Арестуваха 7 датчани за кражба на диаманти за 72 млн. долара

Холандската военна полиция съобщи, че в Амстердам и в испанския град Валенсия са арестувани 7 граждани на Дания за участие в кражба на диаманти за над $72 млн.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха 7 датчани за кражба на диаманти за 72 млн. долара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне са опитали да си оправят живота. Крадени диаманти за 72 мнл.,успешно се реализират на черно....за 7.2 мнл.Все пак,би било удар.

Ония наште хора дето се пръкнаха, деба тая, Партията- майната им! Кумонисти, соцялисти, Мутро- герберасти, от един дол дренки деба Как не се наядоха, как не се разбраха да има по нещо, и за Народа! А той, като гледа, как Те крадат милйони, се орентира на кокошки Съд-ебната система се претовари,, от присъди и ще ГРАДИМЕ ЗАТВОРИ Да са ви честити, драги дрогарки и дрогари, те крадът, а Ние, градиме! Примери, много, можем да кажеме че и тъщите градиха апартаментите

Само визията му на това ... нещо е стихообразна. Изпълнението много куца - ни рима има, ни стъпка, ни ритъм, ни някаква друга хармоничност. Даже оформлението е постигнато зорлем :))) Вземи го редактирай, или направо пиши ново. Да не те плаша, ама за 2-3 минути може да постигнеш по-добър резултат, ако се фокусираш.

Непосилна задача за лудия си поставил. Да се фокусира може човек с ясно съзнание, този е съвсем объркан.

"къде е отишла останалата част на стойност 43 милиона долара?" Много просто беее, куките са хванали 2 коли пък са дали само една........

военната полиция вече с крадците на диаманти ли се занимава ?!

Искам да открадна диаманти за 72 милиона и да ме арестуват в България.

Летището не се казва Сипхол, а Шипол.

и?

Ами то няма за допълване. Цялата информация е в мнението. 'грешно преведено / Летището не се казва Сипхол, а Шипол.' няма нищо скрито. не е и необходимо четящия да търси поука. най-обикновена информация. съчувствам Ви за неразбирането и. със здраве.

Не е вярно! Летището е Схипхол!!!

Три грешки в едно изречение - Вместо Схипхол си писал Сипхол, вместо Шипхол (както би било прочетено на английски или немски), си писал Шипол, а в действителност летището на холандски е Схипхол!!!

Редакторите - погледнете в nos.nl - холандци, а не датчани. Неграмотници!

Все тая.

тука крадат милиарди и никой даже не ги търси

Dutch не означава датчани, а Холандци. Само за информация. Ако сте преписвали от BBC

дойчовци - мързеливи, горделиви и крадливи

Мързеливи, горделиви и крадливи? Искаш да кажеш български политици?

Жалки холандси въшкари. Защо не вземете за пример леля ви Гошка бе! Горките нещастници, кой си нема късмет- епа нема си, колкото и да е печен.