Коментари - Йовчев: За 6 месеца ще намалим 3 пъти нелегалните имигранти | Днес.dir.bg

Йовчев: За 6 месеца ще намалим 3 пъти нелегалните имигранти

Чувствително ще се ускори темпът за извеждане на хората, които нямат основания да са България. Три пъти ще се намали броят на влизащите в страната нелегални емигранти.

Обратно в новината

Коментари - Йовчев: За 6 месеца ще намалим 3 пъти нелегалните имигранти | Днес.dir.bg

Коментари

Най после и този разбра, че имасериозен проблем. ОСТАВКА.

Ей доживях една медия без кавички да започне да ги нарича с истинското им име - нелегални имигранти

Само ще следя сеира, който ще се зададе през зимните месеци... Осреднената най-ниска януарска температура в Сирия е 4 градуса по Целзий. Задава се люта зима. Интересно ми е как ще се справи държавата като започнат да мрат като пилци......

Ще, ще, ще, ние, планове, програми, рамки, мерки, ще, приоритети, ние, планове, ще, стратегии, ние, ще....

Йовчев допреди месец се кълнеше, че няма проблем с бежанците.

Как е Овчев? Днес са влезли 157 нелегални, а денят едва е преполовил. Оставка!!!

Не чух Доган да приеме араби в Дръндар и селата с преобладаващо турско население. Там има джамии, те са техни братя, защо тези общини не ги приемат. Арабите нмат работа в центъра на София и там, където преоБладават християни, иначе ще трябва да им строим и джамии! Йовчев ти българин ли си, християнин ли си? Всички които натресоха този проблем на българите да го горят в ада заедно с децата и внуците си! АНАТЕМА1

Овчев е продажник и наследствен комунист. Тоест убиец на българи.

Фактите : - Йовчев има нисък капацитет с практически умения при всяко изказване МЪНКА и отлага отговора на въпросите - Белия автобус незнае,а той шеф - Огради от страх като на война - Незнае, разликата между бежанец и икономически емигрант уж загубил паспорта си Бежанеца бяга да спаси живота си в съседна държава и ... Изводите са ясни и от миналото..

Всички пресекли границата ни в палатки на 100 метра от браздата!Да започнат да копаят ров 10 метра дълбок и 50 метра широк да го пълнят с кофи за да изплащат палатките..храната..мед.грижи и охрана!След 2 месеца СНИМКА БИО метрични дани глоба 10 000евра и забрана за влизане в България за 10 год.Приемете 500 православни Сириици /ако не са изклани/ до края на конфликта.

Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено. През 80-те години в държавата ни бяха допуснати няколко хиляди виетнамци,с работни места и квартири/осигурени/.Накрая ги изгониха след скандали и жертви.Сега тези още не са се осъзнали и проблемите са налице.Края на тази история няма да е по различен.Тези не идват тук за да работят.,гледам никой не си носи мотиката,а и тук не питат за нея.

Не ги изгониха, а ги качваха НАСИЛА на самолетите за Виетнам. С въоръжена охрана в самолета.

Абе йовчев ти не знаеш къде се намираш и в коя Държава . Ами изобщо Българин ли си леке смотано

Може да е богоизбран, или поне на тях да се отчита.

Mайките с децата като получат статут на бежанци, имат основание да поискат и идването на бащите. Tова са истински троянски коне. Aрабите не са за подценяване и са доста хитри. Tе добре са проучили всички вратички . Hикой не се запита за къде са тръгнали тия майки с деца, след като Tурция им е най-близо и в Tурция никой не ги преследва.

Г-н Йовчев и г-да управляващи, какво правихте през последната година, за да спрете този огромен поток от пришълци от Африка и Близкия Изток? Защо съзнателно не се предприемаха мерките, които сте набелязали по-горе? Това какъв проект е и по чии заповеди се изпълнява? Имаме ли въобще външни граници с Турция или вече сме неин вилает???? Много българи с ужас виждаха какво става и сигнализираха през изминалите месеци, но нямаше бърза и адекватна реакция? Прогнозите на правителството бяха за около 5-6 хиляди бежанци до края на годината, но те вече са многократно надхвърлени! Процесът става неконтролируем и ескалира огромно напрежение в българското общество! Вече се виждат, за съжаление и първите негативни резултати от Вашето безхаберие! Защо подлагате българския гражданин и данъкоплатец на такова огромно изпитание - да се страхува в собствената си държава от пришълци, които сеят болести, агресия, престъпност и са с коренно различна култура и вяра от българската, а и от европейската? С какво сме заслужили този терор в собствената си държава? !!

Заслужили сме. С българския мързел граничещ с непукизъм. Толкова ни мързи, че ни е все тая кой ни стриже. Прост народ, за който е по-важно да вземе на Цецо апартаментите, отколкото да има утре какво да ядадт децата му. Важното е да му дадат коледна добавка, а не си дава сметка, че му я дават от заем върху който тече лихва и той трябва да го върне този заем заедно с лихвата. Така се "купува" прост електорат.

някоии от тях идват с пари и си плащат за да получат статут.и какви са тия мерцедеси дето спират с беянци пред сградата на лагера и влизат там като уу дома си.ама що не,пак казвам тука става вапрос за много пари. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С основание общото мнение е,че правителството забави престъпно набелязването на решителни мерки за справянето с нахлуващите с помощта на Турция в нас незаконни емиганти. Президентът пък чак сега се сети да свика съвет чак на 20 ноември.Стената, правете бързо стената...

А КЪДЕ блеяхте тези 4 месеца,а? Пазихте комунизма ли?

Тоя тук дрънка едно, а нощем прави друго - натриса на нищо неподозиращи данъкоплатци незаконни лагери. Щото ако бяха законни нямаше да ги строят нощем. Всъщност институциите работят усилено и то срещу нас. Не знам да има друга страна, която да тероризира собсвеното си население, за да угажда на чужди. От нас се иска само да плащаме данъци и да се гъзим (без извинение).

Откъде знаеш, че България е все още българска? Да си видял признаци през последните 25 години?

абе, може ли толкоз време да се занимаваме с 5000 - 6000 чужденци. ама кво да ги правиме, ама как да ги правиме. ей, утре ще се изсипят 50 000 - 60 000, ако стане нещо на изток. опичайте си акъла и работете в интерес на България.

Кога най- сетне управляващите ще разберат , че БЕЖАНЕЦ е различно от ЕМИГРАНТ?. За сирийците найстина трябва да се погрижим . Там е гражданска война, Повечето бягат от агресивния ислямизъм , миролюбиви са , не ни създават проблеми,голяма част са християни . Но защо търпим хора от Алжир , Мали, Сомалия , Кот д'ивоар идр ,където няма военни действия ??? За тях НЕЗАБАВНА РЕПАТРАЦИЯ !!!!

Кви 6 месеца ви гонят бе,я оставка веднага !!!

Това са невъзможни срокове. Но нещата в случая са много прости, хората се надигат срещу тези нелегални имигранти и бежанци (справка - Телиш, Казанлък, а скоро и из цялата страна) и сега министърчето трябва нещо да обещае. Което няма как да изпълни. Не и в тези срокове, които си е поставил.

Те ще намалеят от самосебеси, след като който искаше да влезе вече е влязъл. Правителството проспа 2 - 3 месеца ама полицаите им трябваха да извеждат белите автобуси.

ама надали!

Заради тромавата ни система ние храним чужденците доста дълъг период,не е ли честно да се бръкнат управляващите от собствения си джоб,а не ние които вземаме заплати под ДЪРЖАВНОТО изчисление за бедност,а те.

Не ме интересува колко ще ги намалите!!! Питам: ЗАЩО ГИ ПУСНАХТЕ в Б-я??? Натоварете ги на самолета и ОБРАТНО от където са дошли!!!!

Орешарски не разбра, че има световна криза. Този не разбра, че има бежанска криза. Изхода е един ОСТАВКАААААА.

Ще, ама друг път. Де спахте до сега, или изпълнявате нормата?

Йохчев, има ли ЛЕГАЛНИ имигранти бе мушморок?

Вицът на деня. Браво селяндур. Продължавай да откриваш света.

Ех тази ТВ Алфа! Какво ми е хвалите, като това е чист популизъм. Защо АТАКА гласува заедно с БСП и ДПС за всичко,м? Сега Сидеров се е сетил да си прави предизборна агитация и е пришпорил говорителите да лаят като бесни кучета ? Направи един митинг, а ВМРО няколко вече против нелегалните емигранти. И накрай Джамбазки са привикали, дори смятат да го осъдят за подбудителство, а Сидероглу си вее байрака доволно! ОСТАВКА!!! Всичко е камуфлаж! Не вярвайте на АТАКА - те не са никакви патриоти, а жалки продажници.

Защо ми се струва, че това не са бежанци, а по-скоро имигранти. И защо трябва първо да се оцапаме, а след това да се хвалим, че ще се избършем.

,,България може да иска подписване на споразумение за реадмисия между ЕС и Турция, каза още Йовчев."До кога ,,ще"господин министър като това е най-важната точка от всички?Не се съмнявам ,че да се преговаря с Турция по въпрос който няма интерес е трудна и дълга работа и само ако някак успеем да я притиснем може да има някакъв успех и то временен.Колкото и да се силят за европейци Ориента им е в кръвта.

Такова споразумение има подписано между Турция и ЕС. Тоя да си подготви домашното преди да започне да говори :)

Вагиналният нали ходи до турция по този въпрос...или само за сърбежа е станало дума?

И къде СПАХТЕ досега? - толкова сте некадърни и в услуга на чужди интереси, че не мога да ви дишам - най-корумпирани и изпълняващи чужда воля политици. Първо допуснахте проблема, а сега ще го оправяте - след дъжд - качулка. А Соломон и сие ни пеят как ще си оправяме генофона с бежанците - не ви е срам - сган работеща против българите!

link

Чувала съм една турска поговорка: "Дай ми задния акъл на българина". Точно българска работа.

Дума дупка не прави. Как точно ще ни извеждате от страната г-син министре? Шменти капели, ала бала! Много приказки, но без съдържание.

г-н йовчев, ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВАС СЪС ПРЕДЛОЖЕНИЕ, НЯМАМ ПРОТИВ ПРОКУДЕНИТЕ СИРИЙСКИ ГРАЖДАНИ ОТ СТРАНАТА СИ КОЯТО СЕ НАМИРА ВЪВ ВОЙНА ОТ ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ЧУЖДИ БУНТОВНИЦИ ОТ РАЗЛИЧНИ ИСЛЯМИСКИ ГРУПИРОВКИ НО ИМАМ ПРОТИВ ДА СЕ ДОПУСКАТ ЕМИГРАНТИ НА НАША ТЕРИТОРИЯ ОТ ДРУГИ НАРОДНОСТИ КАТО АЛЖИРЦИ,МАРОКАНЦИ И ДРУГИ ТАКИВА .ТЕЗИ ХОРА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКАТ ВЪВ ПРЕДЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ А ОЩЕ НА ГРАНИЦАТА ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ. ПРОТИВ СЪМ ДА БЪДАТ ЗАТВАРЯНИ И ХРАНТУТЕНИ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ БЕДЕН ДАНЪКОПЛАТЕЦ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА ИМ СЕ ПЛАЩАТ ПЪТНИТЕ ЗА ОБРАТНО.РАЗРЕШЕТЕ ТОЗИ ВЪПРОС ЗАЩОТО ТЕЖКОНИ ОТ НАВЛИЗАНЕТО НА ЧУЖДИ ПРЕСТЪПНИЦИ И КРИЗАТА ВЕЧЕ Е НАЛИЦЕ.

Веднага да бъдат затворени в трудови лагери и да започват да почистват речни корита, храсти край пътища, да правят подпорни стени и пътища от камъни. Под охрана с калашници. Всички те са престъпници и трябва да бъдат третирани като такива. Веднъж да действаме и ние като умни хора, концлагеристи изградиха пътищата на Германия.

Нямаме основание да не приемаме бежанци.Да не би да граничим с тях?Ами ако започнат да нахлуват МИЛИОНИ какво става,никой ли не се замисля.До като се наумуват,ще се превърнем в забулена територия.Това ли е целта на управниците,да слушкат на всяка цена и да папкат.

Хей Охчев, стига си се тюхкал и обещавал, че ще са намали потока от емигрантите. Той тепърва започва да се увеличава? До сега къде спахте, че ги пуснахте. Напълни се първо с иракци, ливанци, а сега всякакви отрепки от Африка и Азия пристигат на тумби? Миналата вечер в нашата кооперация са влезли 3-ма арабески, минали са през всичките ни мазета като са палили вестници за да си светят. Късно са ги усетили, а и полицията не е дошла бързо и са офейкали. Без малко да стане пожар? До кога ще ги търпим да ни влизат в домовете бе продажнико? ОСТАВКА!

Колко хиляди(не дай - боже милиона) навлеци трябва да се настанят в България за да проумеем че нещо не е наред?

По моето управление бягащите към България са повече от напускащите. Това говори ясно колко добре управлявам!

Можеше изобщо да не се стига до криза за решаване, ако не я бяхте допуснали.Ама нали пристигат мюсулмани, които после ще са електорат на ДПС, пък те управляват на практика, така, че е ясно кой и защо я допусна тази криза

Чисто теоретичен въпрос. Ти християнин ли си? Я кажи тогава как би приел, ако бежанците са християни но араби? Или не знаеш че има такива и то точно сирийци? Но то расизма не прави разлика от религии!

Там е работата, че сирийците -християни нещо не бягат към България.Ако влизащите араби бяха християни хората нямаше да се стреснат толкова....вярвай ми..

Сетила се Мара да се побара... До този "научен" извод след дълги терзания и катарзис ли стигнахте? Как не ви е срам?! За какво сте толкова години в службите, които трябва да бранят народа и държавата? За какво сте вземали толкова време заплати, като вие нищо не знаете, нищо не правите... Какво велико прозрение на титаните на мисълта! Че трябва нелегалните емигранти да се екстрадират от България. За какъв ЕС говорим въобще? Затова не сме в Шенген - щото не може Европа да разчита на вас.... Срамота... един лаик щеше да стиге по-бързо до отговора на въпроса "какво да праивим в такава ситуация?" Даже без да е преминал многобройните ви скъпи обучения...

1. До 3 месеца след получаване на статут на бежанец държавата трябва да им осигури жилища + училища за децата им. 2. До 6 месеца след получаване на статута трябва да им намери и работа. 3. Статутът на бежанец важи само за държавата, в която е издаден. Т.е. това, че ни успокояват, че след като си получели статута, щели да продължат към Западна Европа, е пълна партенка. 4. Точно заради точка 3. много от влезлите в България бежанци бързат да напуснат страната в посока запад - именно за да получат мечтания статут в някоя по-хубава държава. Иначе казано, дадем ли им статут веднъж, те си остават завинаги наши - или поне докато не решат сами да си тръгнат - и това изобщо няма да ни е евтино. А Европа щяла да ни помогне с 5 милиона евро, чух преди малко по ТВ.

iq oosh

пълно безхаберие - колко са сириици колко други африкански народности- пълна безконтролност и манипулация на общественото мнение.

Всичката тази паплач, която е тук, не са бежанци, а нелегални имигранти, които Турция "услужливо" пропуска да стигнат до България. А приказките за канладжии и т.н. са смешни. Ако някой е ходил в Турция, знае за каква граница става въпрос тук. Пиле не може да прехвръкне, ако не го пуснат. Не съм расист, но какви чужди елементи идат тук и остават, с/у съответната "такса"? Охраната на границата и монтирането на съоръжения за ограничаване на нелегалната имиграция би струвало много по-малко, отколкото да храним 10000 бежанци и нелегални. А ако МВР иска да си свърши работата, за 3 дни няма да остане и помен от нелегални.

Като те гледа човек ,въпреки наченките на оплешивяване и съди по челото нямаш вид на умен мъж.Питам се там ли ти е мястото или да чистиш някой кенеф на някоя Ж.П.Г.?

охаа какво "усвояване" на европейски средства ще падне. но наистина ще се справят. като си помисля при какви условия ще живеят затворените нелегални емигранти като най много 1/3 от отпуснатите пари ще отиват за нуждите им. виждал съм това в Гърция, но тук ще е още по брутално. ще се пусне мълва и малко ще са тези които ще се пробват в България...

Експериментът с търпението на народа "успешно" продължава!

Коментари - Йовчев: За 6 месеца ще намалим 3 пъти нелегалните имигранти | Днес.dir.bg

Йовчев: За 6 месеца ще намалим 3 пъти нелегалните имигранти

Чувствително ще се ускори темпът за извеждане на хората, които нямат основания да са България. Три пъти ще се намали броят на влизащите в страната нелегални емигранти.

Обратно в новината

Коментари - Йовчев: За 6 месеца ще намалим 3 пъти нелегалните имигранти | Днес.dir.bg

Коментари

Най после и този разбра, че имасериозен проблем. ОСТАВКА.

Ей доживях една медия без кавички да започне да ги нарича с истинското им име - нелегални имигранти

Само ще следя сеира, който ще се зададе през зимните месеци... Осреднената най-ниска януарска температура в Сирия е 4 градуса по Целзий. Задава се люта зима. Интересно ми е как ще се справи държавата като започнат да мрат като пилци......

Ще, ще, ще, ние, планове, програми, рамки, мерки, ще, приоритети, ние, планове, ще, стратегии, ние, ще....

Йовчев допреди месец се кълнеше, че няма проблем с бежанците.

Как е Овчев? Днес са влезли 157 нелегални, а денят едва е преполовил. Оставка!!!

Не чух Доган да приеме араби в Дръндар и селата с преобладаващо турско население. Там има джамии, те са техни братя, защо тези общини не ги приемат. Арабите нмат работа в центъра на София и там, където преоБладават християни, иначе ще трябва да им строим и джамии! Йовчев ти българин ли си, християнин ли си? Всички които натресоха този проблем на българите да го горят в ада заедно с децата и внуците си! АНАТЕМА1

Овчев е продажник и наследствен комунист. Тоест убиец на българи.

Фактите : - Йовчев има нисък капацитет с практически умения при всяко изказване МЪНКА и отлага отговора на въпросите - Белия автобус незнае,а той шеф - Огради от страх като на война - Незнае, разликата между бежанец и икономически емигрант уж загубил паспорта си Бежанеца бяга да спаси живота си в съседна държава и ... Изводите са ясни и от миналото..

Всички пресекли границата ни в палатки на 100 метра от браздата!Да започнат да копаят ров 10 метра дълбок и 50 метра широк да го пълнят с кофи за да изплащат палатките..храната..мед.грижи и охрана!След 2 месеца СНИМКА БИО метрични дани глоба 10 000евра и забрана за влизане в България за 10 год.Приемете 500 православни Сириици /ако не са изклани/ до края на конфликта.

Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено. През 80-те години в държавата ни бяха допуснати няколко хиляди виетнамци,с работни места и квартири/осигурени/.Накрая ги изгониха след скандали и жертви.Сега тези още не са се осъзнали и проблемите са налице.Края на тази история няма да е по различен.Тези не идват тук за да работят.,гледам никой не си носи мотиката,а и тук не питат за нея.

Не ги изгониха, а ги качваха НАСИЛА на самолетите за Виетнам. С въоръжена охрана в самолета.

Абе йовчев ти не знаеш къде се намираш и в коя Държава . Ами изобщо Българин ли си леке смотано

Може да е богоизбран, или поне на тях да се отчита.

Mайките с децата като получат статут на бежанци, имат основание да поискат и идването на бащите. Tова са истински троянски коне. Aрабите не са за подценяване и са доста хитри. Tе добре са проучили всички вратички . Hикой не се запита за къде са тръгнали тия майки с деца, след като Tурция им е най-близо и в Tурция никой не ги преследва.

Г-н Йовчев и г-да управляващи, какво правихте през последната година, за да спрете този огромен поток от пришълци от Африка и Близкия Изток? Защо съзнателно не се предприемаха мерките, които сте набелязали по-горе? Това какъв проект е и по чии заповеди се изпълнява? Имаме ли въобще външни граници с Турция или вече сме неин вилает???? Много българи с ужас виждаха какво става и сигнализираха през изминалите месеци, но нямаше бърза и адекватна реакция? Прогнозите на правителството бяха за около 5-6 хиляди бежанци до края на годината, но те вече са многократно надхвърлени! Процесът става неконтролируем и ескалира огромно напрежение в българското общество! Вече се виждат, за съжаление и първите негативни резултати от Вашето безхаберие! Защо подлагате българския гражданин и данъкоплатец на такова огромно изпитание - да се страхува в собствената си държава от пришълци, които сеят болести, агресия, престъпност и са с коренно различна култура и вяра от българската, а и от европейската? С какво сме заслужили този терор в собствената си държава? !!

Заслужили сме. С българския мързел граничещ с непукизъм. Толкова ни мързи, че ни е все тая кой ни стриже. Прост народ, за който е по-важно да вземе на Цецо апартаментите, отколкото да има утре какво да ядадт децата му. Важното е да му дадат коледна добавка, а не си дава сметка, че му я дават от заем върху който тече лихва и той трябва да го върне този заем заедно с лихвата. Така се "купува" прост електорат.

някоии от тях идват с пари и си плащат за да получат статут.и какви са тия мерцедеси дето спират с беянци пред сградата на лагера и влизат там като уу дома си.ама що не,пак казвам тука става вапрос за много пари. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С основание общото мнение е,че правителството забави престъпно набелязването на решителни мерки за справянето с нахлуващите с помощта на Турция в нас незаконни емиганти. Президентът пък чак сега се сети да свика съвет чак на 20 ноември.Стената, правете бързо стената...

А КЪДЕ блеяхте тези 4 месеца,а? Пазихте комунизма ли?

Тоя тук дрънка едно, а нощем прави друго - натриса на нищо неподозиращи данъкоплатци незаконни лагери. Щото ако бяха законни нямаше да ги строят нощем. Всъщност институциите работят усилено и то срещу нас. Не знам да има друга страна, която да тероризира собсвеното си население, за да угажда на чужди. От нас се иска само да плащаме данъци и да се гъзим (без извинение).

Откъде знаеш, че България е все още българска? Да си видял признаци през последните 25 години?

абе, може ли толкоз време да се занимаваме с 5000 - 6000 чужденци. ама кво да ги правиме, ама как да ги правиме. ей, утре ще се изсипят 50 000 - 60 000, ако стане нещо на изток. опичайте си акъла и работете в интерес на България.

Кога най- сетне управляващите ще разберат , че БЕЖАНЕЦ е различно от ЕМИГРАНТ?. За сирийците найстина трябва да се погрижим . Там е гражданска война, Повечето бягат от агресивния ислямизъм , миролюбиви са , не ни създават проблеми,голяма част са християни . Но защо търпим хора от Алжир , Мали, Сомалия , Кот д'ивоар идр ,където няма военни действия ??? За тях НЕЗАБАВНА РЕПАТРАЦИЯ !!!!

Кви 6 месеца ви гонят бе,я оставка веднага !!!

Това са невъзможни срокове. Но нещата в случая са много прости, хората се надигат срещу тези нелегални имигранти и бежанци (справка - Телиш, Казанлък, а скоро и из цялата страна) и сега министърчето трябва нещо да обещае. Което няма как да изпълни. Не и в тези срокове, които си е поставил.

Те ще намалеят от самосебеси, след като който искаше да влезе вече е влязъл. Правителството проспа 2 - 3 месеца ама полицаите им трябваха да извеждат белите автобуси.

ама надали!

Заради тромавата ни система ние храним чужденците доста дълъг период,не е ли честно да се бръкнат управляващите от собствения си джоб,а не ние които вземаме заплати под ДЪРЖАВНОТО изчисление за бедност,а те.

Не ме интересува колко ще ги намалите!!! Питам: ЗАЩО ГИ ПУСНАХТЕ в Б-я??? Натоварете ги на самолета и ОБРАТНО от където са дошли!!!!

Орешарски не разбра, че има световна криза. Този не разбра, че има бежанска криза. Изхода е един ОСТАВКАААААА.

Ще, ама друг път. Де спахте до сега, или изпълнявате нормата?

Йохчев, има ли ЛЕГАЛНИ имигранти бе мушморок?

Вицът на деня. Браво селяндур. Продължавай да откриваш света.

Ех тази ТВ Алфа! Какво ми е хвалите, като това е чист популизъм. Защо АТАКА гласува заедно с БСП и ДПС за всичко,м? Сега Сидеров се е сетил да си прави предизборна агитация и е пришпорил говорителите да лаят като бесни кучета ? Направи един митинг, а ВМРО няколко вече против нелегалните емигранти. И накрай Джамбазки са привикали, дори смятат да го осъдят за подбудителство, а Сидероглу си вее байрака доволно! ОСТАВКА!!! Всичко е камуфлаж! Не вярвайте на АТАКА - те не са никакви патриоти, а жалки продажници.

Защо ми се струва, че това не са бежанци, а по-скоро имигранти. И защо трябва първо да се оцапаме, а след това да се хвалим, че ще се избършем.

,,България може да иска подписване на споразумение за реадмисия между ЕС и Турция, каза още Йовчев."До кога ,,ще"господин министър като това е най-важната точка от всички?Не се съмнявам ,че да се преговаря с Турция по въпрос който няма интерес е трудна и дълга работа и само ако някак успеем да я притиснем може да има някакъв успех и то временен.Колкото и да се силят за европейци Ориента им е в кръвта.

Такова споразумение има подписано между Турция и ЕС. Тоя да си подготви домашното преди да започне да говори :)

Вагиналният нали ходи до турция по този въпрос...или само за сърбежа е станало дума?

И къде СПАХТЕ досега? - толкова сте некадърни и в услуга на чужди интереси, че не мога да ви дишам - най-корумпирани и изпълняващи чужда воля политици. Първо допуснахте проблема, а сега ще го оправяте - след дъжд - качулка. А Соломон и сие ни пеят как ще си оправяме генофона с бежанците - не ви е срам - сган работеща против българите!

link

Чувала съм една турска поговорка: "Дай ми задния акъл на българина". Точно българска работа.

Дума дупка не прави. Как точно ще ни извеждате от страната г-син министре? Шменти капели, ала бала! Много приказки, но без съдържание.

г-н йовчев, ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВАС СЪС ПРЕДЛОЖЕНИЕ, НЯМАМ ПРОТИВ ПРОКУДЕНИТЕ СИРИЙСКИ ГРАЖДАНИ ОТ СТРАНАТА СИ КОЯТО СЕ НАМИРА ВЪВ ВОЙНА ОТ ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ЧУЖДИ БУНТОВНИЦИ ОТ РАЗЛИЧНИ ИСЛЯМИСКИ ГРУПИРОВКИ НО ИМАМ ПРОТИВ ДА СЕ ДОПУСКАТ ЕМИГРАНТИ НА НАША ТЕРИТОРИЯ ОТ ДРУГИ НАРОДНОСТИ КАТО АЛЖИРЦИ,МАРОКАНЦИ И ДРУГИ ТАКИВА .ТЕЗИ ХОРА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКАТ ВЪВ ПРЕДЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ А ОЩЕ НА ГРАНИЦАТА ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ. ПРОТИВ СЪМ ДА БЪДАТ ЗАТВАРЯНИ И ХРАНТУТЕНИ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ БЕДЕН ДАНЪКОПЛАТЕЦ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА ИМ СЕ ПЛАЩАТ ПЪТНИТЕ ЗА ОБРАТНО.РАЗРЕШЕТЕ ТОЗИ ВЪПРОС ЗАЩОТО ТЕЖКОНИ ОТ НАВЛИЗАНЕТО НА ЧУЖДИ ПРЕСТЪПНИЦИ И КРИЗАТА ВЕЧЕ Е НАЛИЦЕ.

Веднага да бъдат затворени в трудови лагери и да започват да почистват речни корита, храсти край пътища, да правят подпорни стени и пътища от камъни. Под охрана с калашници. Всички те са престъпници и трябва да бъдат третирани като такива. Веднъж да действаме и ние като умни хора, концлагеристи изградиха пътищата на Германия.

Нямаме основание да не приемаме бежанци.Да не би да граничим с тях?Ами ако започнат да нахлуват МИЛИОНИ какво става,никой ли не се замисля.До като се наумуват,ще се превърнем в забулена територия.Това ли е целта на управниците,да слушкат на всяка цена и да папкат.

Хей Охчев, стига си се тюхкал и обещавал, че ще са намали потока от емигрантите. Той тепърва започва да се увеличава? До сега къде спахте, че ги пуснахте. Напълни се първо с иракци, ливанци, а сега всякакви отрепки от Африка и Азия пристигат на тумби? Миналата вечер в нашата кооперация са влезли 3-ма арабески, минали са през всичките ни мазета като са палили вестници за да си светят. Късно са ги усетили, а и полицията не е дошла бързо и са офейкали. Без малко да стане пожар? До кога ще ги търпим да ни влизат в домовете бе продажнико? ОСТАВКА!

Колко хиляди(не дай - боже милиона) навлеци трябва да се настанят в България за да проумеем че нещо не е наред?

По моето управление бягащите към България са повече от напускащите. Това говори ясно колко добре управлявам!

Можеше изобщо да не се стига до криза за решаване, ако не я бяхте допуснали.Ама нали пристигат мюсулмани, които после ще са електорат на ДПС, пък те управляват на практика, така, че е ясно кой и защо я допусна тази криза

Чисто теоретичен въпрос. Ти християнин ли си? Я кажи тогава как би приел, ако бежанците са християни но араби? Или не знаеш че има такива и то точно сирийци? Но то расизма не прави разлика от религии!

Там е работата, че сирийците -християни нещо не бягат към България.Ако влизащите араби бяха християни хората нямаше да се стреснат толкова....вярвай ми..

Сетила се Мара да се побара... До този "научен" извод след дълги терзания и катарзис ли стигнахте? Как не ви е срам?! За какво сте толкова години в службите, които трябва да бранят народа и държавата? За какво сте вземали толкова време заплати, като вие нищо не знаете, нищо не правите... Какво велико прозрение на титаните на мисълта! Че трябва нелегалните емигранти да се екстрадират от България. За какъв ЕС говорим въобще? Затова не сме в Шенген - щото не може Европа да разчита на вас.... Срамота... един лаик щеше да стиге по-бързо до отговора на въпроса "какво да праивим в такава ситуация?" Даже без да е преминал многобройните ви скъпи обучения...

1. До 3 месеца след получаване на статут на бежанец държавата трябва да им осигури жилища + училища за децата им. 2. До 6 месеца след получаване на статута трябва да им намери и работа. 3. Статутът на бежанец важи само за държавата, в която е издаден. Т.е. това, че ни успокояват, че след като си получели статута, щели да продължат към Западна Европа, е пълна партенка. 4. Точно заради точка 3. много от влезлите в България бежанци бързат да напуснат страната в посока запад - именно за да получат мечтания статут в някоя по-хубава държава. Иначе казано, дадем ли им статут веднъж, те си остават завинаги наши - или поне докато не решат сами да си тръгнат - и това изобщо няма да ни е евтино. А Европа щяла да ни помогне с 5 милиона евро, чух преди малко по ТВ.

iq oosh

пълно безхаберие - колко са сириици колко други африкански народности- пълна безконтролност и манипулация на общественото мнение.

Всичката тази паплач, която е тук, не са бежанци, а нелегални имигранти, които Турция "услужливо" пропуска да стигнат до България. А приказките за канладжии и т.н. са смешни. Ако някой е ходил в Турция, знае за каква граница става въпрос тук. Пиле не може да прехвръкне, ако не го пуснат. Не съм расист, но какви чужди елементи идат тук и остават, с/у съответната "такса"? Охраната на границата и монтирането на съоръжения за ограничаване на нелегалната имиграция би струвало много по-малко, отколкото да храним 10000 бежанци и нелегални. А ако МВР иска да си свърши работата, за 3 дни няма да остане и помен от нелегални.

Като те гледа човек ,въпреки наченките на оплешивяване и съди по челото нямаш вид на умен мъж.Питам се там ли ти е мястото или да чистиш някой кенеф на някоя Ж.П.Г.?

охаа какво "усвояване" на европейски средства ще падне. но наистина ще се справят. като си помисля при какви условия ще живеят затворените нелегални емигранти като най много 1/3 от отпуснатите пари ще отиват за нуждите им. виждал съм това в Гърция, но тук ще е още по брутално. ще се пусне мълва и малко ще са тези които ще се пробват в България...

Експериментът с търпението на народа "успешно" продължава!