Финансисти предрекоха по-тежка година

Частният финансов бизнес по света очаква втората година от оздравителния период на световната икономика да бъде значително по-сложна от първата.

Обратно в новината

Коментари - Финансисти предрекоха по-тежка година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А министър Дянков казва, че излизаме от кризата! Кой е прав? По-лека зима ли ни чака или по-тежка?! Щото ние все си караме тежки зими!... И за кого е целесъобразно повишаването на валутните курсове на тези страни? Май за по-богатите, за да имат интерес от износ и още по-голямо богатеене, а онези, дето искат и те да се развият малко - да потъват все повече!... Бразилия, Русия, Индия и Китай! Тези ще са силни следващите десетилетия! Те имат ресурс, а ние?!... Не ги надценявайте чак толкова! Е, имат ресурси, но имат и милиарди гладно, бедно, болно и мизерствуващо население! ЕС е нашето бъдеще - 500 милиона население, висока производителност, нови технологии, високо образование, екология, здравеопазване и т.н. ЕС не е нашето бъдеще ей така по принцип! Докато не почнем сами да мислим, да имаме идеи, как да решим проблемите си и да ги привеждаме в действие, няма нищо да се промени!... Европейците мислят и действуват, а ние не мислим, а само искаме да подражаваме и копираме! В същото време преливаме от пусто в празно!... А защо да не спретнем и ние, балканците, една икономическа формация - Сърбия, Румъния, Албания, Македония, България, Гърция и Турция, вместо да се караме помежду си?! Съединението прави силата!

не мога да бъда по-съгласен:)

А министър Дянков казва, че излизаме от кризата! Кой е прав? По лека зима ли ни чака или по тежка? То ний все си караме тежки зими!

Ъ-ъ-ъъъъ .... ИТАР-ТАСС има любезноста да ни информира за нещо, станало във Вашингтон !? Брей, тез тия лимонени портокализми .

Да спретнем и ние балканците една икономическа формация-Сърбия,Румъния,Албания,Македония, България и Турция и да отчетем напредък от 50% в далавери,кражби и измами в света!

Тия не можаха да разберат че ще има криза когато тя вече беше на прага на къщите им, а сега философстшат - нищо не им е ясно. А той май и никой не е.

(Бразилия, Русия, Индия и Китай) Тези ще са силни следващите десетилетия.Те имат ресурс,а ние????

Не ги надценявай чак толкова. Е, имат ресурси, но имат и милиарди гладно, бедно, болно и мизерно население. ЕС е нашето бъдеще: 500 милиона население, висока производителност, нови технологии, високо образование, екология, здравеопазване и т.н. Да не се възхищаваме чак толкова на неграмотните бразилски индианци, деградиралите от алкохол руснаци, световните производители на боклуци - китайците и мизерните индийци.

ЕС не е нашето бъдеще ей така по принцип. Докато не почнем сами да мислим, да имаме идеи, как да решим проблемите си и да ги привеждаме в действие, няма нищо да се промени. Европейците мислят и действат, а ние не мислим, а само искаме да подръжаваме и копираме. В същото време преливаме от пусто в празно.