Гратисчия напръска с лют спрей контрольори в трамвай

Пътник без билет нападна и напръска със спрей трима контрольори в трамвай в София. В мелето пострада и жена. Нападателят е успял да избяга и се издирва от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Гратисчия напръска с лют спрей контрольори в трамвай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво ти е този смислен аргумент?Нали стана сеир.Това е целта.Няма да плащам скъп билет,каквото и да става.Тихо ще си протестирам.Смеят ли да ме закопчеят?Ами всъщност-ДА.На умряло куче най-лесно се вади нож.

Така и не чухме един смислен аргумент от Столична община какво налага увеличение на цената на билета! Пътник без билет нападна и напръска със спрей трима контрольори в трамвай в София. Нападателят е успял да избяга и се издирва от МВР.

...един хванат с три контеинера фалшива стока ощетяващ държавата с милиони си пие кафето под тепетата,друг не продупчил билет от 1,60 пребит и арестуван. БРАВО !!!

...един хванат с три контеинера фалшива стока ощетяващ държавата с милиони си пие кафето под тепетата,друг не продупчил билет от 1,60 пребит и арестуван. БРАВО !!!

Браво! Това е съвестен гражданин борещ се за ПРАВАТА си!!!!! Супер!!! 15 нападения над контропрестъпници са малко. Тези престъпници, част от организирана престъпна група налагащи геноциден грабеж по фашистки трябва да бъде наказвана най-жестоко. В това число и ченгетата, които евентуално водят със себе си. Защо ли? Защото целия грабеж е незаконен. Още 2009 година съда обяви за незаконни цените на билетите от 1 лв. А по ЗЗЛД контрольорите нямат право да искат лични документи, тоест не могат да ви глобяват. А ако ченгетата им съдействат, ченгетата нарушават ЗЗЛД, и дефакто са ПРЕСТЪПНИЦИ! И понеже престъплението е срещу целия народ, това е престъпление против националната сигурност. За такива престъпления според мен, наказанието е смърт. Дали бих застрелял ченге и контрольори, ако попадна в подобна ситуация? Да, бих, даже със служебното му оръжие ще го направя. Престъпниците трябва да бъдат убивани, за да не умират невинните граждани в тази свята благословена от Бога Земя! Вече от 3 години пътувам без да се поддавам на рекета на незаконните им билети. Бих защитавал истината, ако и с цената на куршуми! ГРОБ и Фандъка да мрът! Амин! Друга форма на протест - всички тръгваме с винтоверти и демонтираме масово перфораторите в автобусите.

Вчера ми провериха картата в тролей 5 на Плиска. Контрольорката премина покрай 4 ученика, за да провери мен. Нито тя им поиска билет, нито те направиха някакво движение да извадят карта или билет все едно това не се случваше.. Това е дискриминация в градския транспорт - по пол, възраст и етническа принадлежност. За съжаление за нас, възрастните българи, никой няма да си мръдне пръста да ни защити - нито като живот, нито като достойнство.

То не бяха сини-зелени зони,то винетки,то пътни данъци,то по-висока такса за по-стари автомобили( като че ли и аз не искам да си купя нов),сега и билетчето.....После ще са и картите..Колкото по-скъпо ,толкова по малко пътници и повече гратисчии.Трамвай 3 се движи на 30 мин. и за това вътре са 10-тина пътника.Кого може да устрои такова разписание.

БОЙ В ГЛАВАТА ДА НЕ КУЦА !!

Гоуем кефффффффф

БРАВО !!!!!!!!!! Мръсни гробари-гербаджии ! На бедния народ и последната прокъсана дреха ще вземат ! Алчни, безскруполни и ненаситни паразити ! Умрете гадове ! С тези пари, гадове-общинарчета, всеки ден свещи по панахиди на ваши съпартийци да палите ! БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ !!!!!

Следващия път като видя контрольори внезапно да окьоравяват около цигани в градския транспорт, директно ще изискам да се легитимират с картите си, ще си запиша имената и служебните им номера, и ще ги уведомя, че смятам да подам жалба за дискриминация от тях към мен на етническа основа.

Един лют спрей = 5 лв. Стига задълго. Билетче = 1.60 лв. Стига за едно пътуване. Сметката се налага от само себе си.

Абе то, патроните са още по-евтини. 3-4 патрона на цената на билетче.

да, крайно време е!

спреи е малко......

Такива случай ще зачестят още от утре.Аз имам личен опит още преди години,когато контролата ме свали.Казах им:"Ок,ще си платя глобата,но обясни ми защо циганите не ги глобявате?" Отговор:"Ами те ще избягат като ги свалим от автобуса и после в махалата им не можем да ги намерим."Друг случай беше,когато накараха пред мен една баба да прерови цялата си чанта,за да си намери билетчето.С какво пенсионерите са заслужили това отношение? Да не говорим за качеството на транспорта,мръсните и надраскани седалки и шофьорите,които ти затрваят вратите на спирката под носа,когато те виждат,че си претичал 30 м. за да се качиш.Така и не чухме един смислен аргумент от Столична община какво налага увеличение на цената на билета!

защо ли МВР не издирва и не хваща гратисчии-цигани?

Ако ги е изчакало нашто момче още малко, то наверно ония са щели да му хвърлят хубав бой със сигурност, ама ги е изпреварил. Тъй че, който превари натовари. Евалла.

А защо контрольорите не са постоянно в транспорта? Къде е полицията, когато мангали бият и грабят в рейсовете?

След закупуването на новите бронежилетки за контрольорите в градския транспорт цените на билетите стана 2.60! Кметицата ви зове - ти купи ли си билет? Граждани бъдете съвестни купувайте си билети за градския транспорт!

Съвестта съм я изхвърлил, че ми пречи. Съвест с взаимодействие с държавни институции нема.

murena

Нещо все се бием помежду си. А това е и целта, нали.

Друг път, пръскайте контрольорите със спрей с аромат по техен избор. Малко уважение, нали така ??

С оловен спрей ще ги напръскам.

Значи ченгесарите не могат да открият кой ти е задигнал колата или ти е обрал апартамента, ама иначе тръгнали да гонят кой не е платил лев и шейсе за градски транспорт из столицата. Пожелавам следващия път повече пътници да се включат в акцията, та да може и мутреещите се контрольори да усетят на гърба си какво е да те заплашва цяла тълпа.

Абсолютно точно мнение.

Пак ке излезе бащицата ББ и ще отсече- билетът 1лв. Браво! Бегайте да гласувате!

Боят настава, тупкат сърца ни - ето ги близо наште душмани. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке рая покорна...

Койчо от Коилица. Да бяха оставили билетчетата по левче можеше и да не се случи, но сега това ще е ежедневие. Гаранция!

Напълно подържам поведението на пътника, който напръсква със спрей нападателите-контрольори - рекетьори.На такава длъжност се назначават неуки, арогантни лица, с явно изразена престъпна външност, които се държът нагло и безцеремонтно.В тях липсва необходимата интелегентност и вежливост и всеки един гражданин може да се опасява, че те може да го рекетират и да му нанесът някякво неудобно действие.Гражданина има право да се защитава, след като правоимащите за тази цел полицейски власти изобщо не се грижат за сигурността на гражданите и за реда в обществото.Затова всеки един от нас може с право да се страхува от посегателството на такива безлични и излъчващи опасност лица и да предприема мерки за самозащита.дори и да показват някакъв документ лицето което буди съмнение всеки може да предполага , че е фалшиво и предприеме мерки за самозащита.

Много точно казано. Подкрепям те.

Полицаите ще гонят "гратисчиите" и хората без пари за хляб, ДЕРЗАЙТЕ АПАШИ!

Евала! Само така! Айдуци пладнешки!

Напълно разбирам поведението на младия човек. И аз смятам да си приготвя спрея за САМОЗАЩИТА от 1-ви юни. Няма да плащам този рекет от 1.60 лв. ЩЕ СЕ ВОЗЯ ГРАТИС!!!

Много повече ще спечелят, ако билетите струват стотинки- хората ще купуват (по много) и ще пътуват без стрес. Толкова ли не разбират?? Всичко правят срещу народа и за лична облага!

И с паралитичен газ, и със спрей за насекоми да се пръскат! Много прекалиха.

Случвало ми се е да пътувам гратис и се оглеждам непрекъснато. Особено неприятно е като видя да се качва мъж със синя риза и чанта през рамо. Него разглеждам с повишено внимание. Не му гледам вече облеклото, а лицето. Установявам, че той има твърде интелигентна физиономия и облекчено въздъхвам.

каква се ,1 будала , автобес на градски транспорт в София ,и перфорира билет-о,чудо. билет 1,60.след него се качват 4 гратисчии, и агресивно се оглеждат за контрольор.средна цена 32 стотинки- е ако и тях не можете да платите

вчера се качих в автобус на Бургасбус.още не бях седнал на седалката и дойде кандукторка ,и с любезен глас ми предложи билетче.Тъкмо вадих спрея и видях видеокамерата насочена към мен.поогледах се за секунда,и видях между 3 и 7 ръце ,около мен,протегнати към кондукторката с левче,или 2 между пръстите.учудих се защо никой недържеше спрей,или пистолет,ебахти и задръстените Бургазлии,дали си плащат и тока,или обгазяват инкасаторката.не разбрах,но пряко волята ми прибрах спрея бръкнах в другия джоб и искарах златните 90 стотинки ,и с разтуптяно сърце , пот начелото,и треперищи ръце ги подадох на кондукторката. а тя-наглата ,с лукаво -лицемерна усмивка бързо ги взе,и ги натъпка в сутиена си,между две палаво шаващи обирджийки. почувствах се ограбен, и сексуално малтретиран.на следващата спирка слязох,но видях качващи се пътници, с левчета в ръка,изумих се ,и моса се изненадах.И все още не мога да разбера,дали си плащаха за транспорта, или за прелестите на кондукторката,но никой не държеше спрей

Ficho

Забавно, ама това с кондукторите не върви в софийския градски транспорт, защото в пиковите часове, кондукторът ще прави по една обиколка на превозното средство от първа до последна спирка.

1.60 лв за билетче си е обир на гражданите.Факт!

Трябвало е да бъдат напръскани със спрей общинските съветници гласували за драстичното поскъпване на билетите.Бедните хора ще се предвижват на дълги растояния вече пеша или гратис.

Всички цигани пътуват гратис.Как ще ги глоби и какво ще им вземе Фандъкова? Време е за масова съпротива както в Гърция,Испания,Франция ,Германия и всички др.нормални евродържави.Време е да се събудим от илюзорният си живот.Ако не реагираме днес,утре ще бъде късно ,а в други ден трагично неспасяемо.

Вече е трагично неспасяемо. Единствено, че и власт имащите бандити се самоизяждат - това ни е спасението, това самоизяждане да става по-бързо отколкото изселването на българите и притока на нашественици от Азия и Африка.

До миналият месец по линия 310 за люлин пускаха икарусите от времето на комунизма. Едни такива пушещи, шумни, мръсни, опасни и закълпени с тел и ръждиви ламарини. Когато валеше дъжд, винаги те ппъска вода по главата. А при новите в кавички возила наблюдавам силни вибрации от тези, които са опасни за здравето. Как да имаш после добър вкус в устата? При това гъбаркане - няма начин!

И стрелба ще има

Май Му се нарадвахме на тоя дето подканваше кметовете да вдигат данъци и такси.Време е да се качва на трамвая

Ясно е,че цената на билетчето е болезнена за софиянци. Дайте без емоции да видим защо е така. Според мен причината е в това,че при цена от 1 лев приходите са били твърде малко.Тоест лоша събираемост. Тоест много голям брой софиянци пътуват гратис. Това е така,защото 25години след "демократичните промени" софиянци продължават да си карат по комунистически. С щтракалата в градския транспорт. Това къде го има в провинцията? Там билетите се продават или от шофьора или от кондуктор.Щтракала много отдавна няма и събираемостта е 100%. По силата на каква логика София трябва да е изключение? По силата на каква логика столичен градски транспорт трябва да се дотира от държавния бюджет? Тоест от всички останали.

Вие сега мислите не за това колко е лошо положението, а как на Вуте да му е по-зле. Не за това, че цената на билета е нереално висока (и в София, и в провинцията), че гербаджиите постонно вдигат цените и усложняват живота на хората. Ако не сме единни, няма как да се справим с произвола на управляващата пасмина.

Добър въпрос. Какъв е отговорът - общинските съветници в София не се стараят да решат проблема, а гледат да го възпроизвеждат и да събират незаконни комисиони с ненужни решения. Разбира се, при тази безработица и слабо използване на градския транспорт най-лесно и ефективно решение е кондуктор. Но от него не могат да взимат комисиони.

София - на глава от населението, ама реалното - има една от най-ниските дотации. Това е, защото половината се водите, че живеете на майната си, а серете и цапате с колите си в София. Не, нямам против нищо, но да ми говориш после за 'високи дотации' е нахално...

А, ще им се не види!Трябва всенародна съпротива срещу алчните измекяри. Всеки да пътува със спрей с паралитичен газ и вода с лют пипер.

Гратисчия напръска обирджия.Организирана престъпна група повиши цената на билетчето със 60% при най-ниска цена на горивата.

ще си купя билет за две спирки за 20 стотинки? по 10 ст. на спирка? Питах на гишето колко струва билет за 3 спирки и ми казаха, че няма такъв. Ами аз нямам нужда да пътувам например със 102 от Овча купел до Студентски град за 1.60, а само от Стрелбище до Семинарията.

Като не ти е изгодно с градския транспорт, вземи си такси - там ще те таксуват като за две спирки:))) Има и други опции - запали колата и иди до там, качи се на колело, ходи пеш...

има и трети вариант - онзи със спрея. Циганите по сходен начин си решиха проблема - свалят контрольора, по гсм-а идват от местнте още 5-6, пребиват го. Сега не смеят да ги закачат... така че, това със спрея не е лоша идея.

Аз пък си водя детето на две спирки с метрото - два билета в едната посока, един в другата. Два пъти на ден - общо 6 лв. Иначе са около 12 км. общо - т.е. пак толкова (като сметнеш разхода на колата за километър). А ако си купя карти - доста по-евтино. Дори за 2 спирки...

и два лева би платил човек, но и да се вози в кемизарниците,тип тоалетна по автобусни линии 11 и 60....наглост пълна! като пуснот нови автобуси с климатик и да не те гнус да пътуваш в тях, тогава да вдигнат цената на билета!!!! нещастници!

Ами глупости. С климатик или без цената на билетчето е нереално висока! Народът много обедня и едва преживява.

Новото опълчение...

БРАВО !!!!!!!!!!!!!

Защитил се е от агресивни контрольори. Билетът е безумно скъп, а заплатите - ниски. Не може да е повече от 40-50 стотинки! Политиката на гербаджиите е престъпна.

Най-добре без пари да ни возят тия изедници. Длъжни са ни, че им стоиме още в държавата. И бира с картофи да черпят в трамвая!

Чети за Рига бе клошар!

на кондукторите, докато имат двоен стандарт за цигани и българи. Циганите подминават, а се правят на силни на жените и децата ни. Въобще не ги съжалявам!!!

ХА, ХА, ХА! И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО, ВЕРВАЙТР МИ!

Браво на този юнак! С идиотите-управляващи не може да се излезе на глава. Те свикнаха да вдигат цените на всичко, а ние да си мълчим. Свинетка Павлова направи винетките 100 лв., догодина ще станат 150 лв., билетчето 1.60 лв., ще стане и 2 лева. Пак мълчим. Щом си траем значи ни е добре и те могат да ни яхат до безкрай. Имат ли акъл мръсниците мръсни? Какво значи за билет 1.60 лв.? Та това е половин пиле, което ще го ядем вкъщи два дена!!! Селската даскалица Фандъкова ще ми обяснява как имаме избор на различни карти. Но защо ще ме задължават за 5-6 или 10 пътувания в месеца да си купувам карта? Ами пенсионерите, които отиват при децата си не всеки ден? Как така от пенсия 150 лв. ще извадиш 1.60 лв. за билет в една посока? Това са безумци, ненормалници крадливи. Да си заминават, защото народът вече не ги понася. Не можем да ги търпим отникъде. Боко събрал разни дърти чанти и големите специалистки. Тая на МВР баба не си седне вкъщи, ами се перчи с черните очила все едно, че е холивудска звезда. Фандъкова е една проста селска даскалица, тая на туризма - пълна скръб, Свинетка Павлова го гледа в очите, готова на всичко за Боко. Мента, Горанов, Десито Атанасова??? Абе въобще буфосинхронисти. Пълна скръб са ГЕРБ. Лъжци, крадци, мошеници, идиоти.

Леле, че готиноооооо! Само така!

Браво!