„Ханделсблат“: Срещата Владимир Путин-Си Дзинпин - "повече бира, отколкото водка"

Русия и Китай демонстрираха сплотеност във Владивосток, но напрежението между тях остава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в Германистан вече и бира няма в повече,а само лой и фереджета((

Да де..то сигурно заради повечето бира, кравите и еврогейовете квичат на умряло. И затова в НАЙ ГОЛЕМИТЕ руските военни учения, участват и китайски войски.

С китаеца са пристигнали 900 най-големи бизнесмени на Китай. Над 3000 журналисти от Китай. Онези немски дебили пишат за бири и водка, щот за друго мрат, но не трябва да пишат заради нареждането от САЩ

Щом това са видели и разбрали, много жалко за тях. На икономическият форум се търсят начини за увеличаване на стокооборота и съвместната дейност в редица сфери. Стокообменът между двете страни възлиза на много милиарди евро. При това става дума за две свръх сили. А иначе, нека да си пишат за водка и бира.

Бира без водка пари на вятър

демократична сол без хляб

Руснаците са солидарни със теб

Както в рекламата ! Угадуга ? Агадага ! Бейк Ролс , пица , чили ! Нали , всичко ясно : Угадуга - Агадага ! Но по темата : Картофките обичкат карацулсите (за новаците от университета - едни такива земля) . А в България имаше там при изгодни поливни условия вместо обичаинте картофки зеленчук , поискващ поливане . С промените впоследствие 1991 инфраструктурата изчезнала , съборена , скрап . Въпросът е кратък колкото кротко : Където е имало напоителни плоши нужно ли е оглеждане на културата картофи (по 5 тона да декар) или по удачно би било да се използват пак на ново за зеленчук ? Да си вземаме предвид при тези ставки които ВиК си поиска за политбени води няма как да има икономическа обосновка , даже да си доидат с университетска диплома от Кембридж .

Ако шиткат евтино газ на кетай,после ще избият ,като щиткат от скъпо по скъпо на България!

Каква България бе бастун ? Няма такава. Ти итвоите чорбаджии ликвидирахте за 28 г. и България и българите, Кой завод работи че газ да купуваме. Народа кара на дърва и въглища като през турско. Отряза си парното.

полята с газ. прилича на анализ написан от бот.

като те полее твоя изрод Маккейн с нетовата газ по 1300 долара ,задникът ти има да джвака на умряло. Ще ядеш манджи от кенефа

повече от Маккейн - учудвам се откъде ти хрумна да ме анатемосваш? страхотни обноски имаш. аферим.

Това е една елементарна стаия от някакъв си западен вестник, с претенции, че уж казва нещо ново. Територията на Сибир, както и огромните му неразработени ресурси, просто си пасват с китайският човешки и финансов потенциял. Отношенията между Русия и Китай просто следват естественият си хо. и никакви измислени противоречия не могат да и попречат. Шатите много добре го знаят това, но нищо не могат да направят, за да попречат. Най доброто решение за тях не са забрани и протекции, а да се ловят и те на хорото, заедно с Русия и Китай. Защото бъдещето е пред тях и им принадлежи.

да я наричаш елементарна - защото се предполага наличие на елементи. това е бълнуване - или както казах, матджа с грозде.

Анализи, бля, бля, бля. Ми, що като Южна Корея е под крилото на САЩ, реве за свободно движение на хора и капитали в Евразийския съюз. Или ще анализираме, без да слушаме, какво се говори. Взаимоотношения между Русия и Китай? Ми що не споменеш във високоерудирания ти анализ, относно разплащателната валута ат 2019 години между Русия и Китай? Що не споменеш думите на Путин, за над 20 трилионния дълг на САЩ? Доволен съм след 1989 година, че имаме банани и свободно да наблюдаваме и слушаме СМИ от цял свят.

САЩ е наложително да се прибират в "краварника"!!!!!! От 2год. Китай има по-голям БВП от САЩ!!!!Ако към тях се присъедини и Германия- то англосаксите отиват в забвението!!!!!!

Ако Германия е опряла до катарски инвестиции, жална ни майка. Щото те ей-така дават пари. !00% ще искат някои благини за правоверните - я джамийки, я позволение да носят хиджаб, я да не се работи в петък. Ще видим. Но фактът, че се немец се горее с катарски инвестиции е потресаващ!

Дир-е, не са "36000 танка", а са 36000 единици техника. Нерде Калифорния, нерде Калофер. Смешни сте.

Аман от разбирачи, от световна икономика! Или само драскачи! Абе, щом има кой да плаща!