Грейнаха коледните светлини в София и още няколко града (снимки)

На фона на танцови и хорови изпълнения в столицата, Русе, Стара Загора, Плевен и Видин заблестяха елхите

Обратно в новината

Коментари - Грейнаха коледните светлини в София и още няколко града (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мракът ражда чудовища!

ДСядо Мраз дойде

Кво са тия розови понита бе????

Ето ги и Еднорозите, символ на смучи сф. Кой каквото си е избрал е положението..... Сега могат и МОЧА да преоформят по подобен цветен начин. В какво ли ще го превърнат . Васка и придворни дами?

Много грозна украса. Прилича на декор от филм на ужасите. Тук, моето диво село на другия край на света, дето сега е лято, имаме повече Коледен дух. И на никой не му хрумва да изкара розови животни но площада. Въпреки че много си обичаме кенгурата.

Колко въглероден диоксид са изпуснали за това разхищение? Светлини? Сладкиши? Пекарна? Кой ще го плаща? Алкохолът с платен акциз ли е? Лапландския дъртак дали ще плати мито за подаръците и въглеродните квоти за пърдящите елени?

В София не си спомням такава мърльотия от десетилетия! Болниците са пълни с пребити хора от падналите клонаци и скорошните поледици. Повечето улици тънат в мрак. Само в центъра има хилава украса. Добре, че са такситата, защото линейки няма. Мерси много на новия кмет и на СОС!

Не случайно си платена проститутка на дир.ру

Токът скъп, газта скъпа, войни навсякъде, климатични катаклизми, а тези никакви икономии не правят, само разхищения на еленергия, която населението плаща. Оставка!

Хахаха Вече и за това ли оставка искате хахаха По платени олигофрени от вас няма

отсега насетне никакво спиране на тока, да знаете!

че заради лошото време е спрял тока ли? На колко годинки си...имаш ли 8 въобще?

Мислите ли, че е редно , когато БПЦ призовава за молитви за здраве на Патриарха на православната ни църква отпред пред храма да има коледни весели песни , базар с наденици пи време на пости и още кой знае какво? Има толкова други места … Как са отида са гледам елха и концерти, докато вътре свещениците се молят за здраве, когато има нужда от това… Народе??? Бог да пази България!

Защо сте толкова малоумно просто в тоя сайт Или е някакво задължение като сте анонимни

Какви са тия призраци на площада, на Бонев брат му няма ли да ни потанцува на сцената ?

Ни сме толкова бедни???