Белки едва не взривиха къща, ”играли” с гранати

Белки като по чудо не предизвикаха взрив в къща в ломското село Комощица, след като си "играли" на тавана със стари гранати, съобщава вестник „Ломпрес“.

Обратно в новината

Коментари - Белки едва не взривиха къща, ”играли” с гранати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно ли е че са били, белки?- да не би да е бил съсел, който не е ходил в казармата?

Ей, кви белки само :) Дали в Банкя се намират, а?! Ако ли не, да внесем малко и там, да се заселят където трябва :))))

ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ! А, КЪДЕ Е ГЛДАЛО ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОГАТО БЕЛКИТЕ СА ТЪРКАЛЯЛИ ГРАНАТИТЕ!?!? ЗАТОВА ЛИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ, ТА МВР ДА БЛЕЕ! ОС -ТАВ -КА!!!

това е германско качество! хем за толкова години не са корозирали, така че да гръмнат сами, хем накрая след взривяването им е станало страшно.

Добре че поне не са наблегнали на картечницата ....

Пак журналистически пръдни!!!Ръчна граната без взривател е почти невъзможно да избухне.Дори и да са били със взривател как ли белките ще опънат връвта на взривателя на бомба "Бухалка"намираща се в дръжката и и закрита с капачка?И каква сила трябва да има бялката за да задейства взривателя?Некадърни и неграмотни журналистически изцепки!!!

Според вас тъпотията наследствена ли е или се придобива? То, ясно че военния е бил толкова тъп, че да държи гранатите над главата си, но явно и на наследниците му не им стига 'на втория етаж'!

Мили животинчета, как да не пратиш всичките еколози заедно щастливо да се взривят!

Лошо, че са били белки, а не златки, защото заглавието "Златки едва не взривиха къща, играли си с гранати" щеше да кърти мифки... Те сега златките и къщите са мноо на дневен ред, ама пуст късмет - белки били, пфу... :-)

И пак по-добре белки да тичат на тавана, отколкот някоя "Златка" да ти вършее в къщата.

Абе и от Златка, като от спрял часовник, два пъти дневно ще имам полза - веднъж сутрин и веднъж вечер! Ама от белки - полза никаква, само екскременти...

Първо се научи да пишеш правилно.Не слагай запетаи където ти падне и се пише мивка.

Коя запетая е поставена неправилно според теб, за да я махна веднага? Още - знам как се пише и "мивка" и "много", както и "овца", ако ми следиш мисълта... Защото, ако е за търсене на грешки - аз например отделям препинателния знак от следващата го дума с интервал, но ти явно не го правиш винаги...

Душици мамини сладки, какво са виновни мъниците - да не мислите, че са били наясно с какво са си играели? Вжното е, че нищо лошо не се е случило, слава богу!

И какво са виновни белките, че има човеци, които държат на тавана си гранати?

И аз това си викам. И като чета заглавието и ми идва асоциацията с приказката "кой ми сра в гащите" :)

гранати на тавана - таралеж в гащите...!

Тия белки са много забавни животинки. Вярно е, че тичат като алтави напред-назад по горния етаж или тавана. Обаче мишки няма благодарение на тях!

Да ти кажа под секрет: Все ми е тая дали мишките или белките ще ми изядат луканчиците по тавана. ;-) Все пак ,ако са мишлетата ,поне ще спя/вдигат по-малко шум/.

Интересно за какви ли конспираций щяхме да четем, ако не дай си, боже, беше гръмнала къщата.

конспирации*

Тъкмо се зачудих, кой ли е този римски пълководец?

Двукраки тъмнокафяви белки брали круши, орехи, джилязо, бакър, тухли и друга безстопанствена зимнина.

Белка до белка мила моя майно льо. Юнак до юнака! Домакина да почерпи!!!

Ама, че гнусна новина, мразя животните.

Каза най-гнусното животно - ти! Същество, което не обича животните, не обича нищо, хората също са животни, от биологична гледна точка! Следователно мразиш и хората! Следователно, дори и човек не може да те наречем!

Тия белки май са от ДПС, дето взривяваха гари и влакове! Сега се пишат активни борци против фашизма, капитализма, турското, руското, римското и византийското робство!

А това можеше да е българската Аврора

Ако им бяха оставили топка, щяха да си играят с нея, вместо с гранати. Или както биха казали хората след 10 години, ако бяхме построили джамии на бежанците, нямаше да се самовзривяват...

Кой да им остави топки вместо гранати? Хитлеристите ли?

Хазаите, разбира се! Ти кой мислиш е оставил гранатите там? Лично Хитлер?

баща ти ако беше ползвал предпазител, щеше да има един идоит по-малко.

... и един мармот увива гранати в станиол