Коментари - Йоханес Хан: Западните Балкани не са ”паркинг” за мигранти | Днес.dir.bg

Йоханес Хан: Западните Балкани не са ”паркинг” за мигранти

Хърватските власти започнаха днес да отпращат мигрантите от Близкия Изток, които се намират на нейна територия, към границата с Унгария.

Обратно в новината

Коментари - Йоханес Хан: Западните Балкани не са ”паркинг” за мигранти | Днес.dir.bg

Коментари

в Европа . Тази година бежанци-догодина граждани. Честит нов член на Евр.съюза!

Като чета тука и започвам да се питам от къде да си купя някакво оръжие - за защита?

А значи изведнъж станаха мигранти тия тарамбуки.Вече не са бежанци.

иска война, но не желае да я стартира и затова предизвиква хаос в ЕС очаквайки да пламне някъде из Европа ей така от нещо дребно, защото дребните камъчета обръщат колата.

"Само един от всеки пет имигранти, искащи убежище в Европа, е от Сирия. ЕС е регистрирал 213 000 новодошли през април, май и юни, но само 44 000 от тях са бягали от гражданската война в Сирия" Нашите мангусти какво чакат,а не се възползват от ситуацията да станат европейци ?! Сега е момента,в тая тарапана от хиляди блуждаещи екземпляри без документи,че и ние малко да си отдъхнем от тях ....

Във връска със събитията от последните два месеца мисля че името Г СЪЮЗ е не актоално за това го сменям с Г ХАЛИФАТ айде с здраве и приготвяйте вазелина и чалмите!

Имам лошото чувство, че накрая всички ще се обърнат пак към нас и ще ни нахендрят да ги вардим и поемаме дебелия?И то безплатно?

Дано само изкуфялата Куневица и предателя Бойко да не ги поканят. Нали мама Меркел им е светлия пример. Няма кой да ни спаси освен Господ! Дано България да преживее това нашествие на ислямисти!

мдааа.... така е в живота,празно няма, всеки рано или късно си плаща за делата, който сее ветрове ще жъне бури е казал народа, на ви Путин, на ви Украйна, на ви Крим - Европа тепърва ще има да си плаща за дяволъка че игра по свирката на американците.....но и тях няма да ги подмине съдбата и възмездието ..... Бог забавя но не забравя

Кметът на германския град Дуйсбург е готов да приеме сирийски бежанци, ако обаче освободи града от българи. Политикът социалдемократ Сьорен Линк е заявил това пред местния общински съвет, съобщава "Зюддойче Цайтунг". "Склонен съм по-скоро да приютя двойно повече сирийски бежанци, но за сметка на това да се отърва от българите", са думите на кмета Сьорен Линк, посрещнати с бурна подръжка даже от опозицията в залата.

Точния цитат е "източноевропейци". А извода е, че обяснението как на Германия й трябвала работна ръка са шеметни капели.

За 12500 източноевропейци в Дуисбург нямало работа. Кмета се извинил, просто искал да разбие мита за нуждата от работна ръка. Пък и бежанците ще получават пари от бюджета, ще ги изхранват по разни програми и т.н., за разлика от горките емигранти от ЕС. Пък и да се плюе по източноевропейците не е проблем - примерно абсурд българските власти да се обидят, както и да бъдат наречени избирателите им.

ама не! Тези хора не са жертва на ам. политика а бягат - от религията ислям - от ислямския фанатизъм Това, ислямът е една еклетична не-човешка секта за пари, за много, много пари!

ЕХХХХ.... СЕГА ДА БЯХМЕ ЧЛЕНОВЕ НА ЕВРААЗИСКИЯТ СЪЮЗ!

ЩЕ СТАНЕМ АЗ СЪМ ТВЪРДО УБЕДЕН,НЯМАМЕ НИКАКВО МЯСТ В ГЕЙСКИЯ СЪЮЗ

Тази малоумна германска лезбийка е за затвора!

ей, тъпак - тя не е лезбиика, а е женена жена. ако не беше тя - да ги приема - ние сега щяхме да сме наводнени от тези бежанци

грешка. ако не беше тя да ги покани, нямаше да има такова преселение.

Бъдете спокойни, всичко ще е наред.

от всичко това което чета тък ми става ясно че един голям процент от бг населението са расисти. явно сутръдничеството с германя през вв2 си е оставило следите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И ето го стария коз с расизма. Всяко нещо което не ви е на кеф непременно е породено от расизъм. Само дето не знам ти собствено дали ще минеш теста за толерантен човек, нямащ нищо общо с расизма, примерно с антибългарския расизъм.

соната за зурла

След като стана ясно, че се купуват фалшиви сирийски паспорти и при този непълен контрол на границите, не мисля, че трябва този хаос да продължава. Риска е твърде голям. Да допуснат жени и деца, другите да ги връщат.

Трябва "бежанците" да направят някой по-сериозен зулум, за да разберат умниците че нещо не е наред. Идилците си имат спецове по взривовете.

куде? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Меркел доказа, че не е никакъв политик. Истинският политик има визия за бъдещето, поглед с няколко хода напред, мисли за последствията и тогава говори. А тя, с непремерените си приказки и даже селфита, всъщност покани мигрантите и те неистово драпат за Германия. Сега германският народ ще бъде принуден да търпи, а също и останалите европейски страни, на които ще спуснат квоти. Какво ли ни очаква? Дано поне европейските разузнавателни служби успяват навреме да парират евентуални "волности" на мигрантите.

никой не е длъжен да търпи предателствата и държавната измяна!

пасторал, но нямаме думата! ПРЕДАТЕЛИ

Тя може и да е инициаторка на подписването на РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 604/2013 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА, но всички страни са го одобрили. Сегашната ситуация е резултат от решението на всички .... По-долу съм обяснил част от писанията и моето отношение към този акт. Накои страни са искали промяна, но "късно е либе за китка". Направете си труда да го прочетете за да не се терзаете. За съжаление нямаме гаранции за справедлив вот, не че няма да избираме от същите!

да, може и да са подписали всички, но годината е била 2013, когато ситуацията е била друга. сега ситуацията изисква нови правила и прегласуване. предвид, че настоящите политици са престъпници по закон и правила, също гласувани.

Да, ще "търпят" свежа работна ръка на хронично застаряващото и изчезващо германско население :) Нека са глупави германците - тъй или иначе най-високо образованите сирийци ще желаят да работят и живеят там. Да не говорим, че този "огромен" поток от мигранти за Германия съставлява 0.1% от населението им :) Дори и 5% да стане за няколко години пак ще им е добре :) Ама ние все "умни" излизаме и все "правилни" решения взимаме :) Така сме вързали и цъфнали и все германците поучаваме :)))

Ми що реват за квоти германците? Да прибират всичката свежа работна ръка. А Пакистан, Бангладеш и Нигерия гледат сега сеира и очакват включване. Ще дойдат и те на хранилката. Те тогава ще бъде чудо. :-)

"Свежата" работна ръка върви заедно с жена и 5-6 деца! И за колко ще трябва да работи неграмотника за да си ги издържа? И какво ще работи като не знае езика?

Жертва си на елементарна пропаганда. Не им трябва "свежа работна ръка", щото си имат в излишък. Дори се чудят как да спрат потока от европейци, знаещи чудесен немски език, образовани и трудолюбиви. Това с работната ръка е логика ала 18-и век за наивници и илитерати.

Дето и да ги пращате.....у Европа са . Пламне ли , гори навсякъде !!!

От зората на времето политиката на утробата, износът на човешки създания и обилното им размножаване, е най-лесния начин за завладяването на нови територии, за господство над чужда държава, за подмяна и покоряване на коренното население

европа насажда дивашка омраза към балканските народи и онези, Разумните, които са против нашествието организирано от социалисти, пес мама меркел, папа оланд и неморалния юнкер! всички тези са престъпници! искам да им припомня как се отнасяха с бегълци от соц. лагера. затваряха ги в лагери. лицемерието на фарисеите лъсна като тиган на месечина! каквото и да значи това!

ако добавя расистка омраза и нетолерантност - изобщо няма да е грешно, а дори напротив! ние добре помним как се отнасяхте и се отнасяте с тези народи, които принадлежат към европейското семейство, но не вашето. ние помним как се отнасяхте към "полския водопроводчик", да речем. ние всичко помним! и виждаме!

Точно, направиха го спълното съзнание, че обричат Изт.Европа на още по-жестока бедност.

Кадяфи реч ООН А сега слушайте вие, хора от НАТО! Вие бомбардирате стената, не пропускаща, вълната от африканската миграция в Европа, стената, спираща терористите на Ал Кайда. Тази стена беше Либия. Вие я разрушавате. Вие сте идиоти.

Прекалявате с ролята на Кадафи. Разбира се, че атаката над Либия беше грешка и военно престъпление, но има нещо друго, което ви убягва: !!! тая Европа, която не може САМА да си опази границите от нашественици, а трябва да разчита на кефа на Кадафи, Ердоган или Филан Кишията.!!!

подкрепям мнението ви, като допълвам, че не че не може, а просто европа е парализирана напълно от платените действия на нпо-гейски толерасти, които намират за забавно да се гаврят не само с народите на европа, но и с достойнството на тези "бежанци". това е истината!

Тия чалмите нали са бъкани с мангизи от петрол и бог знае какви грехове... Предлагам да ги из/возим. 1000Е курса на калпак: Сърбите возят на унгарците, те ги вземат правят 100 км кръгче и хоп на хърватите. Хърватите връткат малко да ги поошашават съвсем и айде в некое сръбско село. Хем няма да буйстват, щото ще си мислят че напредват към Германия, хем транспортните фирми ще живнат. Пък ако свършат парите, един последен рейс за Аушвиц.

Тази плоска "бизнес идея" явно е хрумнала на доста тъмни балкански субекти, ама все си мисля, че накарая ще си връщат "печалбите" с лихвите.

1. Защо към Унгария? Нали и Словения щеше да приема "бежанци"?

Дори транзит.

БНТ са изтрещяли!20 минутен монолог на места!Всички на сюнета,то е ясно вече!

Дивака си е дивак. Нахранен, напит, с хубав хотел в Загреб и отличен превоз... като няма какво да го дразни, се избива със себеподобните си: tinyurl . com / ncfe5nd (махнете празните символи)

Браво!

Вече за всички е ясно, че единствения възможен изход от ситуацията е СИЛОВ! Бежански лагери извън ЕС, силов, жесток отпор на всякакви навлеци, спиране на всякакви помощи и регистрации! Но обикновените европейци още не са разбрали, че техния свят бързо си отива!

Има тук двама кр.гли идиоти , които слагат минуси на трезво мислещите хора. Искам да ги поканя на кафе утре сутрин да ги видя кои са!? Ще дойдете ли уважаеми?

За какво ти е да ги гледаш? Те са на работа. По-добре покани на кафе работодателите им, току виж се оказало, че си успял да ги убедиш в идиотизма им.

Нямам намерение да ги убеждавам, а искам да ги "съветвам" подобаващо.

Вътрешния министър потвърдил че на границата с Унгария при сблъсъците с бежанците са участвали немски полицаи.Айде беее това не го вярвам.

Путин може да бъде доволен. Изкуфялата Меркел превърна за няколко дни източно-европейците в еврофоби. Такъв автогол си набутаха и еврозелките от Брюксел с нелепите заплахи . Няма обединена, а разединена Европа.

Не само ние, самите германци станаха еврофоби. Поне що се отнася до обединена Европа, такава каквато е днес. Очакваме новата политическа доктрина на Стария континент. Дано не е някаква добре забравена стара глупост. Но промяна ще има, неизбежно е. Няма как, току така, да се игнорира позицията на мнозинството европейци от казионните политици.

Чл. 9. (1) (Предишен текст на чл. 9 - ДВ, бр. 12 от 2007 г., в сила от 01.01.2008 г.) Въоръжените сили гарантират суверенитета, сигурността и независимостта на страната и защитават нейната териториална цялост.

Престанете с манипулацийте, престанете с лъжите и лицимерието. На всички е ясно, че нияма никакви ЕМИГРАНТИ а само ДИВЕРСАНТИ и яленове на ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИЙ. Обучени бойци за камофлаж взели малко чужди деца със себе си , който използват да подхварлят през граничните огради или веднага щом достигнат целта си просто изоставят, изхвърлят като буклук!! Как може 48000 деца да бъдат изоставяни в УНГАРИЯ от своите родители, мислите ли , че те сабили с родителите си?

РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 604/2013 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА Ива, Ива, Каква Конституция, какъв суверинитет, каква Европа. С този регламент, подписан от всички Евр.страни, ни е предрешена съдбата.Обърни внимание на чл.13 - дори и незаконно минаващите границите представители на трети страни безусловно им се осигурява пълна защита,събиране със семействата, като понятието е разширено, вкл.братя, сестри, лели и т.и т.н. Лошото е, че сме длъжни да им осигурим достоен начин на живот и субсидирани средства и още и още..... Въобще живот-мечта за нашите родители, деца ....Още 2013 година са подготвяли нормативната база и са се готвели за настоящия момент и подчертавам - с ясното съзнание за "хуманния" живот на нашите родители. Безприкословно сме се съгласили на всички условия, знаейки, че нямаме финансовия ресурс и оБричаме на още по-жестока бедност страната си. А пък ние ще можем да живеем като тези нещастници, но в някой друг живот. ПРЕДАТЕЛИ!

да спомена, че няколко страни са поискали промяна в този регламент,но Големия началник не се е съгласил!

Нали ви казах ве, че решението е 7,62мм.

Има и 5.65 мм, също върши работа :)

уари Бумедиен, човекът който свали от власт Бен Бела в Алжир три години след като страната получи независимост, през 1974 г. произнесе реч пред Общото събрание на ООН. Без никакви заобикалки той заяви: Един ден милиони мъже ще напуснато Южното полукълбо на тази планета и ще нахлуят в Северното. Но не като приятели. Защото те ще нахлуят, за да покоряват и ще покорят Северното полукълбо с децата си. Ние ще победим чрез утробите на жените си. Бумедиен не каза нищо ново. От зората на времето политиката на утробата, износът на човешки създания и обилното им размножаване, е най-лесния начин за завладяването на нови територии, за господство над чужда държава, за подмяна и покоряване на коренното население.

Това вече се случи в бивша Югославия, но не им стига....

и в Северна Америка. Индианци вече няма.

jizast

Ти бил ли си в Северна Америка, че така смело подхвърляш глупости. Индианци не само има ами те са доминиращи в доста от държавите в Северна Америка.

Та колко държави има в Северна Америка?

Според либералите в Източна Европа (ДПС) проблема бил в това, че европейците не са достатъчно мултикултурни и толерантни. Но дали е така? Кои страни са по-толерантни европейските, или тези от които пристигат рояците? А благоденстващите държави от техния културен ареал, до колко са толерантни и мултукулти? Изглежда че, най-толерантните ще бъдат натискани да стават все по-толерантни, докато другите си я карат както си знаят и в това има нещо доста сбъркано.

Сега четох в турския Хюриет на ангийски за днешната среща на външния министър на Германия Щанмайер с турския му колега за бежанците, имало по същата теми и посещения на министър от Люксембург. Става ясно,че Турция иска да се спаси от тази напаст. Европейците предлагат още кинти, но турците казват,че нямат достатъчно полиция,за да ги пази и охранява,за да не тормозят турския народ. Оправдават се,че не могат да ги държат насила,че те имали свободна воля къде да отидат. ЕС казва,че нямало да затвори границите и т.н. Турция хвали имиграционната политика на германия и призовава всички евро държави да вземат пример и т-н.

Заспате ли бре айде че бежанците това и чакат и си навивайте часовниците ако утре ги чуете значи зелката е още на раменете. Лош хумор а ?

Това е Унгария!Същата Унгария,която подлъгахте с обещания за помощ,през 1956г и която брутално изоставихте,след като бунта беше факт.Бунт,който за вас помияри,ви беше нужен само за пропаганда!

Сатанистите от ЕК не трябва да се обаждат.

Pesh0

870 милиона жители на Земята гладуват всеки ден . Като ние не сме от тях , въпреки че и мигрантите ни отбягват. Ако европа започне да приема на тълпи , да се приготви , за около милиард и половина , новодошли.

Коментарът ми не е съвсем по темата, но е близък. Току що четох една статия, свързана с мигрантите и ми направи впечатление един факт, който почти не се коментира. Защо, при положение, че плащат хиляди долари, за да бъдат прехвърлени в Европа, никой просто не си хваща самолета за Германия или Швеция? Май че има сериозен проблем с паспортните проверки или така ми се струва.

Паспорта е проблем само за бандит. Сириец няма проблем да си купи билет за Москва, примерно. Избира си полет с прекачване в Берлин или Париж и там вика че е бежанец от Сирия..... Но защо не го правят така?

Не знам за статията, но и аз предложих същото. Защо да плашат на трафиканти, след като ще им излезе по-евтино направо да си купят самолетни билети? В края на краищата ако страните двете точки на пътуването им - началната и крайната им създават пречки, това не е проблем на всички останали, които са по средата.

Точно в Унгария, този манго, дето искал да стигне до Холандия, ще си намери майстора. Шансът му да го приемат за бежанец в Унгария е само 8,9% и НИКАКЪВ да отиде да живее в бленуваната Холандия.

"Трябва танковете да дойдад". Да ама танковете ги няма, а повечето танкисти са на онзи свят. Така че разтваряйте бузи и дупе да ви е яко.

То истината е-трябва Станко да дойде...ама айде...

Предлагам ловния сезон за специален едър дивеч да се открие още от утре, защото в граничните райони се е развъдил много такъв и заплашва с много зарази и други проблеми цялата ни страна.

Сега юдейте подсмърчат от смях ,какво ни натресоха. Ще ни дарят и една статуя на свободата каквато имат в родината си за още по-голям резил. Само се моля да не я слагат на Балканите , а да я забият в Мюнхен

Коя е тая евродепутатка при Димитър Цонев в момента бе??????? Как не каза ЕДНО смислено изречение.

калинка от ГЕРБ бивша моделка

Ева Паунова

Па убава е. Повечето депутати са слабоумни и изглеждат като излезли от справочник на Ломброзо. Тази поне със сигурност изглежда добре.

Финландия е изправена пред нарастващ бежански наплив през Швеция link - 18 Септември 18:42 Финландският премиер Юха Сипиля заяви, че броят на търсещите убежище, влезли през Швеция, се увеличава, предаде Ройтерс. Сипиля добави, че имигрантската криза вече е по-голям проблем за страната от намиращата се в рецесия икономика.Правителството обяви, че броят на потърсилите убежище във Финландия от началото на годината е достигнал 11 000 души при едва 3600 за миналата година. Повечето от тях са били от Ирак.

Първо ни разоръжиха, после разпуснаха армията, последва премахване на границите, обедиха ни че НАТО ще ни пази. Сега на гол тумбак даже и пищов нямаме. Отдавна се знаеше че няма друго решение освен да се товарят на военните кораби и обратно на африканският бряг. Иначе ще се избием по между си, а диваците ще превърнат Европа в Нова Афарабия.

Нямаме армия ама има 130 000 ловци :) Те са достатъчни.

Единствено адекватен е Орабн. Абсолютен реалист. Не може да се очаква помощ и защита от никой в този щибан ЕС. там всеки е за себе си, силните държави грабят малките,слабите и послушните с тикви начело.

Коментари - Йоханес Хан: Западните Балкани не са ”паркинг” за мигранти | Днес.dir.bg

Йоханес Хан: Западните Балкани не са ”паркинг” за мигранти

Хърватските власти започнаха днес да отпращат мигрантите от Близкия Изток, които се намират на нейна територия, към границата с Унгария.

Обратно в новината

Коментари - Йоханес Хан: Западните Балкани не са ”паркинг” за мигранти | Днес.dir.bg

Коментари

в Европа . Тази година бежанци-догодина граждани. Честит нов член на Евр.съюза!

Като чета тука и започвам да се питам от къде да си купя някакво оръжие - за защита?

А значи изведнъж станаха мигранти тия тарамбуки.Вече не са бежанци.

иска война, но не желае да я стартира и затова предизвиква хаос в ЕС очаквайки да пламне някъде из Европа ей така от нещо дребно, защото дребните камъчета обръщат колата.

"Само един от всеки пет имигранти, искащи убежище в Европа, е от Сирия. ЕС е регистрирал 213 000 новодошли през април, май и юни, но само 44 000 от тях са бягали от гражданската война в Сирия" Нашите мангусти какво чакат,а не се възползват от ситуацията да станат европейци ?! Сега е момента,в тая тарапана от хиляди блуждаещи екземпляри без документи,че и ние малко да си отдъхнем от тях ....

Във връска със събитията от последните два месеца мисля че името Г СЪЮЗ е не актоално за това го сменям с Г ХАЛИФАТ айде с здраве и приготвяйте вазелина и чалмите!

Имам лошото чувство, че накрая всички ще се обърнат пак към нас и ще ни нахендрят да ги вардим и поемаме дебелия?И то безплатно?

Дано само изкуфялата Куневица и предателя Бойко да не ги поканят. Нали мама Меркел им е светлия пример. Няма кой да ни спаси освен Господ! Дано България да преживее това нашествие на ислямисти!

мдааа.... така е в живота,празно няма, всеки рано или късно си плаща за делата, който сее ветрове ще жъне бури е казал народа, на ви Путин, на ви Украйна, на ви Крим - Европа тепърва ще има да си плаща за дяволъка че игра по свирката на американците.....но и тях няма да ги подмине съдбата и възмездието ..... Бог забавя но не забравя

Кметът на германския град Дуйсбург е готов да приеме сирийски бежанци, ако обаче освободи града от българи. Политикът социалдемократ Сьорен Линк е заявил това пред местния общински съвет, съобщава "Зюддойче Цайтунг". "Склонен съм по-скоро да приютя двойно повече сирийски бежанци, но за сметка на това да се отърва от българите", са думите на кмета Сьорен Линк, посрещнати с бурна подръжка даже от опозицията в залата.

Точния цитат е "източноевропейци". А извода е, че обяснението как на Германия й трябвала работна ръка са шеметни капели.

За 12500 източноевропейци в Дуисбург нямало работа. Кмета се извинил, просто искал да разбие мита за нуждата от работна ръка. Пък и бежанците ще получават пари от бюджета, ще ги изхранват по разни програми и т.н., за разлика от горките емигранти от ЕС. Пък и да се плюе по източноевропейците не е проблем - примерно абсурд българските власти да се обидят, както и да бъдат наречени избирателите им.

ама не! Тези хора не са жертва на ам. политика а бягат - от религията ислям - от ислямския фанатизъм Това, ислямът е една еклетична не-човешка секта за пари, за много, много пари!

ЕХХХХ.... СЕГА ДА БЯХМЕ ЧЛЕНОВЕ НА ЕВРААЗИСКИЯТ СЪЮЗ!

ЩЕ СТАНЕМ АЗ СЪМ ТВЪРДО УБЕДЕН,НЯМАМЕ НИКАКВО МЯСТ В ГЕЙСКИЯ СЪЮЗ

Тази малоумна германска лезбийка е за затвора!

ей, тъпак - тя не е лезбиика, а е женена жена. ако не беше тя - да ги приема - ние сега щяхме да сме наводнени от тези бежанци

грешка. ако не беше тя да ги покани, нямаше да има такова преселение.

Бъдете спокойни, всичко ще е наред.

от всичко това което чета тък ми става ясно че един голям процент от бг населението са расисти. явно сутръдничеството с германя през вв2 си е оставило следите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И ето го стария коз с расизма. Всяко нещо което не ви е на кеф непременно е породено от расизъм. Само дето не знам ти собствено дали ще минеш теста за толерантен човек, нямащ нищо общо с расизма, примерно с антибългарския расизъм.

соната за зурла

След като стана ясно, че се купуват фалшиви сирийски паспорти и при този непълен контрол на границите, не мисля, че трябва този хаос да продължава. Риска е твърде голям. Да допуснат жени и деца, другите да ги връщат.

Трябва "бежанците" да направят някой по-сериозен зулум, за да разберат умниците че нещо не е наред. Идилците си имат спецове по взривовете.

куде? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Меркел доказа, че не е никакъв политик. Истинският политик има визия за бъдещето, поглед с няколко хода напред, мисли за последствията и тогава говори. А тя, с непремерените си приказки и даже селфита, всъщност покани мигрантите и те неистово драпат за Германия. Сега германският народ ще бъде принуден да търпи, а също и останалите европейски страни, на които ще спуснат квоти. Какво ли ни очаква? Дано поне европейските разузнавателни служби успяват навреме да парират евентуални "волности" на мигрантите.

никой не е длъжен да търпи предателствата и държавната измяна!

пасторал, но нямаме думата! ПРЕДАТЕЛИ

Тя може и да е инициаторка на подписването на РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 604/2013 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА, но всички страни са го одобрили. Сегашната ситуация е резултат от решението на всички .... По-долу съм обяснил част от писанията и моето отношение към този акт. Накои страни са искали промяна, но "късно е либе за китка". Направете си труда да го прочетете за да не се терзаете. За съжаление нямаме гаранции за справедлив вот, не че няма да избираме от същите!

да, може и да са подписали всички, но годината е била 2013, когато ситуацията е била друга. сега ситуацията изисква нови правила и прегласуване. предвид, че настоящите политици са престъпници по закон и правила, също гласувани.

Да, ще "търпят" свежа работна ръка на хронично застаряващото и изчезващо германско население :) Нека са глупави германците - тъй или иначе най-високо образованите сирийци ще желаят да работят и живеят там. Да не говорим, че този "огромен" поток от мигранти за Германия съставлява 0.1% от населението им :) Дори и 5% да стане за няколко години пак ще им е добре :) Ама ние все "умни" излизаме и все "правилни" решения взимаме :) Така сме вързали и цъфнали и все германците поучаваме :)))

Ми що реват за квоти германците? Да прибират всичката свежа работна ръка. А Пакистан, Бангладеш и Нигерия гледат сега сеира и очакват включване. Ще дойдат и те на хранилката. Те тогава ще бъде чудо. :-)

"Свежата" работна ръка върви заедно с жена и 5-6 деца! И за колко ще трябва да работи неграмотника за да си ги издържа? И какво ще работи като не знае езика?

Жертва си на елементарна пропаганда. Не им трябва "свежа работна ръка", щото си имат в излишък. Дори се чудят как да спрат потока от европейци, знаещи чудесен немски език, образовани и трудолюбиви. Това с работната ръка е логика ала 18-и век за наивници и илитерати.

Дето и да ги пращате.....у Европа са . Пламне ли , гори навсякъде !!!

От зората на времето политиката на утробата, износът на човешки създания и обилното им размножаване, е най-лесния начин за завладяването на нови територии, за господство над чужда държава, за подмяна и покоряване на коренното население

европа насажда дивашка омраза към балканските народи и онези, Разумните, които са против нашествието организирано от социалисти, пес мама меркел, папа оланд и неморалния юнкер! всички тези са престъпници! искам да им припомня как се отнасяха с бегълци от соц. лагера. затваряха ги в лагери. лицемерието на фарисеите лъсна като тиган на месечина! каквото и да значи това!

ако добавя расистка омраза и нетолерантност - изобщо няма да е грешно, а дори напротив! ние добре помним как се отнасяхте и се отнасяте с тези народи, които принадлежат към европейското семейство, но не вашето. ние помним как се отнасяхте към "полския водопроводчик", да речем. ние всичко помним! и виждаме!

Точно, направиха го спълното съзнание, че обричат Изт.Европа на още по-жестока бедност.

Кадяфи реч ООН А сега слушайте вие, хора от НАТО! Вие бомбардирате стената, не пропускаща, вълната от африканската миграция в Европа, стената, спираща терористите на Ал Кайда. Тази стена беше Либия. Вие я разрушавате. Вие сте идиоти.

Прекалявате с ролята на Кадафи. Разбира се, че атаката над Либия беше грешка и военно престъпление, но има нещо друго, което ви убягва: !!! тая Европа, която не може САМА да си опази границите от нашественици, а трябва да разчита на кефа на Кадафи, Ердоган или Филан Кишията.!!!

подкрепям мнението ви, като допълвам, че не че не може, а просто европа е парализирана напълно от платените действия на нпо-гейски толерасти, които намират за забавно да се гаврят не само с народите на европа, но и с достойнството на тези "бежанци". това е истината!

Тия чалмите нали са бъкани с мангизи от петрол и бог знае какви грехове... Предлагам да ги из/возим. 1000Е курса на калпак: Сърбите возят на унгарците, те ги вземат правят 100 км кръгче и хоп на хърватите. Хърватите връткат малко да ги поошашават съвсем и айде в некое сръбско село. Хем няма да буйстват, щото ще си мислят че напредват към Германия, хем транспортните фирми ще живнат. Пък ако свършат парите, един последен рейс за Аушвиц.

Тази плоска "бизнес идея" явно е хрумнала на доста тъмни балкански субекти, ама все си мисля, че накарая ще си връщат "печалбите" с лихвите.

1. Защо към Унгария? Нали и Словения щеше да приема "бежанци"?

Дори транзит.

БНТ са изтрещяли!20 минутен монолог на места!Всички на сюнета,то е ясно вече!

Дивака си е дивак. Нахранен, напит, с хубав хотел в Загреб и отличен превоз... като няма какво да го дразни, се избива със себеподобните си: tinyurl . com / ncfe5nd (махнете празните символи)

Браво!

Вече за всички е ясно, че единствения възможен изход от ситуацията е СИЛОВ! Бежански лагери извън ЕС, силов, жесток отпор на всякакви навлеци, спиране на всякакви помощи и регистрации! Но обикновените европейци още не са разбрали, че техния свят бързо си отива!

Има тук двама кр.гли идиоти , които слагат минуси на трезво мислещите хора. Искам да ги поканя на кафе утре сутрин да ги видя кои са!? Ще дойдете ли уважаеми?

За какво ти е да ги гледаш? Те са на работа. По-добре покани на кафе работодателите им, току виж се оказало, че си успял да ги убедиш в идиотизма им.

Нямам намерение да ги убеждавам, а искам да ги "съветвам" подобаващо.

Вътрешния министър потвърдил че на границата с Унгария при сблъсъците с бежанците са участвали немски полицаи.Айде беее това не го вярвам.

Путин може да бъде доволен. Изкуфялата Меркел превърна за няколко дни източно-европейците в еврофоби. Такъв автогол си набутаха и еврозелките от Брюксел с нелепите заплахи . Няма обединена, а разединена Европа.

Не само ние, самите германци станаха еврофоби. Поне що се отнася до обединена Европа, такава каквато е днес. Очакваме новата политическа доктрина на Стария континент. Дано не е някаква добре забравена стара глупост. Но промяна ще има, неизбежно е. Няма как, току така, да се игнорира позицията на мнозинството европейци от казионните политици.

Чл. 9. (1) (Предишен текст на чл. 9 - ДВ, бр. 12 от 2007 г., в сила от 01.01.2008 г.) Въоръжените сили гарантират суверенитета, сигурността и независимостта на страната и защитават нейната териториална цялост.

Престанете с манипулацийте, престанете с лъжите и лицимерието. На всички е ясно, че нияма никакви ЕМИГРАНТИ а само ДИВЕРСАНТИ и яленове на ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИЙ. Обучени бойци за камофлаж взели малко чужди деца със себе си , който използват да подхварлят през граничните огради или веднага щом достигнат целта си просто изоставят, изхвърлят като буклук!! Как може 48000 деца да бъдат изоставяни в УНГАРИЯ от своите родители, мислите ли , че те сабили с родителите си?

РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 604/2013 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА Ива, Ива, Каква Конституция, какъв суверинитет, каква Европа. С този регламент, подписан от всички Евр.страни, ни е предрешена съдбата.Обърни внимание на чл.13 - дори и незаконно минаващите границите представители на трети страни безусловно им се осигурява пълна защита,събиране със семействата, като понятието е разширено, вкл.братя, сестри, лели и т.и т.н. Лошото е, че сме длъжни да им осигурим достоен начин на живот и субсидирани средства и още и още..... Въобще живот-мечта за нашите родители, деца ....Още 2013 година са подготвяли нормативната база и са се готвели за настоящия момент и подчертавам - с ясното съзнание за "хуманния" живот на нашите родители. Безприкословно сме се съгласили на всички условия, знаейки, че нямаме финансовия ресурс и оБричаме на още по-жестока бедност страната си. А пък ние ще можем да живеем като тези нещастници, но в някой друг живот. ПРЕДАТЕЛИ!

да спомена, че няколко страни са поискали промяна в този регламент,но Големия началник не се е съгласил!

Нали ви казах ве, че решението е 7,62мм.

Има и 5.65 мм, също върши работа :)

уари Бумедиен, човекът който свали от власт Бен Бела в Алжир три години след като страната получи независимост, през 1974 г. произнесе реч пред Общото събрание на ООН. Без никакви заобикалки той заяви: Един ден милиони мъже ще напуснато Южното полукълбо на тази планета и ще нахлуят в Северното. Но не като приятели. Защото те ще нахлуят, за да покоряват и ще покорят Северното полукълбо с децата си. Ние ще победим чрез утробите на жените си. Бумедиен не каза нищо ново. От зората на времето политиката на утробата, износът на човешки създания и обилното им размножаване, е най-лесния начин за завладяването на нови територии, за господство над чужда държава, за подмяна и покоряване на коренното население.

Това вече се случи в бивша Югославия, но не им стига....

и в Северна Америка. Индианци вече няма.

jizast

Ти бил ли си в Северна Америка, че така смело подхвърляш глупости. Индианци не само има ами те са доминиращи в доста от държавите в Северна Америка.

Та колко държави има в Северна Америка?

Според либералите в Източна Европа (ДПС) проблема бил в това, че европейците не са достатъчно мултикултурни и толерантни. Но дали е така? Кои страни са по-толерантни европейските, или тези от които пристигат рояците? А благоденстващите държави от техния културен ареал, до колко са толерантни и мултукулти? Изглежда че, най-толерантните ще бъдат натискани да стават все по-толерантни, докато другите си я карат както си знаят и в това има нещо доста сбъркано.

Сега четох в турския Хюриет на ангийски за днешната среща на външния министър на Германия Щанмайер с турския му колега за бежанците, имало по същата теми и посещения на министър от Люксембург. Става ясно,че Турция иска да се спаси от тази напаст. Европейците предлагат още кинти, но турците казват,че нямат достатъчно полиция,за да ги пази и охранява,за да не тормозят турския народ. Оправдават се,че не могат да ги държат насила,че те имали свободна воля къде да отидат. ЕС казва,че нямало да затвори границите и т.н. Турция хвали имиграционната политика на германия и призовава всички евро държави да вземат пример и т-н.

Заспате ли бре айде че бежанците това и чакат и си навивайте часовниците ако утре ги чуете значи зелката е още на раменете. Лош хумор а ?

Това е Унгария!Същата Унгария,която подлъгахте с обещания за помощ,през 1956г и която брутално изоставихте,след като бунта беше факт.Бунт,който за вас помияри,ви беше нужен само за пропаганда!

Сатанистите от ЕК не трябва да се обаждат.

Pesh0

870 милиона жители на Земята гладуват всеки ден . Като ние не сме от тях , въпреки че и мигрантите ни отбягват. Ако европа започне да приема на тълпи , да се приготви , за около милиард и половина , новодошли.

Коментарът ми не е съвсем по темата, но е близък. Току що четох една статия, свързана с мигрантите и ми направи впечатление един факт, който почти не се коментира. Защо, при положение, че плащат хиляди долари, за да бъдат прехвърлени в Европа, никой просто не си хваща самолета за Германия или Швеция? Май че има сериозен проблем с паспортните проверки или така ми се струва.

Паспорта е проблем само за бандит. Сириец няма проблем да си купи билет за Москва, примерно. Избира си полет с прекачване в Берлин или Париж и там вика че е бежанец от Сирия..... Но защо не го правят така?

Не знам за статията, но и аз предложих същото. Защо да плашат на трафиканти, след като ще им излезе по-евтино направо да си купят самолетни билети? В края на краищата ако страните двете точки на пътуването им - началната и крайната им създават пречки, това не е проблем на всички останали, които са по средата.

Точно в Унгария, този манго, дето искал да стигне до Холандия, ще си намери майстора. Шансът му да го приемат за бежанец в Унгария е само 8,9% и НИКАКЪВ да отиде да живее в бленуваната Холандия.

"Трябва танковете да дойдад". Да ама танковете ги няма, а повечето танкисти са на онзи свят. Така че разтваряйте бузи и дупе да ви е яко.

То истината е-трябва Станко да дойде...ама айде...

Предлагам ловния сезон за специален едър дивеч да се открие още от утре, защото в граничните райони се е развъдил много такъв и заплашва с много зарази и други проблеми цялата ни страна.

Сега юдейте подсмърчат от смях ,какво ни натресоха. Ще ни дарят и една статуя на свободата каквато имат в родината си за още по-голям резил. Само се моля да не я слагат на Балканите , а да я забият в Мюнхен

Коя е тая евродепутатка при Димитър Цонев в момента бе??????? Как не каза ЕДНО смислено изречение.

калинка от ГЕРБ бивша моделка

Ева Паунова

Па убава е. Повечето депутати са слабоумни и изглеждат като излезли от справочник на Ломброзо. Тази поне със сигурност изглежда добре.

Финландия е изправена пред нарастващ бежански наплив през Швеция link - 18 Септември 18:42 Финландският премиер Юха Сипиля заяви, че броят на търсещите убежище, влезли през Швеция, се увеличава, предаде Ройтерс. Сипиля добави, че имигрантската криза вече е по-голям проблем за страната от намиращата се в рецесия икономика.Правителството обяви, че броят на потърсилите убежище във Финландия от началото на годината е достигнал 11 000 души при едва 3600 за миналата година. Повечето от тях са били от Ирак.

Първо ни разоръжиха, после разпуснаха армията, последва премахване на границите, обедиха ни че НАТО ще ни пази. Сега на гол тумбак даже и пищов нямаме. Отдавна се знаеше че няма друго решение освен да се товарят на военните кораби и обратно на африканският бряг. Иначе ще се избием по между си, а диваците ще превърнат Европа в Нова Афарабия.

Нямаме армия ама има 130 000 ловци :) Те са достатъчни.

Единствено адекватен е Орабн. Абсолютен реалист. Не може да се очаква помощ и защита от никой в този щибан ЕС. там всеки е за себе си, силните държави грабят малките,слабите и послушните с тикви начело.