Грейнаха коледните светлини в София и още няколко града (снимки)

На фона на танцови и хорови изпълнения в столицата, Русе, Стара Загора, Плевен и Видин заблестяха елхите

Обратно в новината

Коментари - Грейнаха коледните светлини в София и още няколко града (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ни сме толкова бедни???

Какви са тия призраци на площада, на Бонев брат му няма ли да ни потанцува на сцената ?

Мислите ли, че е редно , когато БПЦ призовава за молитви за здраве на Патриарха на православната ни църква отпред пред храма да има коледни весели песни , базар с наденици пи време на пости и още кой знае какво? Има толкова други места … Как са отида са гледам елха и концерти, докато вътре свещениците се молят за здраве, когато има нужда от това… Народе??? Бог да пази България!

отсега насетне никакво спиране на тока, да знаете!

Токът скъп, газта скъпа, войни навсякъде, климатични катаклизми, а тези никакви икономии не правят, само разхищения на еленергия, която населението плаща. Оставка!

В София не си спомням такава мърльотия от десетилетия! Болниците са пълни с пребити хора от падналите клонаци и скорошните поледици. Повечето улици тънат в мрак. Само в центъра има хилава украса. Добре, че са такситата, защото линейки няма. Мерси много на новия кмет и на СОС!

Колко въглероден диоксид са изпуснали за това разхищение? Светлини? Сладкиши? Пекарна? Кой ще го плаща? Алкохолът с платен акциз ли е? Лапландския дъртак дали ще плати мито за подаръците и въглеродните квоти за пърдящите елени?

Много грозна украса. Прилича на декор от филм на ужасите. Тук, моето диво село на другия край на света, дето сега е лято, имаме повече Коледен дух. И на никой не му хрумва да изкара розови животни но площада. Въпреки че много си обичаме кенгурата.

Не случайно си платена проститутка на дир.ру

Хахаха Вече и за това ли оставка искате хахаха По платени олигофрени от вас няма

че заради лошото време е спрял тока ли? На колко годинки си...имаш ли 8 въобще?

Защо сте толкова малоумно просто в тоя сайт Или е някакво задължение като сте анонимни

Това е реч на омразата и би трябвало само за това да получиш 5 години без наркотици, алкохол, интернет и с храна на държавни разноски по три пъти на ден по схема от диетолог .... изглежда добре ще ти се отразят. Ща си оправиш мозъка и черния дроб и ще излизаш всяка сутрин на двучасова разходка в кръг

който мрази България. Като мразиш България си заминаваш в гнусната Русландия А иначе вие русофилите като пишете "СМЪРТ ЗА УКРИТЕ" "СМЪРТ ЗА ЕВРОЛИДЕРИТЕ" ТОВА НЕ Е ЛИ РЕЧ НА ОМРАЗАТА БЕ ШИБАНЯК ПРОСТ?

Ето ги и Еднорозите, символ на смучи сф. Кой каквото си е избрал е положението..... Сега могат и МОЧА да преоформят по подобен цветен начин. В какво ли ще го превърнат . Васка и придворни дами?

Кво са тия розови понита бе????

ДСядо Мраз дойде

Мракът ражда чудовища!