Индекс за икономическа свобода по света 2016: Ние изоставаме

За поредна година ИПИ представя изготвения от института "Фрейзър" годишен доклад "Икономическа свобода по света 2016".

Обратно в новината

Коментари - Индекс за икономическа свобода по света 2016: Ние изоставаме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България никога не изостава, тя се бори с всички тъмни сили и окрадени средства за престижното челно задно място.

За поредна година крайно десният пропаганден ПСЕВДО-ИНСТИТУТ, Фрейзър на братя Кох и няколко други подобни крайно десни милиардерски фонда, пуска абсолютно пропагандисткия си ПСЕВДО-ДОКЛАД за да бъде тиражиран и предъвкван до повръщане от медиите по света. Което е и единствената цел на въпросната публикация-тоалетна хартия. Въпросният псевдо-доклад няма НИЩО ОБЩО с никаква наука, дори и символична. Стойността му е кръгла НУЛА, тъй като цялата методика е абсурдна, почива единствено на идеологията на поръчителите и преследва единствено пропагандистки и политически цели.

Отстъпваме във всичко. В краденето и лъгането напредваме.

В ЕС липсва тотална понятито "икономическа свобода", да не говорим и за друга свобода.

Бойко мачка камунягите и няма време да се занимава с икономика.

Боко си е комуняга и той.

Бойко няма време да се занимава с икономика, защото прави "схемички", за далаверите си. Той си знае, че келепир ще има, докато е КАПО ДИ ТУТИ КАПИ. (Capo di tutti capi е, италиански и по-точно сицилиански израз, означаващ алегорично "Бос на босовете")

BG е на 60-то място.link

Боковщинска стабилност.

Няма нищо чудно, че изоставаме. След като мутрите (СЕМ) сриват свободата на словото, как да се върви напред. Причините са ясни, но цензурата и манипулациите на журналистите, плюенето на козяците и НПО-тата, създават според Ричард Ран и Ронал Ът, ОТРОВНА ПОЛИТИЧЕСКА АТМОСФЕРА. Докато в дир-а няма свобода на словото, за популяризиране на причините, а не на следствията, ще се сриване. Ако не фалира и ФЕД, скоро няма да има и икономическа свобода на ЕС и в частност, на България.

Ако се направи едно още по точно проучване ще се установи че в БГ живеят добре 4-500К , останалите просто съществуват някак /мизерстват/. Както и да го смятат нивото ни е толкова ниско че в повечето развити държави получават за 1-2 дена работа една наша месечна заплата , срамно и тъжно от където и да го погледнеш.

Аууу...ние изоставаме! Май освен ДИРА, няма други изненадани ;)