Жълт код в 7 области заради гръмотевични бури и градушки

Жълт код е обявен за 14 май в Северозападна и Централна Северна България заради интензивни валежи и гръмотевични бури, съобщиха от НИМХ.

Обратно в новината

Коментари - Жълт код в 7 области заради гръмотевични бури и градушки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При няколкото милярда заеми които взе правителството как не можаха да отделят някой и друг лев за борба с градушките да не говорим че монтанско си е предимно червено

Бедствие след бедствие. Тъп финансов министър, стриктно изпълняващ "опорните точки" спрямо пловдивчани, нежелан областен управител, че сега и градушка.

Не знам как ще е днес, но вчера, на места в Монтанско, за няма и пет минути земата буквално побеля. Старците казват, че такова чудо не помнят... Не беше много едра, според "модерните" определения намедийте, колкото лешник, но за това пък изобилна... ПП: До "облъчения", "дева"-та и "аборигена" - ако вместо да дремете пред мониторите и да си избивате комплексите в мрежата, бяхте сяли, садили... отгледали нещичко (от това, което днес ще идете да си купите пакетирано в някой хипер-маркет, а после ще се жалвате, пък колко е скъпо...) и видите как градушка го зарива в земята за минути, едва ли щяхте да реагирате така... А градушки не се "борят" с кодове. Има си площадки, само че... няма пари за ракетите...

Аз съм от Монтана и не помня вчера да е било град. Ти къде го видя, не знам ? :D

Знам, че в града не е имало градушка. Говоря за Монтанско, не за площада на Монтана! Поразпитай по селата (ако имаш познати, че нямам време да изброя всички, за които чух;)))). Аз лично го видях в района Расово-Медковец.

Брейй , за първи път в България вали дъжд и има градушки ! Чудо невиждано...

От страх ,чак жълто по гащите получих .Добре ,че прогнозите ,обикновено, не се сбъдват.

И като има опасност от градушки - с кодове ли ще ги борим?