Йовчев: Потокът нелегални имигранти е намалял в пъти

Вицепремиерът Цветлин Йовчев заяви, че до две-три седмици ще овладеем кризата с бежанците и ще намалим рисковете за националната сигурност. 80 000 лева на ден струва охраната на границата с Турция.

Обратно в новината

Коментари - Йовчев: Потокът нелегални имигранти е намалял в пъти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Йовчев , марш оттук, явно не си за друго освен за фатмак, нямш капацитет и поведение за повече.. Ето срещу тава е протеста-нагло и пренебрежително към гражданите поведение. Подигравка и неуважение. Така ли ще говори като го питат в Европа. Ако там каже "няколко пъти" и не цитира цифри ще се смята ,че се подигравка с колегите , тук обаче си прави волни и обидни съчения. Несериозно обидно и нагло. Един вид правим нещо , не искам да се обяснявам и подхвърлям като за неграмотни имигрантите намаляха"няколко пъти- несериозно и пренебрежително. Не разбрах колко са преди нелегалните и колко сега . Не сочи дании дори и колко пъти не е ясно. Явно измиване на ръцете и мъгливи приказки и нагло пренебрежително поведение.

Намалял ,но не пресъхнал-капка по капка вир става.

Да си припомним при кой демократично избран президент и премиер САМИ РАЗРУШИХМЕ загражденията, които сега възстановяваме . Да си припомним тогава какво говореха журналята . А стадото блееше въодушевено .

нали преди три месеца казаха, че ако станат 11 000 до краия на годината ще баде катастрофа, ето един месец преди края на годината са 11 500, а защо са намалели и децата знаят, че кои глупак ще бяга по студено бе тапаци. еиии тези савсем ни взеха за балаци.

бежанци военна рампа 150x150 Очаква се нова вълна нелегални имигрантиНова, по-мощна бежанска вълна ще залее страната след около 3-4 месеца. Това прогнозира лидерът на сирийската общност в Пловдив д-р Малек Насер. По думите му именно поради тази причина е полезно да се издигне бързо преградната стена по българската граница.

От 11800 бежанци над 10000 са минали границата на зелено-не през КПП..... Това значи през поляните..... Ееее каква граница имаме тогава, какво пазим???? Който е решил, си я минава както си иска. И тази ограда дето ще я строят, за какво ни е, след като няма да тече нито ток през нея, нито камери ще има, нито ще се пази???? За три дена ще се резне на няколко места..... Ама нали вьпроса е да се откраднат някакви пари, да се отчита дейност.....

Те наистина само си отчитат дейност 33 км мрежа 8 млн. 11 500 минали границата 4300 били в Б-я бежанците. В село Къртипъня могат да повярват. Знам защото съм бил там, че граничната охрана може да се възстанови на юг и на запад с кльона за по малко от 8 млн а не само 30 км граница коятое не знай си къде. Хората бягат около пътищата, а не в полето

Ми то хубаво намалял потока ами с тези близо 10 000 муджахидини дето ни дойдоха неканени на гости какво ще прави фалиралата ни държава ?

Ще ги женим и ще ги натурализираме. Джамии вече си имаме.

Достоен за приза "гьонсурат".Този министър просто вече минава всякаква граница с дрънкане на небивалици.Първо вие господине само регистрирате някакви субекти които преминават държавна и европейска граница и се занимавате със статистика.Второ,МВР -то се е усъвършенствало в статистиката през последните двадесетина години,а също и като регистратор на явления,но не е направило почти нищо да повиши нивото на вътрешния ред и нормалният живот на хората.Консумират се пари на данъкоплатеца без да има реален резултат.Държавата е разградена и всеки си влиза когато и откъдето си иска.Вие господин министре си играете на политика.Ако утре си хвърлите оставката това няма да разкара нелегално влезлите от страната,а вие ще "понесете политическата отговорност" и ще се покриете.Ние ще продължим да ви сърбаме попарата.За това вместо да дрънкате нелепици вземете поработете малко за да ограничите притока на нелегални мигранти,а не да отчитате успехи които се дължат единствено на лошото време.

Пояснение: В изказването на г-н Йовчев се казва, че е намалял потока на нелегални бежанци,т.е., тези които искат да преминат през гората без да бъдат идентифицирани, а самият поток като "дебит" си е същия, не се казв, че връщат обратно.

Какво изграждат? Всичко мрежи са си по границата, кльона може да е занемарен, но.......... Ако г-н Йовчев не знае, а з съм сигурен че знае, потока от нелегално преминаващи границата рязко намалява през студените месеци. Защо лъжат всички и нас и Европа. За 3 дена могат да направят около границата само пилци да хвърчат

щото им е наредено да лъжат!всички управляващи/не само в бг/ са на конци от истинската власт.....като млади меринджеи в фирма в която не са собственници :д

Защо не си признаете, че изпълнявате мръсна поръчка?! България 2-ра Босна! С БСП, ДПС и Юруша напред към исляма!

5000 емигранти на самоиздръжка и на външни адреси? Ужас. Без уреден статут, с неясна самоличност, пуснати да щъкат свободно и после защо почерня около центъра и джамията и горят сгради. Искам и аз така, ама малко по на запад. Тия милиони за ограда са, може би единствените правилно похарчени пари на тия крадци, което не скрива фактът, че още не знаят за какво са там и лъха една такава некомпетентност... А междувременно, кабинетът тегли, ли тегли заеми: link Те комунистите само така могат - с готови пари накуп, за които после друг да бере грижата. А ние да си протестираме, МИРНО и с децата. Само камъни и молотов, включително и по тия хрантутници от МВР, които нито граница могат да опазят, нито с емигранти да се справят, а могат само да се строят през Парламента и да бият българите, които си търсят правата.

Понеже с линка явно няма да го бъде, малко инфо. За няколко месеца са натрупани още 2 млрд. евро, насред протестите и се готви още 1 млрд. догодина. Честито.

Да, Йовчев, ама не е заради теб, а заради Орешарски! Толкова сме зле, че хората предпочитат да се върнат в Сирия, отколкото да седят тук. А вие потрошихте поредните милиони за ограда - да има къде да кацат гаргите и да грачат: "Орешарски - ПОДКРЕПА!"

Тези ако броят и емигрантите,както броят и протестиращите,лошо ни се пише!!!!!!! Ако така броят,значи емигрантите са най малко 100 000!!!!!!!!!!!!

Ако броят така значи няма нито един имигрант!

Боклуците от снимката, се правят на интересни. Намалели нелегалните емигранти и каква е вашата заслуга за товма бе червени боклуци НИКАКВА. Просто студът и зимата ще спрат временно ислямиската напаст, която вие пускате в България в угода на вашите господари от ДПС.

11 155 са нелегално преминалите границата - на книга. Според МВР на книга и кражбите у нас са по малко от кражбите в Люксенбург. Всички централни райони на София вече са пълни с човекоподобни и след 17:30 като се стъмни не може да се излиза.

Сериозно ли бе? Пълно е с човекоподобни? Ами значи е пълно с герберунгели защото именно те са човекоподобни!

Властта затвори хотел в Боровец за външни лица за семинар Управляващите ще обсъждат "само хубави неща"Семинарът с участието на министри от кабинета ще гледа към най-голямата писта в Боровец. А за допълнение на неформалната среда ще са на разположение спа център, фитнес, сауна, парна баня, басейни. И това с нашите пари!!!!!Така министрите и депутатите ще разполагат със сградата с 257 двойни стаи, 266 студия, луксозни апартаменти и мезонети. На въпроса какво ще обсъждат в 4-звезден лукс, най-честият отговор бил "само хубави неща". Какво му пука на някой за бежанците или ,че народа живеел бедно!!!!!!!!!!

Тука пише някакво изключително тъпо комуне! Чудя се дали не е сам Йовчев?!

Модераторът е много работлив, трие ли трие истината! По въпроса за беженците у нас Френската ТВ показа, как френски репортер ходи по уж европейската граница межди БГ и Турция! Правеше една крачка напред и казваше "Сега съм в Турция", отстъпваше една крачка и "Сега съм обратно е България т.е в ЕС?!" Репортажът се състоеше в това да се чуди най-искрено България част от Турската империя ли е или от Европейския Съюз?!?!

когато и да утрепеш комуне все ще е късно.ОСТАВКА БЕ!!!!!!!!!!!!!!!

за 6 месеца 11 000... за някоко години могат да надхвърлят 100 000 . Тези бежанци няма да напуснат бг.

йовчев е подлец не се знае за кого работи!

До сега за всички подред работи!

Подкрепям идеята нелегалните емигранти да се строят на полосата и да строят оградата. И тия врели некипели че намалял потока да не ни ги пускат! То е ясно че заради студа не минават сега..

Във Вилнюс се събраха тези, които са поканени! От източноевропейските страни са тези дето още не са членове на ЕС!

Въпроса е: Защо го допуснахте потока от нелегални имигранти ?

Защо си толкова тъп Пламене и защо се правиш на интересен! Потока не можехме да спрем защото ЕС не даваше да се връщат имигрантите! Едва когато ЕС трябваше да дава пари заради бежанците разрешиха да затегнем пропускателния режим!

Това сме го слушали вече сума години! Като нещо ви изнася "ЕС каза!" Като не ви изнася "Ама ние не можем у БГ-то, ние сме бедни..."

A проблема е че ги допуснахме. От ЕС не могат да ни кажат да не си пазим границите.

Ц.Йовчев е некадърник-ОСТАВКА

Намалели били. Защото застудя. Утре като се стопли елате и ги вижте как минават като на парад. Некадърници, турците ви се подиграват като ги прекарват от границата със Сирия до нашата и ви ги подават на порции както си искат. Смешковци са тези двамата министЪри.

Вас герберасто седерастите омразата толкова ви заслепява, че политизирате и оплювате всичко! А Турция не е член на ЕС и няма комисари, които да й разрешават или не какво да прави! А България е член на ЕС и каквото еврокомисарите кажат това се прави бе урунгел смотан!

Тогава защо правят оградата. Пак ЕС ли налага това. Колкото до обидите продължавай. Тя простотията ходи по хората и не те е подминала.

на Цветлинчо и на другия другар министер

всички така наречени бежанци да се закарат на границата принудително да строят оградата, докато не им писне и да избягат обратно в турция. бсп/бкп имат опит в организирането и управлението на подобни мероприятия. пред европа ще кажем, че ги интегрираме.

Защо изобщо ги пусна, бе некадърнико??!! Как Костов не допусна нито 1 пък имахме и граница с Югославия, а сега със Сирия, НЕ, турците ви ги пращат в колети?? Тъпанар, нещастен!

Ами защото при Костов не бяхме още членове на ЕС и още не беше започнал диктата на ЕС! Сега сме членове и каквото еврокомисарите кажат това се прави!

Сергейчето ли или Додан?

Какви нелегални емигранти бе.... идиоти .... те хората се чудят (наши ... ИЗМЪКНАТ от МАЙКА БЪЛГАРИЯ, която ... превърнахте в МУТРЕНСКИ СВИНАРНИК !!!!!!!!!!

Хора ... наши и чужди пришълци .....

Министъра на отбраната осъществил Истинска Военна Операция? Не може да бъде. Хайде бурно да го аплодираме, момчето. Браво. Хайде сега и по една за татко, батко, леля и вуйна.

Да бе,СМЯЯЯЯЯЯХ, голям СМЯХ ти казвам! Тоя си мисли,че направил ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ! Нямам думи!Баси армията ни,ако това й е военна операция! :-) И защо не започнаха да заграждат границата по-рано и на по-хубаво време,ами трябваше да влязат над 10 000 мангусти и да падне снега,че тогава да почнат, ей това не разбирам?Йовчев обясняваше 3 месеца,че много скъпо ще ни струва това заграждение,а сега,като нахлуха над 10 000 амуджи по-евтино ли е?

По границата започнаха да се правят заграждения, едва когато еврокомисарите разрешиха, защото инак трябваше да дадат 20 милиона за бежанците!

Май им светна вече къде са попаднали. А и откак разбрахам че вече за 20 кинта само циганки, никви не се появяват.

Коя ли е фирмата, която ще спечели конкурса? Или вече държавта поръчка е възложена на правилната фирма.

Като герберунгел ти така си свикнал да е, но сега не управлява мафиотско мутренската шайка, която работеше само и единствено с правилните фирми!

ВЕРНО БЕ, БРАВО НА АРМИЯТА И НА ПОЛИЦИЯТА, ПАЗЯТ ХОРАТА ОТ НАШИ И ЧУЖДИ ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКИ ВЪЛЦИ. НО ДА ИМАШЕ И ПО ЕДНО ДШК 12,7 ММ. НА ВСЕКИ 500 МЕТРА, ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ОЩЕ ПО ЛЕСНО!!!

Намалял,но не е спрял!Защо!?!

Мразя-гнойта-дпс/бсп/ +гнойта наакахах се?

Не са намалели ,ами студ стегна и тия цигани недържат на студ и са ги спрели да ги изпращат към България,я само да се отгрее времето и ще видите кон боб яде ли!

Демек Йовчев иска да каже, че ги отрязаха за кинтите от Европа и вече няма смисъл да ги пускат...

ангел и цветлин да дават денонощни наряди на границата! мамка им продазна.боклуци.

На снимката има двама големи лъжци и слуги на мафията

Мастика, мента или облак?

А к'во пра'им с "легалните", че нас, "ксенофобите", и от тях ни е страх ?

С легалните - толерантно и с вазелин.

когато йоффчо ви каже каквото и да е ,требе да направите само едно-ДА ПОГЛЕДНЕТЕ СЛЪНЦЕТО И ДА СЕ НАПРАВИТЕ ,ЧЕ МУ ВЯРВАТЕ.

11хил. нелегални, срамота. Сега остава България да се грижи за тях, щом умниците не искаха /не че не можаха/ още след първия нелегален да се сетят, какво ни чака.

Потокът от нелегалните навлеци е намалял, защото стана студено, господин Йовчев, а не заради "вашите усилия"!

ТОВА СЕ КАЗВА,ПО НАЙ-НЕВИННИЯТ НАЧИН ; СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА! 40 ХИЛЯДНА АРМИЯ ХРАНИМ-ТЯ НАПРАВИЛА ЧУДЕСА... БРАВО ДРУГАРИ!!!И ОЩЕ 11 ХИЛЯДИ МАЙМУНИ ЩЕ ХРАНИМ,А КАТО СЕ РАЗМНОЖАТ-ОЩЕ ТОЛКОВА ПОНЕ...

дпс чрез геа и пудела са узурпирали власта в България и я подгoтвят да бъде поднесена на тепсия на турция и катар, крайни ислямисти

Да се върнат батальоните от Афганистан, Ирак, Косово и къдели не още и да се пратят на границата където им е местото!!!!!!

Не може.Трябва да защитаваме янките

Ти к.ра ми Янко ли си, бе?