Коментари - Холандия: Цветанов ни убеди, че сте готови за Шенген | Днес.dir.bg

Холандия: Цветанов ни убеди, че сте готови за Шенген

Холандия смекчи значително позицията си за членството на България и Румъния в Шенген. Двама холандски министри се изказаха в полза на по-скорошното присъединяване на двете страни в шенгенската зона. Досега Холандия блокираше приемането на България и Румъния.

Обратно в новината

Коментари - Холандия: Цветанов ни убеди, че сте готови за Шенген | Днес.dir.bg

Коментари

НИТО СМЕ ГОТОВИ, НИТО ИСКАМЕ ДА ВЛИЗАМЕ В ШЕНГЕН!!! ИСКАМЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ И ОТ ЕС!!! ОТКАКТО СМЕ В ЕС, ЖИВОТА НИ СТАНА НЕПОНОСИМ!!!

А защо Станишев не можа да ги убеди?

Герберастите по всички дупки изтрещяват експоненциално. Не е за вярване до какви висоти на кретенизма могат да стигнат... Изборите ще са изумителен цирк. Пък кой знае... Току виж некой лъв или тигър прескочил решетките. Да видим какво ще правят шебеците!

Такава опасност няма. Изборите ще бъдат фалшиффицирани. Никой нежалан няма да прескочи. Можеш да се сигулен.

Мизантроп

Твърде е вероятно. Но това все пак не отменя цирка.

Тиквата се нагъзи на Израел и евреите дадоха заповед на холандците да махнат ветото за Шенген. Това ни е наградата от чифутите, да станем център за нелегални имигранти или по народно му казано, МАЙМУНАРНИК.

щом сме натоварени с равни задължения,трябва да имаме и равни права без отсрочки,включване в екипаж с румъния и други увъртания.

Много съмнително е диаметрално противоположното становище на Холандия при положение, че НИТО ние, а още по-малко холандците могат да ни убедят с ФАКТИ, че сме "заслужили" честта да се присъединим към Шенгенското пространство. Все си мисля, че ББ, ЦЦ и НМ съумяха да "изтъргуват приемането ни в Шенген" чрез чаканото с месеци от цяла Европа, САЩ и Израел заключение на разследващите за принадлежност на Хизбула към атентата в Сарафово. НИЕ какво ще спечелим предстои да ни каже премиера и най-важното КОГА ще се случи???

Ако това е истина евала на правителството, а ако част от "сделката" са визите за САЩ мога спокойно да кажа, че това правителство е останало в историята с перфектна външна политика. На тези които ще ми натресат минусите ще кажа, че сме избрали западния свят, а не ориента.....

и по-бързичко ако можеш! Ако влезем в Шенген първото, което ще ни се случи са транзитни лагери за нелегални имигранти - МАЙМУНИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ, КОИТО ЩЕ НИ ВИСНАТ НА ГЪРБОВЕТЕ! ....ЩОТО СА НИ МАЛКО РОДНИТЕ МАНГАЛИ. Ако не си наясно иди до Гърция да видиш, какво чудо е там с 1 милион маймуни! ...а вземи и Тиквата с теб и НА КОЛЕНЕ ТЕ МОЛЯ!!!! НЕ ГО ВРЪЩАЙ НИКОГА ТУК!

Плюйте комундета!!И в тая новина има неква измама!! Плюйте че промитите ви мозачета са така програмирани и платени!!:)Европа ни подава ръка с финанси и шенген,ние обаче не искаме .......искаме си да си правим измами,далаверки..искаме да сме най бедни,да си имаме мафия и съд който да ги пуска!!Искаме си корупцията!!!....Ебати шибаната новина....има нещо нередно в нея!!:)

Ама той Цвъчко "ви убеждава" от 4 години ама на яве нищо а вие продължавате да му вярвате????То не беше един дувар да се боядиса, едно павилионче да се събори и какви ли не щуротии ама вий си му вярвайте само дето сте глухи и слепи че в България не му вярват.

деер

Идеята е всички българи с мозък да са в чужбина, а тук нашите управляващи да си внесат работна държава от чужбина и България е затрита!!!!!!!!!Още преди 2030 ще сме малцинство!!!!

Другари, от "Позитано" обещаха по 0.32 лева на постинг като хонорар!!! Срещу принтирано копие от коментарите под статията. Изплащането ще става всеки ден от 8.00 д0 10.00 часа в стая 321 при др. Манова. Не вярвайте на др.Кутев, че трябва да пишем безплатно!

Абе,еееейиии... Комундета тъпи... Мче Асан от провинцията не е ли ората, бе?! Дайте там... ePay или нещо подобно... И ний да направим некой леф...

Мили хора, преди да се правите на недоволни компетентни прочетете малко! Каква е разликата между Шенген и еврозоната например ?

илитерат!!! много подходящ за ръководен пост в ГРОБ....

нема такъв смех нема....търновскта пръчка моля висе ги убедило ....ма умирам от смях...така не ме е болял коремът от смях след измазването на КПП-то на Боко на Капитан Андреево...))))))смях смяяяях

от ап - арбеидспартие се оправлява (такава е офицаилната верся). не потискаме чесната деиност - нашета бурокраця я смазва (може да пробваш ако не вярваш). няма ограбване на имущесвото - предаването по наследство е с з0% данук, пук ти си меисли че е твое. няма подтискане на интелигенцията - имаме ликестилинг (всички са равни, е някои са по равни). имаме петрол - маи другите ни го имат.... ама и толкова стига. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво ли са им обещали на Холандците? Сигурно са им казали, че в БГ условията за отглеждане на индийски коноп в някои южни райони са много добри и няма производствени разходи.

А дали са му казали ГОДИНАТА

чета и недоумявам колко много се изказват без да знаят за какво иде реч... един свързва темата с хизбула, хизбула-та трябваше да даде рамо за визите, но от амереканска страна нищо не се долавя, друг форумец твърди, че щафетата на Холандия щяла да поема Англия, без да знае горкия/ката че последната няма нищо общо с Шемген, трети дирбеггец донася, че не трябвало да се бърза с шенген, защото... въвеждането на еврото не било от полза?!?

rado_7_6@

Обаче според майка им и съседката са генийчета и само кръволока боко им пречи на 'реализацията' :)

Знаем, знаем как ви е убедил - с няколко милиона в швейцарската ви сметка. Знаем и как цв. цв. събира пари в БГ за да ви "убеди". А и нещо да ти кажа холандецо - изобщо не сме готови ни за Шенген, ни за ЕС. Ама когато парите говорели и боговете мълчали, та и вашата работа.

Някой ще ми обясни ли защо на обикновения българин му е изтрябвал Шенген?!

12 отговора на Николай Марков: Борисов беше човек от другата страна НЕ гласуващ казва: 11 февруари 2013 в 20:32 - "Очи в очи" по БТВ БОМБА! ИМАЛО Е ЗАПОВЕД НА ШЕФА НА НСО БОЙКО БОРИСОВ ДА НЕ БЪДЕ ДОПУСКАН В ДЪРЖАВНА СГРАДА, ЗАЩОТО: ТОЙ Е ОТ ДРУГАТА СТРАНА! В студиото на Лице в лице по bTV бившият служител на НСО Николай Марков хвърли бомбата, че докато е бил охранител и е охранявал Симеон Сакскобурготски, Бойко Борисов Е НЯМАЛО ПРАВО ДА СТЪПВА В ДЪРЖАВНА СГРАДА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И В СГРАДАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. Заповедта е била издадена към НСО от тогавашния шеф на НСО ген. Владимиров и е трябвало да бъде спазвана от хората на службата. Пред състава си ген. Владимиров е мотивирал заповедта с думите: Защото е от ДРУГАТА СТРАНА!. Николай Марков каза още, че до 1996 година Бойко Борисов е бил ЕДИНСТВЕНО ПОЖАРНИКАР КАТО СВЪРЗАН С МВР. По това време нямаше охранителни фирми, имаше единствено СИЛОВИ ГРУПИРОВКИ ЗА РЕКЕТ И ВСИЧКО БЕ ОБЛЕПЕНО С ЛЕПЕНКИ НА ВИС И СИК. Никаква ИПОН още нямаше. Това го казвам по повод обясненията по Буда, че Борисов бил разработван заради това, че имал охранителна фирма и охранявал Симеон и Тодор Живков, каза още Николай Марков. Николай Марков хвърли още две бомби че сегашният шеф на НСО, бившият личен гард на Бойко Борисов Тодор Коджейков е бил замесен точно в такава афера като служител на НСО, като е охранявал криминални босове. /б.р. това написа и АФЕРА ПЪРВА веднага след покушението над Ахмед Доган/. Марков показа и документ, който удостоверява, че правителството на ГЕРБ в лицето на Борисов е назначило ген. Стоян Томчев, който бе изгонен заради охрана на НСО към подземния свят и е бил шеф на охраната на Маргините, докато е бил зам-шеф на НСО, на висша позиция в ДКСИ комисията за класифицирана информация.

Сега може да яде банани всеки ден, а преди само за нова година.

И според Цветанов ти си готов за Шенген.

Под съветско робство за 45 години се е премахнала безработицата. Образованието и здравеопазването са били безплатни, създадена е промишленост, научен и културен потенциал, развито е селскостоп. производство, престъпниците са вкарани в затворите, през работоспособната си възраст всеки е можел да си вземе жилище и мин. една кола. ОГРАНИЧЕНИ са били правата да се пътува в чужбина неорганизирано и да се плюе против властта. След освобождаване от съветското робство идва демокрацията и за 20 години беше унищожена промишлеността, селското стопанство, образованието, здравеопазването, културните ценности и въобще ценностната система у хората, престъпниците бяха пуснати на свобода, властта е в ръцете на престъпността, безработицата, деградацията и циганизацията на населението е тотална, смъртността е нараснала значително, за трудоспособната си възраст мога да си купя само кола на старо, но не и жилище, затова пък имам право гласно да псувам властта и да пътувам в чужбина, ако имам пари.

Всичко, което описваш, се тества във времето. Ако беше така, както го описваш, сега щяхме да сме в развит комунизъм (забележи, че никъде няма такъв), щяхме да сме умни, образовани, културни, науката ни щеше да е водеща в света и предприятията ни щяха да произвеждат елитна конкурентна и наукоемка стока. Вместо това се оакза, че производството ни е нескопосано, науката се води от учени от селски произход със стърчащи косми от носа и от ушите, а образованието ни е на ниво такова, че българите масово прочитат неща, като не разбират какво са прочели. Не могат и да смятат. Иначе знаят прекрасно история на комунизма и се опитват да впрегнат тези 'знания' в нещо, което пречи от десетилетия на 27 нации. Вече бедни нации. Сега ясно ли ти е, че бълнуването ти е заемка от пропагандните материали на ЦК на БКП? Всичко, за което говориш, беше наобратно, само за безработицата си прав, но последствията от липса на безработица са фатални за всяка една икономика и в дългосрочен план водят до крах на пазара. Понеже само конкуренцията прави икономиката и отрежеш ли я, порязваш и икономиката. Не познавайки основните закони на обществата и на вселената, един тъпак може да си измисли всяка обществена система и да я хвали. Но и тъпакът трябва да застане мирно пред истината, когато види реализацията й. САМО комунистическият тъпак е толкова голям тъпак, че да му навреш главата в лайната, които е изсрал, пак ще разказва колко хубаво мирише в комунистическите лайна. За това толкова много хора казват, че комунизмът е психиатрична диагноза. От тежките и почти нелечимите.

Поплювко! Ако не можеш да отидеш в Норвегия, поне прочети нещо за нея! Колкото до развитият ти комунизъм, никога не е съществувало такова понятие! Но това го отдавам на неграмотноста ти. Говореше се за "Развит Социализъм"! Някои скандинавски страни са постигнали нещо подобно!

Къде бъркам...май не бъркаш за нищо...това е истината за прехода...само истинска лева партия и абсолютно болшинство в парламента може да изведе България от блатото...да се спре изнасянето на милиарди от монополистите и в други държави ... банките само български...но има едно но...

Ето го доказателството,че посочването на Хисбула, като извършител на атентата е станало под натиск! Поне добре го е изтъргувал Борисо, не може да му се отрече. Дано е заплатим скъпо и прескъпо това "омекване" на Холандия....

Айде дойдоха платените герберски драскачи

Е пак ще се наложи да пребоядисваме КПП-тата. Тя онази боя дето само ни бе останала да плесне (за някакви си 4 или 7 милиона бяха), взе че изгоря от слънцето. От чакането!

Да, готови сме. Доходите ни са като вашите. Живота ни в България е като вашия, тук всичко е ОК. Тук е един рай.

Явно Цветанов е занесъл в Холандия от онези гъби, халюциногенните. Или заедно с този от снимката са се напушили яко.

Бизнесмените от "СЛЕ Груп" Станимир Стоянов и Лъчезар Богданов, прочули се покрай Дюнигейт като ортаци на Кумецо на Цветан Цветанов , лично са били заведени при началника на ДНСК Иван Симидчиев от сегашния шеф Милка Гечева, за да получат разрешение за ползване на хотелския комплекс "Мелницата" в Несебър. По това време Гечева е директор на звеното, което издава Акт 16. Така Цветан Цветанов покрай своя Кумец - се оказва заинтересована страна в огромния скандал по узаконяването на незаконния хотел Менабрия от вездесъщата мафиотска група-СЛЕ груп,както и случая с 29 декара Дюни....... Впрочем-каква е официалната реакция на ЮНЕСКО по затритата от българските политически мафиоти 6 вековна Мелница-Символ на Несебър,по подобие на Кулата в Солун??????Каква е реакцията на президента на ЮНЕСКО-българката Ирина Бокова??Незаконният хотел трябва да бъде премахнат незабавно,да се върне красотата на този символ от 15ти век, а мафиотите от СЛЕгруп,Цецо и Кумецо,Кмета и Главния архитект на Несебър,Шефа на ДНСК-право в Затвора....

Холандия ще си почине малко от лицемерие и двойни стандарти и ще предаде щафетата на Англия. После някой трети и така е то със солидарността.

Единственното ,което притесняваше Холандия и цивилизованият свят за Шенген ,беше възможноста да се дойдат на власт боклуците от бандитските шайки на Станишев ,Костов ,Волен,Пръмовицата и Доган,до сега 10 пъти беше казала Да на единственото отговорно българско правителство !

точно така , след последните червени изцепки на станиГЕЙ за всички е ясно че комунистите вече са изпята песен :):):):):)

задава се групов комустически вой ... започва се масово плюене по всички които не са с червените ... и турско сините

ми как повече от готови сме лол багера курти лолололол *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

айде, товарим каруците-е-е-е-е-е-е!!!

Да бе да, ХОЛАНДЦИТЕ може да казват, ама ние си имаме, НАДЕТО, ВИГЕНИН, ИЛЧЕВ, разни АРХОНТИ , така че, елате ни вижте утре как се оплюва БЪЛГАРИЯ ОТ българи( ако тези са такива в което се съмнявам) "ЕВРОДЕПУТАТИ"

ЦвЦв e занесал малко тревица ( Петричка реколта ) и така министъра е разбрал, че това, дето му викат Мери Джейн в ниската земя е много далече от истината. Тозчас той е осъзнал, че отварянето на Шенген за България ще донесе много от тази благинка из холандските земи, а и парите ще си остават в EC. Така де - криза е!!

Хора, не бързайте за Шенген, защото след това горчиво ще се разкайвате. Бил съм в държава, където смениха парите си с еврото и откачиха. Всички стоки се закръглиха към по-висока стойност, което капка по капка стана вир. Освен това циганите и престъпниците ни съвсем ще се развихрят и думата България ще предзвиква същия ужас, както и Албания.

1. Не бъркай Шенген с Еврозоната! Приемането ни в Шенген дълеч не означава приемане на Еврото! 2. Дай да изградим бетонена стена и да минираме границите ни, понеже 10 циганина смятат да преминат границата и да ни излагат нас? Освен малцина цигани, в България живеят и образовани и умни Българи, които искат да пътуват в Европа като Цивилизовани хора! Не сматам че е правилно, да ставаме заложници на 5 циганина, решили да тръгнат за Европа!

Че сега пречи ли ти някой да пътуваш, бе човек? Два милиона българи са навън, башка част от катуна.

Какво общо има Шенген с еврото и ти не знаеш но пишеш.

Много ми е чудно как биха изпълнили условието за свободно придвижване на хора и възможност за работа, максимум 7 години след влизането ни в ЕС, без да нарушават правилата на същия ЕС. Просто се опъваха до последно, но вече няма как - или се променят, или се санкционират. По правилата, които са подписали. А какво значи, че сега Цветанов "излъчвал идея"? Преди каво друго е излъчвал ? Безидейност? Според мен и преди и сега си е трансмитер на последното, но политиците навсякъде си приличат по безхаберието си. Просто едните са минали малко по-дълъг път на еволюция.

Сега холандците ще се заядат с Румъния и понеже ни гласят заедно да влезем в Шенген, пак няма да ни подпишат! след като румънците се оправят, ние пак ще сме на топа на холандците! Не ни искат и това си е, и са си прави за себе си! Но проявяват двоен стандарт, а пък аз искам манговците да отидат там да ги интегрират!

Т.е. "Татко каза че ще ми купи колело, ама друг път"....така де, защо да не се подмажат на САЩ, след като така или иначе могат да ни откажат заради "лошата" Румъния. Иначе от неприемането ни страдаме само ние, гражданите с намерение за емиграция....

За това омекване, както и за похвалите на Обама към ББ, вече е платено. 1. С разследването на атентата в Бургас 2. С Белене

Много добре разбираш Другарю, ама не ти изнася да признаеш какъвто и да е успех на ГЕРБ. Защото твоя вожд СерГейко тръби под път и над път, че невлизането в Шенген е голям минус за БГ, предизвикан от ГЕРБ. И ако точно преди изборите ни приемат - какво ще приказваме тогава? Ето за това се правиш на неразбиращ, другарю Скептик! Ама много подценяваш читателите във форума. Това е теза за пред червените ви бабички на село.

Успех на ГЕРБ в....убеждаването? Там са много успешни, убежават 400'000 нови безработни че живеят по-добре отколкото когато са имали работа, убеждават хиляди хора по провинцията че не им трябват болници, нищо че сега мрат по линейките, убеждават инвеститорите да си дадат парите в страна, управлявана от неконтролируеми престъпници, най-накрая убедиха и холандците че по-важно е какво се говори, а не какво се прави. Така че, да, ГЕРП има големи успехи в убеждаването. Имат опит от едно време - тогава се "убеждаваха" така хората да си плащат за охрана.

При ГЕРБ няма митинги,няма манифестации,няма убеждаване в идеи ,а има само едно-работа,работа и пак работа!Това ние го оценяваме и ще проличи на изборите!А далаверките,паричките,бордовете по фирмите,"Батко и братко",Заменките и много други способи за изкарване на мънгъри и работа на БСП-БКП!

Ха-ха-ха!

Нищо не разбираш поне трай там!

не ни искат англичаните. Изпратили сме там всякакви малоумници, та да ни и поучават! И да живеят добре на държавни помощи и соц. придобивки ! Та, с какви очила ходите там - розови ? Е да, няма нужда много да мислите, а и от Лондон нещата така изглеждат !

Ми то за Дамбовци, Галевци, Маргенци Шенген няма има само за обикновения турист за да го тормозят по границите.

Колко ли ще ни струва това омекване?

ВЪПРОС ДО АВТОРИТЕ НА КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ! Понеже смятате, че Израел едва ли не сам е организирал атентата в Бургас, то КАКЪВ Е ИНТЕРЕСА НА ИЗРАЕЛ ДА СЕ ОБЯВИ ХИЗБУЛА ЗА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ? - при положение, че Израел винаги е смятал Хизбула за терористи и никой не може да ги спре, ако решат да влязат в Ливан или Сирия, , както никой не ги спря през 1967, когато Израел за 6 дена разби армиите на Египет, Йордания и Сирия - САЩ от 1997 смятат Хизбула за терористи и никой не може да ги спре, ако решат да влязат в Ливан или Сирия - Европейския парламент говори още през 2005 за сериозни доказателтва за терористичната активност на Хизбола ТА КАКЪВ Е ИНТЕРЕСА НА ИЗРАЕЛ ДА СИ ОРГАНИЗИРА CAM АТЕНТАТ В ЕВРОПА?

Когато попиташ ЛУДИЯ дали е луд, той какво ти отговаря??? Излишно се хабиш, насила можеш да ВЗЕМЕШ, не и да ДАДЕШ!!!

Не знам дали Израел биха си организирали атентат сами, но със сигурност имат сметка ЕС да обяви Хизбула за терористи, заради икономическите санкции, които ще последват за тях. Елементарно.

По същата логика Израел може да организира атентат и в София и да каже- Китайците бяха- и след това ЕС ще обяви китайците за терористи, заради икономическите санкции, които ще последват за тях. Елементарно. Големо лапане ще падне а? Безсрамници тези Израелци! Само един атентат организираха и направиха терористи от десетки невинни мирни хорица! Елементарно!

"червените прашки"!

Някак си много скоро след като управляващите клекнаха за атентата/ Хизбула е виновен/ дойде смекчаването на тона.

лесно поправимо...след изборите отказвате ...ако ви се отвори параäута

Коментари - Холандия: Цветанов ни убеди, че сте готови за Шенген | Днес.dir.bg

Холандия: Цветанов ни убеди, че сте готови за Шенген

Холандия смекчи значително позицията си за членството на България и Румъния в Шенген. Двама холандски министри се изказаха в полза на по-скорошното присъединяване на двете страни в шенгенската зона. Досега Холандия блокираше приемането на България и Румъния.

Обратно в новината

Коментари - Холандия: Цветанов ни убеди, че сте готови за Шенген | Днес.dir.bg

Коментари

НИТО СМЕ ГОТОВИ, НИТО ИСКАМЕ ДА ВЛИЗАМЕ В ШЕНГЕН!!! ИСКАМЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ И ОТ ЕС!!! ОТКАКТО СМЕ В ЕС, ЖИВОТА НИ СТАНА НЕПОНОСИМ!!!

А защо Станишев не можа да ги убеди?

Герберастите по всички дупки изтрещяват експоненциално. Не е за вярване до какви висоти на кретенизма могат да стигнат... Изборите ще са изумителен цирк. Пък кой знае... Току виж некой лъв или тигър прескочил решетките. Да видим какво ще правят шебеците!

Такава опасност няма. Изборите ще бъдат фалшиффицирани. Никой нежалан няма да прескочи. Можеш да се сигулен.

Мизантроп

Твърде е вероятно. Но това все пак не отменя цирка.

Тиквата се нагъзи на Израел и евреите дадоха заповед на холандците да махнат ветото за Шенген. Това ни е наградата от чифутите, да станем център за нелегални имигранти или по народно му казано, МАЙМУНАРНИК.

щом сме натоварени с равни задължения,трябва да имаме и равни права без отсрочки,включване в екипаж с румъния и други увъртания.

Много съмнително е диаметрално противоположното становище на Холандия при положение, че НИТО ние, а още по-малко холандците могат да ни убедят с ФАКТИ, че сме "заслужили" честта да се присъединим към Шенгенското пространство. Все си мисля, че ББ, ЦЦ и НМ съумяха да "изтъргуват приемането ни в Шенген" чрез чаканото с месеци от цяла Европа, САЩ и Израел заключение на разследващите за принадлежност на Хизбула към атентата в Сарафово. НИЕ какво ще спечелим предстои да ни каже премиера и най-важното КОГА ще се случи???

Ако това е истина евала на правителството, а ако част от "сделката" са визите за САЩ мога спокойно да кажа, че това правителство е останало в историята с перфектна външна политика. На тези които ще ми натресат минусите ще кажа, че сме избрали западния свят, а не ориента.....

и по-бързичко ако можеш! Ако влезем в Шенген първото, което ще ни се случи са транзитни лагери за нелегални имигранти - МАЙМУНИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ, КОИТО ЩЕ НИ ВИСНАТ НА ГЪРБОВЕТЕ! ....ЩОТО СА НИ МАЛКО РОДНИТЕ МАНГАЛИ. Ако не си наясно иди до Гърция да видиш, какво чудо е там с 1 милион маймуни! ...а вземи и Тиквата с теб и НА КОЛЕНЕ ТЕ МОЛЯ!!!! НЕ ГО ВРЪЩАЙ НИКОГА ТУК!

Плюйте комундета!!И в тая новина има неква измама!! Плюйте че промитите ви мозачета са така програмирани и платени!!:)Европа ни подава ръка с финанси и шенген,ние обаче не искаме .......искаме си да си правим измами,далаверки..искаме да сме най бедни,да си имаме мафия и съд който да ги пуска!!Искаме си корупцията!!!....Ебати шибаната новина....има нещо нередно в нея!!:)

Ама той Цвъчко "ви убеждава" от 4 години ама на яве нищо а вие продължавате да му вярвате????То не беше един дувар да се боядиса, едно павилионче да се събори и какви ли не щуротии ама вий си му вярвайте само дето сте глухи и слепи че в България не му вярват.

деер

Идеята е всички българи с мозък да са в чужбина, а тук нашите управляващи да си внесат работна държава от чужбина и България е затрита!!!!!!!!!Още преди 2030 ще сме малцинство!!!!

Другари, от "Позитано" обещаха по 0.32 лева на постинг като хонорар!!! Срещу принтирано копие от коментарите под статията. Изплащането ще става всеки ден от 8.00 д0 10.00 часа в стая 321 при др. Манова. Не вярвайте на др.Кутев, че трябва да пишем безплатно!

Абе,еееейиии... Комундета тъпи... Мче Асан от провинцията не е ли ората, бе?! Дайте там... ePay или нещо подобно... И ний да направим некой леф...

Мили хора, преди да се правите на недоволни компетентни прочетете малко! Каква е разликата между Шенген и еврозоната например ?

илитерат!!! много подходящ за ръководен пост в ГРОБ....

нема такъв смех нема....търновскта пръчка моля висе ги убедило ....ма умирам от смях...така не ме е болял коремът от смях след измазването на КПП-то на Боко на Капитан Андреево...))))))смях смяяяях

от ап - арбеидспартие се оправлява (такава е офицаилната верся). не потискаме чесната деиност - нашета бурокраця я смазва (може да пробваш ако не вярваш). няма ограбване на имущесвото - предаването по наследство е с з0% данук, пук ти си меисли че е твое. няма подтискане на интелигенцията - имаме ликестилинг (всички са равни, е някои са по равни). имаме петрол - маи другите ни го имат.... ама и толкова стига. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво ли са им обещали на Холандците? Сигурно са им казали, че в БГ условията за отглеждане на индийски коноп в някои южни райони са много добри и няма производствени разходи.

А дали са му казали ГОДИНАТА

чета и недоумявам колко много се изказват без да знаят за какво иде реч... един свързва темата с хизбула, хизбула-та трябваше да даде рамо за визите, но от амереканска страна нищо не се долавя, друг форумец твърди, че щафетата на Холандия щяла да поема Англия, без да знае горкия/ката че последната няма нищо общо с Шемген, трети дирбеггец донася, че не трябвало да се бърза с шенген, защото... въвеждането на еврото не било от полза?!?

rado_7_6@

Обаче според майка им и съседката са генийчета и само кръволока боко им пречи на 'реализацията' :)

Знаем, знаем как ви е убедил - с няколко милиона в швейцарската ви сметка. Знаем и как цв. цв. събира пари в БГ за да ви "убеди". А и нещо да ти кажа холандецо - изобщо не сме готови ни за Шенген, ни за ЕС. Ама когато парите говорели и боговете мълчали, та и вашата работа.

Някой ще ми обясни ли защо на обикновения българин му е изтрябвал Шенген?!

12 отговора на Николай Марков: Борисов беше човек от другата страна НЕ гласуващ казва: 11 февруари 2013 в 20:32 - "Очи в очи" по БТВ БОМБА! ИМАЛО Е ЗАПОВЕД НА ШЕФА НА НСО БОЙКО БОРИСОВ ДА НЕ БЪДЕ ДОПУСКАН В ДЪРЖАВНА СГРАДА, ЗАЩОТО: ТОЙ Е ОТ ДРУГАТА СТРАНА! В студиото на Лице в лице по bTV бившият служител на НСО Николай Марков хвърли бомбата, че докато е бил охранител и е охранявал Симеон Сакскобурготски, Бойко Борисов Е НЯМАЛО ПРАВО ДА СТЪПВА В ДЪРЖАВНА СГРАДА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И В СГРАДАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. Заповедта е била издадена към НСО от тогавашния шеф на НСО ген. Владимиров и е трябвало да бъде спазвана от хората на службата. Пред състава си ген. Владимиров е мотивирал заповедта с думите: Защото е от ДРУГАТА СТРАНА!. Николай Марков каза още, че до 1996 година Бойко Борисов е бил ЕДИНСТВЕНО ПОЖАРНИКАР КАТО СВЪРЗАН С МВР. По това време нямаше охранителни фирми, имаше единствено СИЛОВИ ГРУПИРОВКИ ЗА РЕКЕТ И ВСИЧКО БЕ ОБЛЕПЕНО С ЛЕПЕНКИ НА ВИС И СИК. Никаква ИПОН още нямаше. Това го казвам по повод обясненията по Буда, че Борисов бил разработван заради това, че имал охранителна фирма и охранявал Симеон и Тодор Живков, каза още Николай Марков. Николай Марков хвърли още две бомби че сегашният шеф на НСО, бившият личен гард на Бойко Борисов Тодор Коджейков е бил замесен точно в такава афера като служител на НСО, като е охранявал криминални босове. /б.р. това написа и АФЕРА ПЪРВА веднага след покушението над Ахмед Доган/. Марков показа и документ, който удостоверява, че правителството на ГЕРБ в лицето на Борисов е назначило ген. Стоян Томчев, който бе изгонен заради охрана на НСО към подземния свят и е бил шеф на охраната на Маргините, докато е бил зам-шеф на НСО, на висша позиция в ДКСИ комисията за класифицирана информация.

Сега може да яде банани всеки ден, а преди само за нова година.

И според Цветанов ти си готов за Шенген.

Под съветско робство за 45 години се е премахнала безработицата. Образованието и здравеопазването са били безплатни, създадена е промишленост, научен и културен потенциал, развито е селскостоп. производство, престъпниците са вкарани в затворите, през работоспособната си възраст всеки е можел да си вземе жилище и мин. една кола. ОГРАНИЧЕНИ са били правата да се пътува в чужбина неорганизирано и да се плюе против властта. След освобождаване от съветското робство идва демокрацията и за 20 години беше унищожена промишлеността, селското стопанство, образованието, здравеопазването, културните ценности и въобще ценностната система у хората, престъпниците бяха пуснати на свобода, властта е в ръцете на престъпността, безработицата, деградацията и циганизацията на населението е тотална, смъртността е нараснала значително, за трудоспособната си възраст мога да си купя само кола на старо, но не и жилище, затова пък имам право гласно да псувам властта и да пътувам в чужбина, ако имам пари.

Всичко, което описваш, се тества във времето. Ако беше така, както го описваш, сега щяхме да сме в развит комунизъм (забележи, че никъде няма такъв), щяхме да сме умни, образовани, културни, науката ни щеше да е водеща в света и предприятията ни щяха да произвеждат елитна конкурентна и наукоемка стока. Вместо това се оакза, че производството ни е нескопосано, науката се води от учени от селски произход със стърчащи косми от носа и от ушите, а образованието ни е на ниво такова, че българите масово прочитат неща, като не разбират какво са прочели. Не могат и да смятат. Иначе знаят прекрасно история на комунизма и се опитват да впрегнат тези 'знания' в нещо, което пречи от десетилетия на 27 нации. Вече бедни нации. Сега ясно ли ти е, че бълнуването ти е заемка от пропагандните материали на ЦК на БКП? Всичко, за което говориш, беше наобратно, само за безработицата си прав, но последствията от липса на безработица са фатални за всяка една икономика и в дългосрочен план водят до крах на пазара. Понеже само конкуренцията прави икономиката и отрежеш ли я, порязваш и икономиката. Не познавайки основните закони на обществата и на вселената, един тъпак може да си измисли всяка обществена система и да я хвали. Но и тъпакът трябва да застане мирно пред истината, когато види реализацията й. САМО комунистическият тъпак е толкова голям тъпак, че да му навреш главата в лайната, които е изсрал, пак ще разказва колко хубаво мирише в комунистическите лайна. За това толкова много хора казват, че комунизмът е психиатрична диагноза. От тежките и почти нелечимите.

Поплювко! Ако не можеш да отидеш в Норвегия, поне прочети нещо за нея! Колкото до развитият ти комунизъм, никога не е съществувало такова понятие! Но това го отдавам на неграмотноста ти. Говореше се за "Развит Социализъм"! Някои скандинавски страни са постигнали нещо подобно!

Къде бъркам...май не бъркаш за нищо...това е истината за прехода...само истинска лева партия и абсолютно болшинство в парламента може да изведе България от блатото...да се спре изнасянето на милиарди от монополистите и в други държави ... банките само български...но има едно но...

Ето го доказателството,че посочването на Хисбула, като извършител на атентата е станало под натиск! Поне добре го е изтъргувал Борисо, не може да му се отрече. Дано е заплатим скъпо и прескъпо това "омекване" на Холандия....

Айде дойдоха платените герберски драскачи

Е пак ще се наложи да пребоядисваме КПП-тата. Тя онази боя дето само ни бе останала да плесне (за някакви си 4 или 7 милиона бяха), взе че изгоря от слънцето. От чакането!

Да, готови сме. Доходите ни са като вашите. Живота ни в България е като вашия, тук всичко е ОК. Тук е един рай.

Явно Цветанов е занесъл в Холандия от онези гъби, халюциногенните. Или заедно с този от снимката са се напушили яко.

Бизнесмените от "СЛЕ Груп" Станимир Стоянов и Лъчезар Богданов, прочули се покрай Дюнигейт като ортаци на Кумецо на Цветан Цветанов , лично са били заведени при началника на ДНСК Иван Симидчиев от сегашния шеф Милка Гечева, за да получат разрешение за ползване на хотелския комплекс "Мелницата" в Несебър. По това време Гечева е директор на звеното, което издава Акт 16. Така Цветан Цветанов покрай своя Кумец - се оказва заинтересована страна в огромния скандал по узаконяването на незаконния хотел Менабрия от вездесъщата мафиотска група-СЛЕ груп,както и случая с 29 декара Дюни....... Впрочем-каква е официалната реакция на ЮНЕСКО по затритата от българските политически мафиоти 6 вековна Мелница-Символ на Несебър,по подобие на Кулата в Солун??????Каква е реакцията на президента на ЮНЕСКО-българката Ирина Бокова??Незаконният хотел трябва да бъде премахнат незабавно,да се върне красотата на този символ от 15ти век, а мафиотите от СЛЕгруп,Цецо и Кумецо,Кмета и Главния архитект на Несебър,Шефа на ДНСК-право в Затвора....

Холандия ще си почине малко от лицемерие и двойни стандарти и ще предаде щафетата на Англия. После някой трети и така е то със солидарността.

Единственното ,което притесняваше Холандия и цивилизованият свят за Шенген ,беше възможноста да се дойдат на власт боклуците от бандитските шайки на Станишев ,Костов ,Волен,Пръмовицата и Доган,до сега 10 пъти беше казала Да на единственото отговорно българско правителство !

точно така , след последните червени изцепки на станиГЕЙ за всички е ясно че комунистите вече са изпята песен :):):):):)

задава се групов комустически вой ... започва се масово плюене по всички които не са с червените ... и турско сините

ми как повече от готови сме лол багера курти лолололол *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

айде, товарим каруците-е-е-е-е-е-е!!!

Да бе да, ХОЛАНДЦИТЕ може да казват, ама ние си имаме, НАДЕТО, ВИГЕНИН, ИЛЧЕВ, разни АРХОНТИ , така че, елате ни вижте утре как се оплюва БЪЛГАРИЯ ОТ българи( ако тези са такива в което се съмнявам) "ЕВРОДЕПУТАТИ"

ЦвЦв e занесал малко тревица ( Петричка реколта ) и така министъра е разбрал, че това, дето му викат Мери Джейн в ниската земя е много далече от истината. Тозчас той е осъзнал, че отварянето на Шенген за България ще донесе много от тази благинка из холандските земи, а и парите ще си остават в EC. Така де - криза е!!

Хора, не бързайте за Шенген, защото след това горчиво ще се разкайвате. Бил съм в държава, където смениха парите си с еврото и откачиха. Всички стоки се закръглиха към по-висока стойност, което капка по капка стана вир. Освен това циганите и престъпниците ни съвсем ще се развихрят и думата България ще предзвиква същия ужас, както и Албания.

1. Не бъркай Шенген с Еврозоната! Приемането ни в Шенген дълеч не означава приемане на Еврото! 2. Дай да изградим бетонена стена и да минираме границите ни, понеже 10 циганина смятат да преминат границата и да ни излагат нас? Освен малцина цигани, в България живеят и образовани и умни Българи, които искат да пътуват в Европа като Цивилизовани хора! Не сматам че е правилно, да ставаме заложници на 5 циганина, решили да тръгнат за Европа!

Че сега пречи ли ти някой да пътуваш, бе човек? Два милиона българи са навън, башка част от катуна.

Какво общо има Шенген с еврото и ти не знаеш но пишеш.

Много ми е чудно как биха изпълнили условието за свободно придвижване на хора и възможност за работа, максимум 7 години след влизането ни в ЕС, без да нарушават правилата на същия ЕС. Просто се опъваха до последно, но вече няма как - или се променят, или се санкционират. По правилата, които са подписали. А какво значи, че сега Цветанов "излъчвал идея"? Преди каво друго е излъчвал ? Безидейност? Според мен и преди и сега си е трансмитер на последното, но политиците навсякъде си приличат по безхаберието си. Просто едните са минали малко по-дълъг път на еволюция.

Сега холандците ще се заядат с Румъния и понеже ни гласят заедно да влезем в Шенген, пак няма да ни подпишат! след като румънците се оправят, ние пак ще сме на топа на холандците! Не ни искат и това си е, и са си прави за себе си! Но проявяват двоен стандарт, а пък аз искам манговците да отидат там да ги интегрират!

Т.е. "Татко каза че ще ми купи колело, ама друг път"....така де, защо да не се подмажат на САЩ, след като така или иначе могат да ни откажат заради "лошата" Румъния. Иначе от неприемането ни страдаме само ние, гражданите с намерение за емиграция....

За това омекване, както и за похвалите на Обама към ББ, вече е платено. 1. С разследването на атентата в Бургас 2. С Белене

Много добре разбираш Другарю, ама не ти изнася да признаеш какъвто и да е успех на ГЕРБ. Защото твоя вожд СерГейко тръби под път и над път, че невлизането в Шенген е голям минус за БГ, предизвикан от ГЕРБ. И ако точно преди изборите ни приемат - какво ще приказваме тогава? Ето за това се правиш на неразбиращ, другарю Скептик! Ама много подценяваш читателите във форума. Това е теза за пред червените ви бабички на село.

Успех на ГЕРБ в....убеждаването? Там са много успешни, убежават 400'000 нови безработни че живеят по-добре отколкото когато са имали работа, убеждават хиляди хора по провинцията че не им трябват болници, нищо че сега мрат по линейките, убеждават инвеститорите да си дадат парите в страна, управлявана от неконтролируеми престъпници, най-накрая убедиха и холандците че по-важно е какво се говори, а не какво се прави. Така че, да, ГЕРП има големи успехи в убеждаването. Имат опит от едно време - тогава се "убеждаваха" така хората да си плащат за охрана.

При ГЕРБ няма митинги,няма манифестации,няма убеждаване в идеи ,а има само едно-работа,работа и пак работа!Това ние го оценяваме и ще проличи на изборите!А далаверките,паричките,бордовете по фирмите,"Батко и братко",Заменките и много други способи за изкарване на мънгъри и работа на БСП-БКП!

Ха-ха-ха!

Нищо не разбираш поне трай там!

не ни искат англичаните. Изпратили сме там всякакви малоумници, та да ни и поучават! И да живеят добре на държавни помощи и соц. придобивки ! Та, с какви очила ходите там - розови ? Е да, няма нужда много да мислите, а и от Лондон нещата така изглеждат !

Ми то за Дамбовци, Галевци, Маргенци Шенген няма има само за обикновения турист за да го тормозят по границите.

Колко ли ще ни струва това омекване?

ВЪПРОС ДО АВТОРИТЕ НА КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ! Понеже смятате, че Израел едва ли не сам е организирал атентата в Бургас, то КАКЪВ Е ИНТЕРЕСА НА ИЗРАЕЛ ДА СЕ ОБЯВИ ХИЗБУЛА ЗА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ? - при положение, че Израел винаги е смятал Хизбула за терористи и никой не може да ги спре, ако решат да влязат в Ливан или Сирия, , както никой не ги спря през 1967, когато Израел за 6 дена разби армиите на Египет, Йордания и Сирия - САЩ от 1997 смятат Хизбула за терористи и никой не може да ги спре, ако решат да влязат в Ливан или Сирия - Европейския парламент говори още през 2005 за сериозни доказателтва за терористичната активност на Хизбола ТА КАКЪВ Е ИНТЕРЕСА НА ИЗРАЕЛ ДА СИ ОРГАНИЗИРА CAM АТЕНТАТ В ЕВРОПА?

Когато попиташ ЛУДИЯ дали е луд, той какво ти отговаря??? Излишно се хабиш, насила можеш да ВЗЕМЕШ, не и да ДАДЕШ!!!

Не знам дали Израел биха си организирали атентат сами, но със сигурност имат сметка ЕС да обяви Хизбула за терористи, заради икономическите санкции, които ще последват за тях. Елементарно.

По същата логика Израел може да организира атентат и в София и да каже- Китайците бяха- и след това ЕС ще обяви китайците за терористи, заради икономическите санкции, които ще последват за тях. Елементарно. Големо лапане ще падне а? Безсрамници тези Израелци! Само един атентат организираха и направиха терористи от десетки невинни мирни хорица! Елементарно!

"червените прашки"!

Някак си много скоро след като управляващите клекнаха за атентата/ Хизбула е виновен/ дойде смекчаването на тона.

лесно поправимо...след изборите отказвате ...ако ви се отвори параäута