Коментари - Турция залови 712 бежанци на границата с България | Днес.dir.bg

Турция залови 712 бежанци на границата с България

Над 700 бежанци са били заловени в северозападната турска провинция Одрин, заяви губернаторът на региона.

Обратно в новината

Коментари - Турция залови 712 бежанци на границата с България | Днес.dir.bg

Коментари

нали е много зле война....пък на министъра му гот и ги кани да се върнат у дома И на мен да ми кажат че ме приемат в Дания Швеция или др бела уредена държава ХУКВАМ и не ми дреме

Добре че са турците да ни информират какво става по нашта граница...

Тези турски полицаи, които са задържали потенциалните нашественици трябва да получат награди от българската държава. Ако има такава държава при управлението на гнусните продажници на националните ни интереси.

Ненчев е твърде зает да стои до обезопасения телефон заедно с Плевнелиев и да очакват обаждане от Вашингтон, за да огранизира масирано присъствие на армията по границата.

Ма.лоум.ниците Бъчварова, Кунева, Митов и естествено, ББ, които се съгласяват България да участва в квотното разпределение на имигранти, да чуят много добре думите на г-н Шахин! И да си направят още веднъж МНОГО ТОЧНО сметката КЪДЕ географски се намира България, колко милиона бежанци има в Турция и застраховани ли сме ние от нахлуването им през южната ни граница! Няма по-ужасяващо невежа политика по националната ни сигурност от тази на сегашното правителство. Бог да пази България от продажниците във властта!

Еее... най-после се реши проблема с "бежанците"!!! Саудитска Арабия бе критикувана, че не приема бежанци и те явно се засрамита. Саудитска Арабия предложи да построи за своя сметка 200 джамии в Германия . Браво!!! Какво по хубаво от това!!! Сега вече проблема с орките е решен. Очаквам скоро към Бундестага да вградят и минаре - инак братята мюсюлмани ще се обидят, че не уважаваме техния бог...

Това се очакваше. Разбраха, че фрау кани, защото Германия ще се справи и се наредиха нови на опашка. И така до края на света. Какви са настроенията в Германия, някой знае ли?

Стрелба трябва, бе наивници. Като "чуят" че има много убити всеки ден, ще спрат да се втурват към границата. Елементарно.

Като свърши войната в Сирия,е най добре всички Сирийци,да се завърнат в родината си.Да им дадат по 5000 евро на човек, иначе европа ще се исламизира.Ако Меркел ги вика то България не ги вика и да не ни набутват ислемисти в държавата,няма кой да ги храни.Ние сме най-бедната страна в Европа.

Спешно да се сложи Орбан начело на евроГейската комисия ! Само той доказа,че знае правилното отношение към маймунарника

И никой не смее да каже цялата истина на висок глас, никой не смее да гъкне по въпроса защо става всичко това и КОЙ го ОРГАНИЗИРА на най-високо глобално ниво!Кой така бърза да сложи край на бялата раса?! поредната гнусна мащабна операция от шепа заслепени изроди, които точно преди 11 години на тоя ден - 11.09. - сринаха със земята Американската мечта със същата арабска и ислямска карта! Тия кръволоци, които създадоха реки от кръв с Френската революция, Болшевишката революция, Първата и Втората световни войни, сега ни подготвят края на света!Гадост безкрайна!

Защо никой не смее да повдигне въпроса: докога ще се стимулират производствата на ВСИЧКИ стоки от чайниците? Защото в това е основата на разложението!

Еврогейовете освен да ГО поемат дълбоко с усмивка и завиден ентусиазъм, друго явно не могат да направят. Европа - изтривалката на света.

Меркел гради не Европейски съюз,а Евро-азиатско-африкански съюз!!!! Ние не искаме да сме част от този съюз,ние искаме ЕС!!!

Бежанци са хората,които при конфликт в тяхната държава пресекат границата и отидат в съседната държава! В момента, в който пресекат нова гранца,която няма нищо общо с тяхната държава те става политически и икономически имигранти!!!! Така ,че в момента цялата тази популация от Сирия,Ирак,Авганистан,Африка... не са бежанци , а чисти икономически имигранти,които лакомата Меркел приема с радост без да мисли за собствения си народ,камо ли за народите на ЕС!!!! За политическите имигранти по 800 евро помощи,дрехи,покъщнина,жилища,работа,а за народите от Югоизточна Европа,където тънат в мизерия един по голям среден пръст.Тук може висшистите да ровят по кофите и да няма работа дори за тях,но трябва да интегрираме икономическите имигранти от Африка и Азия и да им намерим работа,въпреки,че те с нищо не са допринесли за нашите държави!!!! Че и накрая ще искат джамии да им се строят и тяхната култура да се приема! ВЪН!!!!! Народа на Европа не иска икономически имигранти дошли извън територията на ЕС!!! Вън заедно с Меркел и Оланд,като толкова ги искат да ходят с тях да живеят!!!!!!!!!!!!!

Ако в Индия недай си боже стане конфликт и тръгнат 1 милиард бежанци към Европа,дали Меркел и Запада ще ги посрещнат по същия начин,както сирийците?!??

крайно време е европейските политици да спрат да плещят глупости и да се окачат табели на границите на държавите от ес с надпис "повече места няма"

"Те се втурнали да пресичат границата, след като чули, че европейските държави са съгласни да приемат 160 000 души"... Без коментар! От ясно по-ясно защо ордите прииждат!

Без картечни редове няма да мине, MG 42 върши отлична работа, все пак тя е конструирана и произведена от немци с друго мислене...Дано малкото останали с разум европейци го разберат...за съжаление това ще стане след като започнат атентатите и кланетата....но защо трябва да стане по-трудния начин???

Значи гръцката държава може да превозва бежанците организирано през територията си, но ако някой качи на автостоп такъв бежанец, ще бъде осъден за трафик на хора...

Меркел обяви,че ще приема бежанци и няколко милиона хукнаха през глава към Европа! Да му мислим ние,защото квотите за приемане на бежанци сега,ако са 2 000,то след няколко месеца ще са 200 000!!!!! Долу Меркел! Да подава оставка и да се маха заедно със сирийците в арабския свят!

Смех, смех, смех...

Имам само един въпрос: Министър Бъчва(рова) и г-н Президента спят ли? Защо още не е пратена армията да помага на гранична полиция? Искат югоизточна България да се напълни с бежанци ли? Ами те сега ЕП прие 160хил., но в Турция чакат 2 млн. +. Ами ако и те поискат да дойдат?

Ами май по-добре да не ги хваща, ако ги оставим, ще си отидат в Г-я. Щото пък ако ги хванем и ги пратим, после ще ни ги върнат и то не точно в тоя състав.

"Те се втурнали да пресичат границата, след като чули, че европейските държави са съгласни да приемат 160 000 души" Е как няма, след като Меркел, Юнкер, Оланд и компания директно ги поканиха! Елате, ще приемем колкото трябва, Меркелица се изцепи за 800 000 само до края на годината. Ако имат наистина нужда от работна ръка, защо не си я набират директно от бежанските лагери в Турция и Ливан? Влизането неконтролируемо на стотици хиляди хора от Близкия Изток и Африка в ЕС е безумие! Гражданите на ЕС минаваме през контролни пунктове, митници, записвани сме на камери, събуват ни обувките по летищата, а тези пердашат откъдето си искат, правят каквото си искат, не се подчиняват на полиция защото искали да си отидат в Швеция и Германия! Там ги посрещали с цветя и бонбони. И ако кажеш нещо срещу това, което става те обявяват за расист или безсърдечен. Бих помогнал винаги когато мога, но да пуснеш в дома си който и да е щото той искал е идиотско!

Е ти какво очакваш. Както се казва - тъпи, тъпи, та чак вдлъбнати.

Container with aid for "refugees" was full of weapons and ammunition

Как е възможно бягащи от войната да са все млади мъже? Те приличат на армия.

Почти всички бягат от донаборната служба в Сирия. Асад им даде амнистия, ако се завърнат, но всеки един от нас не би се върнал. Там вече не се знае кой срещу кой е и за какво ще се трепе!

Приличат? Та те СА си армия, която в мемента заема позиция из Европа. Следва снабдяването им с оръжия, и начало на терор над толерастерията.

Медиите нещо се забавиха да цитират изказването на меркел от онзи ден, че няма "горна граница" (буквално нейните думи) за "политически бежанци". Що така се забавят тия подробности в пресата...

Ок, нямам нищо против, но да пращат тогава по 10 самолета на ден до Турско-Сирийската граница и да си ги извозват, хем няма да пълнят гушите на каналджиите, хем няма да гинат жени и деца по пътя.

Ако Турция беше злонамерана към България, вече да сме сдали багажа. Ако отприщат и насочат тези два милиона бежанци към нас, не ми се мисли просто.

На Турция изобщо не й пука за България в този момент. Ердоган се разправя с кюрдите, насажда страх сред турците като подклажда огъня на тероризма. Целта му - изборите и ... султанска власт. Само пак да не остане излъган!

Изобщо не вярвам на тази информация! Тези 700 бежанци на какво са били натоварени или пеша ? Айде стига!

Е ДОБРОНАМЕРЕНА КЪМ БЪЛГАРИЯ и за разлика от ВСИЧКИ наши други съседи НИКОГА не ни е нападала в гръб.Да си поприпомним малко войните на балканите след освобождението.

През 20-ти век сме нападани в гръб само от Османската империя (Турция)и Румъния, при това едновременно! Юни 1913. Друг в гръб не ни е нападал.

защо на гърците е разрешено да си закарат сирийците до македонската граница а на българия не е разрешено да си ги закара до сръбската или румъмънската граница а трябва да им дава гражданство какво е този аршин или нашите не знаят законите на ес или гърците са по тарикати

гражданство..!????

на Турция.Не ги обичам турците ,в ДНК ми е заложено,но винаги когато се проявява човечност -приветствам.А сирийците,сирийците нека да се връщат обратно в родината си и да умират за нея.Камъка си тежи на място.

Не ги обичаш но благодарение на тях през 14 ти век разпокъсана българия е обединена в пределите на Османската империя и векове защитавана безплатно и съхранена чак до днес че да има къде да дишаш.

А защо не съхрани, българската държава в мала Азия, при планината БУЛГАР даг?Защо ТИ се казваш Исмаил ?

Dimitar Todorov

Чак безплатно не е. Кървав данък, еничари, отвличане на девойки за попълване на хареми в Мала Азия, грабежи, изнасилвания, насилствена смяна на вярата на населението в Родопите, Баташкото клане, етническото прочистване на Беломорска Тракия, за което Турцуия все още дължи на България 12 милиарда по Ангорския договор за отнети недвижими имоти и заради което аз и моят род нямаме наследство, а сме приютени от българи и оземлени от българската държава.

Исмаиле, името ти е арабско,а не турско! И Османската империя е Ислямска държава, Арабска държава с арабска религия и писменост и нищо турско няма в нея!!!!!! Анадънму?!А ти си Исмаил, защото пра-пра-прадядо ти от българин е станал първо мюсюлманин, за да може по-късно прадядо ти да го преввърнат в турчин! Ама мозъкът ти е така промит,че връщане назад няма, ти си мислиш,че си нещо велико от една многонационална империя в която българите са част както от всички народи в нея, така и в нейното управления!Пропагандата обаче на съвременна Турция си върши своето над такива неосъзнати мозъци като твоя и ви създава една съвсем изкуствена самоличнност,чужда напълно на собственото ви генетичен код! Направи си генетична експертиза и виж колко процента си българин и колко тюрк,т.е. монгол, арабин и т.н.!

Само че при соца ни набиха в главата модела "робство" и ние го прегърнахме. Ниско самочувствие и мазохизъм. Четете нашите изследователи историци за този период-когато сме били в пределите на османската империя. Можели са да ни смажат за няколко седмици. НО НЕ-оставят ни УЧИЛИЩАТА,ЦЪРКВИТЕ, ЕЗИКА,СОБСТВЕНОСТТА. Развива се търговията-българските търговци пътувта ПО ЦЯЛ СВЯТ вкл.Индия.Много българи отварят дюкяни в Цариград.Видни наши дейци получават образованието си в Русия-Петко Каравелов, Екатерина Каравелова,Колю Фичето и много други.Вж.Вера Мутафчиева и др.-посочени са в интернет.

Исмаил... Верно ли е така, момчето ми ?!? Бре Аллах да те поживи, че ме светна по въпроса! Сядам да пиша хвалебствено слово за падишаха....! Само се чудя къде да му "благодаря" че са се гаврили с моя народ, че са поробили, избили, изнасилили маса християнско население. Та предвид факта че са потурчили сума жени, ти Ислаилчо... колко ли процента турска кръв имаш?

Аз Зуби заяви също, че всеки сириец в чужбина може да се върне в родината си по което време пожелае. Европа да организира връщането заедно с хуманитарните помощи.Иначе предстои ислямизирането и.

Поредната лоялна и високоотговорна постъпка на Турция спрямо нас, макар че Анадола е препълнен с над 2 милиона бежанци Турция стриктно спазва задълженията си по недопускането на бежанци в и без това бедна България както и зорко охранява въздушното ни пространство с модерната си военна авиация временно докато евтино ни отремонтират съветските самолети в Полша.

Лагерите в Анадола може да са препълнени, но чалмите от богатите мюсюлмански държави издържат тези лагери! В Германия джамии ще строят, в Турция ще ги хранят и поят, а в Сирия ще изпращат оръжие !

Турция се усети късно, че си вкарва автогол като допуска да бягат бежанци към Европа.

"Но вчера бяха хванати рекорден брой - 712 души. Те се втурнали да пресичат границата, след като чули, че европейските държави са съгласни да приемат 160 000 .... ще достигнат 400 000"

Коментари - Турция залови 712 бежанци на границата с България | Днес.dir.bg

Турция залови 712 бежанци на границата с България

Над 700 бежанци са били заловени в северозападната турска провинция Одрин, заяви губернаторът на региона.

Обратно в новината

Коментари - Турция залови 712 бежанци на границата с България | Днес.dir.bg

Коментари

нали е много зле война....пък на министъра му гот и ги кани да се върнат у дома И на мен да ми кажат че ме приемат в Дания Швеция или др бела уредена държава ХУКВАМ и не ми дреме

Добре че са турците да ни информират какво става по нашта граница...

Тези турски полицаи, които са задържали потенциалните нашественици трябва да получат награди от българската държава. Ако има такава държава при управлението на гнусните продажници на националните ни интереси.

Ненчев е твърде зает да стои до обезопасения телефон заедно с Плевнелиев и да очакват обаждане от Вашингтон, за да огранизира масирано присъствие на армията по границата.

Ма.лоум.ниците Бъчварова, Кунева, Митов и естествено, ББ, които се съгласяват България да участва в квотното разпределение на имигранти, да чуят много добре думите на г-н Шахин! И да си направят още веднъж МНОГО ТОЧНО сметката КЪДЕ географски се намира България, колко милиона бежанци има в Турция и застраховани ли сме ние от нахлуването им през южната ни граница! Няма по-ужасяващо невежа политика по националната ни сигурност от тази на сегашното правителство. Бог да пази България от продажниците във властта!

Еее... най-после се реши проблема с "бежанците"!!! Саудитска Арабия бе критикувана, че не приема бежанци и те явно се засрамита. Саудитска Арабия предложи да построи за своя сметка 200 джамии в Германия . Браво!!! Какво по хубаво от това!!! Сега вече проблема с орките е решен. Очаквам скоро към Бундестага да вградят и минаре - инак братята мюсюлмани ще се обидят, че не уважаваме техния бог...

Това се очакваше. Разбраха, че фрау кани, защото Германия ще се справи и се наредиха нови на опашка. И така до края на света. Какви са настроенията в Германия, някой знае ли?

Стрелба трябва, бе наивници. Като "чуят" че има много убити всеки ден, ще спрат да се втурват към границата. Елементарно.

Като свърши войната в Сирия,е най добре всички Сирийци,да се завърнат в родината си.Да им дадат по 5000 евро на човек, иначе европа ще се исламизира.Ако Меркел ги вика то България не ги вика и да не ни набутват ислемисти в държавата,няма кой да ги храни.Ние сме най-бедната страна в Европа.

Спешно да се сложи Орбан начело на евроГейската комисия ! Само той доказа,че знае правилното отношение към маймунарника

И никой не смее да каже цялата истина на висок глас, никой не смее да гъкне по въпроса защо става всичко това и КОЙ го ОРГАНИЗИРА на най-високо глобално ниво!Кой така бърза да сложи край на бялата раса?! поредната гнусна мащабна операция от шепа заслепени изроди, които точно преди 11 години на тоя ден - 11.09. - сринаха със земята Американската мечта със същата арабска и ислямска карта! Тия кръволоци, които създадоха реки от кръв с Френската революция, Болшевишката революция, Първата и Втората световни войни, сега ни подготвят края на света!Гадост безкрайна!

Защо никой не смее да повдигне въпроса: докога ще се стимулират производствата на ВСИЧКИ стоки от чайниците? Защото в това е основата на разложението!

Еврогейовете освен да ГО поемат дълбоко с усмивка и завиден ентусиазъм, друго явно не могат да направят. Европа - изтривалката на света.

Меркел гради не Европейски съюз,а Евро-азиатско-африкански съюз!!!! Ние не искаме да сме част от този съюз,ние искаме ЕС!!!

Бежанци са хората,които при конфликт в тяхната държава пресекат границата и отидат в съседната държава! В момента, в който пресекат нова гранца,която няма нищо общо с тяхната държава те става политически и икономически имигранти!!!! Така ,че в момента цялата тази популация от Сирия,Ирак,Авганистан,Африка... не са бежанци , а чисти икономически имигранти,които лакомата Меркел приема с радост без да мисли за собствения си народ,камо ли за народите на ЕС!!!! За политическите имигранти по 800 евро помощи,дрехи,покъщнина,жилища,работа,а за народите от Югоизточна Европа,където тънат в мизерия един по голям среден пръст.Тук може висшистите да ровят по кофите и да няма работа дори за тях,но трябва да интегрираме икономическите имигранти от Африка и Азия и да им намерим работа,въпреки,че те с нищо не са допринесли за нашите държави!!!! Че и накрая ще искат джамии да им се строят и тяхната култура да се приема! ВЪН!!!!! Народа на Европа не иска икономически имигранти дошли извън територията на ЕС!!! Вън заедно с Меркел и Оланд,като толкова ги искат да ходят с тях да живеят!!!!!!!!!!!!!

Ако в Индия недай си боже стане конфликт и тръгнат 1 милиард бежанци към Европа,дали Меркел и Запада ще ги посрещнат по същия начин,както сирийците?!??

крайно време е европейските политици да спрат да плещят глупости и да се окачат табели на границите на държавите от ес с надпис "повече места няма"

"Те се втурнали да пресичат границата, след като чули, че европейските държави са съгласни да приемат 160 000 души"... Без коментар! От ясно по-ясно защо ордите прииждат!

Без картечни редове няма да мине, MG 42 върши отлична работа, все пак тя е конструирана и произведена от немци с друго мислене...Дано малкото останали с разум европейци го разберат...за съжаление това ще стане след като започнат атентатите и кланетата....но защо трябва да стане по-трудния начин???

Значи гръцката държава може да превозва бежанците организирано през територията си, но ако някой качи на автостоп такъв бежанец, ще бъде осъден за трафик на хора...

Меркел обяви,че ще приема бежанци и няколко милиона хукнаха през глава към Европа! Да му мислим ние,защото квотите за приемане на бежанци сега,ако са 2 000,то след няколко месеца ще са 200 000!!!!! Долу Меркел! Да подава оставка и да се маха заедно със сирийците в арабския свят!

Смех, смех, смех...

Имам само един въпрос: Министър Бъчва(рова) и г-н Президента спят ли? Защо още не е пратена армията да помага на гранична полиция? Искат югоизточна България да се напълни с бежанци ли? Ами те сега ЕП прие 160хил., но в Турция чакат 2 млн. +. Ами ако и те поискат да дойдат?

Ами май по-добре да не ги хваща, ако ги оставим, ще си отидат в Г-я. Щото пък ако ги хванем и ги пратим, после ще ни ги върнат и то не точно в тоя състав.

"Те се втурнали да пресичат границата, след като чули, че европейските държави са съгласни да приемат 160 000 души" Е как няма, след като Меркел, Юнкер, Оланд и компания директно ги поканиха! Елате, ще приемем колкото трябва, Меркелица се изцепи за 800 000 само до края на годината. Ако имат наистина нужда от работна ръка, защо не си я набират директно от бежанските лагери в Турция и Ливан? Влизането неконтролируемо на стотици хиляди хора от Близкия Изток и Африка в ЕС е безумие! Гражданите на ЕС минаваме през контролни пунктове, митници, записвани сме на камери, събуват ни обувките по летищата, а тези пердашат откъдето си искат, правят каквото си искат, не се подчиняват на полиция защото искали да си отидат в Швеция и Германия! Там ги посрещали с цветя и бонбони. И ако кажеш нещо срещу това, което става те обявяват за расист или безсърдечен. Бих помогнал винаги когато мога, но да пуснеш в дома си който и да е щото той искал е идиотско!

Е ти какво очакваш. Както се казва - тъпи, тъпи, та чак вдлъбнати.

Container with aid for "refugees" was full of weapons and ammunition

Как е възможно бягащи от войната да са все млади мъже? Те приличат на армия.

Почти всички бягат от донаборната служба в Сирия. Асад им даде амнистия, ако се завърнат, но всеки един от нас не би се върнал. Там вече не се знае кой срещу кой е и за какво ще се трепе!

Приличат? Та те СА си армия, която в мемента заема позиция из Европа. Следва снабдяването им с оръжия, и начало на терор над толерастерията.

Медиите нещо се забавиха да цитират изказването на меркел от онзи ден, че няма "горна граница" (буквално нейните думи) за "политически бежанци". Що така се забавят тия подробности в пресата...

Ок, нямам нищо против, но да пращат тогава по 10 самолета на ден до Турско-Сирийската граница и да си ги извозват, хем няма да пълнят гушите на каналджиите, хем няма да гинат жени и деца по пътя.

Ако Турция беше злонамерана към България, вече да сме сдали багажа. Ако отприщат и насочат тези два милиона бежанци към нас, не ми се мисли просто.

На Турция изобщо не й пука за България в този момент. Ердоган се разправя с кюрдите, насажда страх сред турците като подклажда огъня на тероризма. Целта му - изборите и ... султанска власт. Само пак да не остане излъган!

Изобщо не вярвам на тази информация! Тези 700 бежанци на какво са били натоварени или пеша ? Айде стига!

Е ДОБРОНАМЕРЕНА КЪМ БЪЛГАРИЯ и за разлика от ВСИЧКИ наши други съседи НИКОГА не ни е нападала в гръб.Да си поприпомним малко войните на балканите след освобождението.

През 20-ти век сме нападани в гръб само от Османската империя (Турция)и Румъния, при това едновременно! Юни 1913. Друг в гръб не ни е нападал.

защо на гърците е разрешено да си закарат сирийците до македонската граница а на българия не е разрешено да си ги закара до сръбската или румъмънската граница а трябва да им дава гражданство какво е този аршин или нашите не знаят законите на ес или гърците са по тарикати

гражданство..!????

на Турция.Не ги обичам турците ,в ДНК ми е заложено,но винаги когато се проявява човечност -приветствам.А сирийците,сирийците нека да се връщат обратно в родината си и да умират за нея.Камъка си тежи на място.

Не ги обичаш но благодарение на тях през 14 ти век разпокъсана българия е обединена в пределите на Османската империя и векове защитавана безплатно и съхранена чак до днес че да има къде да дишаш.

А защо не съхрани, българската държава в мала Азия, при планината БУЛГАР даг?Защо ТИ се казваш Исмаил ?

Dimitar Todorov

Чак безплатно не е. Кървав данък, еничари, отвличане на девойки за попълване на хареми в Мала Азия, грабежи, изнасилвания, насилствена смяна на вярата на населението в Родопите, Баташкото клане, етническото прочистване на Беломорска Тракия, за което Турцуия все още дължи на България 12 милиарда по Ангорския договор за отнети недвижими имоти и заради което аз и моят род нямаме наследство, а сме приютени от българи и оземлени от българската държава.

Исмаиле, името ти е арабско,а не турско! И Османската империя е Ислямска държава, Арабска държава с арабска религия и писменост и нищо турско няма в нея!!!!!! Анадънму?!А ти си Исмаил, защото пра-пра-прадядо ти от българин е станал първо мюсюлманин, за да може по-късно прадядо ти да го преввърнат в турчин! Ама мозъкът ти е така промит,че връщане назад няма, ти си мислиш,че си нещо велико от една многонационална империя в която българите са част както от всички народи в нея, така и в нейното управления!Пропагандата обаче на съвременна Турция си върши своето над такива неосъзнати мозъци като твоя и ви създава една съвсем изкуствена самоличнност,чужда напълно на собственото ви генетичен код! Направи си генетична експертиза и виж колко процента си българин и колко тюрк,т.е. монгол, арабин и т.н.!

Само че при соца ни набиха в главата модела "робство" и ние го прегърнахме. Ниско самочувствие и мазохизъм. Четете нашите изследователи историци за този период-когато сме били в пределите на османската империя. Можели са да ни смажат за няколко седмици. НО НЕ-оставят ни УЧИЛИЩАТА,ЦЪРКВИТЕ, ЕЗИКА,СОБСТВЕНОСТТА. Развива се търговията-българските търговци пътувта ПО ЦЯЛ СВЯТ вкл.Индия.Много българи отварят дюкяни в Цариград.Видни наши дейци получават образованието си в Русия-Петко Каравелов, Екатерина Каравелова,Колю Фичето и много други.Вж.Вера Мутафчиева и др.-посочени са в интернет.

Исмаил... Верно ли е така, момчето ми ?!? Бре Аллах да те поживи, че ме светна по въпроса! Сядам да пиша хвалебствено слово за падишаха....! Само се чудя къде да му "благодаря" че са се гаврили с моя народ, че са поробили, избили, изнасилили маса християнско население. Та предвид факта че са потурчили сума жени, ти Ислаилчо... колко ли процента турска кръв имаш?

Аз Зуби заяви също, че всеки сириец в чужбина може да се върне в родината си по което време пожелае. Европа да организира връщането заедно с хуманитарните помощи.Иначе предстои ислямизирането и.

Поредната лоялна и високоотговорна постъпка на Турция спрямо нас, макар че Анадола е препълнен с над 2 милиона бежанци Турция стриктно спазва задълженията си по недопускането на бежанци в и без това бедна България както и зорко охранява въздушното ни пространство с модерната си военна авиация временно докато евтино ни отремонтират съветските самолети в Полша.

Лагерите в Анадола може да са препълнени, но чалмите от богатите мюсюлмански държави издържат тези лагери! В Германия джамии ще строят, в Турция ще ги хранят и поят, а в Сирия ще изпращат оръжие !

Турция се усети късно, че си вкарва автогол като допуска да бягат бежанци към Европа.

"Но вчера бяха хванати рекорден брой - 712 души. Те се втурнали да пресичат границата, след като чули, че европейските държави са съгласни да приемат 160 000 .... ще достигнат 400 000"