Проф. Константинов към хакерите: Ще ви издирят и накажат

Председателят на Съвета на директорите на "Информационно обслужване" Михаил Константинов предупреди хакерите да внимават, защото ще бъдат издирени и наказани.

Обратно в новината

Коментари - Проф. Константинов към хакерите: Ще ви издирят и накажат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ще получим много по-голям брой грешни протоколи от секциите, защото хората не знаят какво да правят с това квадратче "Не подкрепям никого" и то става нов генератор на грешки." И що да не е ясно бе? Ами направете един клип как се гласува и накарайте медиите да го пускат преди и след всяка предизборна агитация. Така хората ще знаят много добре за какво служи това квадратче!

Кой бе професоре?

От кой? От някой с 1000 лв заплата, който освен, че шефовете му се насират, трябва да търпи и други? Всеки си гледа интереса и му е писнало да работи за "благото" на някого.

Аз не съм чул някоя съвременна банка да е умряла заради атака. Тоя ко се пъне.

Глупак, тоя не е чувал, че по света при едни избори се гласува по различни начини по интернет, машинно, с урни и по пощата. Избора трае 3-4 седмици. Този варианти разтеглени във времето са неуязвими за каквито е и да е атаки.

Колкото повече недействителни бюлетини има толкова по- лесно се манипулират изборите. Много е важно недействителните бюлетини за кой са преди да станат недействителни. Певръщането на една бюлетина в недействителна води до преразпределение % за другите партии. Примерно ако имаме 20 за партия Х 20 за партия Y което е 50 на 50 % то ако 1 бюлетина за за партия Х стане недействителна ще имаме вече 48 % за партия Х и 52% за партия Y ...................... идеята е явно статуквото да се запази. Драскайки по какъвто и да е начин върху дадена бюлетина тя става недействителен глас. Хубаво е в избирателните комисии като се брои всички да бъдат коректни. Далаверите стават там В малкото село изборната комисия е от роднини (нищо , че декларират че са от различни партии) и недействителните бюлетини стават толкова колкото са необходими. Грешно попълнените протоколи се коригират докато спрат да сработват контроли, там нещата опират до подготвеността на членовете на ОИК.

Тоя професор като го гледам сигурно се притеснява и респектира да пуска "приложения", а тръгнал да се заканва. Нещо като човек в инвалидна количка, който заплашва, че ще догони млади бегачи.

Кибер Явор още не е хванал миналогодишните мушмуроци, че тръгнал да лови тазгодишните :) Смях в мрежата! П.П. На тези от ИО им е време за смяна на чиповете в главата, а после и за смяна на системата, чак тогава може и да прозвучат сериозно.

Като чета къдравите мисли на този ГЕРБ-аджия става ясно, че подготвя общественото мнение за голямата далавера, която гласят при броенето, така, че Цецка Цачева да бъде избрана на 1- ви тур, благодарение създаването на толкова невалидни бюлетини, колкото трябват! Колко му е някъде в комисиите при броенето на бюлетини, които са гласували за други, а не за Цачева, да им слагат по едно пиленце и в квадрачето - Не подкрепям никого и Воала! Бюлетината става недействителна и не се брой при определяне на процентите за всеки кандидат от действително гласувалите!

Да ги наказват за престъпление към държавата и националната сигурност със затвор и голяма глоба...

Всичко става ясно като се види рекламата на ИО АД на техния сайт - "над 15 години Информационно обслужване АД е основен партньор на държавни институции в изпълнението на ключови ИТ проекти с Министерство на финансите, Национална агенция за приходите, Агенция Митници, МРРБ, общински администрации, съдилищата и др." . Тия папат от държавната софра. Който има вземане - даване с гореизброените държавни институции знае каква порнография им е електронната система. А въпросния професор е председател на съвета на директорите - заплатата му ( а и не само) идва от изпълнение на такива държавни ( и не толкова държавни) поръчки. Затова ходи и плаши със агенции и преследване , и че как те са най-великите .

Ама тези дето играят за герберасите ще ли ги заловят или само тези дето искат честни избори??? Едни такива дето ловят ''хакери'' ми потрошиха техника за 5000 лева стояща при тях една година и като не успяха да си докажат фантасмагориите ми я върнаха без обяснение за всички щети - морални и материални за тази година защото в България държавните измамници са пазени от закона

Как да не отваряме "никакви"приложения-тоя е луд.Приложенията са сигурно над 1млн. и май липсва само това да следиме телесната темп. на г-н Борисов покрай изборите.

Отваряй смело, хич да не ти пука какво казва професорът. Само да не осъмнеш един ден с чисто нов компютър. Вътре няма да има абсолютно нищо.

Ако искате да видите, как става "това" с манипулирането на избори с помощта на машини за гласуване, просто отидете в youtube и в търсачката на сайта напише election fraud voting machine. Ще ви излязат десетки филмчета, доказващи, че "Всеки глас е важен", когато е манипулиран... :))

Този няма ли си село?

Проф.Константинов към хакерите: Ще видирят и накажат, щото ни пречите на манипулираме изборите!

Този професор е на държавна служба.Тогава защо ходи като цветарка от студио в студио и предварително обявява проценти за партии при избори,които след изборите се потвърждават.И винаги в полза на държавната машина-сега ГЕРБ. Типичен пример на конфликт на интереси!

Мдааа... И най-умния си е малко прост. Вече за втори път господин Константинов ни плаши с квадратчето "Не подкрепям никого", а и заплахата към хакерите звучи кухо на фона това че тия от ДАНС още търсят хакерите от предните избори.

На тия от ДАНС това им е партийното поръчение - да търсят , без да намират .... :)

Един от привципите на хакерството е - Не хаквай държавни, военни полицеъски и тн институции, защото те няма да пожалят стредства и време за да не проследят. Но тъй като у нас се атакуват държавни институции, изводът се налага от само себе си- спонсор и вдъхномител на хасването е друга държава... Соя е тази хибридна държава? Не мога да се сетя :)

оно соята е от хАмерика.. но тук се месят прекалено много интереси - Турция, Русия, САЩ. добави и чисто европейската намеса от страна на Германия, Франция и Италия.... сега сложи в сметката и останалите ни съседи - гърците искат ако може да им земем имигрантите. сърбите и ромънците -- ако може да не им пращаме имигранти, а хванатите у тях да ги екстрадират тук. накрая добави и великоМакедония... да знаеш - соята не е решение на проблема ни.

Някой знае ли как се приемат програмите за изборите на Информационно обслужване. И какъв е контрола за въвеждане на фиктивни секции. И изобщо недоумявам, как може да се довери броенето на този доказал се поклонник на ББ !!

"Някой знае ли как се приемат програмите за изборите на Информационно обслужване. И какъв е контрола за въвеждане на фиктивни секции." Удар в десетката!

На известният математик ще му кажа препоръчам да си запише с червено "не пускай компютъра" за да не можеш да пуснеш някое приложение без да искаш.... а ще хванете дедовия, то така се хващат тия работи.... по лесно от срамни въшки...

на нивата съм(Кенана) и гаргата и тя щом почна да чука по клавиатурата хахаха, а защо вие трябва да им казвате. кой ви упълномощи, от чие името говорите... омръзна ни комунисти акъл да ни дават. оставете младите, а изгонете старчоците. професоре не ме бърка кой ще е на власт за разлика от теб... не сме по темата , но все пак да си кажем.

Не ми е ясно защо изобщо му дават думата на професора. Ами той е назначен от Боко и Ви питам как ще брои резултатите от изборите. Естествено който брои той и манипулира. Освен НСИ трябва да се броят резултатите и от независима комисия несвързана с правителство, парламент, олигарси и т.н. Ама я ми кажете това дали в тази черна дупка България някой ще го допусне.

"Един от дефектите на българската система е огромният брой протоколи с грешки, за щастие, рядко фатални, при които трябва да бъдат връщани комисиите" - Така е - ама няма никакъв ценз поне за председател/зам.председател/секретар на СИК... Те трябва са с висше образование, а останалите членове - със средно... Но такива изисквания няма... Ама то пък къде ли ги има и ако ги има - какво от това - пълно е с Калинки... Така е по-лесно да се променят данни - било в изборните протоколи, било където е необходимо...

аз от математики не разбирам,но хакерите от цру и пентагона са ми ясни .михал кон стантов ,как мисли да ги издири и наказва ,след като те използват формулата "дръжте крадеца!"??

Стигаш до - "Продължава проверката на ДАНС и за хакерските атаки и на миналите избори" - и ти става ясно, че нищо няма да се случи нито с издирването нито с наказанието :-) Само се плашат гаргите ей така лаф да става.

в тази държава всички са лумпенизирани идиоти..

Снайперистите не ги хващат ( справка Г Илиев, И Павлов и т.н.)

Плаши гаргите , ще ми мерят онази р.....! Хакери ако направите Тиквата да си даде оставката още на първия тур , ще помогнете на България и Българите да се изчистят от Чумата Гроб !

Хакери вие сте СПАСЕНИЕТО на БЪЛГАРИЯ. ГЕРОИ подкрепете народа си , не го слушайте тоя манипулатор.

Ако изметем червената чума и предателска сган от БГ нещата ще бъдат други....идва време за разплата червени селяндури!!!!

нямаме работливи снайперисти,ще ги внасяме ли ?

Мишок ти също рано или късно ще бъдеш възнаграден за участието си в манипулирането на изборите.

Махнето го тоя БЕ. МАХНЕТО ГО !!!!. Тръгнал да се изказва за нещо което ни най-малко разбира...."математик" пфффф

Този динозавър като няма с какво почна да плаши с полицейщина. Такива като него и допотопното му Информационно обслужване ги хакват дори и без да разберат. Нещастници...

Ама не го махат нали .... :) Получава си заплатата и ръси глупости на търкалета. Гьостерица трябва да играе гьостерица

Известният математик призова потребителите "да си запишат с червено" да не отварят никакви приложения. Изключително дебилно изказване. За какво ще са ни компютрите ако трябва да послушаме съветът на "известния" математик?

Ами отваряй ги бе, особено в пощата си. Една сутрин ще се събудиш с чисто нов компютър. Вътре няма да има абсолютно нищо.

Катсе гътне българия Бойко ша та качи ли на Фалконя да та вземе да му смяташ изборите. Ти социялог стана, психолог, политолог, а си едно типично българско миризливо.........

Ще , ще . Герберастко чучело , цялата рода е набутал в РВД.

айде селски помияри,храчете още десетина дена,че не остана и каквото заработите това ще ви остане .......пенсионирани подлоги

Кой ще ги издири бе? Яворчо ли?