Тръмп заплаши Х. Клинтън със затвор, тя остро атакува Русия

Москва се опитва да повлияе на президентските избори в САЩ в полза на Доналд Тръмп, заяви Хилъри Клинтън, кандидат на демократите за президент, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп заплаши Х. Клинтън със затвор, тя остро атакува Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента има две основни теми, чието отразяване демонстрира деградацията дори на най-авторитетните световни медии до ниво гербаджийски таблоид-официоз, финансиран от Пеевски. Едната е президентските избори в САЩ, а другата - войната в Сирия. Агенция АП успя да съчетае двете, като по време на последния кандидат-президентски дебат пусна туит, според който Тръмп лъже, че сирийската армия воюва с ИДИЛ. После го изтриха и пуснаха друг, според който това твърдение било само "частично вярно".

Същите "тежки" медии напоследък усилено обясняват как простият народ и политическия популизъм били виновни за всичко, и как демокрацията трябва да бъде спасена от гласоподавателите. Ами не, медиите са виновни. Те извършват систематична пропагандна лоботомия върху масите и унищожават собствения си авторитет, а после реват защо зрителите са глупави и не им имат доверие.

В чуждестранна медия видях, как Тръмп показа на диспута - видео на конференция, на която присъстваха поне 4 жени, ИЗНАСИЛЕНИ от Бил Клинтън. А хилъри Клинтън лично се срещала с тях и ги заплашвала, тероризирала и уволнявала, защото не си мълчат! Не знам, дали съм разбрал всичко правилно, нашите слугински медии мълчат по въпроса. Но ако е вярно, то Бил Клинтън и Хилъри са за затвора. Това, което си е позволила тази жена е съучастие в престъпление и то рецидивира поне няколко пъти. Тази новина е истинския скандал и тази жена не може да бъде президент.

не си разбрал правилно. ето ги грешните твърдения: 1) четири жени изнасилени от бил клинтън 2) хилари лично се е срещала с тях и ги е заплашвала. аз съм за тръмп, но нека нападаме с правилните аргументи, защото те имат повече сила.

Руският Джеимс Бонд,се бърка в изборите на САЩ.Оле мале и горката корумпирана и жадна за Воина/Килери ще вземе да загуби.Тя беше официално за воината в Ирак.

Лично Ирина Бокова е пробутана на високи световни постове от фамилията Ротшилд.Самият банкер Ерик дъо Ротшилд е подкрепял кампанията й за лидер на ООН.Българските БКП и ДС функционери са слуги на Ротшилдови от мига мкогато са създадени и също така са продали България с лека ръка,защото в същността си те не са ''Българи'',а по-скоро слуги на Ротшилд-създателите болшевиките и комунистическата измет.Затова,когато комунисти говорят''за родина'' и ''служба на народа'' словата им увисват във въздуха-те всъщност не служат на България ,а на техните създатели ,илюминатите.България има два тима хора:1)Българи 2)Комунисти и едното няма нищо общо с другото!

И днес явно има политици,които милеят за Великата Руска Империя и знаят истината кой им е натрапил СССР,защото предстваете си къде би била сега Великата Руска Империя,ако беше останала Монархия.И днес в Русия фондациите на Приемника на Ротшилд,Джордж Сорос е нежелан и неканен в Русие(Кой е Джордж Сорос? ''Ученик'' и приемник интригантската ''политика за контрол на света'' на Ротшилд,непрактикуващ унгарски евреин,комунист,служил на нацистите в Унгария, изземвайки имуществото на евреите,изпращани в газови камери и по-късно емигрирал в САЩ).Фондацията ''Отворено Общество'' и всякакви благотворителни фондации на Джордж Сорос са забранени със Закон в Русия.И тъй като Доналд Тръмп със сигурност знае кой съсипва нормалното напреднало Американско общество и цивилизования свят,а това са Джордж Сорос,Ротшилд,които всъщност са купили Хилъри Клинтън и тя е техен слуга.Затова Доналд Тръмп е с Путин срещу Хилъри Клинтън,защото и двамата знаят добре,че ако Хилъри Клинтън спечели тя ще доунищожи САЩ,ще нахлуят мюсюлманските имигранти,за които лично Сорос плаща да атакуват и унищожат Европа,ще настане хаос и тя ще го направи,защото няма накъде да мърда-вече и тя и мъжът й са се продали на илюминатите.Ако Хилъри Клинтън спечели,Сорос и Ротшилд ще са по-близо до целта да установят ''Нов Световен Ред'' т.е модерен тип световна комунистическа диктатура,където хората ще са смесени нации(идеята на Сорос за ''глобализъм) без корени и идентичност,лесно манипулируеми ,а хора без дълбоки корени са лесни за управление.Затова Ротшилд подкрепя комунистите и ги издига на високи постова като Ирина Бокова,дъщеря на Фондацията ''Отворено Общество'' и всякакви благотворителни фондации на Джордж Сорос са забранени със Закон в Русия.

И тъй като Доналд Тръмп със сигурност знае кой съсипва нормалното напреднало Американско общество и цивилизования свят,а това са Джордж Сорос,Ротшилд,които всъщност са купили Хилъри Клинтън и тя е техен слуга.Затова Доналд Тръмп е с Путин срещу Хилъри Клинтън,защото и двамата знаят добре,че ако Хилъри Клинтън спечели тя ще доунищожи САЩ,ще нахлуят мюсюлманските имигранти,за които лично Сорос плаща да атакуват и унищожат Европа,ще настане хаос и тя ще го направи,защото няма накъде да мърда-вече и тя и мъжът й са се продали на илюминатите.Ако Хилъри Клинтън спечели,Сорос и Ротшилд ще са по-близо до целта да установят ''Нов Световен Ред'' т.е модерен тип световна комунистическа диктатура,където хората ще са смесени нации(идеята на Сорос за ''глобализъм) без корени и идентичност,лесно манипулируеми ,а хора без дълбоки корени са лесни за управление.Затова Ротшилд подкрепя комунистите и ги издига на високи постова като Ирина Бокова,дъщеря на комунистически съдистичен убиес,защото самите комунисти са създадени от дедите на Ротшилдовата фамилия с цел да извършват буквално разрушителна дейносткогато Ротшилд.Сорос,Рокфелер и пр. им ''натисне копчето'Не напразно комунистите идват от блатото на обществото,защото е лесно управляема селяндурската им жажда за алчност и власт(''Дай на селяндура власт и му гледай сеира'') и Ротшилд знаят как да се възползват от долната комунистическа класа на всяко общество като им дават пари и власт в замяна.

Петър Стоянов,Георги Първанов ,Ирина Бокова,Иван Костов,Николай Добрев са само малка част от БКП и ДС функционерите,които са се продали и са продали България на Ротшилд,Сорос и илюминатите,а Хилъри Клинтън и Обама са технити марионетки за разрушаване на обществото в САЩ.комунистически съдистичен убиес,защото самите комунисти са създадени от дедите на Ротшилдовата фамилия с цел да извършват буквално разрушителна дейносткогато Ротшилд.Сорос,Рокфелер и пр. им ''натисне копчето'Не напразно комунистите идват от блатото на обществото,защото е лесбно управляема селяндурската им жажда за алчност и власт(''Дай на селяндура власт и му гледай сеира'') и Ротшилд знаят как да се възползват от долната комунистическа класа на всяко общество като им дават пари и власт в замяна.Петър Стоянов,Георги Първанов ,Ирина Бокова,Иван Костов,Николай Добрев са само малка част от БКП и ДС функционерите,които са се продали и са продали България на Ротшилд,Сорос и илюминатите,а Хилъри Клинтън и Обама са технити марионетки за разрушаване на обществото в САЩ.

Тръмп каза, че ще похарчи над 100 милиона долара от личните си пари в предизборната надпревара и попита Клинтън: "А вие защо не използвате лични пари в кампанията?" Как ще похарчи нейни пари като лично Джордж Сорос и Фамилията Ротшилд стоят зад Хилъри Клинтън и инвестират милиони в предизборната й кампания.Разбира се като соросоидка атакува Русия и това крие не проста причина ,а дълбока причина.Навремето Руския Цар Александър е отказал да слугува на непристойните интриги,създавани от фамилията Ротшилд(създателите и учители на Джордж Сорос) и дори е заплашил Ротшилд ,че ще разкрие пред света спекулациите и многобройните заговори,които заплитат,за да разрушават цели нации и да държат правителствата им под контрол в ръцете си.Руската монархия е дала солиден отпор на Ротшилдовата гешефтарска фамилия,които са забогатели предимно от интриги и финансови спекулации.След като Ротшилд не успяват да унищожат и поставят на колене Руската монархия чрез Наполеон ,който е бил кукла на конци за Ротшилд,те се заклеват,че и поколения да минат ще унищожат Руската Монархия и Империя за нежеланието да им сътрудничат в гадостите.Така и става ,Завещанието на сатанистите Ротшилд е изпълнено от безкрупулните болшевики през 1917г,които с създадени и спонсорирани лично от Фамилията Ротшилд и Руското Царско Семейство избито до последното дете в семейството по неимоверно жесток начин-тази садистична Заповед е изпълнена от куклите на Конци на Ротшилд-болшевиките.

много ми напомня по говорене на... Меркел. Нали са жени.Или може би са завършили едно и също училище. И много лъже.

съзададе ИДИЛ? Муджахидините?

Клинтън,а спомняш ли си какво направи представителя на белия дом от твоята фамилия.Първо овалния кабинет го приименува в "опален",и не бе съден за военни престъпления в Сърбия,а "малкообогатените с уран" ракети падаха чак в България.Дали не трябваше и той да застане преди Милошевич на подсъдимата скамейка или смяташ,че ти можеш да го заместиш там.

На лицето на Клинтън по време на дебата кацна муха-лайнарка. На Обама също на няколко пъти са кацали. Явно има нещо гнило в тия демократи:))

N. S.

Кацна, видях я. Беше в началото на дебата.

мухата на изборната победа. Показва кой ще спечели изборите, както в случая с Обама

Русия в света.Ако това,че дрънка оръжие и участва тотално във световни конфликти и с непредсказуем диктатор,не е влияние,а точно обратното.ИЗОЛАЦИЯ СВЕТОВНА.

ли Кери от началото на годината е говорил около 70 пъти с Лавров?:)

на психиатрите им се налага да разговарят с пациентите за могат да ги излекуват

Абе, тая нали беше в администрацията на Обама? Що не споделя гледната му точка за незначителността на Русия? И как изведнъж за същите тия политици, които преди две години заявиха, че икономиката на Русия е тотално разбита, а самата страна -в огромна изолация, сега ѝ приписават огромно влияние, че дори на техните избори!!! Кога лъжат и кого?

Бъркате Карлово с Калофер, ама карай!

--Защото, например, можем да се сражаваме заедно срещу ИД", каза Тръмп.-- Този наивник няма ли кой да му каже кой-кой е в САЩ. Утре ще се окаже че не знае ЦРУ с какво се занимава.

Иринчето Бокова станаген.секретар на ООН,толкова и генерала наш да стане президент на България.Не гарантирам за Тръмп,защото съпартийците му от Републиканнската партия искат май да го подменят с друг.Каква идилия.Тръмповите съпартийци не го харесват и те в по-голямата си част,а нашите мурзилчета го възхваляват.Чудно... .

"феса".Ти не обичаш ли руския народ и културата му,а само Жужу и във възхвала на руското оръжие.Това ли ти е русофилството. Истинските българи обичат всички народи и са толерантни към тях и мразят диктаторите и тираните,независимо от коя държава са,велика ли е,малка ли е,бедна ли е,богата ли е.Ето такива мурзилчета като вас не знаят за какво рИвът и търсят под камила кисело мляко.

Я дай примери с "диктатори" и "демократи"

след толкова години не си ли разбрал ,че на "Ислямска държава"абревиатурата е ИДИЛ,или на арабски ДАЕШ.Това е арабска сунитска терористична организация и се ръководи от бивши офицери на Саддам Хюсейн.Те не завзеха територии само във Сирия,но и във Ирак.

връзка в Сирия.Това е ,че значителната част от сирийския народ,след толкова години тирания на фамилията Асад се изправи срещу него.Като всеки диктатор Асад се изправи срещу народа си и започна гражданска война.В отслабена Сирия чакащите наоколо хиени - САЩ,Русия,Франция,Англия,Иран,"Ислямска държава","Хизбула",Саудитска Арабия и др. им се нахвърлиха и стана тази касапница.А единственото беше само да се отстрани диктатора Асад и сирийците сами да си оправят държавата.

Забравяш ИДИЛ. Не е нормално и редно да се дестабилизира държава, която всеки момент може да бъде завладяна от ИДИЛ. Пък не е нито твоя, нито моя работа, кой ще управлява Сирия. Лудото бабе в САЩ и нашата Мутра да не би да са по-добри?

че в тези държави само хунта може да държи и въдворява ред. Тези държави не могат да следват демократичния модел на запада и US.

Стига с това лудо бабе! Само старческа деменция ни липсва в световен мащаб! Тая не си дава сметка за реалностите и живее със скъпия спомен за Моника Люински!

Ти пак се хвана за пурата на Клинтън и за прашките на Моника.По онова време преди 20-ина години много се смяхме,майтапяхме и дори вицове си разказвахме за пурата и Моника.Да ама в близко бъдеще имаше един с червени прашки който без трудов стаж ни беше министър- председател и "мъжки" се обичаха с един от министрите си.Между другото беше и председател на една спинозна партия.

Смешно е точно..."рогоносците"да обвиняват останалите,че са..."сексисти":)))!!! Питам аз тогава,какъв е...убавеца на госпожа Клинтън??? И защо трие информация от имейлите си след като всичко в тях е било наред?!?

Че то напоследък все такива са преидентите, Боже опази света!

Тези двамата са тотална трагедия. вече напълно разбирам и соросчетата, за всичко чичко Путин е виновен.

И ти си един българин, от Факултето, ... Що си не впрегнете 'файтоните' и да се махате от България - катунари, мургави с права и претенции. Свърши вашето време, НПО-тата не пеят в оркестъра вече!

обича обикновените руснаци,народа,а не официалната Путинова Росссия.Потому что"Есть Россия Пушкина,неть Россия Пу,Пу,Пу...тина;Есть Россия Левь Толстоя,неть Россия Пьотр Толстоя;Есть Россия Ермитажа,СЕНЬОР ДОН АМИЧИ да ме хване за багажа.

И ти си един българин, от Факултето, ... Що си не впрегнете 'файтоните' и да се махате от България - катунари, мургави с права и претенции, ... Свърши вашето време, НПО-тата не пеят в оркестъра вече!

Поне да знаеше руски, че да ти повярвам на "високия порив" и обичта към руската култура! Сигурен съм, че не си прочел нищо руско, а още по-малко на руски! Това сте, вие, троловете - неграмотници с претенции!

Тази целулитна баба, да си плете шушоните и да не се занимава с Русия...

Килъри и семейството й не са за Белия Дом, те са за други домове, от по-затворен вид! ; )

Кога Ирак ще подаде САЩ на международния трибунал за агресията и военните престъления? Моля Госпожо Хилари Клинтън, укротете се! Защото тласкате света към III Световна Война!

Има ли останало още съмнение у някой дали всъщност у кандидатите за президент на Щатите е останало нещо, на което би могло да се каже нормален начин на мислене? Въобще не говорим за добродетели, отговорност, личен пример. И къде са платените драскачи във форума, да коментират тези двамата? И всъщност, какво добро би могло да излезне от тотално сбърканите им глави?

Тая не може да прости на всички мъже, заради нейния "убавец. Лошото е, че отмъщавайки на мъжа си ще унищожи целия свят. То Тръмп че не е в ред-ясно, ама тая от злоба ще се пръсне...

Освен това тя ще обмисли евентуално въоръжаване на кюрдите. Тук е разковничето което засяга и нас. Умните колеги ще разберат за какво "говоря" пиша. Иначе мисля че на всички е ясно,че станели Хилъри президент.........светът ще престане да съществува такъв какъвто го познаваме. Тази жена може да доведе до разпад не само САЩ но и целият свят. Оцелелите да му мислят после.

Пълни глупости. Още една рейгънова терапия за руснаците и светът отново ще е спокойно място. Давай Хилари!

Колега извинявай ама не съм съгласен. Пример,след като въоръжат кюрдите и те започнат да отвоюват територии и от Турция. Накъде мислиш че ще погледне ТЯ???Към Гърците....ок,ама те имат поне армия. А какво имаме НИЕ? Искам това да те попитам,как НАТО ще защити България,ако Турция реши да анексира някоя наша територия и в този ред на мисли ....помисли си :):) Относно Рейгъновата терапия,имам познати руснаци и те казват,че ако няма повече накъде то да става това което трябва да става.Тоест ....мамата си трака.

Та, какво викаш за терапията на Руйгън? Русия да си чул да е обедняла или отслабнала? Просто започна да прибира пари от там, дето преди наливаше. Ако не си съгласен, замисли се за дереджето на българия? Ти, като зареждаш на бензиностанцията, къде отива печалбата?

Мога да ти проведа една а*ална терапия и ще се успокоиш тотално !

при положение че си омъжена за най-известния к..рвар на света, може да ти хрумне да нападаш други мъже с идеята да ги уличиш в точно подобно к...рварско поведение, като на собствения ти съпруг. Отделно от това да очакваш "уличеният" да си замълчи и посипе главата с пепел, а когато не го направи, а ти "върне жеста", да бъде квалифициран като "грубиян".

Дамата се нахвърля на Русия в стила на нашия Бойко - тя ще и бъде виновна, ако не спечели. Ама не чух какво каза за просперитета на великите САЩ в следващите 4 години.

в момента на мъжа ти му правят свирка и е зачервил бузки от кеф а ти вече не може да лапаш а си станала психо. Досега сме чели много подигравки за Обонго ,сега ще стане направо пълна лудница.

Дааааааааа...Тропикал Мънки ще ни липсва...Ма винаги може да метнем лафа н Килърито: Ко става бабе, Моника още ли върти пурата на мъжо ти-Били Лекето?:)

сега путин ще ги върти на фамилия Клинтън

"Били Лекето"? Ок, признава ви се, че комунделите има защо да го мразите. Успешно реши въпроса с гражданската война в бивша югославия. И натика временният ви вожд Милошевич и подгъзниците му където им е мястото - едни в някой ров, други в панделата, а трети в небитието. В резултат на което Балканите станаха хубаво място за живеене.

тая патка разчита на измамените домакини на които мъжете им се ебат по-офиси и паркинги всеки ден. Мислиш личе разбират от политика и Русия

Всъщност, избирането на Килъри може и да е добра новина!!! Сто на сто, тя ще загроби Краварника напълно!!! Все пак, Тръмп какъвто и да го изкарват, човека си беше бизнсмен! Човек с голям опит, който можеше да изправи Краварника отново на крака...А Килъри, само ще го загроби още повече! Само дай-боже, малоумната бабетка, да не започне 3 тата световна война, с Русия и Китай!!!!

Навремето от аналлизаторския център на КГБ прогнозираха същото, когато Рейгън стана президент. А пък каква стана тя? СеСеСеРето отиде на май.ната си!

Да, ама Рейган не беше злобната бабка Килъри, която е в климакс и се е назлобила към целия свят:) И Володя не е лекето предател- Горби, а Русия не е СССР-мъкнещ на гърба си целия СИВ! И най-важното!!! Краварника не е Америка от 80 и 90 години! Днешния Краварник, е кочината Говедарника:)

Което, според Джеймс Бейкър, ако знаеш кой е той, струваше на САЩ ТРИДЕСЕТ ХИЛЯДИ МИЛИАРДА ДОЛАРА ! Пари, които се налага да връщаш и ти в момента!

САЩ и Великобритания имат кибер войска. И как така, че суперхиперкибер държави и двете губят кибер битка с никаква регионална държава, а и отгоре на всичко поставят Русия на едно от първите места в дебатите? Nrme,

Хилъри Клинтън ще стане президент. И ще изкара 2 мандата. И ще заслужи достойно прякора "Килъри". За това, че ще kill-не съвременната ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО - рашата на путьо москалски. А мурзилките ще си разплетат чорапите от яд, че вече няма кой да им плаща с мизерните рублички.

Може и така да стане, ама ти няма да дочакаш, ще се гътнеш от злоба

само 5 онанистчетали пишете тук,цяла българия ви се смее българинът обича русия тикви платени

тъкмо господин Путин да се изпъне в стойка респект и изведнъж се сеща, че половината земно кълбо е негово. и почва да се смее. Бабче, не закачайте мечката дори с добри намерения, щото ще стане мазало. А бабето като припадне пак, кой ще държи онова куфарче с червените бутони ?

Скоро путьо ще бъде наврян в на мурджо задната дупка. И като се оглежда, все кафяви и миришещи неща ще вижда.

къш от коментара ми. пед*

Ако ти си го навреш ,то тогава вярвам.Иначе не.Други няма да се справят.Действай.Успех!

Госпожа Клинтън отново се шегува... Нима не помни китайските пари похарчени от мъжа и за благото на Демократическата партия и предизборната му кампания за президентския пост, нима не помни че след като изобличиха Джеб Буш журналистите подгониха и Барак Обама който обеща да върне всички пожертвувания които е получил от Китайската компартия за да спечели изборите( оказ а се китаците играят на сигурно като спонсорират кандидатите с най-голям шанс за успех), нима забравихте парите които руското правителство е дало за харчене от семейната ви фондация, а и можете ли да потвърдите че в кампанията ви не се използват пари "дарени" от хора които лобират за чужди държави, щото целия ви предизоберн щаб е на заплата в ,руската Сбербанк? Крадеца май отново вика дръжте крадеца;)

А кого финансират киьайците сега? ;))

И двамата най-вероятно... макар че след последния китайски скандал законодателно уж намалиха размера на "китайските дарения" до към 50 милиона долара на кандидат.

Мисля че познавам добре американската политика. Тя е проста и разбираема. Състой се от наглост, демагогия, лъжи и манипулации. Тя внушава на примитивни хора, чу са велики и богоизбрани. И всичкото това в различни пропорции, зависи от случая. Тая реч на Хилари не прави изключение. Какви са пропорциите между различните компоненти, решете вие сами за себе си. Аз поставям на първо место наглоста да гледаш хората в очите и да ги лъжеш. Хев а найс дей.

Такива като вас "синьорче" ме карат да се смея и да се радвам,че това зомбирано поколение което "знаеше всичко и все поучаваше" си заминава.....безславно и омерзено......не проумяхте,че света не е същият и лозунгите ви са ужасно лъжливи

за ужас на всички комунисти се оказва, че Килъри ще бъде новият президент. Пусито трепери, асад е в паника.

не разбираш нещо много просто, че ужаса ще бъде за всички не само за комунистите

Тая корумпирана патка , ще я докара до война с Русия и Китай , като стане президент на САЩ !Пази Боже!

Г-жа Клинтън и г-жа Цачева са много яки мадами!

Хилари Клинтън /мече по-известна като баба Килъри Алцхаймер/ е решила да загроби цял свят заради личните си амбиции.

Ако има Господ и справедливост на този свят тази долнопробна кикимора не трябва да спечели !

Лошо , няма бог... Да се стягат Американците атеисти, защото бог няма.

Как тъй да няма Бог бе другаре...партията е нашия Бог и червеното знаме нас ни роди....какво приказваш....ще има другарски съд за такива като теб

"...в Сирия страдат деца..." На това място всички се просълзихме, извадихме носни кърпички и си спомнихме за: "Ние дойдохме, ние видяхме, те умряха! Ха-ха-ха-ха-ха!"

Унищожението на Русия трябва да се случи в най-кратки срокове.

важното е че разгрома на САЩ върви по план -отвътре и отвън./самоизяждане между олигархичните кланове/

Скъпи пролетарии, трябва повече да четете, моя човек Путин е пътник.

Когато лаеш срещу Русия, си свери часовника по ... " Говорит Москва".. Вече си прецъфтяла, за да бъде Путин снизходителен на бръщолевенията ти.И нещо друго: когато говориш за Путин, направи го, но само мислено. ..

"Забелязал съм, че всеки път, когато се случи него лошо, те обичат да казват, че това е Русия", каза Тръмп По мое време, за всико обвиняваха американския "империализъм". Днес палачинката се обърна - американците обвиняват руския "империализъм". Защо ли ...

Бих допълнил - САЩ не прояви никакъв интерес към "Ислямска държава". Единственото, което интересува американците, е да свалят Асад от власт. Т.е. САЩ и Русия си ги мерят за сметка на Сирия, а ИД върти синджира необезпокоявана. Сефте, Комендантски.