Новата гранична служба на ЕС започва работа на 6 октомври

Новата гранична служба на ЕС започва работа от 6 октомври, съобщи Съветът на ЕС, който е приел последните решения, необходими за задействането на службата.

Обратно в новината

Коментари - Новата гранична служба на ЕС започва работа на 6 октомври | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е добре да разгласявате такава информация, нито да посочвате датата, защото ордите още повече ще бързат да нахлуят, преди охраната да се засили. Правете това тихомълком. А колко ефективни ще бъдат тези мерки ще разберем по броя на нови нелегални.

"Сред задачите на новата служба ще бъде връщането на чужденци, проникнали незаконно в ЕС или които нямат право да останат на територията на Общността." Тук възниква един въпрос: Онези, които биват вземани на буксир, почти директно от либийския бряг - законно, или незаконно проникнали се водят за защитниците на правата на главорезите.

Работата им да пазят границата как ще си я вършат, като не стрелят, а ги прибират?

Втори сезон вече изтърват. Застудява се вече, те тръгват да "пазят" ... За 2 години не могат да се организират !

Глей значи какви майтапчии се извъдиха напоследък из Евросъюза, ножът е опрял о кокъл а те ми създават синекура в която ще се наредят пионерчета "готови за незабавно разгръщане."

в италия и гърция същите тези "граничари" отдавна "пазят" границата. Ежедневно "залавят" или "спасяват" хиляди и няма нито един върнат обратно. Работата им е, да настаняват прииждащите фанатизирани циганоиди. На плЮнкер работата му е да не му пука за лъжите, той е отпадък.

докато нашите тарикати си пропускат платено боклуците :-)

Граничната служба на ЕС ще разчита на постоянен набор от 1500 служители от всички държави в Общността, готови за незабавно разгръщане. 1500 души , при положение , че само морската граница на Гърция е 14 хиляди километра. Абе тези въобще нормални ли са?!

Ти какво предлагаш, по 1 служител на линеен метър ли? :) Ако са с необходимото оборудване, са повече от достатъчно.

Иванов, че тези 1500 души няма да стигнат само за да си пазят оборудването.

1500 снайперисти ще стигнат. след първите няколко хиляди трупа хората сами ще бягат от там където са дошли!

Служба след служба си правят хрантутниците в Брюксел а тъпунгерите си траят. Нима от Англия не ви казаха че сте едни назначени тунеядци и никаква работа не вършете освен да се разпореждате в независими страни и за това им е писнало??Нали щехте да си преразгледате харчовете а се оказа че пак от държавите вземате ама своето не пускате. Не разбрах само за какво е тая нова хранилка за бездарние

На България даже са и отпуснали днес 50 превозни средства за каналджии. На европейска комисьонна, търсят се само евроканалджии от ГЕРБ. Не трябвало поканените нашественици да си плащат, не било по еврогейски, трябвало да плащат от фондовете за бедните села, дето имало само баби и дядовци.