Грузия и Украйна също напредват към НАТО

Алиансът е впечатлен от размаха на грузинските реформи. Украйна няма да иска позволение от никого, за да се присъедини към НАТО

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

После да няма ,,Кой ми с.. в гащите"

СТАРЕЙШИНИТЕ ОТ ПЛЕМЕТО НА ДОГОНИТЕ ИСКАТ ВЛИЗАНЕ В НАТО . НА ПЛАТОТО БАНДИАГАРА ВЕЧЕ НЕ Е НИКАК БЕЗОПАСНО !

ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗТОЧЕНИ УЖАСНО МНОГО ПАРИ !!!

Това са пропагандни глупости - едно от условията да стане една страна член на НАТО е, да няма териториалн спорове със съседите си. Та нали, ако Грузия в сегашния си вид стане член на НАТО, това означава автоматично задействане на Чл.5 на Вашингтонския договор, щото част от нея е "напданата и окупирана" - ерго, тръгваме автоматично на война с Русия. Същото се отнася и до Украйна. Отделно, детосътрудничеството на Украйна с НАТО е блокирано от Унгария заради малцинствата - даже среща на Комисията НАТО - Украйна, няма да се проведе. И двете могат да станат ((евентуално) членове на НАТО - но СЛЕД като или си върнат Абхазия, Ю.Осетия и Крим + Донбас или след като официално се откажат от тях. Имат право на избор.

Не разбрахте ли че няма никакво значение дали Грузия и Украйна ще влезнат в НАТО, важното е че НАТО влиза във всички съседни на РФ страни. Най-злия кошмар на Шаломов и на крепостниците се сбъдва. Бавно, но се сбъдва.

Нито Грузия нито Украйна ще влязат в НАТО докато имат конфликти с Русия. А конфликтите в Молдова, Украйна и Грузия, ще съществуват докато има НАТО. Не знам защо Русия изтърва балтийските републики, не създаде конфликт и те, хоп в НАТО. И всичко това защото НАТО не изпълни обещанието си пред Горбачов да не се разширява на изток.

Украйна ме изпълни :)))). Те никого нямало да питат, суверенни били и щели да се присъединят към НАТО. А НАТО като не ги иска? Поне тях да бяха питали искат ли ги. Та нали ако приемат Украйна, въпрос на време е войната с Русия. Ще нападнат Русия, после ще изфалшифицират всичко пред западните гламари и ще поискат веднага да се задейства прословутия член 5. Та това на всички е ясно и Украйна няма шанс. Още повече, че от украинска гледна точка НАТО трябва да поеме функциите на банкомат. Нови и нови финансови потоци към Украйна, където олигархата кротко да ги усвоява. Под предлог, че ето на, Украйна е поела фронта срещу Русия и т.н. и трябват още и още пари. Схемата е стара и добре отработвана. Украинските мераци са, за да може едни хора да откраднат едни пари.

Още един параноик! Колко съседни държави е нападнала Украйна от 1991г насам? Това да не вие е РФ.

колко поляка изби УПА УНСО А?????? КОЛКО БЕЛОРУСИ КОЛКО РУСНАКА ??????????КОЛКО УКРОП НЕЩАСТЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ами точно през 1991 г. Кримската автономна репу;лика е независима от Украйна - след референдум проведен преди разпадането на СССР, Крим става автономна репулкиа в състава на СССР - т.е. извън Украйна, отделна от нея. И след разпадането на СССР, Украйна изпраща войски и овладява Крим - Елцин, "съветван" от американците не разрешава на руските войски да се намесят. Крум е окупиран от Украйна, конституцията му е отменена, парламентът му - разпуснат и в крайна сметка Крим е анексиран от Украйна.

Виж по горе какво съм написал. По правилата на НАТО - държави които са в конфликт със съседите си и имат териториални претенции НЕ МОГАТ ДА СТАНАТ членове на НАТО. Виж името на Македония.

До Мада: Странна "окупация"! С руска военна база в Крим, безвизов режим за граждани на РФ, с 90% руски капитал в Украйна, свободна търговия без мита и други обструкции. Вие май не сте много наясно с терминологията "окупация", "анексия"?

край на алиянса. и фалит. сигурация. особено поросенко. апропо джавелините, дарени им от САЩ, повечето били дефектни.

НАТО подслонява огън в сеновала, браво, умно!

Ами мучете, това ви чака - пълна изолация от цивилизования свят.

Един ден бълхата решила да изолира останалите, нарекла се "целият свят" и умряла от глад. Тъпо Седларов!

и ЕС, кой всъщност е бълхата? Па като добавим и всички останали държави, които „много обичат“ Русия, картинката става съвсем плачевна за вас.

Моля ви, не ни карайте да избираме между Русия и Украйна. нито между Грузия и Армения. нито между лявата и дясната ръка.

Schilo

Славната украинска армия, де на едни миньори не може да се опре и славната грузинска армия, дето пък, шепа осетински опълченци ги държа три дни....Голяма сила, голямо нещо.

че лъжеш, нали ?

Schilo

Знам фактите. А на теб какво ти се иска, е все едно.

му е изгодно тва да продължава - проклет да е и да му приседне шоколада. няма да си мръдне праста за т.н. мински договорки. задават се избори и драпа пак той да ги спечели.

вече четвърта година не им свършват боеприпасите, от рудниците ли ги копаят?

Трофейни са, ха, ха, ха. Точно закъсат и пияните укропи налетят, измрат и оставят снаряжение и боеприпаси.

да си носят големи количества боеприпаси, да налетят и удобно да измрат. Ставате смешни и сами не си вярвате на глупостите.

До Shilo: Разбира се, че са факти. Както е и факт съществуването на 1-ви и 2-ри армейски корпуси на ЛНР и ДНР под оперативното командване на 8 гвардейска армия на РФ. "Опълченци", "доброволци", "миньори"...всичките ви "факти" са такива. С твоите работодатели си живеете в измислен огледан свят и ставате все по-сами, по-гладни и по-зли. Къде вие е миризливата Новорусия? И тоя "факт" нещо го дадохте на "откат", защо така?

дебелия алко от снимката може с един подпис да прекрати тая война, има договорки, подписани от гаранти като Франция, Германи и Русия. така че на неговата съвест е четиригодишната война, избиването на гражданско население и жертвите от двете страни на фронтовата линия. взимайте си шопаря в нато и останалите да ги въоръжавате и хрантутите, какъв ти е на тебе проблема всъщност?

Ама разбира се, дебелият анексира украинската територия Крим и прави опити да откъсне територии от собствената си родина. Вие съвсем свалихте нивото, бе. Хептен я оплескахте.

Всички които не харесват руската политика са фашисти, хитлеристи, нацисти. Седем десет години след ВСВ в главите на народа им всеки ден се набива такава пропаганда. Сигурно ги почват още от родилния дом.

Schilo

А тези, които не харесват агресивната политика на НАТО, воглаве със САЩ, какви са?

отговори си сам. Нормални хора, които не харесват нещо, което други харесват.

Скоро същите гадости руските медии ще избълват за Армения и Казахстан. Само гледайте и слушайте "бисери"!!!

Освен изброеното, са и „соросоиди, джендъри и най-вече национални предатели“.

да ги направят главнокомандващи - и стават непобедими.

Schilo

Трябват им само водка и вратовръзки.

само не им трябват руските агенти. Щом и Гърция пропищя от тях, смятайте докъде е стигнала "любовта" към голямата страна.

Хахахах, руски агенти има само в параноидните мисли на нЕкои. А руската "агресия" е оправдание за некадърността им на тези. Не стават, бе, не стават. За чеп за зеле не стават. Порошенко и компания си съсипаха насила държавата, Насраашвили направи същото.

ще стане снабдител със шоколад и бонбонки за попълване на неприкосновения запас.

Освен към НАТО, Украйна напредва към още едно място, в което ще се озове далеч по-скоро, отколкото в мечтаната организация...А озове ли се там, ни НАТО, ни ЕС, още по-малко приятелите им от УСА, ще тръгнат да ги спасяват. А това място е известно на няколко държави, но тях поне имаше кой да ги спасява. А фалирали държави никой не ще за ортак...Така и не искат да разберат, че спасението им не е на запад, а в обратната посока...

сам си определя посоката. Бяха на изток, сега искат да сменят посоката. Ще ги спрете ли ? Доста зелени човечета ще трябват.

Не, дори няма да правим опити! Те сами ще завият, когато окончателно разберат в какъв батак ги вкарват новите им задокеански "приятели"...А какви "приятели" са онез, май почна да им светва, след като разбраха, че прехвалените "Джавелини" са с изтекъл срок на годност...Нещо като мухлясалата царевица, пратена ни като "хуманитарна" помощ в ония години или дето пратиха дамски обувки с тънки токчета на бедняците в Африка, дето ходят боси от рождението си...

В добрите стари времена, когато рублите валяха като порой, вече щеше да има към 300-400 коментара. А вие и до 40 не можете да ги докарате. Свършиха ли рублите?

щото са баш голтаци, особено Украйна. поросенко ще проси пари от ЕС и МВФ и така ще плаща с техните пари. влачете си ги на гръб, щото сте много умни.

Какво ревеш, все едно от теб ще ги искат тези пари?! Те нека руснаците си разкарат ръцете от Украйна, пък ще видим. Украйна си имат доста ресурси. Само трябва да оправят корупцията и руската агресия.

пий си лекарствата и не ме занимавай с тъпизмите ти. болен мозък.

Която плаща за пренос на газ,а в скоро време и репарации за Донбас и Крим

което чета. вие верно не сте у ред.

Що пък не, ако трябва ще влезе и до Брюксел. Оооо, вундербааа, шприцен, шприцен..

от 2014 „влизате“ в НАТО и накрая ви влезе на вас. Цяла Европа се обедини срещу Русия. Даже и Лукашенко се дърпа и не ще да търгува в рубли с Русия. Долари иска, соросоидът му със соросоид.

никой не е отварял приказка за това. що за странни въпроси. не щат на натото нито жилото, нито меда. освен това от кого ще се пази нато? от остров Тамбукту и Тобаго-Тринидад?

Ами питай грузинците и украинците.

Schilo

Грузинците сами си го направиха. Както и украинците. Може някой да им е дал акъл, ама да са мислили.

като се натискаш да „освобождаваш“ съседите си от територии. Грузия, Украйна, Приднестровието...

Хитлеристите правиха същото. Играчите бяха със същите позиции-сърбите яка контра, гърците - хитреци, българите-тъпаци подмазвачи. Нищо, ама НИЩО ново под слънцето Мен по ме кефи, че тая стомна ще е третата.

Нищо не е същото. Тогава Хитлер и Сталин си разделиха Европа. Сталин също превзе доста държави. Сега всички са заедно против Русия! Тогава германците бяха глупаци, да се вържат на простотиите на Хитлер, но сега глупаците са само руснаците!

Някои работи ги целиш. Тогава си разделиха, СЕГА мириканците искат всичко. И, кой е тъп, който ще те оноди щот му искаш двора ли? Ти су знаеш, за кеф или за пари дращиш...

"До 2010 г. Грузия може би ще има пълна съвместимост със силите на алианса. Украйна няма да иска позволение от никого, за да се присъедини към НАТО" И кога ще дойде тази 2010 година ? Дай да си говорим затова, което няма да стане.

Поне хората да разберат, че тези многобройни и платени крясъци против НАТО, които четяхме доста доскоро тук, са доста смешни и нямат никакво значение. Слугите на Путин успяха да създадат една мъгла в медиите в България, но то е до време. Хората искат да живеят добре и да са свободни, което означава, далече от имперска Русия.

...до 2010 (?......) в кой век и година живеете бе неграмотни идиоти?...

след Македония следват Албания,Грузия,Украйна,Босна и Херцоговина,Косово,Молдова,може след време и Армения.Олелееее,НАТО се разпада,бе.

Албания Е член на НАТО.

Няма как държава да се присъедини към НАТО до като има териториални претенции към съседите си.

Но ако съседите имат претенции към нейни територии, това е съвсем друга бира. Грузия не иска земи от съседите си, а само да запази собствените!

Schilo

Че да си ги пази, бе. Само да не си трепе гражданите.

ТАКАВА ДЪРЖАВА УКРАЙНА НЯМА,НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА

царство на княз Олег такава държава като Русия е нямало.

държава е много по-стара от Русия и ще я има след.

И като крещиш, мислиш си, че хората ти вярват? Рубладжиите сте хора без памет и история! Великите българи, включително и Левски са декларирали ненависта си към руската имперска политика. Но продажниците няма как да го осъзнаете това!

ВАЖНОТО Е ВСИЧКИ ДА СА ПРОТИВ РУСИЯ...ЯСНО Е КОЛКО "ОТБРАНИТЕЛЕН СЪЮЗ" Е НАТО

я кажи бе многознайко и недебилний,защо всички са срещу Русия.И всички ли които са срещу Россия са фашисти,а? Аааа,сетих се бе,те товарищ Путя и Россия бяха миротворци и все ги канят със войските и оръжията им на гости за дълго време.

Не просто парадът се командва от ФАЩ а те имат нужда от враг за да обясняват раздутите си военни разходи, държането на над 100 бази зад граница и извиването на ръцете на съюзниците си да купуват от тях оръжие

докато те приближават към Нато, Русия приближава към тях ..

Страна, която не упражнява контрол върху цялата си територия трудно може да влезе в НАТО.

Руснаците добре го знаят, точно затова Грузия и Украйна бяха лишени от контрол върху някои територии.

НАТО действа методично и по правила. Съседите на Русия искат защита от Империята и нормално!

По чии правила?

Правилата, които са приети от тази общност от много и то добре развити държави. Новите членове харесват тези правила и прииждат. Само Русия е сама! Заради нейните правила!

:)))

Що ли някак си ми приличат на правилата на колонизаторите действали през 18 и 19 век. Ами да, защото са същите хора

Путин доста се постара затова. Скоро ще дойде ред на Молдова и Беларус

Хиените искат да обкръжат отблизо, от всички страни Русия. Е, и?!

Ще мрат като мухи!