Севернокорейски хакери атакуват борси за криптовалути

Севернокорейски хакери стоят зад атаки срещу борси за криптовалути, твърди южнокорейски вестник.

Обратно в новината

Коментари - Севернокорейски хакери атакуват борси за криптовалути | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ви духа , че се клатите , бе ? Какво значение има кой и как бъзика едни измислени валути , които нямат националност и са виртуални ? Тези валути са като виртуално садо-мазо - с гол орган в ръка и катеричка на хоризонта .

В Сев. Корея имат интернет 0.03% от обществото. Какви хакери бе?! Прочетете новината Колко души в Северна Корея имат интернет?

фейк нюз или новина за дебилите ?

Аха, точно със севернокорейски адреси са им били имейлите :) Толкова са тъпи горките, че хакват големи сайтове, откъдето текат едни много пари, пък ползват собствени "адреси" :)

Въобще не са тъпи. Просто не им пука за адресите. И каква точно е тая борса от която можеш да откраднеш нек-ви мангизи без проблем.

Северокорейците работят основно с китайски и тайландски интернет и адресите са им китайски и тайландски. Иначе официални имаха 1024 реални IP. Но те си имат и техен вътрешен интернет който си е само северокорейски

по-скоро кимчетата пазаруват с криптовалути, както и всите гангстери. това предполага съвсем друго развитие на събитията, което лакомниците дето обменят табуретки за 20х.долара едната ще осъзнаят с болка в най-близко бъдеще :)

TIREX

ама нали пасат трева ? !!живеят в концлагери? а булгаристанци са открили 5 вида топла вода....

Може ли сериозно издание да цитира какво пише южнокорейски вестник за Северна Корея ? Това е просто нелепо, да ни пробутвате военна пропаганда. Ами разровете старата английска преса, дето немските войници убивали с щикове английски бебета и ги пуснете, и "снимки" даже има. Най много се лъже на лов и на война, както беше казал кой там си някой, ама прав е бил. А Сев. Корея и Южна Корея са във война. Пропагандна и студена. И между впорчем - нямат мирен договор, само примирие, което редовно нарушават.

Сега за да има равенство да се цитира и какво пише в Севернокорейските вестници за Южна Корея.

по IP адресите на имейлите?! Ами къде по света има софтуерен специалист от ранга на хакер на държавна служба или маниак на свободна практика, който да не знае и да не умее да минава през множество сървари да скрива истинския си IP адрес?! Та това са хора с възможност да поставят в мрежата нещо като изпратено от IP адреса на телефона на баба ти!

По последни цени няма и 1000 биткойна. Големи хакери голяма кражба.

как да атакуваш , щом това вече ти е твой ? явно по-голямата част от "новините" отнасящи се към въпроси за кибър-постранство са или чиста дезинформация или просто казано бълват наразбирането на тематика . това да е учудващо , пред вид че фирми като майкрософт или гуугъл имат пазарните дялове като монополисти ... и съответно собствена агенда за политика на информация .

сега севернокорейски? Намирисват на американски нещо.

Кое е вярното?Имат велики хакери или са в 18 век и няма какво да ядат?Май това с яденето не е много вярно.Едва ли изостанали човеци могат да създават ядрени оръжия.

Какви хакери, бе - те там нямат компютри, нямат Интернет, нямат и какво да ядат, трева пасат...

След като могат да си направят управлението на балистичните ракети значи имат компютри. Това е държава с територия приблизително колкото България обаче си позволяват да произвеждат автомобили. Ние дори и китайски наготово не успяхме да сглобяваме. Уважавайте северно корейците и се учете от тях. Защото сме по-назад и от тях.

морскивАлко, доста си прост!

компютри нямат , а хакери имат ,пари за ядене нямат , а банки и борси обират що е това? а . на баба ти хвърчилото б. на дядо ти мекия в. новина от сериозна медия

а. и б.

в пещерите няма хакери

искам да питам, абе верно ли неква свръхизостанала комунистическа държава от 19-ти век, без компютри, с ориз, била атакувала валутите на най великите и технологични държави ? мен ич не ми се верва тва

Севернокорейски хакери нападнали Централната банка на Бангладеш. Това ме разсмя.

Със едно условие ако е истина.Иначе каквото повикало това се обадило.

А, така... доказателства нещо... или просто трябва да се повтори лъжата n броя пъти.

А! Извинявам се - не съм видял картинката. Тя прави всякакви доказателства излишни. И даже вредни.