Войници на САЩ се събират на границата с Мексико (снимки)

Войници от Националната гвардия на САЩ започнаха да пристигат на границата с Мексико, докато правителството обсъжда как да се справи с нелегалната имиграция.

Обратно в новината

Коментари - Войници на САЩ се събират на границата с Мексико (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да си доста наивен да мислиш, че само мексиканци са виновни за наркотрафика. Когато бъдат разследвани фирми като ЮПиЕс или ДиЕйчЕл, с какво реално се занимават, ще спрат и доставките , и дистрибуцията на дрога вътре в САЩ.

Браво на Тръмп, че ще удържи на думата си и ще спре мигрантите.

Този континент не принадлежи на разни ненормални наследници на немци,англосаксонски терористи,лъжливи евреи,ирландски и полски пияндурници,а на индианците.Мексиканците са най-близо до тях,а ги гонят от земята им.

и мозъко ти не принадлежи на теб, а на кенефа, от който си изпълзял :)

аз пък искам всички мексиканци, които искат да успеят да влезнат, и да взимат американски пасспорт.

тази работа взе да намирисва вече. Ясно е, че американците няма как да спечелят тази война, в която за охрана на границата плащат по-малко отколкото клиентите дето си чакат доставката с "бело".

Като знам какви мелези са войниците на сащ няма да се учудя каква ''голяма работа'' ще свършат ама поне тръмпчо ще продължава да се заблуждава че е ''велик'' па макар и психично болен което явно още му убягва от съзнанието..

Истинската причина е, че ще бягат от най-полицейската държава. Тя ги спира със стена.

Транссексуалната "армия" на уса, да не ви изплющят грингосите!!!

Какъв легален трафик, бе? Половината бачкатори в САЩ нямат работни визи.

Ми то що натото се възмущава, че Русия свободно придвижва войските си по границите?

Да да

Щото прескачат в съседни държави, където не им е мястото.

Ще стрелят ли на месо?

И аз говоря за нелегалния трафик. Споменатите компании (огромни кланици и пр.) НЕЛЕГАЛНО вкарват с автобуси работници от Мексико и правят далавери с Граничните. Говорим за хиляди, много хиляди хора, които вършат предимно мръсна работа. И пак повтарям, това се случва всеки ден.

Истината е малко по-друга, спецназът на Русия и Китай е в Мексико, Никарагуа и Куба, не се знае дали няма да им бъде възложена специална секретна мисия във връзка с покачващото се напрежение, та тия са се накокошинили, въобразяват си, че ще ги спрат или поне забележат.

Руснаци и китайци в Мексико? Вие окончателно са побъркахте и преминахте в някакво друго измерение, където желаното от вас е действително. Стойте си там и не се връщайте.

гарантирам ти, че китайците война не искат... дори търговска.

САЩ си охранява границата с Мексико,а ЕС не си охранява границата с Турция и Африка... В САЩ навлизат мигранти от Мексико,навлизат наркотрафиканти и наркотици,сега тази мафия ще бъде спряна. ЕС ще спре ли навлизащите жбежанци от Африка и Азия се питам аз?!?? Ще спре ли терористите,главорезите,убийците,камикадзетата?!!? От Турция също се прекарват наркотици... На европейската граница няма струпване на войници,но на милиони бежанци има...

Ми тя дрогата трябва да се продава. Кой е най-големия контрольор на дрогата?

Тая няма да стане. Всяка сутрин от Мексико влизат нелегално десетки хиляди работници и вечер ги връщат обратно. Цели бизнеси (някой на 180-200 км от границата) са изградени точно върху идеята за почти безплатна и нелегална работна ръка. Тоя каун Тръмп го знае много добре това, но важното е да става шоу. Американците със свещ ще търсят Обонго, който наистина бе един успешен президент.

Споко...жената ти е без гащи ама всичките мъже от блока ще я пазат...ти спи спокойно....общината им плаща.

Що си мислиш, че навсякъде е като у вас?

sonibvc@gmail.com

А ти що си мислиш че можеш да мислиш?

А ние като опитхаме да пратим 100 войника от почти несъществуващата си армия на турската граница, и дрисльото дето беше президент тогава се разрева че сме били заплашвали 600 хилядната турска армия с това и че фесовете са могли да ни се разсърдят. Ама едното е държава а другото е кенеф.

после нахлуване през границата - дружко си е и една почти локална войничка. да няма пълнолуние?

Значи на Европа не и се разрешава да отбранява границите с армия, а на САЩ се разрешава. Къде да сега БХК, Амнести, Сороски лизачи и правозащитници. Кой ще защити правата на нещастните емигранти. Или за Сорос емигранти са само джихадистите, а латиносите не са джихадисти?

Сорос и Тръмп не са от един отбор.

Oт Мексико съобщават,че пари за стена няма да дават,но ще поемат всички разходи за психиатър на Тръмп

По-добре да дадат, че иначе ще им спретнат една цветна революция, а може и бойни химически вещества да намерят, тогава и бомбардировки няма да им се разминат! Да плащат докато могат! Каубоите не си поплюват! С тях шега не бива!