Коментари - Гръцки съд одобри екстрадирането в САЩ на българин, издирван за износ на чипове в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тоя ватник сега ще му се еве мамата.

Милан Димитров, баща му Димитър Димитров и съпругата Мариана Гаргова Димитър Миланов Димитров от 2007 г. е генерален директор на регистрираната в Москва, учредена от Иляс Сабиров, санкционирана руска фирма „Космос Комплект”. Упс

е не ме карайте да ровя гръцки сайтове, кое е българчето и коя е фирмата кажете

След като го търсят е САЩ работата е дебела. И доколкото аз съм запознат със съдебните процедури в САЩ му е ебана в гъз. И в прекия и в преносния смисъл. Да си признава, да сключва извън съдебно споразумение, че вкарат ли го в затвора там прошка няма. Ще го набарат ония чернилки с големите пишки и набързо ще го омъжат за някого. Или за няколко. Те обичат да им падне някое бяло дупе. Тъй че....

Кеф ми е да гледам как страдат програмистите.

И защо. Всъщност Брук всеки натискаш на клавиши започна да се прави на компютърен гений. А огромната част от тях не са написали и един ред компютърен код. А ако им изгасне акрана ще гледат като насрани дете майка си. Истинските програмисти се занимават с програмиране и не парадират колко велики хакери са. А могат много неща...

Във Вгъзражданйе да не би да нямате програмисти ? Май сте заети предимно с физически минимално-заплатен труд или получаване на помощи за безработност по некадърност :)))

Ти си трол :)

Този български кавал си мисли, че е майтап. Изнасяйки чипове за Расия е участие в убийството на украинци. Нашата държавна политика е да помагаме за избиването на руски говеда. Сега ще дъвче голям, черен, англосаксонци чеп.

Като гледам откакто са го арестували и не може да продава, се увеличи в пъти екстерменирането на укри. Което от своя страна показва колко си прост.

човека си прави бизнес баси наглите семити

И що не прави бизнес с китайски чипове?

Щото краварите не продават продукция произведена в нашите военни заводи. Що не продаваха само техни продукти в Сирия или Украйна.

Нашата продукция да не би да е забранена за износ? И недоволстваш че нашите труженици във военната промишленост са натоварени с работа? Ти не си май никакъв патриот.. или си, ама на друга държава..

Да видим сега българските власти как ще защитят своя съгражданин. Човек, който не е нарушил български закон и не е под юрисдикцията на американските закони.

Всъщност недей да мислиш, че не ти се отдава. Първо, ако е виновен, е нарушил и българските закони. Второ, в момента в който е подписал договор да купи американски чипове, е подвластен на американските закони за контрол на експорта.

Този го пишете бегал. Попадне ли в американски ръце, може да си пише завещанието. Има много подобни, реално отвличания на хора.

Тоя проблем може да дойде САМО от оня Евреин, Израелски ШПИОНИН- Зеленски от Украйна !! Когато евреина избяга обратно в Ираел, ще СВЪРШИ войната в Украйна и руснаците ще си върнат земята в Украйна !!!

За кви се взеха? За господари на света ли? Ще ви горят базичките миндили сатанистки.

ше му бъде ли издадена?