Лагерът за бежанци в Харманли с вечерен час след масовия бой

В бежанския лагер в Харманли е наложен вечерен час. Мярката идва след масовия бой, станал в неделя вечерта, с участието на близо 800 души.

Обратно в новината

Коментари - Лагерът за бежанци в Харманли с вечерен час след масовия бой | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По данни на Уикипедия 53% от мъжете в Афганистан са неграмотни. От жените почти всички. На собствения си език. Моето съчувствие, не са виновни хората, че първо ги нападна СССР, а после САЩ и от 30 години не са видели нормален живот. Но какво да правим ние с около хиляда неграмотни млади мъже, които се съклетисват в Харманли? И поне един пее фалшиво!

Храни куче, да се бие.

Ако копат по цял ден, няма да имат сили и желание за масови побоища. Ама пуста толерастия.

бааткооо, тия тримцата от снимката ако ги хвана ще прочетат вестника с тръбата вътре. Айдеее дойде ми мерака. Излизаме на лов за рязани покемони към джамията.

В ЕВРОПА ИДВАТ ОСНОВНО ДЕЗЕРТЬОРИ ОТ :ТУРСКАТА,СИРИЙСКАТА,ИРАКСКАТА АРМИЯ,СЪЩО ДЖИХАДИСТИ ОТ ИД ИЛИ ТЕХНИ РОДНИНИ ,КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И МАРОДЕРИ СЪЩО И ШИПТЪРИ ОТ КОСОВО,Ч.ГОРА И ВСИЧКИ ДРУЖНО БЕЗ ДОКУМЕНТИ КАЗВАТ .ЧЕ СА СИРИЙЦИ((. МНОГО ДОБРЕ СА УВЕДОМЕНИ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ БЕЖАНСКИ СТАТУТ,КОЙТО АВТОМАТИЧНО ИМ ПРЕДОСТАВЯ МЕСЕЧНИ ПОМОЩИ,КВАРТИРА,ХРАНА ,МЕДИЦИНА И ПРАВО ДА ИЗВИКАТ СЛЕД ТОВА ДО 10 СВОИ РОДНИНИ?? Арабски емисари от Саудитска Арабия и Катар обикалят бежанските лагери и вербуват платени бежанци. Целта е Европа. Те и затова са така агресивни взели са парите и път назад няма. Всичко е организирано с местните арабско-турски общини в Зап.Европа където Социала е окупиран от тях. Социала плаща квартира-обзаведена,могат цял живот да учат немски,да се правят на болни,инвалиди и т.н. Също като наште цигани са само ,че по-хитри и богати. МАМА МЕРКЕЛ МОЖЕ С ЕДИН ПОДПИС ДА ПРИКЛЮЧИ КРИЗАТА-като приравни помощите на бежанците с Българските детски помощи (по 35лв. На дете)

. Режимът в Катар и турската мафия издадоха огромно количество фалшиви сирийски паспорти на джихадистите. Така се обяснява в глобалните медии, че сирийския народ се бори срещу кръволока Башар Асад. На Израел им е нужна земя за да строят,до 10 години там няма да има незастроено място.Чрез американското си лоби и мрежи от агенти на всякакво ниво започнаха с атентатите от 11.9 та до днешна дата с провокации навсякъде в арабските страни точно с цел МИГРАЦИЯ И ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ.

Да не се дават никъкви статути"бежанец" и постоянни пребивавания.А после тези араби изтеглят вече официално по 10 свои роднини.?? Да им дават временни удостоверения и след войната в съдействие с техните посолства всеки да си заминава по живо по здраво.Войната няма да е вечна. Всички араби ще бъдат натоварени на тирове и ще се отправят в Кувейт и СА. Там е раят на света -има злато ,корани,джамии какво още искат?? Ако ли не щат ,да се кръстят и да повярват в Библията,а там пише:"Всеки ще си искарва хлябът с труд и пот на лицето." Май не са по работата тези личности???

РАЗБЕРЕТЕ-ТОВА НЕ СА БЕЖАНЦИ. ТОВА СА БЪДЕЩИ БОЙЦИ НА И.Д.- ОТНАЧАЛО ЩЕ СИ ПОЧИНАТ И ПОХАПНАТ НА СОЦИАЛА НА НЕВЕРНИЦИТЕ. ПОСЛЕ В ДЖАМИИТЕ ЩЕ ИМ ПРОМИЯТ МОЗЪЦИТЕ С ДОБАВКА НА ДРОГА(ТОВА ЩЕ ИМ БЪДЕ ЗАНИМАНИЕТО ОСНОВНО) И КОГАТО ДОСТИГНАТ НУЖНАТА КОНДИЦИЯ ЩЕ ГИ ИЗПРАТЯТ ОБРАТНО ЗА ДА ПРАВЯТ ДЖИХАД -. ОСТАНАЛИТЕ ОТ БЕЖАНЦИТЕ СА ЖЕНИ,ДЕЦА И РОДНИНИ НА ДЕЙСТВАЩИ ГЛАВОРЕЗИ ОТ И.Д. ,КОИТО КАТО ПОЛУЧАТ СТАТУТ-БЕЖАНЕЦ МОГАТ ДА ИЗВИКАТ И МЪЖЕТЕ СИ И РОДИТЕЛИТЕ СИ......,А ТЕ ВЕЧЕ НАПЕЧЕЛИЛИ СЕ (АКО СА ОЖИВЕЛИ) ЩЕ ДОЙДАТ ПРИ ТЯХ ОФИЦИАЛНО СЪС САМОЛЕТ И БАНКОВА СМЕТКА,КОЯТО ШЕЙХОВЕТЕ ВЕЧЕ СА ЗАХРАНИЛИ ЗА ТЯХНИТЕ ЗАСЛУГИ ПО ДЖИХАДА И ТЕМ ПОДОБНИ ЗАНИМАНИЯ. И така веригата се затваря,докато Европа загине

До всички, задаващи си въпроса, как така мюслита пият алкохол, в противоречие с религията им - Те тия гадове, религията я ползват за оправдание, само когато убиват или изнасилват! През останалото време са си просто мързеливи тунеядци, с нищо не допринасящи, към човешкото общество. Техният под-вид, е като зловредно образувание, което заслужава да бъде хирургически изрязано с лазер, а после захвърлено в кофа за био отпадък! Между другото, още вчера казах, че само ще въведат вечерен час и с това ще се изчерпи парата в свирката. Там е силата на ГЕРБ, все пак - в гръмките изявления и обещания, а не в изпълнението и последващият контрол. Гледат да обещаят всичко, само и само да тушират напрежението, а после ...

Ще ги разделим на отделни националности, защото разликата в поведението на сирийците и афганистанците е много голяма" А пък разликата в поведението на всичката паплач там и българите е огромна. Тъй, че направо ги отделяйте от България! Сърбите, с всеки двама заловени от България набутваха по още три от тяхните, и ни връщаха по пет "уж" от България. Правете и вие същото с Гърция! На война, като на война!

Най-добре да отделите българите в лагери, че както е тръгнало ще останем малцинство!

Не, всички българи! Трябва да има два типа лагери. Един за престъпниците мигранти и друг за притежателите на български паспорти, които само хленчат, мрънкат и се предават без бой. Само тогава ще се изчисти българското общество!

да се махат, всичките заедно и завинаги- какъв ужас - толкова много резаци на едно място- те могат и да почнат да колят наред - на когото му са мили да си ги интегрира, но не в бг

1. Не съм съгласен да издържаме афганистанци и иракчани. Да се екстрадират незабавно и да ходят да си изграждат държавите, а не да паразитират върху нас и да им ставаме спонсори и донори. Нямаме такива ангажименти. Ако има държави, намесили се в тяхната политика, ТЕ да им поемат бежанците. 2. Как може да има лагери от отворен тип, след като идват бежанци от топли и воявали, както и бедни региони? Кой ги изследва? Те носят заразните болести на бедността и войната - туберколоза, хепатит....Защо се допуска да се мотат из населението ни????? КОЙ, КОЙ, КОЙ ДОПУСКА ТОВА в бедна България? И кой ще изследва българите, кой ще им плати изследванията и леченията? За тези болести можеш да бъдеш преносител, без да си болен, напр. от хепатит, менингит и т.н. 3. Щом са страдащи и молещи за гостоприемство, КАК ТАКА си позволяват да посягат на полицаи, че и да трошат полицейска кола???? Дори пияният страдалец знае от чия благоволия зависи живота му. Щом сега, когато ги храним нямат респект, уважение и благодарност, какво остава да ги внедряваме между нас или да работят и живеят тук????? НИКАКВО РАЗСЛЕДВАНЕ! ВСИЧКИТЕ ВКУПОМ ЗА ЕКСТРАДАЦИЯ!!!!!! Само тогава ще мислят накъде тръгват и какво очакват. На мен кой ще ми прости, ако посегна на полицай, въпреки, че целият ми род се е трудил и дал приноса си за България????? И за всеки българин важи същото. РАВЕНСТВО ПРЕД ЗАКОНА!!!!!

Точно така! В Афганистан и Ирак няма война, за да нахълтват в Европа! Сирийците, ако бяха само бежанци, и то до спиране на военните действия и възстановяване на условията за живот с европейска и световна помощ, то тогава всеки християнин, дори в дома си би приел бежанци. А Меркел цели да ги прави немски граждани за работна ръка и корекция на демографския срив и ги натриса по квоти на цяла Европа. Но половин Европа имаше преход и бедност, има и раждаемост и християнски ценности, а не като нейните консумативни, отегчени, извратени поданици, изгубили основния си инстинкт за размножаване и оставяне на поколение. Вместо да плаща за адаптация на мюсюлмански многодетни семейства, от който 70-80% членовете на едно семейство ще останат на социална хранилка като безработни, понеже са от женски пол, по-добре да беше вложила тези пари във филми, в промяна на ценностите на немския народ, в огромни детски надбавки или огромни данъчни санкции за бездетните. Сега с тяхното безсилие и политическа безплодност искат да променят живота на двадесет народа поне заради немския консуматорски егоистичен безплоден народ.

Интегрирали се вече.

Афганистанците не са араби, не са религиозни фанатици като тях и затова имат проблеми със сирийци и иракчани.

Kак злоупотребяват с алкохол Нали са мюсюлмани И;ли джихадисти!

Не вечерен час а ток по оградата. На кой не му харесва обратно там от където е дошъл

И двойна бодлива тел и картечници по ъглите...

И откъде имат толкова пари да пият? Системна злоупотреба с алкохол значи поне по бутилка на ден, да не би и повече. Откъде тия пари, откъде това време да пият? те не работят ли? какво изобщо се случва в тези лагери, освен пиене, изнасилвания и побоища?

А Коранът не забраняваше ли употребата на алкохол? Тези се явяват неверници след като не спазват религията си.

Ади да идва вечи диргент , да дава тон и малко ноти , да почвами да пеим вкупом така в хор, да ни праим повичи вокални сакатлъци... чи то бис песин и пииньето не върви арно ... апа боят ептен не върви без песен ....

Как затворен тип? В Харманли магазините за хранителни стоки, за телефони, за детски дрехи... разчитан на тях.

Дормон Секиш Бубу !

уж муслимани пък за ракията ще се скарат

Как мъжете може да пият алкохол, а жените не може да ходят без кърпи на главите?

В държавата на мутрите и чалгата, тия мутренски чалгаджииски национални предатели защо не направят нещо срещу бежанците, или може само да бият и рекетират невинни хора по улиците?

най-важното е, че братските два американски самолета ни пазят от руската заплаха! И сега вече никой българин не се страхува от руснаците. А какъв страх беше , ееехх

Закарайте им една водоноска с метилова ракия, а те сами ще свършат останалото. После пред света, нещастен случай, пили са ментак, никой не ги е карал.

Закарайте им една водоноска с метилова ракия, а те сами ще свършат останалото. После пред света, нещастен случай, пили са ментак, никой не ги е карал.

хахаха... "интераграция и мултикултурализъм". Щели да живеят по националности. Ами те нали така си живеят по държавите - афганистанците в Афганистан, сирийците в Сирия, пакистанците - в Пакистан. Сега нали ще ги смесвате в ЕС. Как ще стане, като те не могат да живеят заедно ... да не говорим колко много се различават от европейците.

с Две думи, мути Меркел и изкукала и изкуфяла бабичка. Просто ще прецака Европа с нейната хамерски политика.

Записвайте жените и дъжерите си на уроци не само по пеене, но и по свирене! Коя не може да сФири .... аут! Аллах гюнум дериш банук!

Уччилище за мин.ти ли отваряш, ханъм?

Аз не, но моите братя ще направят и за всички бъгарски жени ще е напълно безплатно! Ще има ускорени курсове и интензивни такива. Дъщерите са ви с приоритет. Побързайте, велика ТУРКИЯ отваря врата!

Мацко, ти не мислиш ли, че колкото повече някой се кланя на аллах или на кръста, толкова повече се кланя на създателите на книжническите религии, днес водени от ционисти? А иначе Турция днес е велика сила от 20 в. с девиз 'Смело и смахнато'.

Да пият значи може, но да ядат постно и свинско, както и да работят не може. хайде стига глезотии. Те са в християнска държава. Трябва само властта да е по на място.

Да живее Бугария.Да живей бостани и шадравани ! Да живей милиционер на входа, да живей...

Ясно е че Турция прави сечено на България с тези бежанци! Защото турците прекрасно знаят, че са влезли незаконно у нас през Турция, но отказват да ги приемат обратно! Това се нарича да си приятел с турци

...и българин със затворени очи !

Така ли го затваряте лагера, с вечерен час? Само лъжат!

Я да видим, кой не чете за какво затваряне става дума? Става дума да не излизат навън, а не да закрият лагера.

Дирчо е прав, сутринта заглавието беше, че ще закриват лагери, но след бурната радост пак ни....

Къркането е първата стъпка към интеграцията. Щом не ебават Корана и се напиват, е добре. Разбрали са някои от главните преимущества на цивилизацията - свободен и неограничен достъп до алкохол. Следващата стъпка е да започнат да плюскат свинско и да се научат да псуват като каруцари. Последната е да берат диво и питомно желязо и са готови. А бе, що не ги изкарват на бригади да бачкат на къра, че да си заслужат поне малко храната?

Това могат да го научат само у Булгарско но не и в Германия...а тук ще излязат на,,бригади,,ако бай Тошо възкръсне.

А защо не ги Растреляме до един?

Шило

Е, не толкова крайно,моля. Достатъчно е да ги разкараме.

Къде?

От тези кърлржи може да се отървем само с масовото им УНищожение !

Бърз поглед в статистиката показва,че тези 1500 човека са дядовците и прадядовците на основната част от населението след 50-70 г по тези земи.

Май ходжа трябва да им пратят да им припомни правилата, че с това пиене скоро ше забравят и чело да чукат у земята.

Саддам и Кадафи май не бяха никакви диктатори а далновидни държавници които много добре знаеха и можеха да се справят с тази човекоподобна с*ан. Тоягата и брутален и зверски бой до припадък , тези животни само от бой разбират.

А, бе, алкохолът не е ли забранен на мюслитата. Аллах горе ги гледа....или както съм чувала от помаците - то като си под покрив - онзи горе не виждал. И пукат свинско и жулят ракия на общо основание. Защо въобще допускат да се внася алкохол по центровете?

Шило

Аллах нали не им разрешава да консумират алкохол?

Добра манипулация се получава при замяна на думите и понятията. Така пришълците станаха бежанци.Циганите роми. Негрите цветнокожи. Кой пита ли Кой? Или Москва,Тел Авив и Ню Йорк проницателност не спонсорират?

Абе много ми е интересно, ако аз утре се нарамя да хвана самолета за Щатите, дали на нашенското летище ще ме пуснат или ще ми кажат - тц, нямаш виза! Е, аджеба, след като за влизане в България се изисква виза, как маа му стара се изсипват тия сбирщини от туземци, а аз да не мога да ида в Щатско! Или в Русия, все тая, там също се иска виза. Явно европейците сме супер глупави, за да оберем цялата измет на Африка и Азия, а САЩ остават като изолиран остров в океана по отношение на имигрантските вълни.

продължавай , ще откриеш топлата вода !!

Нали на мюсюлманите курана им забранява да пият алкохол, или поне всичко що е ферментирало, иначе думата ал кохол си е арабска... Изобщо тези мигранти се държат твърде нетолерантно помежду си, и човек само може да си представи как биха са държали с нас, дето ни е през оная работа за техния ПРОрук.

Ми точно щот ни е през оная работа..за техния ПРОрук...Не смеят мноо, мноо да си дигат главата в БГ....Щот, за разлика от еврокенефите от Гейсъюза, ние българите не сме толерасти!! И Майка България не е западните толераски страни от Гейсъюза!!! И ние, нетолерантните българи, с удоволствие ще разбием с ковашки чукове и бухалки, главите на тия нагли ислями мюслита !

Така трябва , но да се осигури предимство на БХК и ГЕРБ.

Малко дървен спирт да им се продаде няма да е зле.

Пият много пеят фалшиво и накрая се бият. Досуш кат наште цигани!!!!

"Мигранти системно злоупотребяват с алкохол, заяви полицейски шеф" и по-долу: "Мигрантите се сбиха заради фалшивото пеене на афганистанец". Обосновано предположение: Значи, сбили са се заради фалшиво пИене!;) Кой нашенски некадърник им го забърка това нефелно фалшиво пиене, бре?! Не можа ли да се постараеш повече!

Да товарят 1500-те аборигена и да ги карат на Бранденбургтор при дъртата куфелница.

Как така ще ги разделяте по националности, г-жо министър?!?! Това е расизъм и дискриминация! В такъв случай настоявам да разделите арабските мигранти в центъра на София и другите градове по националност от българите!!!

Хора, ние бачкаме и ги храним тия да си лежат и да си поркат, малко са ни братята роми! Вън и да напускаме ЕС като англичаните! Стига сме били подлоги!

ССовци, немски овчарки...И вишки с тежки картечници са му майката...Друг вариант с тези животни мюслита..просто няма!!!Те разбират само от едно!! От сила!!!

Щом имат пари за пиене, спрете им помощите. Българите се стискат и ядат боклуци за да издържат навлеци , които пиянстват и буйстват! На всичкото отгоре оказват съпротива на полицията-вън от страната ни на тези боклуци- били "бягали" от войната- да си стоят там и да си пият и да се бият наволя!