Мерят депутатските ястия до грам и калория

Депутатската храна в стола на Народното събрание се приготвя при изключителни мерки за калоричност и здравословност, пише в. "24 часа". Всичко е разчетено до грам и калория.

Обратно в новината

Коментари - Мерят депутатските ястия до грам и калория | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ехххххх! Народа много мъдро е казал:НЕ Е ЛУД ТОЗИ КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, А ТОЗИ КОЙТО МУ Я ДАВА. За това по-добре да си мълчим. Като сме си ги избрали, ще ги траем.

А къде се храни "гербаджийката" ИФ ???! Ще и трябва специална "гладна" диета ?!:) Освен евтина реклама на "свободния" ресторант друго не виждам! Инъче информацията е от знаково значение !? Смях?!:)

и да назначат Фидосова за главен диетолог!

Ей сега вече на Федосиевата , ще и отънеят ушите ...

След всички тези екстри които им предлагат и които са недостъпни за голяма част от народа зашо не казаха и какви жълти стотинки им струва следенето за здравословно хранене

Изглежда депутатите са в отпуска. Новинарите, като не могат да се хранят с тяхните "мъдри" изказвания, насочват вниманието към стомашно-чревния тракт на народните избраници. До тук, разбираме, какво излиза и влиза през устите им. До края на отпуската им очакваме да ни информират и за останалите телесни отверстия.

Даам... Преди не знаехме. Но това че, сега знаем, какво плюскат в НС, нас какво ни храни?!

Също, както храненето по детските градини - само чиста и полезна храна. ;)

Най-после се успокоих, като научих, че храненето на депутатите не е както в училищата и детските градини, че не ги тъпчат с полуфабрикати, чипс, вафли и че не са на кисело мляко и хляб. Ей, голяма грижа ми падна след тази новина!

Вместо да им готвят и да ги хрантутят,нека първо нахранят народа ни - такава мизерия,бездомници,беднотия е май един лош спомен от миналото отпреди 60-70 години???Защо го връщат всичко това?Нито социална политика,нито здравеопазване,нито армия и за капак продажна външна политика!И ще бъдат хранени с народни пари???

Господа, няма нищо верно в твърдението: "... депутатът може сам да сметне и да прецени колко да изяде." Както е известно, депутатите не са сами и нищо не правят самостоятелно. Колко да изядат се преценява и решава от господарите им, а не от тях. Смятането е непосилно и ненужно им. Но друго е важното. За депутатите и за негласните и гласните им чорбаджии, главното плюскане в копанката е не кюфте, а националното богатство. Него те дружно и успешно преработват в тор по силата на неотменимата си същност. "Плюскаща протоплазма".

Кога беше социализма - мислехме, че е лошо. Сега разбрахме, че не е... Парламентът трябва да бъде така, както преди двадесет години. Всички депутати да си работят - каквото си работят. Да се свикват сесии на определен период и да се гласуват законите и това е. Да се изчистят тези стотици паразити, които хрантутим ката ден.

Нима?! Е, браво! Трябва да бъдат обгрижвани народните избраници, защото те пък от своя страна денем, нощем работят за благото на народа. Сън не спят, горките. ;) Нека знаят, че народа всеки ден ги споменава "с добро".

Да се ЗАДАВЯТ !Народа гладен, а на тях им мерят калориите, кажете ни и за цените на гозбите, които предлагате!Да видиме ,с колко им олеква джоба на тия мушеници и крадци!Да им преседне дано!

моля ви господа от дир. бг не занимаваите гладня народ с тя изеднизи колко пари вземали и как ги хранели дано им приседне на изеднизите гадни!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тръгвам пак на работа дори и в събота , но за да ми е спокоен деня искам да тегля една майна на тези путки в парламента ! Ако щат и с камъни да ги хранят ,дреме ми на дядовия !

абе тя идиоти крадливи трябва да ги хранят само с отрова не виждате ли как се угоават като влезнат в парламента а допалнителни пари им дават да не умрат от глад идиоти мрасни наи ненужната пасмина в страната ни даже за да са депутати те трябва да си плащат защото за 22 год. нищо не са сваршили само добре си устроиха живота за години напред вище садебната ни система на какав хал е и сами си направете сметка трябват тези хрантутнизи тези са в по голяма тежест на данакоплаците от ромите 2ч0 идиота харчат повече пари на месез от пенсионерите аман крадзи варвете си !!!!!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

защо ни занимавате с досадни истории, дайте им заплата от 200лв., пуснуту ги сами да се оправят в кашата от законите им и тогава ги питайте колко сол, колко пипер и дали въобще си позваляват да ядат, защото има и сметки за плащане от тези 200 че и по-малко пари...

Дрън-дрън ярина! Мерили им калориите, ама Фидоската може да ги осъди за неправилно мерене... Не съм злобен човек, но споделям мнението на хора от форума: "Да се задавите дано, вашата рода!"

Много се гледат тия изедници.Не мисля да са ни нужни.Нищо добро не са направили за двадесет и няколко години.Само са се освинили и много забогатяли.Дано да не сте живи да си похарчите парите.

ЛИЧИ ИМ НА ДЕПУТАТИТЕ. КОЙТО ОТИДИ ДЕПУТАТ НАДХВЪРЛЯ СТОТАЧКАТА. ДАНО НЕ СЪБОРЯТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.

Да се задавят дано,измет нещастна!

Точно и аз това си мислех да им пожелая :)

Че повечето идват направо от селския двор с кокошките /не че има нещо лошо, но защо се срамуват?/, какво се правят на претенциозни английски благородници? Смешно е. Направо гротескно. Колкото и да си пращат децата по чужбина и в наши "лицеи", винаги ще си лъхат на фолк. Просто неистово искат бързо да се очистят от стария си родови имидж.

Във в-к 24 часа имат ли акъл? Защо дразнят хората излишно? Мислят че така ще си повишат рейтинга ли? И без това хората не гласуват и в Парламента влизат кретени. Това е така, защото има "партии" с твърд електорат. Тези партии (2 на брой-сетете се кои) опропастиха прехода от комунизъм към капитализъм, който и без това по принцип е ненормален

КОЛКО ЛИ КАЛОРИИ Е ПОГЪЛНАЛ АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ФИДОСОВА

Разплаках се от умиление! Каква грижа за чов...пардон, депутата! Аз се чудя как да наместя цели 500 калории, а те горките са му намерили цаката! Затова ли Фидоската е толкоз слабичка? Ще умре от глад, горката! Трябва да се вземат още мерки за задравословното хранене на народните представители, че току виж взели, че се натръшкали от глад!

Бабо Мецо, грижата е не само за депутата, но и за дупетата;)

Да ги премерят анадолските сурвакари, та да ги разхлабят малко!

Ох, смях, смяяях :)

2000ккалории са необходими ДНЕВНО на мъж на средна възраст с не много голямо физическо натоварване през деня. За спортисти може и повече или за работещи много тежък физически труд

хубаво би било ако направят нещо за оформяне на менюто в училищата, но то пък и аз много искам. иначе 2000 калории на 1 ядене са си бая, като се има предвид, че не се движат и изразходват не повече от 2000 калории на ден.

Не се оядоха дупетатите недни. Мазни порове

А храната в детските градини?Така ли се приготвя и там?

Хаха с тия "нормални" 2000 калории на хранене всичките ще настигнат Искра Фидосова скоро... :D

сложете им малко цианкалий в кюфтетата, той лекува стомашните болести, и глупостта също.

Как 2000 калории на едно ядене, тия луди ли са?! При тази седяща професия? Не е чудно тогава, че само за година след като ги изберат, всичките качват по двайсетина килца, а някои - и по повече! И защо нищо не се казва за цените на тези столове/ресторанти?! Защото наистина там винаги е било много вкусно и разнообразно, а цените са просто смешни - измислени са някога през 60-те години, и оттогава не са мръднали!

объркали са се драскачите от дир.бг пак. искали са да каят на ден сигурно. но както е казал народа "много е тежко да си юрналист, но все пак е по-добре отколкото да работиш" бездарници *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да дойдат при нас отсреща в стола на СУ на кулинарно пиршество. Аз черпя!

Не ми пука за тези депутатите ако ще и отрова да им дават. Защо няма толкова стриктни правила и столове в училищата, а мизерници нещастни?

Бе аз за менюто на депутатите не съм се много разтревожил, но ме тревожи менюто на обикновените хорица, че имам познати които от година и половина, а може и повече вече не обядват или не закусват за икономии и видимо им личи

Пазарувах вчера в Кауфланд. Изумена видях как млад мъж метна в гондолата, където имаше пакетирани земели четворки, разпечатано пликче с двечки..

Извинете, но това на какъв диалект е? Разбирам само български ...

Тъй като е нормално човек да поглъща по 1500-2000 калории на едно ядене- хахха, за депутатите може и да е нормално

Личи си,че им "мерят" грамажа и калориите.За 20 години всички пуснаха шкембета и надуха бузите.

Да, бе, да - тук е Блгария! Все пак тук - там някой грам им се спестява - за сметка на накое друго мастно депо:) Не ни ги раздувайте тези приказки! Какво ще кажете - и половият им ден ли е разчетен до секунди? Или това е причина за честото им отсъствие от заседанията? Глупости!

Те пият,хапват,серат и крадът за сметка на българския народ! :(

Очаквам утре да ме информирате и какво серат след като ядат като по учебник.

Ха-ха-ха-ха! Браво!

По една лъжичка цианид за всеки и няма да се оплакват повече. Аман от глупости Не стига, че ядат без пари ами и мърморели бре. Егати ненаситните свини. Хем ги хранят хем се оплакват. Цианид, арсеник и живак. Ей тоз коктейл за всеки от тях.

Ти пък, цяла лъжичка! От този продукт лъжичката стига за два казана супи ... Но по-интересен е арсеникът - бавно и с вкус, осигурява повече неприятни усещания и пълно отчаяние преди да настъпи освобождението - на тях от мъките, на електората им - от тях, значи, също така от доста мъчения... Ха-ха-ха, представих си за момент този сценарий - много вдъхновяващо! И живакът е добра идея, като знаем колко са кухи, едва ли биха загрели нещо до самия край ... като се сетя как ги разиграха преди години от Ку-ку с формулата на водата, направо ми се подобрява настроението...

Идеята е добра, можем да поканим някой и друг депутат да ни погостува и на нас...

Еееееееее, това вече е безобразие. А като акат бършат ли им задниците?

Те не акат.........направо серат

Не се знае. Нали тук ядат, а серат в чужбина.

серат върху главите на избирателите...