ВВС предупреди заради парада да не се пускат дронове

ВВС предупреждава 4 дни в определени часове да не се използват дистанционно управляеми летателни апарати (дронове) в София и населените места около столицата.

Обратно в новината

Коментари - ВВС предупреди заради парада да не се пускат дронове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sm3hurk0

Странни методи за ловене на дронове... А какво би станало, ако забележиш, че идва хеликоптер с модерна апаратура за ловене на дронове и си изгасиш предавателя с който го командваш ? - Дрона би се върнал :в къщи" - от където е излетял... Влиза с фейл сейф режим и няма с какво да му се повлияе... Трябва да се пусне и заглушител за GPS/GLONAS и дрона да го носи вятъра..... и през това време, ония с мрежите да го хванат... А за по сигурно, може да закачиш нещо гърмящо и в крайна сметка да свалиш хеликоптер, който се опитва да ти отвлече дрона.... Приемете закон за леката авиация !

Радул Милков, Прадан Таракчиев, Асен Йорданов, Павел Списаревски и много други достойни български авиатори се обръщат в гробовете си от тази жалка огризка на военната ни авиация.

Въх, но ние и ВВС ли сме имали, браво все нещо е останало от славната ни някога армия !!! А ако е дъждовно ония Кугъри май не летят и защо, никой не ти казва да не са от картон ? А Найденов така и не можа да ГО вдигне самолета за парада / за Мая сигурно може/, било лошо времето !!!!

Глупава идея е това с орлите. Дроновете може да ги наранят. Стига сте тормозили птичетата!

да не стане - лелт дронове лети луфтханза ама храбрите БГ ВВС не летят поради лоши метеоусловия ---беше забавно преди две години

зер че падни единственият ни самолет и сетне?......

Ама страшни ВВС имаме, а ??? Страх ги е от дронове. Направо съм горд!!!!

Слава на БА и НАТО.

слава на тъпанарите в БГ! щот БА няма де))))

Да не вземе някой дрон да свали някой самолет.

Ми да - и без това само 5-6 самолета летят, ако и те окапят на парада ще трябва и военните да минат на... дронове :)

Забранено е и развъждането на тикви в Банкя и околността. Там има място само за една такава.

Шило

Прогнозата е за лошо време. Самолети няма да има.

Може и да нема хиликоптери и съмолети, ама шъ има много духови оркестри ! Нашата армия е АРМИЯ от музиканти !!!

Предполага се, че по време на парада ще преминат всички хеликоптери, които имаме в армията. И двата.

Е защо не по няколко пъти?

къв парад, кви 5 лева ще мине един-два хеликоптера американско производство - това ли парадът? Смешници, то генерали са повече от войничета, половин държава състои от мамини синчета

Тука някои малоумници пак се правят на улави, че не знаят каква е разликата между парад и боен полет само за да има за какво да се подиграват на българските ВВС.

Има дъжд. К'ви дронове, к'ви ВВС :)

ДОБРЕ

Не дай си боже да стане война и с 2-3 радиоуправляеми дрончета ще ни победят. Те и като вали дъжд или духа вятър или е тъмно пак не летят. Нашата бойна авиация е най-плашливата

момче, тия вертолетчета ще валят като градушка. Не си мислете, че с някакви играчки може да се спечели битка. Стават само да се снимаш с колелото и хвалиш във фейса.

Аз ги свалям с въздушна пушка. голям кеф. Ония дето ги управляват пребледняват като видят как падат :) последния път си умрях от смях :)

с калашника ще бъде по-впечатляващо.

Ти сваляш дроновете на децата - тия от джъмбо за по 25 лева парчето. Ако свалиш такъв, летящ на 2000 метра, Путин ша та наеме да му конструираш С600.

Тия дето летят на 2000м преди да стигнат до тази височина минават пред балкона ми. Предупредих няколко пъти кретените, които си играят с тях да ги държат далече от моята тераса, но те си помислиха че могат да се бъзикат с мен. Е сега кой е по-умния ? Аз си намерих хоби, а идиотчетата потънаха с едни пари :)

Dimi

Че то остана ли ни авиация... че от дрони да се плашим...

Възможно е да се задави някой пилот управляващ двуплощника... сигурно.

Спокойно! Днес няма да летят бившите ни ВВС, поради лекия дъжд над София. Самолетът, който трябваше да лети е кабрио.

решение... само че пак вали, така, че едва ли ще има полети изобщо днес и на 6-и... както преди 2 години...