Коментари - Хиляди гневни израелци излязоха по улиците, протестирайки срещу кабинета на Нетаняху | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма Надежда. Много са далече. От ротационни правителства.

Израелците са объркали моментума. Сега фокуса е насочен към няколкостотин заблудени руснака които плачат за подкупения навальни.

"граждани нъ исраел...!" придставете си, 1948 г, 14 май съ цопнъхъ в египид, и вече казвами : гаждани нъ исраел! бахти и връскасството - ротшилд, английски министри, бахти и наглустъъ

Трибунал за Нетаняху за съзнатено убийство на близо 12000 деца и бебета!

Нали скоро имаше избори?!? Местни май бяха. Натаняху и десните ги разбиха! Какво очакват умнокрасивите?!? Дори да има избори, той пак ще спечели!

не всички са фашисти!

Това са хора, а не управлявана измет от Америка!

Бакши ? От Възрждане ?

Те методите на цивилизованият запад са ясни - за няма 300 залажника избиха 30 000 невинни. Но все пак имат добър пример - както знаем при управленията на Дж.Буш, Обама и Клинтън по време на военни операции в 9 държави са избити 11 000 000 цивилни. А нормалните хора в Израел разбират, че всичко се връща и гледат да се разграничат.

Да бе мирно седяло не би чудо видяло, Руснаците с подобни на израелските доводи на 2 пъти нападаха Чеченя

И при фашистите има нормални хора....

сделки не се правят

Хората в Израел виждат, че на Нетаняху не му пука за заложниците. Той изравнява всичко със земята. Нищо чудно, никой от тях вече да не е жив. Всички убитии от собствената им аартилерия и авиарция.. Доктрината Ханибал приложена към цивилни. >=< Написах елементарна добавка за Firefox и Chrome, както и програми за Windows и Linux за справяне с проблема с писането на латиница и цензурата, която dir.bg налагат по този начин - невъзможността да публикувате линкове. Нова версия с леко променен външен вид. Ще ви хареса повече. Тази за Firefox чака одобрение. За Chrome ще можете веднага да я инсталирате. Може първо да се наложи да премахнете предишната. Можете да ги свалите и инсталирате от следните адреси. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/gfy-dir-bg/ https://github.com/wavic/gfy-dir.bg/