Затвориха 8 хотела в центъра на Атина

Замира хотелиерският пазар в Гърция, след като осем хотела в центъра на Атина хлопнаха кепенци за последните две години, лишавайки столицата от 800 хотелски стаи.

Обратно в новината

Коментари - Затвориха 8 хотела в центъра на Атина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в Есперия хотел бях юни месец миналата година, не беше зле хотелчето, тясно, но комуникативно. Атина обаче не ми хареса...

Сами сами - ех мечтиии. Колкото и да стачкуват и да се оплакват гърците са 10млн а българите 7млн, само че на гърците БВП е $330 милярда а на българите $90 милярда. Въпреки големия външен дълг на гърците познай кой на кого ще слугува :)

Сега в Атина а скоро и в България. Тука са прекалено много хотелите и е време да ги преоборудват в нещо друго :)

В Гърция проблема до голямастепен се дължи на уличните протести. За товаимнамаляват туристите. При нас - много сахотелите и са некачественни. т.е. нашите продажби на хотели нямат нищо общо с причината за техните.

Сори. не ме слуша днес :)

Прекрасно - на мързеливите гръцки мърлячи това им се полага ! Години наред се надуваха и гледаха презрително към останалите Балкански държави, без да има защо, а всъщност бяха едни прости и крадливи селяндури, които се хранеха от парите на ЕС. Сега е време да си ги изработят - с работа, а не с лежане и хленчене както досега. Задминахме ги в много положителни неща и ако имахме техният климат - щяхме да сме на светлинни години от тях. Българите не сме много работливи, но в сравнение с мързеливите гърци сме направо като фурии ! Да затварят направо държавата - за нищо не стават, като паразити са !

Ако имахме тяхното голямо крайбрежие и техния дълъг сезон ,щяхме да го бетонираме и осерем като нашето Черноморие.Да нацвъкаме плажните ивици с хотели без канализация и в морето да плуват *Ей това щеше да стане.В Атина има хотели ,където персоналът е изключително български.Много ти е кеф,че ще останат без работа и семействата им без доходи ли?

Тъпите Гърци в разгара на летния сезон не спряха стачките,сега да си чакат туристи!!!!

А бе комуняги, темата е за Гърция, защо пак плюете по правителството. Вие сте болни твари. Надявам се омразата ви към България скоро да ви разяде.

забравяш да споменеш, че техният БВП на глава от населението е около 5 пъти по-голям от българския.

Гърците са в криза. Това никой не го оспорва. Тази година дори намалиха заплати и пенсии. И все пак минималната работна заплата в Гърция е 580 Евро (1160 лв.). В България е 120 Евро (240 лв.). Разликата в заплатите е почти 1 000 лв. А цените са почти идентични.

не са. техните цени са доста по-надолу.

Стига глупости, цените им са същите като у нас само че в евро. Може да има определени неща които струват по-евтино, мо повечето стоки са 2 пъти по-скъпи.

И тази и догодина пак ще намаляват заплати. Не може да лежиш и да взимаш голяма заплата. Просто няма как да стане, освен с 300 милиарда заеми, но вече никой няма да им даде и цент.

да и да благодарим на извън земните и техните маики . но никога нетребва да обвинаваме боико маикаму цека цачева и леламу фидосова и останалите маллоумници

Ами да постачкуват още малко и след това ще ми ръфат цървулите. То като е затворено всичко там, как да отидеш да разгледаш? Да фалират, да почнат да работят за жълти стотинки и да приемат фактите каквито са и тогава може да намина да разгледам. До тогава ще си обикалям у нас, в Турция и Италия.

а това ни чака и нас да благодарим на онова недоразомение дянков боико цеко и компаня

Писна ми от тъпанари, които не помнят или пък не искат да си спомнят, че и преди година и половина България си беше най-бедната страна в Европа, че целия свят ни сочеше като най-корумпираната държава, че вървяха едни заменки, че цимент заля Черноморието ни, че Масларова правеше ремонти ...... Ти ненормален ли си или ти плащат да пишеш глупости.

Че сега да не е станала най-богатата страна в ЕС?