Нова здравна методика оставя хора без рехабилитация

Нова здравна методика спира почти изцяло достъпа на белодробно болни до рехабилитация.

Обратно в новината

Коментари - Нова здравна методика оставя хора без рехабилитация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми тя системата за рехабилитация, никога не е аботила за нормалния човек. Не съм чувал дори за някой, който е получил адекватна рехабилитация или с достатъчна продължителност, а знам за деца с ДЦП за възрастни с инфаркти и инсулти, за оперирани и т.н. Това не е новина!!!

На тяхната българия българи и българки не ѝ трябват. Трябва ѝ евтина работна ръка ще си внесе (разбира се, контрабанда). Трябват ѝ организми с женски форми 99,99% чист силикон ще си ги направи. Трябват ѝ правилни бюлетини в урните телевизията има грижата (вече не е нужно да се гасят свещите). Българите и българките са пречка и бреме за тяхната българия. Докато България е тяхна.

Изчезнаха няколко тирета, сложете ги сами.

И като се има предвид, че в готвените промени при ТЕЛК, почти няма да има хора с 50% инвалидност... Нема лошо. Направо ги стреляйте - инвалиди, пенсионери, болни - само излишни разходи.

Нищо ново. Отново геноцид.

изгониха ме, от Cанатоpиума в Cандански, защота в града има само един пулмоог, които много се срдел, ако му изпратят пациент, i санитарките са люти, яко калнат! ц "хобб в тласак", екзацербация, едва се добрах до цпешна в цофия, а цанданцки, повече да го не видя минаха 3 г, още малко останаха! хо, да не стапвам и вав боенната! хе ми даваха о2, а ме арестуваха! ген. тончо остави голяма пасмина.

Спокойно, господа политици, всички ще умрем то е ясно, но и вие ще пукнете, и ние ще ви чакаме там някъде друга вселена или каквото и да е, не знам къде, но ще се разплатим с вас, както подобава, спокойно!

Ама това не е новина ,щеше да е новина ако нещо се правеше в полза на народа а не само да го ползват за дойна крава.Но то не остана и кой знае колко на тази нация след 30-40 години ще останат само патладжанените тука да видим тогава оправляващите от къде ще смучат като кърлежи.

Ами с този счетоводител начело на МЗ какво друго да чакаме освен икономии на пари за сметка на здравето на хората.Нали за това е сложен там.

Ами трябва да се спестяват пари... Нали финансовото ни министърче заяви че ще си увелучум доброволно вноската към ЕС...

Дайте да дадем по 1000000 лв на професор Генчо за прожинки и екпериментални лекарства за 2-3 пациента и с ДДС-то което се върне да протим 2000-3000 ДПС-ри на рехабилитация. Или пък не?

За 4-ти път го изберете Бойко и ще останат само младите и красивите! В българия живеят едноклетъчен народ!

За да има пари за крадене, не трябва да се дават за ядене. Образно, ако се харчат средства за разни българи и тяхното здраве, някой някъде по върховете ще се лиши от бърз просперитет.