Хеликоптер, влязъл от България, изхвърли над 100 кг наркотици в Турция

Турските гранични власти са информирали българските си колеги за случая. От българското МВР потвърдиха, че проверяват информацията

Обратно в новината

Коментари - Хеликоптер, влязъл от България, изхвърли над 100 кг наркотици в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От хеликоптера обявили че това е хуманитарна мисия и при успех ще пускат 20лв в северозапада а не на плажа.

Пиронков, кой ще си мета оставката сега.

няяякога сме ги бомбардирали с бомби,а сега с кокаинец

това май е въртолета от плажа, само дето е пусна друга стока

И този случай доказва факта, че всичко /без изключение/ в тази треторазрядна европейска държава /според международни публикации/ е загнило и гангренясало ! За това би било добре и тук да се приложи с помощта на външни сили "Украинския сценарий" и страната ни да се раздели на "Северна" и "Южна България", като Северната и част бъде извън обсега на ...НАТО и ЕС !

Те ни пращат бежанци а ние наркотици и всички са доволни.

Кога най после, Ще бъде закупено съвременно РВД оборудване за следене на ниски полети, За морската ни граница, за турската и останалите?

Кого ли ще уволнява министъра на транспорта ???

Следващият РВД началник

Добре, че не сме някоя островна държава. Така Румъния ни казва какво е паднало във Видинско, Турция ни казва какво сме изнесли. Друго си е.

кога стана опита за преврат на военните в Турция за да свалят Ердоганчо, същата вечер имаше яка гонка във нашето въздушно пространство, ама в гръцкото влезнаха само тия дето бягаха! хаххаха разграден демократичендвор, който то където ни хвани ни клати

Хаххахахаххаха, те ни пращат мигранти, ние им връщаме наркотици!! Ххехехехехех! А днес по БГ ТВ-тата излезе че са били хванали хеликоптера!! СЯ ДА ПИТАМЕ, КАТО СМЕ НАТОВСКА ДЪРЖАВА КАК ТАКА МИНАВАТ И ПРЕМИНАВАТ ЛЕТАТЕЛНИ СРЕДСТВА БЕЗ КОНТРОЛ???

Няма РВД апаратура за такива случаи

Нали нямахме хеликоптери бе. И за какъв дявол имаме грани§на полиция, военно въздушни сили, въздухоплавателна администрация и т.н. Преди 1-2 седмици хеликоптер нина на 50 метра над главите на хората на плаж. Вчера пък най-обезпокоявано си минал границата. И добре, че турците са го засекли иначе нашите клатимъдевци нямаше и да разберат. Събирайте капачкли за медицински хеликоптери. Капачките - бъдещето на България

Шенген ли?

глупости, турците замазват, че точно от тяхната граница се опитват да прехвърлят...... предупредили на бабати фърчилото

ОСТАВКА СИПАНИЧАВ МАГАРЕВ !! НА АВРАМОВ ДВОР Я ПРЕВЪРНАХТЕ МИЛАТА НИ РОДИНА !! ПОДАРЯВАТЕ ЗА МИЛИАРДИ СНАРЯДИ А ХОРАТА ТЪНАТ В НИЩЕТА !!

В територията разграден двор вече полудяха а тия Магаревци Простокировци Акодемиковци и вся отолная сволач нато нато

Здравей, Шенген ние искаме да сме вътре нищо, че сме един разграден двор пълен с проститутки, наркотрафиканти и крадци.

jingiby

Защо хеликоптерът не е бил свален от ПВО при навлизането му от Турция?

Защото Турция няма причина да сваля машина на съюзническа и приятелска държава в мирно време. Може да е била заблудена машина, може всичко. Освен това Турция може да изиска съдействие от България ако е нарушение какъвто е случая. Де факто, България може да позволи под надзор турските служби да извършат разследване на наша територия. Е при тези обстоятелства кой със здрав разум ще нареди да се свали машината. Виж руските бомбардировачи на сирийската граница ги свалиха за 45 секунди нарушаване на въздушното пространство.

натовски хеликоптер

Абе защо нито една българска медия не писа за 2-те чанти с кокаин открити в Белия Дом от Сикрет Сървисиз миналия месец?! Па толкова ли ви е наплашило посолството, или долари събирате?

Не бяха две чанти, а два чувала.

Абе какво ти пречи - нека има и две чанти до чувалите

Като почнете да обобщавате така.... https://m.dir.bg/dnes/svyat/sluzhiteli-na-amerikanskite-tayni-sluzhbi-otkriha-kokain-v-beliya-dom Така на база на същия "рисърч" заключвахте и за ваксини, и за еврото, и за ИТН

Турските власти, следели трафикантите, засекли хеликоптера през тъмна нощ, събрали целия изхвърлен багаж с наркотици, задържали трима зподозрени, които се опитвали да избягат и накрая събудили и информирали българските си колеги за случая. Българските колеги се прозинали шумно, казали, че започват да проверяват информацията (за която нямали никаква идея до сега) и легнали да си доспят. Както винаги до сега. Не дай Боже, да се наложи да воюваме с турските военни, докато разберем, че сме нападнати и започнем да проверяваме информацията, те ще са стигнали до Дунав мост 1 и 2 и ще се плацикат в Дунав и Черно море. Защото Добруджа и Тракия са им на сърцето. Такова безхаберно правителство, вътрешен и военен министър е нужно на Посолството, но дали българския народ трябва да ги търпи и защо?

Стигнахме ги ... колумбийците! Подобни новини има само за колумбийските и мексикански картели.

Подобни новини съм чел само за колумбийските и мексикански картели.

Две черноморски държави водят война. Други две черноморски държави, натовски, не си следят въздушното пространство. Верно ли?

Абе едната го следи и то внимателно

Е 90 годишен дядка от балканската война и си шофиране в България по старата карта. Резаните карабини, да го духат.

пропутинофашистките тролове запълват целия чат. ПОМОЩ!!! няма ли служби в тази държава да ги озаптят? байгън от русофилистични изроди. не са повече от петима, ама работят денонощно.

Аланкойлу, де видя за проруски да се пише, бе , или дрогата е твойта и пак - кой ми с=ра у гашите...

Нещо не схващам, обикновено пътят на дрогата е от Турция към България, но не и обратно. Много по-лесно е да гледаш трева из чукарите на Анафола или в Американска Сирия и да я вкарваш в Турция, отколкото в България. Ако изобщо има нещо вярно в тезата на турците, по-скоро тук са притиснали някого, който е решил да върне стоката обратно в депото за съхранение, отколкото да я хариже на полицията. И пак не се връзва, защото стока за 20мил турски лири, което няма и €700хил не оправдава риска за хеликоптера, струващ поне толкова. Да не говорим на кого и колко е трябвало да се плати, за да не се забележи подобен летателен апарат. А хеликоптери в България, особено такива в частни ръце, се броят на пръсти. И хич не е трудно да се издирят и проверят възможните кандидати. Така че или фейк (най-вероятно) или едно правителство трябва да си ходи.

" ...турското село Къркларели..." Хайде оправете си географията! Някой да е чувал случайно за Лозенград, който е бил град още преди Балканската война?

Нашенските гранични "не знам какви" НЕ СА ЗАСЕКЛИ, ЧЕ ХЕЛИКОПТЕР ПРЕСИЧА ГРАНИЦАТА ! Тепърва ще проверяват турската информация ! (Освен пък никакъв хеликоптер да не е пресичал границата ... Например ...) Или турската информация е кьор фишек, или нашата гранична охрана (на границата на ЕС !!) е кьор фишек. Айде на Шенгена !

Турската граница е граница между две натовски държави. Едва ли трябва да очакваш засилено въздушно разузнаване, особено за ниско летящи цели. Пък и там редовно има полети за наблюдение за мигранти, така че летателен апарат не е нещо необичайно за местните.

Е това си е Лозенград, който се намира на 50 км, от Малко Търново по пътя или на 20 км, в права посока. Турците спали ли са докато хеликоптера прелети такова разстояние, че не са го прихванали?

Грешка. В права посока е 36 км.

Граничарите не засичат хеликоптери. Това е работа на пво и рвд.

Те вкарват нитрати, ние изкарваме зеленийки

Съвсем заприличахме на Латино-Американска държава! - Не много свръх богати - Малко столична средна класа - Провинцията тъне в мизерия - Мафиотски кланове поделили територията - Населението работи като феодални роби - Държавата обслужва само богатите - Лъскави коли паркирани пред порутени къщи - Наркотици, алкохол и проституция са основен поминък на цели региони - Медицински обслужване само в столицата - Младежите мечтаят да са гангстери - Момичета да метреси на гангстерите - Бързи пари, лек живот от днес за утре - Море, жега, мизерия, туристи от долната част на обществото ..... Само дето още испански или португалски не сме проговорили!

По-точно описание едва ли има. Сега и малко бонус - ще става още по-зле.

Пропуснали са да напишат голямата новина - от хеликоптера е скочила и Лепа Брена - право на стадиона на Тулупспор (БанкяБунар) и сега се готвят за концерта ...

ТА ТОЗИ ДЕБИЛ С 27 000 лв. ЗАПЛАТА ОТГОВАРЯ ЗА ОПАЗВАНЕ НА ГРАНИЦАТА !! А ТОЙ ПОДАРЯВА НА УСРАЙНА СНАРЯДИ ЗА МИЛИАРДИ !! ВМЕСТО ДА ОПАЗВА ИЗКАРВА КОМИСИОНИ ??СТАВА НАГЪЛ ТОЗИ СИПАНИЧАВ МАГАРЕВ !! ТО И ОВЕННИТЕ НЕ СЕ СЛАВЯТ КАТО МНОГО УМНИ !!

Той си е агент на украинските служби. Няма изненади.

Абе думнете един такъв, после втори и ще им мине желанието да пренасят с хеликоптери

Грешка в комуникацията, трябваше да правим едно събиране на пици...

НЕуважаеми 'информатори' на новини! Ако все пак не знаете (а със сигурност е така!), то поне преди да си 'пласирате' новината, потърсете така нареченото турско село Къркларели!!!. Това е ГРАД мили 'новинари' и е едно от първите хубави градчета преди Истанбул, (пътувайки от Бургас за Истанбул) Ако сте истински новинари, моля да си коригирате 'новината"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Престъпниците не отсъпват на политиците ( ако изобщо могат да бъдат разграничени ) : Както нагло, напук на народа съставиха невъзможни колаиции и правителство, така и тия с хеликоптера си прелитат граници и разнасят наркотици, без страх и зачитане на закона.

Същият хелокоптер, който изхвърли доларите с Тошо, е. Имат опит вече с летенето на малка височина и изхвърлянето на боклуци. А и пратката е за забавление, няма проблем за фирмата.

то няма много хеликоптери у нас, та верно може да е съшия.

Язък, парите от пратката бяха за местните избори.

Очаквайте скоро други новини от рода: - самоубийство чрез два изстрела в тила - нещастен случай – подхлъзнал се в банята и си строшил врата на две места - подхлъзнал се докато си белил ябълка и паднал върху ножа - удавил се в легена - паднал от 10тия етаж и т.н. Щото 100кила тревица си е доста пара.

Какъвто и проблем Д има колкото и да е брутално престъплението някой ботор от БГ полиция излиза и казва !Тече разаледване случеят се проверява! И ДО ТАМ! Тия хора не разбират че заплатите им идват от нашите данаци и не са някакви богопомазани ! Но за това трябва интелект!

насам- мигранти , натам скунксове !

Спомняте ли си самолета който прелетя половин Европа ,пазена от НАТО и кацна у нас,какво стана нищо не се разбра и сега ще е същото.Много пари играят тука,много.

Объркали са пратката, било е за парламента.

Онова министърчето от Мверето стачкува за повече пари. Сигурно е решил да продаде дрогата и да увеличи парите на ушавите?

ДПС мълчат по темата с парада на педерастията. ДПС мълчат по темата с либерализацията на наркотиците.. ДПС мълчат по въпроса с незаконните мигранти. ДПС не смеят да занимават елвктроата си с въпроси свързани с морал.

Турското село Къркларели... А в Дир а, нямате ли хора география?

Абе дирници, вземете и започнете да четете това, което пишете, бе! Вие редактирате и цензурирате - доста несполучливо също, между другото - тек и непрекъснато пишете глупости и само опровержения в статиите си! Последно - за хеликоптер или зй самолет искате да пишете? “Хеликоптер, влязъл от България, изхвърли над 100 кг наркотици в Турция Турските гранични власти са информирали българските си колеги за случая. От българското МВР потвърдиха, че проверяват информацията 20:28 | 17 юли 2023 | Редактор: Елза Тодорова Хеликоптер, влязъл нелегално от България, е изхвърлил наркотици на турска територия, близо до границата, съобщи БНТ. Турските гранични власти са информирали българските си колеги за случая. От българското МВР потвърдиха пред БНР, че проверяват информацията. По информация на TrafficNews хеликоптерът е изхвърлил 101 килограма дрога, наричана "скункс" (вид марихуана)… Въздушното радарно командване на Чанаккале е установило, че нерегистриран самолет е влязъл в Къркларели от чужбина през нощта. “ Трябва ли да си обясняваме като на малоумни каква е разликата между хеликоптер и самолет, и между журналисти и “дирници” ПАК;)

Бравус! Явно границата се охранява непристъпно. Щом се налага да се нарушава с хеликоптер.

Пускам дрони да пазят границите, че не се справяте нещо.