаш магистър, а в генералщабен колеж (къкавто е завършил Радев) се влиза след магистратура. - за Радев, висшите американски военни пишат - "стратегически лидер" (оценката е след завършването на Генералщабен Колеж на ВВС на САЩ) - Мама Цуца (естествено!) като лидер е по-зле от Бойко Борисов - представете си тогава, какво биха написали американците за Мама Цуца, след като за Борисов написаха, че е "дълбоко посредствен, дори тъпоумен оцеляващ интригант" в списанието на големия бизнес на САЩ - Форбс.

Да, заслужаваме да живеем достойно, но на някои хора това не им харесва. Достойни са само те. Другите сме плява, некачествен материал.

Заслужаваме, ама такъв като дезертьор теб едва ли сме заслужили.

....ЧЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ПО-ДОСТОЙНО ДА ЖИВЕЕМ ТУК В БЪЛГАРИЯ, НО НАЛИ 26 ГОДИНИ ТОВА ЧАКАМЕ. НЯКОИ НЕ МОЖАХА ДА ГО ДОЧАКАТ, ДРУГИ ЗАМИНАХА, А ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХМЕ ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАМЕ. " НЕ ВЯРВАМ, МАМО, НЕ ВЯРВАМ ОТ СИЙКА МОМА ДА ИЗЛЕЗЕ" СЕ КАЗВА В ЕДНА ПЕСЕН.

Ех ,Радев, Радев ,щях да гласувам за теб ,но как можа да избереш тази антибългарска партия ,ти българския или ...руския офицер ,съжалявам ,щом партията ти е по-мила ....!!!!!

Успех генерале! Вие сте точния човек за точното място. Вие сте нашата надежда, че България винаги ще я има. Ние, хората от провинцията сме с вас.

Провинциал, не излизай от името на провинцията - звучи много комунистическо, както навремето същите тия комунисти излизаха "В името на народа".

по-долу един ме подсети относно бившата ви любовница, понастоящем ваша съпруга. Кога е станала ваша съпруга - никой не знае. Но и в двата случая нарушавате закона - сексуален тормоз, ако не ви е била съпруга и конфликт на интереси, ако ви е била съпруга.

Поне не я е нагласил на ребота за 12000, без изискваната специалност. Ама ЦЦ го направи.

А сети ли се кога Трайчо остави законната си съпруга и заживя с подчинената си, която му роди и две деца. Много ли е важно това .

учете се от пърпвенците - лозунг на вашата партия. Това с 800 дни остаря и не е актуално, пъ учете се от първенците - лозунг на вашата партия Обещавайте, обещавайте - обещание къща нито прави, нито разваля. Това с 800 дни - никой вече не му вярва, онова което Волен обеща - хиляди лв.заплати и пенсии и то не е вече актуално, но вие като ЧОВЕК НА ЧЕСТТА ако обещаете двойно повече от Волен, може и да ви повярват.

Кво значи достойно - всеки мъж с нова булка, нов живот, нова любов и емоции - шегувам се... това е лично - всеки както се подреди с подчинените си. Това в белите страни се казва "сексуален тормоз", а у нас - нормално, можеш и президент да станеш.

уважавам Ви ,защото сте български офицер.Но хайде и Вие,престанете с тези кухи,заучени фрази и клишета(мразя я тази дума).Всички знаем какво заслужаваме ние българите.Действайте ,дела,направете заслуженото. Сега.Веднага.Стига бъдеще.Или банално,но нещо от рода "В близката далечина нещо бяло се чернее"

Пенсионера Радев каза- нямам опит а без опит следват риск Катастрофа Какво е създал Радев и БСП освен : - Кражба от заменки земи 30милр - Кражби по ЗОП данни за 10милр - Финансова катастрофа Жан Виден. Виж ГЕРБ и Б.Б. "лошите" : Мост2 на Дунав бе спрян Магистрала до морето за 600милн вместо 3000милн Сергей с португал. Магистрали Люлин, Околовръстни дъги Сф, Е79 Благоевград, мн. др. Метро Сф най-хубаво ЕС - Барозо Пречиствателни станции - море без фекали, Първи Циклотрон и мн. др. Спортни зали и промяна на градове улици, площади, БУМ в археология туризъм Виж кредитен рейтинг и признание за най успешна страна в източна Европа за 2016год Виж най- ниската безработица и ръст БВП Комуниста винаги, всичко и на всякъде изопачава и съсипва ...

Има и още - клошари, бездомници, убийци и самоубийци, агресивни млади хора, агресия дори у малките деца, първо място по смъртност от различни заболявания........................... Това при така наречените "комунисти" го нямаше и да, морето наистина беше чисто.

Това си е наследство от комунистите, как пък се самоубиваха до момента когато свалихте Борисов, а когато дойде Орешарски на власт понеже всичко цъфна и завърза самоубийствата изведнъж СПРЯХА. Та вие не умеете дори да излъжете както трябва! Не мога да ви понасям с вашите безкрайни ЛЪЖИ.

НЕ ВСИЧКИ!

така е но едни ходят по митинги, а други нагло се излежават и на хората се подиграват искате ли снимки и имена

ПИСМО ДО ВАНКА С ТАНКА: Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

Генерала с достойнство ли напусна армията.Те за какво го направили генерал,заради майсторлъка в лупингите ли?Тук не си кривя душата,добър е.Въртя се,въртя се и накрая се спусна с парашут на "Посрано% 20.

От този само клишета се чуват. Заучил трийсетина клишета и ги върти като развалена плоча.

Не може да го разберете това, westminster! Хората с промити мозъци се движат само от един девиз: Не съм аз Радевски, ни Христо, а безимен твой войник Виж също и "Винаги верни на Партията" и също Аз знам, че ти си права, когато съгрешиш дори

Това,че ген.Радев ще спечели много скоро ще стане факт.Сега може да слагате минуси и да не можете да заспите до сутринта.По-добре военен летец, отколкото юрист пуритан,а на всичко отгоре и без чар и обаяние.

Генерал на армия от два неремонтирани самолета ? Тоя, май, на тояшка е летял. А, сега е яхнал метлата на трите влъхви: Нинова, Йотова и генерал Деси.

Другарю, ние няма да избираме президент за секс, за да има "чар и обаяние". Ти искаш да е красавица, но като гледам и Радев не е кой знае колко обаятелен? Той да не би да е като Ален Делон, та искаш Цачева да е като Далида! Плюс това Радев е развеждан, женен за финансистката В СЛУЖБАТА му и лична ПИАРка. Оставил бедната си съпруга и две нещастни деца. Много е важно кой с какви очи гледа - ако си късоглед, никога нищо няма да видиш както трябва. Напротив, за мен Цачева си е много чаровна и обаятелна за годините си жена. Много ми е симпатична, върши си работата прекрасно, не е развеждана, с висок морал, юрист, отлично познава международното право и българското законодателство, с добър организационен опит, комуникативна, приветлива и още,още ......да изброявам ли? Работи така, че НАЩАТА ДА СТАВАТ, ПРОСТО ДА СТАВАТ. Какво повече от това? Не е като да дърсиш под вола теле, за всичко да пречиш, както и с нищо да не си съгласен, което естествено се прави НАРОЧНО И С ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ.

N. S.

Радев, ти като Трамп ......същата грешка. Бе, кой те кара да парадираш с тази титла генерал ? Махни я, излез като гражданин. Ти си обречен на неуспех още в момента, в който си се вписал в надпреварата с тази титла. В България няма армия, ти генерал ми се водиш ? Не мислиш ли, че е смешно ? Второ - и да има, ти си Натовец, а това изобщо не е на мода днес в България. Защо му трябваше на Трамп да се всписва в републиканците ? Грешка.

тоя генерал от соца сигурно иска всички да си увиваме партенки вместо чорапи за да сме равни и достоини. до сега смучеше заплата от правителството без много инициатива. сега стана с много акъл. ако е искал, можеше да не направил нещо докато е бил генерал.

давай радев!! още две седмици иху, и после тихо , тихо , тихо!

КАКВО МИСЛИ ГЕНЕРАЛА ЗА КАЗАНОТО ОТ ЕРДОГАН ЗА НАШИТЕ ГРАДОВЕ?!?!?!

Каквото мисли ръководството на БСП.

Този руски генерал много смешен, ау какви тези застъпва- само Белгия защитавала нашия интерес, това е интереса на Русия, другарю Генерал. Руският кандидат.

наблюдател на"Посрано" 20.Хич не му е зле на "достойния" генерал Радев.Голяма пенсия,200000 лв. на куп след пенсиониране/като главнокомандващ на 5 самолета/,топло местенце при майката-кърмилница след изборите за благодарност.Може да го направят президент на някоя голяма червена фирма.

Питай любимката си Бъчварова какво става с 20 пенсии при пенсиониране на военни и полицаи нали щеше да прави реформа да ги маха :) Само въздух под налягане.

Като на офицер от резерва му вярвам, но като Президент не мога да си го представя. Думи , думи, думи - толкова изтъркани, толкова фалшиви - като на С. Дмитриевич, като на Орешарски, като на Бареков, ... Жорж не броим-той си не иска, като Пищова, Светльо и другите изключения. Да не се самозалъгваме за пореден път. Не карайте децата си да избират Терминал2 Реалният избор е между Цачева и Трайков. Олигарсите имат и други начини освен изборите...

И защо да гласуваме за Цачева или Траиков а не за Радев или Каракачанов. Ще се обосновеш ли с нещо? Ама не с партиите които ги издигат а с личните им качества.

Защо никой тук от тролчетата не защитава и изтъква качествата на другите кандидати?? Да изтъква техните качества и предимства. А всички вкупом плюете по Ген. Радев?Или както по български: " Я не искам да съм добре, я искам он да е зле". Смешници!!!

човече, пет пъти питаш едно и също! очевидно си пенсиониран военен като радев! те затова ви пенсионират рано военните, щото бързо ви склерозират мозъчетата! та статията е за радев бе! за това го коментираме него , а не ганчев примерно!

Иска ти се да съм пенсионер?? Да , ама не, казваше един журналист. Млад и готин съм. Дано жена ти не ме види, че ще ти пораснат големи рога!!:))))))

Това са качествата на другите кандидати, преведено на Български незнам за такива но ти си пенсионер. И тези хора ще ми избират президент а незнаят защо ще гласуват за него!

Нека тогава да разберем на тези избори колко процента искат да живеят като средно европейци и колко искат като средно руско-азиатци. Ако ще сме европейци, да забравим за русия, пхенян, мумбай, делхи, улан батор и прочие. Ако ще сме русофили - да излизаме от ЕС, да излизаме от НАТО и да строим наново социализъм след невероятния успех, който постигнахме 1944-1989г.

Браво! Печелите Гинес за ОГРАНИЧЕНО МИСЛЕНЕ!

С какво ще запомним Цачева за периода от 8 г.??? Лошо и добро. Елиминирам физиономията и. Аз лично няма да я помня и един ден след изборите.

Първанката и ген.Марин бяха"истината".Осем години се наслаждавахме на "истините" на тези двамата.Истината не е с комундета и генерали,а истината е в достигане на средно европейско жизнено равнище с достойни политици,необременени партийно или от недалечното минало.

Неделко Миленковски, ке му резам кратуната као и Ванче Михайлов не е достал!

Защо Цецка никой тук не я коментира?това не е ли показателно, че тя просто е една фигура, която въобще не заслужава внимание. Радев го плюете, но все пак му обръщате внимание. Най страшното нещо е безразличието. И то е към нея. На съда е ясно.

ми защото статията е за пенсионер радев, затова коментираме него! понял да!?

Трябва да се мисли за бъдещето на страната и останалите да живеят в нея.Стига, стига цветове и партии. Вникнето в съдържанието на кандидатите и изберете този, който наистина заслужава. Да, за да бъдат децата ви щастливи , а не потурчени или ислямизирани. Това е последния ни шанс. ДА, ПОСЛЕДЕН ШАНС. Инак скоро няма да я има тази прекрасна страна България. Радев е истината!

ъхъ

Мен ген.полк. Цаню Бакалов ме произведе ,, лейтенант- инджинер"/ тъй казваше/, ни лейтенант станах , ни инджинер! Да са таковам в тъпото копче! Само,,Македонско девойче", за всички макета от МСБ - В.Търново! ВНВУ-,,Васил Левски"!

достойнство,след като си назначил любовницата си на две длъжности и им плащащ две заплати.Най-малко ти имаш право да говорищ за достойнство,който напусна армиятя почти като дезертьор ,а не с достойнство.

НЕ Е НАПУСНАЛ, ПЕНСИОНИРАЛ СЕ Е И Е ВЗЕЛ 200 000 НА КУП - МНОГО Е ЛЕТЯЛ НА ИЗТРЕБИТЕЛИ ЧОВЕКА КОГО Е ИЗТРЕБВАЛ НЕ ЗНАМ ....

генералче,ние обикновените българи работим и живеем с достойнство.Такива като теб и около теб работят и живеят без достойнство в името на личното благополучие,еснафщина,алчност и безкруполност.Ти ли ще ми кажеш как се живее и и ще ми сочиш пътя.Кръъгом,и да отиваш там откъдето си дошъл.

Като знам какъв съм инженер,хич не ми се ходи на зъболекар

като знам какъв зъболекар съм, хич не ми се ходи при инДЖинер!