И Румъния предвижда зелен сертификат за достъп до заведения и молове

Това е мярка за ограничаване на икономическия ефект на пандемията, за да избегнат пълно затваряне на някои икономически дейности

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Това е мярка за ограничаване на икономическия ефект на пандемията" Димек, "ако ви затворим напълно ще трябва да плащаме обезщетения. Затова ще си намалим клиентелата, за да фалирате сами." А иронията, че трябва да докажеш че си здрав, за да ядеш в Макдоналдс е сладка на езика.

боцкайте се и тук да стане така, защото колкото общият процент ваксинирани скача, толкова започват да си позволяват да налагат такива безумни сертификати.

Ама тази мярка работи само докато дойде време за данъчните да броят и разпределят парите.. И следват 200млн заемчета на седмица, щото парички нямааааааа. За радост на Кристалинка. Болезнено го усетиха всички европейски държави и сега са между банкерите и фарма индустрията, която си иска нейното (за което плати тлъсти суми)

Гърците вече гризнаха дървото, сега и румънците се натискат. Не ми се мисли как ще живеят хората там

А що си мислите, че и нас ще ни пропусне това? Гответе се за протести, щото ако видите какво се случва в Австралия. ще ви се изправят косите.

При нас не се случва още, защото цяла година го караме на избори. Един път да се закрепи парламент и правирелство, идва и тук.

Мисля, че трябват законови промени, че примерно сервитьор да ти иска личен документ!

Хора, гласувайте фрагментирано, така че да няма редовно правителство още поне година, така подобни фашистки "зелени паспорти" няма да бъдат приложени у нас, а междувременно ще излезе и истината наяве - за всичко това, което става по света - кой кой е и как стои зад "оандемията" и "ваксините", какви са истинските ефекти от тях и накъде я караме...

То като стане в цяла Европа, та чак в Австралия!

Живея в богата западна държава. Миналата пролет си поръчах нова кола. Онзи ден отивам в автосалона да питам защо още се бавят с доставката. "Човека се усмихна и каза: Погледнете паркинга ни - празен е. Не получаваме никакви доставки. " Един колега пък отива да си купува по-специален мерцедес. Онези му казват, че първо се подписва договора, после се чака поне 2 години и в договора гарантираш че ще платиш цената, която мерцедес ще има по време на доставката - някъде 2024/2025. А пък един трети колега чака 8 месеца за доставката на плейстейшън 5. Влизам в кафенето, жената на тезгяха само чака да влезе някой да си поръча нещо. Та, не ми говорете за "ограничаване на икономическият ефект". Това не е икономика, а комунизъм в действие. Цяло чудо е че хората още не са зацепили.

Ако излезе истината за пандемията, какво ще се промени? Да приемем, че се докаже, че вирусът е изпуснат от лабораторията в Ухан! Ще кажем, нищо не може да се направи и шапка на тояга докато умрем, така ли!

А мислиш ли си, че след едно земетресение примерно нещата ще са по-розови! Даже в договорите се предвиждат клаузи при форсмажорни обстоятелства!

Хага, 15.09.2021 Без социално дистанциране Правилото за социално дистанциране от 1,5 метра отпада от 25 септември, въпреки че остава препоръчително. Това означава, че кина, театри, спортни стадиони и събития на открито могат да се провеждат с пълен капацитет - стига посетителите да имат карта за коронавирус. Събитията на закрито, които не са седнали, могат да се провеждат с капацитет 75%. Могат да продължат и многодневни събития, стига ежедневно да се проверяват коронавирусните карти на посетителите, Образователните маски вече няма да бъдат задължителни извън уроците и ще има ограничение от 75 души за университетски лекции. Все още се препоръчват два пъти седмични тестове. Ако един ученик в началното училище е положителен за коронавирус, само те ще бъдат изпратени у дома, а не целият клас. (От 20 септември) В 17 милионна Нидерландия са ваксинирани над 70% от хората.

По-безсмислена и малоумна мярка здраве му кажи. Доказано и ваксинираните се заразяват, и заразяват, и умират. Да не говорим, че като гледам данните от Израел, САЩ и Великобринатия, изглежда, че единствено ваксината на Астра-Зенека има някакво ясно видимо влияние в/у смъртността. в Израел и САЩ, където ползват масово Пфайзер, данните за брой заболели и смъртност от дадения брой заболели преди масовата ваксинация и след нея, показват, че разлика почти няма при процента на смъртността. Ваксината на Пфайзер се оказа пълен та*ак.

В Дания хората се върнаха изцяло към старото нормално отпреди 2019 година! Там са ваксинирани над 70 процента, а възрастните над 98 %.

"Доказано и ваксинираните се заразяват, и заразяват, и умират." Да но... 1 на 100 се заразява и от тях 1:100 умира... т.е. 1 над 10 000 За същото време и същите условия 100 от 100 се заразяват и 20 умират. ама разбира се... доказано е че.... айде чупката с доказателствата като НЕ ЧЕТЕТЕ ЦЕЛИТЕ СТАТИИДЕТО ЦИТИРАТЕ , А САМО ЗАГЛАВИЯТА ИМ

Не чакай да умреш. Спирай мазните мръвки и белия хляб, почвай плодовете, зеленчуците, спорта, разходките сред природата и няма никой вирус да те победи. Аз се чудя, вместо зелен паспорт, защо не забранят на дебелаците да ходят по заведенията, тя логиката е същата... Доказано при хората с наднормено тегло рискът от тежко протичане е над 10 пъти по-голям и те по собствено желание не правят нищо за "общото благо". Малоумни неща се случват по света в момента с тези зелени паспорти...

1во в Израел нса с Астра 2ро в Израел почнаха ударно с ваксинациите, но заради ония с килимявките ваксинираха под 70% Много обичате да лъжете бе.

Истината просто ще накара заинтересованите кръгове, които в момента диктаторски управляват, да отстъпят или ще бъдат пометени. Демокрация ли е да ти кажат, набоди си това, за което сам си носиш отговорност, ако осакатееш или умреш, за да РАБОТИШ, за да влезеш в магазина или кафенето? Това е чиста здравно-икономическа диктатура. След година много от страничните ефекти от "ваксините" вече няма да може да бъдат прикривани, особено в страните с голям процент надупчени. И няма как да няма ефект...

отдавна сме на старото нормално тук кой разбрал разбрал

" показват, че разлика почти няма при процента на смъртността. " дай да го видим това показване бе... или няма как да си пратиш тефтерчето

Разгледай последните данни от Израел, ама подробно ги разгледай. И сам ще се убедиш, че видима разлика в нивото на заболеваемост и смъртност преди и след масовата ваксниация практически НЯМА.

На кво основание се твърди че тия инжекции произвеждат и имунни реакции срещи някъде си спайк белтък при това, в кви количества и с ква продължителност....Нула научни факти, нула експериментални ин видео , ин витро клетъчни доказателства.. .хаха идиоти

На кво основание се твърди, че тия инжекции произвеждат и имунни реакции срещу някъв си спайк белтък при това, в кви количества и с ква продължителност!?!?....Нула научни факти, нула експериментални ин видо , ин витро клетъчни доказателства....само щото масовия убиец кил дъ кид килър така твърдял.... .хаха идиоти

Защо лъжеш бе? В Израел има към 1,5 милиона деца под 10 години.

Разликата е, че Холандия и Дания регистрират по 3-4 починали на денонощие, а вие гоните стотачката, само от Ковид19. Ма живейте си живота ве. Веднъж се мре.

15.Sept,2021 ------------------------------------------------------- страна.....починали...........население ------------------------------------------------------- Bulgaria......65 починали....6,885,731 Austria.........7 починали......9,067,912 Germany.....78 починали....84,1042745 France.......79 починали.....65,446,490 Greece......43 починали......10,362,029 Italy..........45 починали......60,355,302 Romania.....81 починали......19,083,839 Serbia.......32 починали........8,695,190 Albania.......4 починали........2,874,032 Croatia.......7 починали........4,074,918 Denmark.......3 починали........5,816,682

дай ми ги да ги разгледам. Или забрави къде са... или да си ги намеря сам тия данни дето те подкрепят.

В ежедневната справка се посочва броя на починалите с COVID-19, а в общия брой починали се регистрират и тези починали по други причини, но с положителен резултат за COVID-19.

гоогле "израел ваксинирани" 61.5% ваксинирани, 7,452 Починали (9 млн население) България 15.5% ваксинирани, 9,809 починали (6.9 млн население) Дания 74% ваксинирани , 2,617 починали (5.9 население)

Заври си тия числа в гъза, откъдето си ги издрала...тъпак, аз пък имам друга статистика от VAERs и EudraVigilance - масова смърт след инжектирвания , която се изкарва смърт и увреждания от ковид некъв си , а не от фашистките инжекции за депопулация

Пишете в Google "corona stats". Израел: 5.08.2021 - разболели за ден 4,435 / 30.08.2021 - смъртни случаи 54 (0.012175874%). Израел: 05.12.2020 - разболели за ден 1,725 / 30.12.2020 - смъртни случаи 15 (0.008695652%). ЛЕК ДЕН, ДРУГАРИ!

гоогле "израел ваксинирани" 61.5% ваксинирани, 7,452 Починали (9 млн население) България 15.5% ваксинирани, 9,809 починали (6.9 млн население) Дания 74% ваксинирани , 2,617 починали (5.9 население)

При свръх изкривената статистика в България, няма как да се приемат подобни "данни". Колко хора ги писаха починали от ковид без дори да са имали положителен тест, а други в термален стадий се заразиха по болниците и си починаха от тежките си заболявания, а не от ковид. В България просто не се води коректна статистика и това се прави целенасочено и пак за ПАРИ.

стъкмистика си ти и твоите измишльотини

В ежедневната справка се посочва броя на починалите с COVID-19, а в общия брой починали се регистрират и тези починали по други причини, но с положителен резултат за COVID-19.

както ти казах и ПОКАЗАХ по-горе гоогле "израел ваксинирани" 61.5% ваксинирани, 7,452 Починали (9 млн население) България 15.5% ваксинирани, 9,809 починали (6.9 млн население) Дания 74% ваксинирани , 2,617 починали (5.9 население) кое не разбра? на колко процента става стадния имунитет? Кой го е посигнал... я сега седни и чети. чети... чети и унаучи цифричките.

ДАЙ ДА ГО ПРОЧЕТЕМ КЪДЕ ГО ПИШЕ ТОВА КОЕТО КАЗВАШ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! аман от измишльотини.

Малка поправка само - това не са проценти, а просто съм изчислил съотношението на смъртни случаи спрямо нови случаи 25 дни по-рано.

Това нищо не е! Аз имам зелен сертификат за получени ваксини за грип, хепатит, полиомиелит, туберкулоза, тетанус, бяс. Моят зелен сертификат даже не е зелен, а бял, защото е единствен по рода си! Скоро ще имам сертификат за редовната употреба на кондоми при случайни полови срещи, а освен това мисля да се валидирам редовно пред властите, когато подейства сутришното кафе! Аз съм изряден гражданин, умно-красив и отговорен към обществото, боря се за световен мир, семейства с две майки, двама татковци с рокли и ще защитавам до край правата на мадагаскарската мравка!

Ето ги: Пишете в Google "corona stats". Израел: 5.08.2021 - разболели за ден 4,435 / 30.08.2021 - смъртни случаи 54 (0.012175874%). Израел: 05.12.2020 - разболели за ден 1,725 / 30.12.2020 - смъртни случаи 15 (0.008695652%). ЛЕК ДЕН, ДРУГАРИ!

Докато проблемите са ни, че няма нови Мерцедеси и Плейстейшъни пак добре! Ако свърши храната и водата, тогава да му мислим...

едно си тролчо знае - едно си бае.

хе хе хе... ти си мислиш, че си ироничен, но..... Задължителни имунизации и реимунизации в България "всички новородени се имунизират с ваксина срещу хепатит Б през първите 24 часа от раждането и с ваксина срещу туберкулоза /БЦЖ/ от 48-мия час след раждането до изписването им от родилния дом" "от втори, трети и четвърти месец децата се ваксинират срещу дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, хемофилус инфлуенце тип Б инфекции и пневмококови инфекции, както и срещу хепатит Б, ако ваксината срещу хепатит Б е в състава на многокомпонентна ваксина"

Много е важно и всеки месец да си биеш по една ковид ваксина за отскок, поне докато не наториш почвата с обогатеното си на графен тяло, така е демократично, политкоректно и одобряващо Зелената сделка:)

Затова и в България доста от и без това малкото деца които се раждат са болни за цял живот.

Пандемиите по дефиниция не са статични, а динамични събития Пандемиите имат както пагубни, така и полезни ефекти (напр., вълни на заболеваемост & смърт и генериране на стаден имунитет), които са поетапни във времето Пандемичните вълни удрят популации от различни възрастови групи в различни точки във времето Обикновено пандемията започва с някои лоши новини (редица животи се губят) и завършва с изобилие от добри новини (цялото население има стаден имунитет)

"МОЖЕ да стане задължително", ама МОЖЕ И ДА НЕ стане задължително:)))) НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ!

Знам! Имам дете, но то няма сертификат, че ги е получило и сега не го пускат на халкидики и в мола. Аз обаче се оказах доста по-отговорен от сина, защото имам сертификат за всички тези ваксини! Сега си ходя на третия ръкав в гърция и му пращам снимки да се пули в детската градина, за другия път да знае да се сертифицира...

закриха половината си центрове за ваксинация поради липса на интерес иначе щяло може би да стане задължително - хаха