Грузия е обявила Михаил Саакашвили за национално издирване

Бившият президент на Грузия Михаил Саакашвили беше обявен за национално издирване.

Обратно в новината

Коментари - Грузия е обявила Михаил Саакашвили за национално издирване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И нашите разбойници да си разбойници,и ти си сляп и "недостатъчен" и не четеш коментарите до края.......

американците са си го прибрали... тоя боклук е тяхна подлога.

ША ГО ВРАТАТ ,ГА ВРАТАТ И НАШ ЦВЕТАНЧА БАНКЕРО!!НА КУКУВ ДЕН!

Ееее що така искат да порят точката на човека на черното мюсюлманче от белия дом?

Ква стана тя. Оказа се, че ЕС и САЩ са подкрепяли ПРЕСТЪПНИК! За нас на село не е изненада защото знаем, че САЩ и ЕС само такива подкрепят! А ББ е отличник в изпълнението на престъпните поръчки на задокеанските и брюкселските си господари.

Същото чака и сектантите, които сега са начело на Украйна. Но при тях ще е по-лошо, защото избиват народа си.

За национално издирване?! Трябва за американско издирване,сигурно е с убежище в 6 звезден хотел някъде в ЛА или край Вашингтон. Такива ми ти работи- нашите "държавници" като ББ и Плевна...може и те да отидат там макар че нашата д-ва едва ли ще ги търси.

Аз мисля, че е виновен само за един разход - за картините на художничката Меридин Остром. То бива бива, ама...

човека откраднал само 5 млн.долара че това е смешна сума бе хора .тука за такива пари въобще не те закачат,ето мустакатия гепи 2 млрд. евро от ктб пък си отиде в юар да си ги харчи. 5 млн. тука е откраднал всеки кмет на средно голяма община в БГ, да не говорим за министри. шефове на агенции и т.н. какви дребнави прокурори има в грузия, не като нашите хора със замах ето пуснаха галевите,маргина, мустака то верно и политиците дадоха едно рамо ама какво човещина-гепил си милиони чужда пара защо да не се я харчиш.

Звяд Гамсахурдия го убиха директно, добре че тоз Човек успя да се спаси от кагебишките палачи.

Чакай сега. Грузия не беше ли демократична страна. И там имаше Оранжева революция. ЕС подписахме споразумение за асоцииране с Грузия. Какво КГБ какви 5 лева. Кой сега е лошия - Саакашвили, дето го подкрепихме през 2008 или сегашното правителство, дето го асоциирахме през 2014.

Кретеноидът, криещ се под псевдонима Иречек се събуди, но още не е разбрал, че годината е 2014! Нищо като се разсъни, може пък да му попремине склерозата и да погледне датата от някой пресен вестник. И в добавка да попрочете нещо за промените по света, пропуснати по време на съня. Разбира се, ако и старческата дименция го поотпусне малко и може да върже нещата.

Кога и у нас ще осъдят всички политици разхищавали държавни пари за АЕЦ Белене, Цанков камък, за незнам си колк обезсмислени референдума, за подновяването на автопарка на парламента всяка година със ненужно скъпи лимузини... КОГА ??? Ще гласувам за първия , който обещае да направи тов а!

Сериозни хора. Обявили го за нациолнално издирване, а пък той не е в Грузия от момента, когато престана да е президент. И всички знаят къде е. Какво беше онава за черната котка в тъмна стая, особено когато я няма?

жив и здрав да е щом за масажи ще го съдят :))) путлер е злобен не забравя :)))

Текстът казва, че е обвинен за над 5 млн. USD.

pmotikov@abv.bg

А милиардите на пусинчо и кагебишката му компания, а дечицата в омразния им гейси Запад, а суперлуксозния им живот на водачи на световния пролетариат, абе по-големи ид.оти от вас нема, отде ви нацфъкАха толкоз много, нема спасение ...

"Мередин Остром, която рисува с гърдите си. "!! Този е голям глупак.Никога не ми е харесвал,още като даваха как си яде вратовръзката. Той е от този тип грузинци,които са алчни и прости,има и такива по пазарите в Москва. Сигурен съм че е краднал и злоупотребявал и с други неща. Но америсанците бяха заложили на него именно поради слабостите му. Ой, мудак би казал някой руснак.

Среща между подполковник от КГБ - Путин, и бивш директор на шоколадова партия, член на КПСС - Порошенко. Какъв шик! Каква демокрация!

Баба ми казваше, че за всяко прасе идва коледа

Поведението на Саакашвили е типично за криминалитета. Краде милиони, а после реве на всички посоки, че е невинен и патриот. Наистина нахалството на отклонениета от човешкия род и в Грузия, и в България наподобява това на пуснатите от гората на свобода зверове. Тези типове имат една мечта - да крадат и разсипват държавите си, и в същото време хората да ги обичат незнайно защо. Поведението е на и на личности, които трябва да бъдат изолиране от обществото, защото развращават особенно младите със своя цинизъм, наглост и простащина.

НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ЛОШ ПРОРОК НО СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ПРОЧЕТЕМ ПОДОБНА СТАТИЯ СЪС СЪДЪРЖАНИЕ: "БЪЛГАРИЯ ОБЯВИ БОЙКО БОРИСОВ ЗА НАЦИОНАЛНО И МЕЖДУНАРОДНО ИЗДИРВАНЕ"

Той, Станишко, затова ли избяга в Брюксел!!!

казват че саакашвили всичко направил за развитито на грузя а сегашните нищо само крадат. явно и тук са изпратили агенти оа позитано 20 . помните ли как смятаха колко килограма фастаци са изяли на правителственя самолет. а сега 3 милярда в банката липсват и си траят. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тия за толкова малко. тук дори ще го наградят за това

Мно`У прост си бе грузинецо-мно`У........ Питай как стават нещата бе момче!!! Цяла школа сме създали на Балканите бе тъпак такъв....... Срещу скромна такса,щяхме направо факир да те напра`Йм,и никой да не може да те Фане беееееееее!!!!!! Или-ако те Фане,да си невинен и чист като сълзичка...... Първо те водим в България,и започваме: МАСАЖИ и ДЖАКУЗИТА: "Катедра Топлофикация"-ръководител:Вальо Топлото..... КОЛИ и ЧАСОВНИЦИ:"Катедра Пловдивска Митрополия"-ръководител:Отец Николай-Митрополит......... ХЕЛИКОПТЕРИ и ПОДОБНИ:"Катедра авиоотриад 28"-ръководител:Буда...... ---------------------------------------------- Пак и `що да пра`йш секретни разходи бе момче а?? УЗАКОНЯВАНЕ на ЧЕРНИ ПАРИ за БЕЛИ ДНИ:"Катедра ДПС"-ръководител:Хидроинженера....... ---------------------------------------------- Ако изкараш отличен-пИчелиш(играЙш-пИчелиш,не играЙш-не пИчелиш)стипендия за Гърция батка!!!! Там,ще те напра`Йм алхимик направо!!!! Наш`те сЕдАт в Парламента,и парите сами се материализират в джобовете им!!!! Чудо бе пич-чудо!!!!

Тоа па почнАл да зее, дет византиец е синоним на крадец, стотици милиарди им изсипаха, включително и наши, та да им компенсират кражбите, още немат касови апарати и се бунтуват га Европа иска да им ги сложи, абе нагла работа ???

dionisiosd@yahoo.com

1)Прочитай по-внимателно,коментарите........Ако ги четеш до края-няма да ти вреди,ШЪ знаЙш!!!! 2)Наех адвоката на Буда срещу Сидеров!!!! Досега си на 100,000 лева обезщетение-а ако продължиш,забрави за бунгалото на Океана......

Този... добре. А тиквата КОГААА???

Баба ми казваше,че за всяко прасе идва коледа

Баба ми казваше,че за всяко прасе идва коледа

Моля медиите да ме наричат с правилното ми име.

Преди да иде в САЩ лудият Саакашвили беше съветник на лудите украинци от хунтата в Киев - добре ги посъветва и сега ще си сърбат попарата:

дир-ът не приема нови коментари за ,,дъвчещият,, вратовръзки,, президент!!! спуснаха ви ,,директива,,??? мнооого демокрацияааааа!!! независимост на словото и печатът!!!

пичове, какво чух тази вечер по новините, Путин иска газта и петрола да ги продава в рубли .Къде отиваме тогава,а

Не знам за вас,колега,аз почвам повече да ям,да пия /тия три работи;-)/и да си нося новите дрехи. Прав сте-замирисва на барут както никога досега.Кубинската криза е нищо в сравнение с днешната ситуация.

Русия иска да продава това, което произвежда в националната си валута!? Това е цинична заплаха за демократичните ценности от една регионална държава! Световна съобщност трябва незабавно да намери подобаващ отговор на тези груби опити за потъпкване на мира и стабилността.

Евала на Путин! Хем разби през 2008 армията на американо-грузинците, хем накара Саакашвили да яде вратовръзката си пред целия свят, хем им взе територия (Абхазия и Осетия) и отгоре на това накара този Саакашвили да избяга като жалък мишок. Ето това е стратегия, истинка стратегия.

Вратовръзшвили най-вероятно се укрива на някоя американска подводница в Беларуско море.

Тоя с крадени милиони и американски гражданин може да стане ! Нал тъй? Там и убиец на евреи да си,с няколко милиона долара до президент може да стигнеш! Е поне на НАСА! Или на ракетата дето изпрати ония на Луната!

Този Путин го беше метнал на рогите, но американците го спасиха в последния момент. Сега да си гледат картините на известнат художничка и да му сърбат попарата.

Путин беше "метнал на рогите", както по селяндурски се изразяваш цяла Грузия. И добре, че макар и късно го спряха .........От тогава му викат Путлур.

А, а това не беше ли проамериканското леке, което реши да възстановява целостта на Грузия??? Осетия, или нещо бъркам? За какво сега му търсят сметка, М??? Че лайн*нцето се нагруха покрай мечтите на американците? ОХ, БОЙКО, ОХ, ЦЕЦО! ПРЕДИ ВСИЧКИТЕ ВИ ДЕЙСТВИЯ - ВСЕ ДО ЮСА ХОДИХТЕ! Е - НЕКА ВИ СЕ НАВДЕНЕ КАТО ПО ГРУЗИНСКИ!!!

Леке, ама большевишко, си ти.

Гласът на Америка: От 2014 година экс-президентът на Грузия Михаил Саакашвили преподава в Школата по Дипломация и Право Флетчър в Университета Тафтса (США). Экс-президентът на Грузия чете лекции по европейско управление и други современни международни и регионални въпроси. Адмиралът Джон Ставридис (декан на Школата на Флетчър), представяйки Саакашвили, нарекъл го заслужен лидер и государствен деятел, променил история на държавата си и приближил Грузия към евроатлантическото пространство Забележително е влиянието , което той оказал с дейността си не само върху региона, но и, безусловно, върху целия свят, заяви Ставридис. LOL LOL LOL .....

Псаки дали няма да знае ,къде се укрива този крадльо? Тя има много добре осведомени информационни източници! Можем да и имаме доверие за Нааакашвили! И що се крие ? В Тбилиси винаги може да се прибере като герой на нацията. Е после ще го пребият с камъни,ама ще има време да се изпъчи веднъж !

На този криминален престъпник кой му продаде българско оръжие?Могат да намерят ЦРУпрестъпника да ближе някой демократично-терористичен анус в Америката.Да живей американската терористична демокрация!

Гошо, гошо голем си простак братче. Или самогона ти е дошъл в повече.

И Бойко ощети държавата според комунистите с 3 килограма фастъци!! Лелееееее! В Грузия съдят, а Бойко с 3 кила фастъци не го съдят! Айде викайте против Бойко, бе! 3 кила фастъци знаете ли каква сума е?! И кой ти ги дава ей-така?!

Истината е, че си неграмотен.

Саакашвили си беше въобразил, че е бог-тигър, който с един замах на своята лапа ще повали Русия. Той нападна Южна Осетия, която не желаеше да е под негова власт, и руската мечка го смаза само за няколко дни. Умопомрачението на това нещастно създание беше достигнало такава степен, че то надмина в своите лъжи дори Гьобелс. А пред кражбите му дори нашите цигани бледнеят... Западът го откърми, западът му даде пари да противодейства на Русия, Западът го приюти след жалкото му падение. Саакашвили няма да бъде запомнен с нищо друго освен с нагона си да яде връзки... По същия начин след време ще бъдат търсени по света и украинските главорези, по същия начин и те ще се крият из янкините градчета. Историята често се повтаря.

Доста свободно и неправилно тълкуване! В Осетия няколко руски булки се разкрещяха и Путин в типично свой стил предприе агресия спрямо независима и суверенна Грузия, която е осемдесет пъти по-малка по население от Русия.

Това е поредната мръсотия на кагебишките подлоги. Човекът бранеше Христианската си Родина от варварските чингисханофски орди и хоп дай да го трепем ? А за гламаваците - Грузия е една от първите христиански държави.

Ире, нощна смяна ли си? Внимавай с кръвното. Вземи с илача и си лягай, вместо да пишеш глупости.

я кажи колко самолета на ,,синаиските гущери,, имаше тогава на летището в тбилиси!!! нещо готвеха като биологическа атака срещу иран с ,,антракс,,!!! също и ,,военни съветници,, за армията!!! не се занимаваи с християнството!!! гледаи си ,,талмуджикистанът,,!!!

Който пише за Украйна в тази тема е фен на Кончита Вурст!

Наакашвили е селски крадец! Открадна едни пари и избяга!

Кажете сега, че не сте с промити мозъци и платени подлоги! :D И що? :D Щото ако беше новината за президента на Мозамбик, нямаше да кажете нищо, а сега понеже тоя е имал на въпреки с вашия Вожд и Шеф - Путлер, за пет минути изписахе маса глупости за него и за украинците (дет не са по темата). А аз евала им правя на грузинците, че са способни да търсят сметка на техен политик, защото аз няма да доживея деня, в който ще прокоратурата ще пита например Сергешко: "А ти защо бе момче?"

А, ти защо, бе момче?

На теб това пубертетче Саакашвили да не би да ти е кумир нещо?

тоя палячо тръгна да избива невинни хора в деня на откриването на оломпийските игри, набиха му канчето и то както си трябва, и ВСЕ ПАК !! европа и съединените щати го изкараха герой !!! е я си представи обамата да си купува картини мазани с бецки, с държавни пари. ще го разкарват като мечка по площадите на ню йорк.

Това вече е нагло :D Путин напада и разсипва Чечня - ГЕРОЙ избива 100 000! Саакашвили защитава териториалната цялост на страната си - лош! :D А като ви питаме, ами ако утре Ердоган така Кърджали - вие все отговарята, че в България било друго :D Истината е, че България, Грузия и дори Украйна са в едно положение - малки страни, които имат за съседи големи, алчни и зли империи, които им мислят лошото!!! А Грузия даже има два такива съседа!

Малеее, ако решат Путин да го съдят за разхищение, ще трябва да го осъдят на един трилион години :D

Малееее, ако решат да те пратят в лудницата... ще трябва да те преместят от 4-ти километър в Карлуково.

Ако ме сложат в една стая с теб, ще ти се стъжни живота!

Как е злия, добре ли плащат поне за гнусотията която бълваш.

30 долара на пост плащат! Иначе съм идеално, мерси! Излизам на разходка! :D

Ти Путин го остави България кога ще си плати реактора и самолетните двигатели ?

Изглежда и тях ще се наложи да ги включат в цената на газа

Не сравнявай с Путин. Путин нито е загубил избори, нито войни. Той не е в ролята на губещ като Саакашвили.

Тук говорим за разхищение :D Само за една олимпиада разхити едни 50 милиарда и туй руснаците си го казват :D

Абе този не беше ли национален герой и символ на американската мечта в Грузия,виждам и той като нашите какво символизира,аман от такива.

Е ,така де ...това е "американската мечта" от беден "продавач на ябълки" да се превърнеш в милионер,като успееш да измамиш милиони през това време !

Какъв е Саакашвили аз не знам. Защо го търсят аз не знам! Но имали български разсипник (демек политик), който да е бил подведен под отговорност за разхищения? Да не се окаже Грузия по-истинска, правова и демократична или прости думи по-нормална и напреднала страна от нашата !!!!

Този мошенник да не би да е избягал в Америка ? Просто имам такива подозрения !

Този го търсят само за разхищение на пари, а в Украйна след време ще търсят сегашните ръководители и за военни престъпления против собствения си народ!

Дали няма да има същата съдба и Яценюк, че и Турчинов. Имаше една пошла песничка ,- само да те гепна дънките шти цепна. Но при тях няма да мине само с това ми се струва.