Кралица Беатрикс абдикира, синът й Вилем-Александър стана крал

Холандската кралица Беатрикс абдикира днес след точно 33 години на трона, предадоха световните агенции. Тя бе наследена от своя син Вилем-Александър, който стана първият крал на страната от повече от 120 години, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Кралица Беатрикс абдикира, синът й Вилем-Александър стана крал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам каква е идилична, мирна, цветна, наивна, та даже и инфантилна церемонията им спрямо мрачните, злобни, мутренски физиономии на нашите герои от актуалният Бръмбаргейт - да не повярва човек че това се случва на една и съща планета, в едно и също време.

Поздравления,единственото разумно изказване!Изумяваме некомпетентността на коментиращите и арогантността. Този народ е болен от злоба.

Гущерови истории...

истории. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В интернет има един американски документален филм,преведен е на български "Краят на играта-План за световно поробване"Разследващи журналисти проследяват тайните срещи на световния елит.Към този елит влиза и групата Билдерберг.На тия срещи се решават въпроси и коя страна да бъде нападната.Световният елит предвиждал намаление на населението на земята до 6 пъти..Във филма се казва,че Рокфелер и Ротшилд манипулират света за собствените си интереси.Световното правителство решава за цената на петрола.Холандците-Шел е част от богатството на кралицата.А Рокфелер винаги са имали интерес към нефта,основен източник на богатството им.Ресурсите по света се държат от големи корпорации.

Столицата на Холандия е Хага ! P.S. За сведение на редактора ,сигурно е завършил НБУ

Според Конституцията на Нидерландия истината е съвсем друга. Явно в НБУ са наясно с нея :)

Много добре ти отива прякора, мила. Явно си пропускала часовете по география в основното училище. Провери в който и да е справочник по темата. Холандия: столица - Амстердам ; седалище на правителството - Хага (den Haag). Приятен ден.

к'о пра'ат унучките? :)) 33 години:))

"Кралица Беатрикс абдикира, синът й Вилем-Александър стана крал". Забравили са да напишат, че Астерикс и Обеликс са изпратили поздрави на новият крал:))))))))

Пишете мминуси, това показва какви загубеняци сте. В 21-ви век и още има глупави народи дето издържат "кралски" семейства. Това показва за какви глупаци става дума:)))))))))

Е ти що се ядосваш? Нали трябва да има някой да играе с парите на поданиците в казината на Монако? Кой ще я върши тази важна работа? Цоньо тракториста ли?

Tи си глупака дето издържаш семейство от 250човека-у нашию парламент .

Браво,красиви и щастливи.Да са живи и здрави.

Мими, извади си ццте от супата и тези топли вълни, които те обливат, ще спрат:)))))))))

Ти ли ми сложи минус?Не обичаш ли щастливите и красивите?

Поредните техни величества, жертва на вековни кръвосмешения между всички кралски и царски фамилии в Европа. Колкото и минуси да ми нацъкате сега, това си е самата истина. Всичките са роднини. Близки, далечни.

Наистина ли вярваш, че техни величества са със синя кръв? Не съм им светил, ама няма начин баба и на тая да не е кръшнала с кралския градинар, коняр, кочияш и т.н. докато кралят е бил на лов примерно. Така, че може и да сте роднини.

Аз да съм написал някъде, че тия са се праскали само помежду си ? Естествено, че 90% от цялата рода няма право на претенции към съответните корони, точно защото са наследници на краткотрайните връзки на мъжките и женски представители на рода, с представители на простолюдието. Но това не означава, че самите представители на настоящите кралски дворове в Европа не са роднини помежду си.

Кръвосмешенията водят до дегенеративни процеси които се предават от поколение на поколение.

като погледна принц Чарлз съм убедена в това:)

РЕПТИЛИ

ганьо, виж се в огледалото преди да коментираш велика нация като холандците

Великите нации и монархия в 21 век малко се блъскат...Крайно време е хората да осъзнаят,че няма място за крале,принцеси и принцове.А за да се гордееш наистина,че си част от велика нация,трябва да загърбиш средновековното мислене и да превърнеш страната си в република.Тогава наистина ще е велика нацията,която и да е тя...

К'ва велика нация бе? Гейове.

Какво общо имат с нацията тези кралски особи ?? Навярно възприемаш като българин и братовчеда на тази особа - лицето Сакскобургготски от рода Кохари ??? Айде стига със словоблудства. Истината е, че тези ВЕЛИЧЕСТВА са не само с различна от нас кръв , но и с различен ГЕНЕЗИС нямаш нищо общо с човешкия !!!