Хърватин плаща 5 000 евро глоба за нацистки поздрав в Австрия

С жеста си мъжът възмутил хората след възпоменателна церемония

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубавото в такива случаи е , че австрийците предлагат да си избереш глоба или тюрма като крайно . Реално 4 - 5 000 евро глоба се равняват на десетина / петнайсет дни затвор от според настроението на съдията определящ мащаба на избора . Временните затвори в Австрия са малко над нивото на стандартна къща за гости по нашите села и паланки , при това включват не лош ал инклузив . Та дреме му на хърватина искам да кажа .

Не подкрепям фашизма и нацизма, но подкрепям свободата на изразяване на политическите и религиозни убеждения ...

Ма то голямо чудо било да си изпънеш дясната ръка, докато същите тия либерастки откачалки ни сменят пола, религията и расата...и на фона на чудовищният геноцид тоя поздрав, довел до арест, екстрадиране, забрана да ходи в Австрия и ...5 000 евро, само показва в какъв откачен, либерастки свят живеем. Дето ни пълнят с всякаква опасна пасмина. Арабски талибани, африкански примати, изнасилвачи , престъпници и главорези, жестоки терористи и джихадисти...Либерал-фашизъм. .

Тъпако, колко австрийци са дошли в България насила да те правят обратен или да ти сменят расата? Я сравни живота там, и този в България. Руска подлога!

в България управлява Русия..сигурно за това тук за комунистически поздрав не глобяват

няма ли сметка да му прведа някаква част от глобата ?

Разликата между комунизма и нацизма за България и Хърватия е че едото ние си го избрахме а другото ни го натресоха. Въпреки че Сталин е убил по-вече хора от Хитлер, а Мао още по-вече и до днес за нациск поздрав те глобяват 5000 евро а за комунистки нищо. Ей това е сбъркан свят.

Мн неграмотен си ХММ