Коментари - Минималната заплата се вдига малко от октомври | Днес.dir.bg

Минималната заплата се вдига малко от октомври

Социалният министър Хасан Адемов заяви, че минималната заплата ще бъде увеличена "с малка стъпка" - 20-30 лв., от октомври и с по-голяма от януари 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Минималната заплата се вдига малко от октомври | Днес.dir.bg

Коментари

КАКВО СТАВА?, бе , управниците? Или и вие голееемите експерти продължавате с лъжите и политиката на геноцид на Тройната и Боко Тиквата и всички преди тях? Оправяйте пенсиите, че излезем ли ние с децата и внуците ще ви довършим завинаги!

ако сте запознати по-добре с държавните финанси, ще разберете, че това вдигане на заплатите влияе и на много други финанси. Правителството, предвижда индексиране на майчинските с мин. раб. заплата. Влияе и на пенсиите.

ТОВА СА ГЛУПОСТИ ЧЕ щЕ БЪДЕ В ТЕЖЕСТ НА ФИРМИТЕ.ВСИЧКО СКАЧА И СЕ КОМПЕНСИРА -САМО ЧЕ ХОРАТА щЕ ИМАТ ПО-ВИСОКИ ДОХОДИ И ДЪРЖАВАТА щЕ СИ ПРИБИРА ПО-ЛЕСНО ПАРИТЕ.КОЛЕЛОТО щЕ СЕ ЗАВЪРТИ

Чудя се защо нашите НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ да не са на минимална работна заплата поне месец-два - тъкмо да видят как е, как живеят, пардон,ПРЕЖИВЯВАТ голяма част от българите

демагогия. чиста проба. заплатите ги пластат работодателите, а данъка го прибира държавата...държавата има изгода от по-високи доходи за да взема повече данъци. както при горивата - по-висока цена, повече акциз и ддс...

Пак удар върху частния бизнес, не се ли запитвате, господа управляващи, как така един държавен служител ,който цял ден пие кафе, клати си краката и рови в нета, получава повече от частник, който е вложил пари, време и работа - собствени!

Аааа, не сме съгласни! МИНИМАЛНО ПОЧАСОВО ЗАПЛАЩАНЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ, нали сме в Европата. И тогава става така: МАКСИМАЛНО за час - 8.50 Евро, и МИНИМАЛНО за час - 6.50 Евро . НАЛИ ТАКА като в Европата? И ако не можете да я докарате политиката до там, че народа да не получава така както е в нормалните държави, ТОГАВА ВИ ПИТАМЕ, ЗАЩО СТЕ ОЩЕ ЖИВИ?

Аз съм на минимална заплата и ми остават пари в края на месеца, не мога да я изхарча. Всеки месец ми хартисват по 100-200 лева. Предлагам да се намали минималната заплата поне със 100-150 лева

Направо кандидатствай за министър на икономиката.

Вдигането на минималната раб. заплата единствено ще утежни по високите осигуровки на малките фирми.Нито работника ще е доволен от 10-15 лв. повече, нито работодателя, само държавния служител ще е доволен,че ще взема още по висока премия!

Според мен заплатите бива да се вдигнат повечко, а не малко както предлага правителството

...а, бе цигански ти защо не опиташ да заживееш с тази "голяяяма -минимална", Ааа? Народа иска : 2500 евро заплати и 1600 евро средна пенсия! Ха сега се напнете ДА НЕ КРАДЕТЕ, а ДА ДАДЕТЕ НА НАРОДА! ИНАЧЕ, грабвайте раниците и всички ДРУЖНО В СИБИР, за да гниете там!!!

По-висока МРЗ повече осигуровки и данък ,така че добре са си направили сметката.На МРЗ няма в държ.администрация там са на високи заплати+всякакви бонуси,пак ще точат частния сектор.

Политика по доходите и финансите на държавата посредствени, или по-скоро облагодетестващи върха на пирамидата. 1.министерски служители 2. държавни служители, БАН-работещи по на 2-3 места, пенсионирани по 60-75 г. 3. работещи с по 300-400 лв заплата-тези блъскат 4. мин. заплати - 310 лв. - лежат 5. помощите. Като качиш мин.заплата какво от това?

Е, това ако не е купуване на гласове(без пари) при бъдещите избори, здраве му кажи. С чужда пита помен правят. Ашколсум ефендилер.

Към бспдпсевророма: Внимавайте да не се изсилите като вдигате МРЗ с цели тридесет лева!!! Че може да се сецнете гърба от тази ОГРОМНА тежест, и после ще се наложи да източите НЗОК, за да се лекувате!!!

Днес, 11.07.2013 казахте, че НЯМА ДА ВДИГАТЕ МРЗ, ЗАЩОТО ЩЕ ОЩЕТИ БИЗНЕСА. Коментирай днес, депесарче, нали взехте властта, както чистосърдечно обявихте по БНТ. Наглеци, разпределяте порциите в държавата и от народното събрание и депутатите нищо не зависи. Всеки ден го доказвате, правите това, което кукловода нареди, вие само мушкате картите със зелена светлина. Народоубици смърдливи, отврат

Няма лошо, трябва да се вдигнат доходите, ама.....откъде ще вземете тези пари, т.е за сметка на какво друго???? То не бяха фишеци с намаление на тока, майчинските, някакво подаяние към пенсиите....ама го правите за да останете на власт.......Тази "малка стъпка" ще ни излезе през носа....Ако недай Боже останете на власт наесен ще ни ударите тройно от всякъде......

СТИГААААА!!! :-( Докога тези малоумници ще раздават държавните пари на когото им скимне? Няма ли най-накрая тъпоумните комунисти и ДПС-ари да се начуат че държавата НЯМА ПРАВО да се намесва така в бизнеса. Колко още едвам кретащи фирми трябва да фалират поради невъзможност за заплщане на осигуровки и заплати на мързеливци? Или дай сега държавната администрация да налапа парички, щото видиш ли сега се подменят служителите с "доверени" хора. Майка им с--ра на тези тъпанараи. Какво искат, и малкото останала средна класа в тази държава да се омете. Затова трябват нови избори и наистина дясно управление. Ама наистина дясно ... перфектното ще е в стил Маргарет Тачър. Губещи държавни структури ... затваряне, минимланата раб. заплата трябва да е функция от БВП на страната, а не на политическо решение. Алтернативата е много много лоша - нови заеми и фалит на държавата. Ако този Орешарски е икономист, аз трябва да съм трамвай.

Тръгвай по релсите тогова и внимавай да не подминаваш спирки...Дзън,дзън пази сеееее :)

Hе крещи ! Tи си трамвайи! B момента обединеното кралство плаща последиците от прекрасните реформи на M. Tачър , вземи поосведоми се малко !

Решението е много просто и ясно-въвеждане на минималното почасово заплащане.Но криминално-мутренските работодатели нямат интерес това да се случи.Нещата могат да се оправят с едно ПМС-трябва да се увеличи администрирано минимума с който живеят хората.Оттам насетне много смешници от 'бизнеса" ще фалират..

г-н адемов или на море ни изпрати еднократно или увеличение на пенсиите които са до 300лв защото продължаваме да стачкуваме с кафето по цял ден и така сигурно ще си отидете

искаме да отидем на море които сме с пенсии до 300лв иначе продължаваме да протестираме и ще ви смъкнем от власт г-н адемов

Много хубаво .Браво.Ние сега едвам си плащаме осигуровките а сега като се вдигне минималната заплата ще се качат и те.Пълни малоумници сте.От къде да ви ги дам тези пари за да плащате повече детски и помощи главно на циганите.Те българите не раждат защото се помага само на малцинствата.Те така си живеят-помощи и парите взимани от партиите за които гласуват.Ние едвам връзваме двата края.Предлагам да им плащате от бонусите които раздавате по министерствата.Много хора получават за една година толкова колкото те са взели за един месец.Докато няма сериозни мерки и затвори по бързата процедура за такива управници няма да се оправят нещата.Тези протести няма да свършат работа.

и ние сме с вас само герб ако не ни увеличи пенсии

Този Димитър Бранков,на когото му се виждат много 350 лева за човек,който работи цял месец и издържа семейство трябва да бъде обесен на първия електрически стълб.Ще пририта два-три пъти и душичката му ще излезе.

ТРЪГВАМЕ ЗА СТАЧКАТА В СОФИЯ АКО НЕ НИ УВЕЛИЧИТЕ ПЕНСИИТЕ КОИТО СА 300ЛВ КАТО УВЕЛИЧАВАТЕ МИНИМАЛНАТА УВЕЛИЧАВАЙТЕ И ПЕНСИИТЕ КОЛКОТО МИНИМАЛНАТА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ

Колко ти увеличиха заплатата или пенсията за 4 години мутромилиционерите бе малоумник?!? Или ти си от тези,които си падат по мазохизма?

г-н адемов време е вече да погледнете малките пенсии до 300лв и да им дадете 13 пенсия еднократно,сега на шестмесечието,защото не може да увеличавате на чистачките заплатите на 340лв и ние отиваме за смъкване на правителството ако не обещаете

ТРЪГВАМЕ ЗА СТАЧКАТА В СОФИЯ АКО НЕ НИ УВЕЛИЧИТЕ ПЕНСИИТЕ КОИТО СА 300ЛВ КАТО УВЕЛИЧАВАТЕ МИНИМАЛНАТА УВЕЛИЧАВАЙТЕ И ПЕНСИИТЕ КОЛКОТО МИНИМАЛНАТА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ

готови сме за стачка от другите градове ако не ни увеличи или не даде еднократно една пенсия

Чакайте вие да стихнат протестите с подхвърлените 20-30 лв! Ето това е свинщината и трагедията на тази страна - подиграват се и се заиграват с хората, които ги хранят и които доят.

ВДИГАТ ,СВАЛЯТ КАКВО ИМ ПУКА?+????? НАЛИ БАТЕ БОЙКО ЩЕ ИМ ОПРАВЯ ПОСЛЕ БАКИИТЕ!!!!!

Тя цялата беднотия затова става по-бедна. За да тупаме по рамото дребния и средния бизнес, дай всички да стоим гладни и да работим за стотинки, щото шефа искал Майбах да кара, а не Мерцедес. Ние не сме китайци не разбрахте ли. Нямаме китайския стандарт и китайските сметки ежемесечно. Бизнеса ако не е достатъчно конкурентен, по-добре да затваря врати и да инвестира в по-ползотворна ниша. Навсякъде средната норма на печалба е около 10 процента или се стреми към тази цифра, а тука 30- 40 процента. Да не приказвам, че повечето "бизнесмени" не си реинвестират парите рационално ами отиват за луксозни безсмислени придобивки. Ако е така по добре да се срива целия бизнес и да се учим на предприемачество сначале, а не празни приказки, че производителноста била ниска, мързеливи сме и бла, бла... . Акъл и нюх трябват за бизнеса, а не алчност.

с бсп и дпс сме завинаги

чак до ГЕРБ-а ли????

с колко процента ще се вдигне безрботицата

Тия са пълни смещници и изедници!!! Поредната подигвака с народа!!!

Тези знаят,че си отиват и залъгват простолюдието с 20 лв,смях в залата!!! Поредното замазване на очи!!! А през това време ще подпишат такива договори с Русия за Белене и газта,че ни е бедна фантазията,следващите 20 години няма да видим увеличение на доходите си!! Хората трябва да проумеят,че тези са дошли на власт,не за да им вдигнат доходите,а за да си уредят договорите с Русия,да си вземат милионите комисионни и след това да духнат, а народа да им плаща до живот!!!!!!!!

Това е като онези 5% с които поевтиня тока от 01.07, изглежда, че ще остане 01.04 когато със сигурност ще поевтинее и бензина с 99% - утре може да го обявят в работническо дело, на делян депесарски...

А ве, Асане , кога събра пари та и минималната заплата да вдигнеш. Това от милиарда на Орешарски ли е. Вдигнете с 20 лв минималната заплата а останалите пари си ги поделете между ДПС и БСП. Ония лудия от АТАКА да го духа.

Преведено на прост език, БСП69ДПС вдигат данъци и осигуровки! Минималната заплата се ползва като база за осигурителните вноски на самоосигуряващите се, тоест вдигането и с 10% ще вдигне с 10% разходите на Едноличните Търговци, управители на малки фирми, хора със свободни професии и т.н....!

И какво ще стане с цените на продуктите и услугите ???

Тоя да бега бързо към анадола

Иха, ще вдигнат МРЗ с цели тридесет сребърника!!! Вече съм привърженик на това правителство, то ще ни доведе до Светлото бъдеще!!! Иха, цели тридесет сребърника, представяте ли си??? Направо съм милионер вече! На това наше обичано правителство, аз му пожелавам ЩЩД!!!!!!!

Не съм защитник на това правителство! Обаче предишното за 4 години вдигна доходите с 0,00 СРЕБЪРНИКА!!!! И се опита да доубие всичко, което все още шаваше в икономиката! Та това е на светлинни години пред "онова"!

Онегавон

Не съм защитник на никое правителство! Точно обратното, съдник съм им!!! Всички те, както и досегашното са отявлено антиБългарски и ни доведоха до поредната национална катастрофа!!! Дай данни колко са емигриралите Българи!!! Дай данни, колко Българчета не са се родили!!! И не ми ги хвали тези от бспдпсевророма, че ни подхвърлят трохи!!! АЗ ИЗИСКВАМ ДОСТОЕН ЖИВОТ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!! КОНСТИТУЦИЯТА НИ ПОТВЪРЖДАВА ПРАВОТО НИ НА ДОСТОЕН ЖИВОТ!!! Както е казал Васил Левски - "Ние чуждото не щем, но своето не го даваме"!!!

ами хубаво, тогава да я намалят!!!!

Онегавон

Демонстрираш робска психика! Бъди свободен, уважавай себе си, дръж се достойно!!!

Защо с 20-30 лева,къде е Сидеров да им опъне ушите на тия ?Нали щеше да е 1000 лева минималната заплата?

Според плана "Орешарски" тя трябва да стане 340 лв. Толкова искат и синдикатите. Синдикатите вместо да се правят на много загрижени да кажат колко от тия 200 000 се осигуряват на минимална заплата, а получават реално други суми и какви са причините за това?

В провинцията 300 лева заплата са си мечта, за какви реални суми бълнуваш? Май от София не си излизал в близките години.

Много ме кефи като почнат да вдигат мин. заплата с по 20-30 лв., които после инфлацията и поскъпването на храната изяждат. Колко години ще ни трябват, за да стане мин. заплата 1000 евро?

Комуноидните боклуци гледам са напът да фалират държавата добре че се преместих във Валенсия и тук ми е бизнеса.... След комуноиден нищо не остава....

Стой си във Валенсия и недей да тролиш по форумите.За хората тук и 20 лева са нещо.

Е сега ако работодателите не разкрият поне 150 000 нови работни места до декември, значи са купени от Борисов, за да ми правят мръсно. Някои зловредни елементи обясняват, че щяло да стане точно обратното, но това безспорно са платени лумпени, инструктирани от Борисов. Ако пък случайно нещата не се получат до декември, то няма проблеми - през новата 2014 година ще вземем нови още по-големи кредити и ще повторим опита с ново още по-голямо увеличение. И този път няма да даваме на народа само 5% от кредитите, които усвояваме, а ще дадем 7.5%. Сигурен съм, че другарите Пеевски, Гергов, Васил Божков, Местан и бай Доган ще проявят разбиране.

Чичарка що не си пиеш лекарството и не си лягаш, а пишеш за нещо което не разбираш. Правилото е швейцарско, а шведски са тройките и масите мацките им са руси на всякъде.

Коментари - Минималната заплата се вдига малко от октомври | Днес.dir.bg

Минималната заплата се вдига малко от октомври

Социалният министър Хасан Адемов заяви, че минималната заплата ще бъде увеличена "с малка стъпка" - 20-30 лв., от октомври и с по-голяма от януари 2014 г.

Обратно в новината

Коментари - Минималната заплата се вдига малко от октомври | Днес.dir.bg

Коментари

КАКВО СТАВА?, бе , управниците? Или и вие голееемите експерти продължавате с лъжите и политиката на геноцид на Тройната и Боко Тиквата и всички преди тях? Оправяйте пенсиите, че излезем ли ние с децата и внуците ще ви довършим завинаги!

ако сте запознати по-добре с държавните финанси, ще разберете, че това вдигане на заплатите влияе и на много други финанси. Правителството, предвижда индексиране на майчинските с мин. раб. заплата. Влияе и на пенсиите.

ТОВА СА ГЛУПОСТИ ЧЕ щЕ БЪДЕ В ТЕЖЕСТ НА ФИРМИТЕ.ВСИЧКО СКАЧА И СЕ КОМПЕНСИРА -САМО ЧЕ ХОРАТА щЕ ИМАТ ПО-ВИСОКИ ДОХОДИ И ДЪРЖАВАТА щЕ СИ ПРИБИРА ПО-ЛЕСНО ПАРИТЕ.КОЛЕЛОТО щЕ СЕ ЗАВЪРТИ

Чудя се защо нашите НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ да не са на минимална работна заплата поне месец-два - тъкмо да видят как е, как живеят, пардон,ПРЕЖИВЯВАТ голяма част от българите

демагогия. чиста проба. заплатите ги пластат работодателите, а данъка го прибира държавата...държавата има изгода от по-високи доходи за да взема повече данъци. както при горивата - по-висока цена, повече акциз и ддс...

Пак удар върху частния бизнес, не се ли запитвате, господа управляващи, как така един държавен служител ,който цял ден пие кафе, клати си краката и рови в нета, получава повече от частник, който е вложил пари, време и работа - собствени!

Аааа, не сме съгласни! МИНИМАЛНО ПОЧАСОВО ЗАПЛАЩАНЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ, нали сме в Европата. И тогава става така: МАКСИМАЛНО за час - 8.50 Евро, и МИНИМАЛНО за час - 6.50 Евро . НАЛИ ТАКА като в Европата? И ако не можете да я докарате политиката до там, че народа да не получава така както е в нормалните държави, ТОГАВА ВИ ПИТАМЕ, ЗАЩО СТЕ ОЩЕ ЖИВИ?

Аз съм на минимална заплата и ми остават пари в края на месеца, не мога да я изхарча. Всеки месец ми хартисват по 100-200 лева. Предлагам да се намали минималната заплата поне със 100-150 лева

Направо кандидатствай за министър на икономиката.

Вдигането на минималната раб. заплата единствено ще утежни по високите осигуровки на малките фирми.Нито работника ще е доволен от 10-15 лв. повече, нито работодателя, само държавния служител ще е доволен,че ще взема още по висока премия!

Според мен заплатите бива да се вдигнат повечко, а не малко както предлага правителството

...а, бе цигански ти защо не опиташ да заживееш с тази "голяяяма -минимална", Ааа? Народа иска : 2500 евро заплати и 1600 евро средна пенсия! Ха сега се напнете ДА НЕ КРАДЕТЕ, а ДА ДАДЕТЕ НА НАРОДА! ИНАЧЕ, грабвайте раниците и всички ДРУЖНО В СИБИР, за да гниете там!!!

По-висока МРЗ повече осигуровки и данък ,така че добре са си направили сметката.На МРЗ няма в държ.администрация там са на високи заплати+всякакви бонуси,пак ще точат частния сектор.

Политика по доходите и финансите на държавата посредствени, или по-скоро облагодетестващи върха на пирамидата. 1.министерски служители 2. държавни служители, БАН-работещи по на 2-3 места, пенсионирани по 60-75 г. 3. работещи с по 300-400 лв заплата-тези блъскат 4. мин. заплати - 310 лв. - лежат 5. помощите. Като качиш мин.заплата какво от това?

Е, това ако не е купуване на гласове(без пари) при бъдещите избори, здраве му кажи. С чужда пита помен правят. Ашколсум ефендилер.

Към бспдпсевророма: Внимавайте да не се изсилите като вдигате МРЗ с цели тридесет лева!!! Че може да се сецнете гърба от тази ОГРОМНА тежест, и после ще се наложи да източите НЗОК, за да се лекувате!!!

Днес, 11.07.2013 казахте, че НЯМА ДА ВДИГАТЕ МРЗ, ЗАЩОТО ЩЕ ОЩЕТИ БИЗНЕСА. Коментирай днес, депесарче, нали взехте властта, както чистосърдечно обявихте по БНТ. Наглеци, разпределяте порциите в държавата и от народното събрание и депутатите нищо не зависи. Всеки ден го доказвате, правите това, което кукловода нареди, вие само мушкате картите със зелена светлина. Народоубици смърдливи, отврат

Няма лошо, трябва да се вдигнат доходите, ама.....откъде ще вземете тези пари, т.е за сметка на какво друго???? То не бяха фишеци с намаление на тока, майчинските, някакво подаяние към пенсиите....ама го правите за да останете на власт.......Тази "малка стъпка" ще ни излезе през носа....Ако недай Боже останете на власт наесен ще ни ударите тройно от всякъде......

СТИГААААА!!! :-( Докога тези малоумници ще раздават държавните пари на когото им скимне? Няма ли най-накрая тъпоумните комунисти и ДПС-ари да се начуат че държавата НЯМА ПРАВО да се намесва така в бизнеса. Колко още едвам кретащи фирми трябва да фалират поради невъзможност за заплщане на осигуровки и заплати на мързеливци? Или дай сега държавната администрация да налапа парички, щото видиш ли сега се подменят служителите с "доверени" хора. Майка им с--ра на тези тъпанараи. Какво искат, и малкото останала средна класа в тази държава да се омете. Затова трябват нови избори и наистина дясно управление. Ама наистина дясно ... перфектното ще е в стил Маргарет Тачър. Губещи държавни структури ... затваряне, минимланата раб. заплата трябва да е функция от БВП на страната, а не на политическо решение. Алтернативата е много много лоша - нови заеми и фалит на държавата. Ако този Орешарски е икономист, аз трябва да съм трамвай.

Тръгвай по релсите тогова и внимавай да не подминаваш спирки...Дзън,дзън пази сеееее :)

Hе крещи ! Tи си трамвайи! B момента обединеното кралство плаща последиците от прекрасните реформи на M. Tачър , вземи поосведоми се малко !

Решението е много просто и ясно-въвеждане на минималното почасово заплащане.Но криминално-мутренските работодатели нямат интерес това да се случи.Нещата могат да се оправят с едно ПМС-трябва да се увеличи администрирано минимума с който живеят хората.Оттам насетне много смешници от 'бизнеса" ще фалират..

г-н адемов или на море ни изпрати еднократно или увеличение на пенсиите които са до 300лв защото продължаваме да стачкуваме с кафето по цял ден и така сигурно ще си отидете

искаме да отидем на море които сме с пенсии до 300лв иначе продължаваме да протестираме и ще ви смъкнем от власт г-н адемов

Много хубаво .Браво.Ние сега едвам си плащаме осигуровките а сега като се вдигне минималната заплата ще се качат и те.Пълни малоумници сте.От къде да ви ги дам тези пари за да плащате повече детски и помощи главно на циганите.Те българите не раждат защото се помага само на малцинствата.Те така си живеят-помощи и парите взимани от партиите за които гласуват.Ние едвам връзваме двата края.Предлагам да им плащате от бонусите които раздавате по министерствата.Много хора получават за една година толкова колкото те са взели за един месец.Докато няма сериозни мерки и затвори по бързата процедура за такива управници няма да се оправят нещата.Тези протести няма да свършат работа.

и ние сме с вас само герб ако не ни увеличи пенсии

Този Димитър Бранков,на когото му се виждат много 350 лева за човек,който работи цял месец и издържа семейство трябва да бъде обесен на първия електрически стълб.Ще пририта два-три пъти и душичката му ще излезе.

ТРЪГВАМЕ ЗА СТАЧКАТА В СОФИЯ АКО НЕ НИ УВЕЛИЧИТЕ ПЕНСИИТЕ КОИТО СА 300ЛВ КАТО УВЕЛИЧАВАТЕ МИНИМАЛНАТА УВЕЛИЧАВАЙТЕ И ПЕНСИИТЕ КОЛКОТО МИНИМАЛНАТА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ

Колко ти увеличиха заплатата или пенсията за 4 години мутромилиционерите бе малоумник?!? Или ти си от тези,които си падат по мазохизма?

г-н адемов време е вече да погледнете малките пенсии до 300лв и да им дадете 13 пенсия еднократно,сега на шестмесечието,защото не може да увеличавате на чистачките заплатите на 340лв и ние отиваме за смъкване на правителството ако не обещаете

ТРЪГВАМЕ ЗА СТАЧКАТА В СОФИЯ АКО НЕ НИ УВЕЛИЧИТЕ ПЕНСИИТЕ КОИТО СА 300ЛВ КАТО УВЕЛИЧАВАТЕ МИНИМАЛНАТА УВЕЛИЧАВАЙТЕ И ПЕНСИИТЕ КОЛКОТО МИНИМАЛНАТА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ

готови сме за стачка от другите градове ако не ни увеличи или не даде еднократно една пенсия

Чакайте вие да стихнат протестите с подхвърлените 20-30 лв! Ето това е свинщината и трагедията на тази страна - подиграват се и се заиграват с хората, които ги хранят и които доят.

ВДИГАТ ,СВАЛЯТ КАКВО ИМ ПУКА?+????? НАЛИ БАТЕ БОЙКО ЩЕ ИМ ОПРАВЯ ПОСЛЕ БАКИИТЕ!!!!!

Тя цялата беднотия затова става по-бедна. За да тупаме по рамото дребния и средния бизнес, дай всички да стоим гладни и да работим за стотинки, щото шефа искал Майбах да кара, а не Мерцедес. Ние не сме китайци не разбрахте ли. Нямаме китайския стандарт и китайските сметки ежемесечно. Бизнеса ако не е достатъчно конкурентен, по-добре да затваря врати и да инвестира в по-ползотворна ниша. Навсякъде средната норма на печалба е около 10 процента или се стреми към тази цифра, а тука 30- 40 процента. Да не приказвам, че повечето "бизнесмени" не си реинвестират парите рационално ами отиват за луксозни безсмислени придобивки. Ако е така по добре да се срива целия бизнес и да се учим на предприемачество сначале, а не празни приказки, че производителноста била ниска, мързеливи сме и бла, бла... . Акъл и нюх трябват за бизнеса, а не алчност.

с бсп и дпс сме завинаги

чак до ГЕРБ-а ли????

с колко процента ще се вдигне безрботицата

Тия са пълни смещници и изедници!!! Поредната подигвака с народа!!!

Тези знаят,че си отиват и залъгват простолюдието с 20 лв,смях в залата!!! Поредното замазване на очи!!! А през това време ще подпишат такива договори с Русия за Белене и газта,че ни е бедна фантазията,следващите 20 години няма да видим увеличение на доходите си!! Хората трябва да проумеят,че тези са дошли на власт,не за да им вдигнат доходите,а за да си уредят договорите с Русия,да си вземат милионите комисионни и след това да духнат, а народа да им плаща до живот!!!!!!!!

Това е като онези 5% с които поевтиня тока от 01.07, изглежда, че ще остане 01.04 когато със сигурност ще поевтинее и бензина с 99% - утре може да го обявят в работническо дело, на делян депесарски...

А ве, Асане , кога събра пари та и минималната заплата да вдигнеш. Това от милиарда на Орешарски ли е. Вдигнете с 20 лв минималната заплата а останалите пари си ги поделете между ДПС и БСП. Ония лудия от АТАКА да го духа.

Преведено на прост език, БСП69ДПС вдигат данъци и осигуровки! Минималната заплата се ползва като база за осигурителните вноски на самоосигуряващите се, тоест вдигането и с 10% ще вдигне с 10% разходите на Едноличните Търговци, управители на малки фирми, хора със свободни професии и т.н....!

И какво ще стане с цените на продуктите и услугите ???

Тоя да бега бързо към анадола

Иха, ще вдигнат МРЗ с цели тридесет сребърника!!! Вече съм привърженик на това правителство, то ще ни доведе до Светлото бъдеще!!! Иха, цели тридесет сребърника, представяте ли си??? Направо съм милионер вече! На това наше обичано правителство, аз му пожелавам ЩЩД!!!!!!!

Не съм защитник на това правителство! Обаче предишното за 4 години вдигна доходите с 0,00 СРЕБЪРНИКА!!!! И се опита да доубие всичко, което все още шаваше в икономиката! Та това е на светлинни години пред "онова"!

Онегавон

Не съм защитник на никое правителство! Точно обратното, съдник съм им!!! Всички те, както и досегашното са отявлено антиБългарски и ни доведоха до поредната национална катастрофа!!! Дай данни колко са емигриралите Българи!!! Дай данни, колко Българчета не са се родили!!! И не ми ги хвали тези от бспдпсевророма, че ни подхвърлят трохи!!! АЗ ИЗИСКВАМ ДОСТОЕН ЖИВОТ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!! КОНСТИТУЦИЯТА НИ ПОТВЪРЖДАВА ПРАВОТО НИ НА ДОСТОЕН ЖИВОТ!!! Както е казал Васил Левски - "Ние чуждото не щем, но своето не го даваме"!!!

ами хубаво, тогава да я намалят!!!!

Онегавон

Демонстрираш робска психика! Бъди свободен, уважавай себе си, дръж се достойно!!!

Защо с 20-30 лева,къде е Сидеров да им опъне ушите на тия ?Нали щеше да е 1000 лева минималната заплата?

Според плана "Орешарски" тя трябва да стане 340 лв. Толкова искат и синдикатите. Синдикатите вместо да се правят на много загрижени да кажат колко от тия 200 000 се осигуряват на минимална заплата, а получават реално други суми и какви са причините за това?

В провинцията 300 лева заплата са си мечта, за какви реални суми бълнуваш? Май от София не си излизал в близките години.

Много ме кефи като почнат да вдигат мин. заплата с по 20-30 лв., които после инфлацията и поскъпването на храната изяждат. Колко години ще ни трябват, за да стане мин. заплата 1000 евро?

Комуноидните боклуци гледам са напът да фалират държавата добре че се преместих във Валенсия и тук ми е бизнеса.... След комуноиден нищо не остава....

Стой си във Валенсия и недей да тролиш по форумите.За хората тук и 20 лева са нещо.

Е сега ако работодателите не разкрият поне 150 000 нови работни места до декември, значи са купени от Борисов, за да ми правят мръсно. Някои зловредни елементи обясняват, че щяло да стане точно обратното, но това безспорно са платени лумпени, инструктирани от Борисов. Ако пък случайно нещата не се получат до декември, то няма проблеми - през новата 2014 година ще вземем нови още по-големи кредити и ще повторим опита с ново още по-голямо увеличение. И този път няма да даваме на народа само 5% от кредитите, които усвояваме, а ще дадем 7.5%. Сигурен съм, че другарите Пеевски, Гергов, Васил Божков, Местан и бай Доган ще проявят разбиране.

Чичарка що не си пиеш лекарството и не си лягаш, а пишеш за нещо което не разбираш. Правилото е швейцарско, а шведски са тройките и масите мацките им са руси на всякъде.