Коментари - КАТ: Гонките в София намаляха заради суперавтомобила | Днес.dir.bg

КАТ: Гонките в София намаляха заради суперавтомобила

Пътната полиция ще изпраща незабавно екипи, когато получи сигнал за гонки с мотори и автомобили, заяви началникът на КАТ-София Тенчо Тенев.

Обратно в новината

Коментари - КАТ: Гонките в София намаляха заради суперавтомобила | Днес.dir.bg

Коментари

Безплатен антирадар за андроид телефони https://link/store/apps/details?id=com.appybuilder.go6otel.AntiRadar

Верно голяма смешка ако наистина така си мислят ченгетата. 400 коне не са кой знае какво, едно моторче за 10-15 хил доларчета сше го издуха отвсякъде. дори една малко по расова машина v8 ше го скине тва митсубиши

Откакто КАТ се включи, гонките престанаха! Всички джигити, като видят тая полицейска резачка и се прибират засрамено. Последните пет гонки все Мицубишито на КАТ е първо. То вече няма интрига, няма тръпка в гонките...

Ама разбира се, не е заради снега, а е заради героичното КАТ. Тези са много смешни, като доказателство на думите си ще посоча количеството загинали по пътищата. Голяма част са жертви на нехайството на КАТ! Ама манталитетът на българина, ама невнимателни шофьори - КАТ не си вършат работата за да ги има на пътя дерибеите и смотаняците! В чужбина българите могат да карат нормално (защото има кой да ги накаже ако сгафат), а в България - не! КАТ са виновни защото си затварят очите, а за корупция и не говоря!

Ей, тези пък си и вярват!

Родната милиция е крещящо зле, дъното. Всичко е статистика. Глупаци и тотални некадърници. Над 90% от хората в системата са с IQ малко над средното за ма'алата. Влизаш в кое да е РПУ, вътре се слуша чалга, пушат се цигари, чоплят се семки. Катастрофа, тотална щета

"...слуша чалга, пушат се цигари, чоплят се семки ..." А за това им се и плаща, плаща им се от нашият джоб!

Гонките по обществените пътища трябва да се категоризират като престъпление, а организаторите и участниците в такива гонки представляват престъпна група, към която трябва да се прилага НПК.

С други думи - данъкоплатците да ни купят още такива коли!

hahhaaАбе господа що се правите на луди бе?! Първо зимата гонките са много по малко от тези през лятото. Второ гледаите каналите Дискавъри дано разберете че един беглец не се лови с един автомобил а със групова засада, с ленти с шипове, с подръжка от въздуха и инфрацервени камери, и не най-накрая с мотивирани полицаи....

Щом има такъв бърз ефект в София, купете и за другите градове. Колкото повече - толкова повече! И за селата купете - за респект, да не се пънат толкова бабите с каруците!

хахахахаххахаххха

Оправиха ли пътищата?Исъхнаха ли от дъжда?Е,тогава какви гонки бълнувате?

"СУПЕРАВТОМОБИЛ" ??? Да не би да може да лети или да преминава времеви бариери това чудо на техниката? Това е една обикновена кола с мощен двигател!

Няма такава смешна държава. С някъв смешен автомобил ще плашат хората и затова щели да спрат гонките!!! Вместо да оправят пътищата те пак харчат пари за глупости и като стане някакво бедствие почват в дарителски сметки да се събират пари.

У наше село след такива нескопосани хвалби казват "Посмали Манго!", а на хвалещия се му казват "хвалипръцко"!

У наше село пък казват "цинга, манга фук, пълни гащи с лук".

Трябва или да нямаш никакви познания, или да си супер наивен, за да си мислиш, че 400 коня имат някакъв шанс срещу мощен пистов мотор.

Тази новина е тип " Бойко каза". Смешно е това твърдение. Нека ходят полицаите да се гонят в това време хахахах

поради лошата пътна обстановка. Вече няма ни един читав път, а всичко е дупки или не изринато от сняг! Иначе тва мицубиши , най много да го гепат и него за да го пуснат в гонките на лято. И що трябва да правите и вие гонки за да застрашат живота на всички вместо да гръмнете тъпото копеле, което се е гонило и не спазва полицейски разпореждания?!? И кога ще имат респект от вас като падате на нивото им?!?

Няма държава. Когато се обадих на 112 да ги питам добре де, сигурно получавате десетки сигнали всяка вечер за тези гонки през последния месец, трябва ли и аз да подавам, ми отоговориха, че никой никога не е подавал сигнал, което силно ме съмнява. Обикновеният гражданин е превърнат в крепотен селянин, който чака негово величество Тиковонии да се разпореди по отношение на всеки дребен аспект от живота му.

Още не са го подкарали, а гонките намялЯХА....?

"Бързи и яростни" са вече "Полицаите от края на града"!!!!!!!!

С батмобила ги правя смешни.

Парите от същия финансов министър ли са отпуснати, който твърди, че няма пари за къде по-нележащи и костващи много повече човешки животи нужди? Къде другаде в Европа полицията се справя с "гонки" и то със закупуване на спортен автомобил?

Виждал съм поне няколко подобни на МВР, но те се изполват за ескорт. Ако искат ще хванат всички, нищо че на тях въобще не им пука с какво ги гонят. Половината са дрогирани и синове на политици и МВР шефове. Пълен ташак.

Глупости са това с този "супер автомобил". Едва ли не го изкараха, че сам преследва и хваща злосторниците. Истината е, че докато не се направят железни глоби с конфискация на автомобили и отнемане на книжка за десетки години, няма да има ефект какъвто и да е автомобила на полицията. Докато се знае, че дори и да те хванат ще си платиш една поносима глоба и на следващия ден пак да си на гонката, няма да се промени нищо. Само здрава ръка и яки наказания трябва. Апропо, гонките всъщност са малката беля по пътищата. Нека да инвестират повече в камери и радари. Я да има камери под път и над път, и да видим къде ще се състезават и къде ще карат джигитите.

но може да е и заради снега..

Сега следва да си купим и Робокоп!

Единственото смислено в статията е че автомобилът щял да се ползва за кортежи на ВИП персони. Ето това е цялата работа...

Ше пусна сълзичка от умиление, честно!

Както писах и при първата новина за автомобила. Какво правят, ако получат сигнал за гонка в Ямбол или Сливен.Трябва да го товарят на самолет за да стигнат на време.

деер

Аз предлагам да се уволни целия управленчески персонал в държавата щом за всичко взима решетие и дава акъл Бойко Борисов! Хайде със здраве, драги ми смехурко!

Не си вадете от гаража Субарата, да не им го нахюндае. Представяте ли си някъде по света да се похвалят, че си имат...една кола що-годе средна класа да се мотаят нагоре и надолу? Тук явно е събитие.

Да -да. ама не

Редакция "Хумор, сатира и забава" от соц. времената ряпа да яде! Направо паднах от коня! Айде на политиците им е простено да правят тъпи изявления, те толкова си могат. Ама когато и медиите вземат да им пригласят и да пишат такива забавно-развлекателни статии пародията е гарантирана.

защо мицубиши неможахте ли поне хондан или тойота с трици маимуни ще хващате

"Ко ш праим сега"ша кара суперавтомобил и ш събира пари за заплати на колегите.

Sm3hurk0

Дайте ми някой лев и ще катастрофирам в супер автомобила... и няма да го има.... Ако е толкова супер, би трябвало да ми избяга ! Разликата е, че не той ще ме гони, а аз ще гоня него ! От тия палячовци не трябва да се бяга, и уважение не се постига с фукане и парадиране с материални измишльотини.

Батенце, ти верно си смехурко! Как ти ражда куфалницата такива тъпи текстове? Задмина даже приказките на управляващите и хвалебствените излияния на журналистите.

Прилича ми на Ево 10, гумите трябва да са поне фабричните 18-ки 245/40 А сега да видят кво ми е на мен в дупките с такива гуми. После да си самонапишат акт, че като са спукали 2 гуми за по 350лв. броя, са карали с несъобразена скорост (20км/ч) пред 1во на Шипченски проход :D

Празна глава милиционерска - гонките още не са започнали, гонките особено с мотори са лятото, а не януари и февруари. Нормално е да намалеят заради зимния сезон, но за МВР е важно статистиката какво показва ;))

Това Ево дори гражданска отговорност няма, ама те нали са представители на закона, явно не е нужно да плащат... Щом една ГО не могат да съберат да платят, колко пъти ще го карат, че и на ръчка? Като ударят 25+/100 да няма после седмица с колелото, че свършил бензина... Дано не се надънят в някой човечец, че не знам как ще му плащат щетите...

малоумни ли сте не мога да разбера, докога ще повтаряте мантрата 'няма гражданска' ? Всички коли на МВР от ЗиЛ до това Еvo имат гражданска на обща застрахователна полица, избира се застраховател на конкурс и с него се застрахова всичко на ангро. Както и се плаща на 1 път всичко - няколко милиона. Стига вече простотии, нали не очакваш всеки застраховател да може да цъкне номера и да гледа данните на всеки автомобил на БОП-а примерно ?!

Гонките не са сега тъпанари...под фуражка акъл няма

За пистаркаджиите най-сигурно е бренекето. Досега никой не се е отървал. Пуцаш го и му гледаш сеира.

какво ще направите с вашия единствен автомобил бе...олигофрени?

Чуди се човек, защо напоследък постоянно мирише на лайна, а причината била ... джигитите напълнили гащите от страх пред... Суперавтомобила на МВР-то:)))!!! Тъпаци:)))!!!

Автомобила нищо не намалява. Той е като Предмет. Всичко зависи от изпълнителите, полицаите ползващи колата и от Шефа им.

Достатъчно е да му намелят предницата на тоя Лансер и това ще е то. А и по чудните сифийски улици надали дълго ще му издържи ходовата част.

Нема кой да го кара Лансера! Има куп хитрини дето тъпунгерите не ги знаят. Щото количката им говори на английски. Или на друг ... От където са я конфискували ... С тоя Лансер ще стане същото като с дрона . Дето му натиснаха ХОМЕ, без да знаят къде му е хомето ... Милиционера ще си остане милиционер и с Лансер ...

На гол тумбак, чифте пищови, а на фона на новата кола астра със спаднала гума. Пълен смях, по абсолютно същата логика може да се похвалят, и че този месец са спрели незаконното варене на ракия.

гонките ще намалеят при жестоки глоби и конфискуване на автомобила евентуално книжка на трупчета.иначе...

pompai

Правят се официални 2-е трасета за гонки с всичко необходимо за безопасност и всеки месец през лятото се провеждат като има такса да покрива разходите а нелегалните ,конфискация и затвор 3 месеца.

Коментари - КАТ: Гонките в София намаляха заради суперавтомобила | Днес.dir.bg

КАТ: Гонките в София намаляха заради суперавтомобила

Пътната полиция ще изпраща незабавно екипи, когато получи сигнал за гонки с мотори и автомобили, заяви началникът на КАТ-София Тенчо Тенев.

Обратно в новината

Коментари - КАТ: Гонките в София намаляха заради суперавтомобила | Днес.dir.bg

Коментари

Безплатен антирадар за андроид телефони https://link/store/apps/details?id=com.appybuilder.go6otel.AntiRadar

Верно голяма смешка ако наистина така си мислят ченгетата. 400 коне не са кой знае какво, едно моторче за 10-15 хил доларчета сше го издуха отвсякъде. дори една малко по расова машина v8 ше го скине тва митсубиши

Откакто КАТ се включи, гонките престанаха! Всички джигити, като видят тая полицейска резачка и се прибират засрамено. Последните пет гонки все Мицубишито на КАТ е първо. То вече няма интрига, няма тръпка в гонките...

Ама разбира се, не е заради снега, а е заради героичното КАТ. Тези са много смешни, като доказателство на думите си ще посоча количеството загинали по пътищата. Голяма част са жертви на нехайството на КАТ! Ама манталитетът на българина, ама невнимателни шофьори - КАТ не си вършат работата за да ги има на пътя дерибеите и смотаняците! В чужбина българите могат да карат нормално (защото има кой да ги накаже ако сгафат), а в България - не! КАТ са виновни защото си затварят очите, а за корупция и не говоря!

Ей, тези пък си и вярват!

Родната милиция е крещящо зле, дъното. Всичко е статистика. Глупаци и тотални некадърници. Над 90% от хората в системата са с IQ малко над средното за ма'алата. Влизаш в кое да е РПУ, вътре се слуша чалга, пушат се цигари, чоплят се семки. Катастрофа, тотална щета

"...слуша чалга, пушат се цигари, чоплят се семки ..." А за това им се и плаща, плаща им се от нашият джоб!

Гонките по обществените пътища трябва да се категоризират като престъпление, а организаторите и участниците в такива гонки представляват престъпна група, към която трябва да се прилага НПК.

С други думи - данъкоплатците да ни купят още такива коли!

hahhaaАбе господа що се правите на луди бе?! Първо зимата гонките са много по малко от тези през лятото. Второ гледаите каналите Дискавъри дано разберете че един беглец не се лови с един автомобил а със групова засада, с ленти с шипове, с подръжка от въздуха и инфрацервени камери, и не най-накрая с мотивирани полицаи....

Щом има такъв бърз ефект в София, купете и за другите градове. Колкото повече - толкова повече! И за селата купете - за респект, да не се пънат толкова бабите с каруците!

хахахахаххахаххха

Оправиха ли пътищата?Исъхнаха ли от дъжда?Е,тогава какви гонки бълнувате?

"СУПЕРАВТОМОБИЛ" ??? Да не би да може да лети или да преминава времеви бариери това чудо на техниката? Това е една обикновена кола с мощен двигател!

Няма такава смешна държава. С някъв смешен автомобил ще плашат хората и затова щели да спрат гонките!!! Вместо да оправят пътищата те пак харчат пари за глупости и като стане някакво бедствие почват в дарителски сметки да се събират пари.

У наше село след такива нескопосани хвалби казват "Посмали Манго!", а на хвалещия се му казват "хвалипръцко"!

У наше село пък казват "цинга, манга фук, пълни гащи с лук".

Трябва или да нямаш никакви познания, или да си супер наивен, за да си мислиш, че 400 коня имат някакъв шанс срещу мощен пистов мотор.

Тази новина е тип " Бойко каза". Смешно е това твърдение. Нека ходят полицаите да се гонят в това време хахахах

поради лошата пътна обстановка. Вече няма ни един читав път, а всичко е дупки или не изринато от сняг! Иначе тва мицубиши , най много да го гепат и него за да го пуснат в гонките на лято. И що трябва да правите и вие гонки за да застрашат живота на всички вместо да гръмнете тъпото копеле, което се е гонило и не спазва полицейски разпореждания?!? И кога ще имат респект от вас като падате на нивото им?!?

Няма държава. Когато се обадих на 112 да ги питам добре де, сигурно получавате десетки сигнали всяка вечер за тези гонки през последния месец, трябва ли и аз да подавам, ми отоговориха, че никой никога не е подавал сигнал, което силно ме съмнява. Обикновеният гражданин е превърнат в крепотен селянин, който чака негово величество Тиковонии да се разпореди по отношение на всеки дребен аспект от живота му.

Още не са го подкарали, а гонките намялЯХА....?

"Бързи и яростни" са вече "Полицаите от края на града"!!!!!!!!

С батмобила ги правя смешни.

Парите от същия финансов министър ли са отпуснати, който твърди, че няма пари за къде по-нележащи и костващи много повече човешки животи нужди? Къде другаде в Европа полицията се справя с "гонки" и то със закупуване на спортен автомобил?

Виждал съм поне няколко подобни на МВР, но те се изполват за ескорт. Ако искат ще хванат всички, нищо че на тях въобще не им пука с какво ги гонят. Половината са дрогирани и синове на политици и МВР шефове. Пълен ташак.

Глупости са това с този "супер автомобил". Едва ли не го изкараха, че сам преследва и хваща злосторниците. Истината е, че докато не се направят железни глоби с конфискация на автомобили и отнемане на книжка за десетки години, няма да има ефект какъвто и да е автомобила на полицията. Докато се знае, че дори и да те хванат ще си платиш една поносима глоба и на следващия ден пак да си на гонката, няма да се промени нищо. Само здрава ръка и яки наказания трябва. Апропо, гонките всъщност са малката беля по пътищата. Нека да инвестират повече в камери и радари. Я да има камери под път и над път, и да видим къде ще се състезават и къде ще карат джигитите.

но може да е и заради снега..

Сега следва да си купим и Робокоп!

Единственото смислено в статията е че автомобилът щял да се ползва за кортежи на ВИП персони. Ето това е цялата работа...

Ше пусна сълзичка от умиление, честно!

Както писах и при първата новина за автомобила. Какво правят, ако получат сигнал за гонка в Ямбол или Сливен.Трябва да го товарят на самолет за да стигнат на време.

деер

Аз предлагам да се уволни целия управленчески персонал в държавата щом за всичко взима решетие и дава акъл Бойко Борисов! Хайде със здраве, драги ми смехурко!

Не си вадете от гаража Субарата, да не им го нахюндае. Представяте ли си някъде по света да се похвалят, че си имат...една кола що-годе средна класа да се мотаят нагоре и надолу? Тук явно е събитие.

Да -да. ама не

Редакция "Хумор, сатира и забава" от соц. времената ряпа да яде! Направо паднах от коня! Айде на политиците им е простено да правят тъпи изявления, те толкова си могат. Ама когато и медиите вземат да им пригласят и да пишат такива забавно-развлекателни статии пародията е гарантирана.

защо мицубиши неможахте ли поне хондан или тойота с трици маимуни ще хващате

"Ко ш праим сега"ша кара суперавтомобил и ш събира пари за заплати на колегите.

Sm3hurk0

Дайте ми някой лев и ще катастрофирам в супер автомобила... и няма да го има.... Ако е толкова супер, би трябвало да ми избяга ! Разликата е, че не той ще ме гони, а аз ще гоня него ! От тия палячовци не трябва да се бяга, и уважение не се постига с фукане и парадиране с материални измишльотини.

Батенце, ти верно си смехурко! Как ти ражда куфалницата такива тъпи текстове? Задмина даже приказките на управляващите и хвалебствените излияния на журналистите.

Прилича ми на Ево 10, гумите трябва да са поне фабричните 18-ки 245/40 А сега да видят кво ми е на мен в дупките с такива гуми. После да си самонапишат акт, че като са спукали 2 гуми за по 350лв. броя, са карали с несъобразена скорост (20км/ч) пред 1во на Шипченски проход :D

Празна глава милиционерска - гонките още не са започнали, гонките особено с мотори са лятото, а не януари и февруари. Нормално е да намалеят заради зимния сезон, но за МВР е важно статистиката какво показва ;))

Това Ево дори гражданска отговорност няма, ама те нали са представители на закона, явно не е нужно да плащат... Щом една ГО не могат да съберат да платят, колко пъти ще го карат, че и на ръчка? Като ударят 25+/100 да няма после седмица с колелото, че свършил бензина... Дано не се надънят в някой човечец, че не знам как ще му плащат щетите...

малоумни ли сте не мога да разбера, докога ще повтаряте мантрата 'няма гражданска' ? Всички коли на МВР от ЗиЛ до това Еvo имат гражданска на обща застрахователна полица, избира се застраховател на конкурс и с него се застрахова всичко на ангро. Както и се плаща на 1 път всичко - няколко милиона. Стига вече простотии, нали не очакваш всеки застраховател да може да цъкне номера и да гледа данните на всеки автомобил на БОП-а примерно ?!

Гонките не са сега тъпанари...под фуражка акъл няма

За пистаркаджиите най-сигурно е бренекето. Досега никой не се е отървал. Пуцаш го и му гледаш сеира.

какво ще направите с вашия единствен автомобил бе...олигофрени?

Чуди се човек, защо напоследък постоянно мирише на лайна, а причината била ... джигитите напълнили гащите от страх пред... Суперавтомобила на МВР-то:)))!!! Тъпаци:)))!!!

Автомобила нищо не намалява. Той е като Предмет. Всичко зависи от изпълнителите, полицаите ползващи колата и от Шефа им.

Достатъчно е да му намелят предницата на тоя Лансер и това ще е то. А и по чудните сифийски улици надали дълго ще му издържи ходовата част.

Нема кой да го кара Лансера! Има куп хитрини дето тъпунгерите не ги знаят. Щото количката им говори на английски. Или на друг ... От където са я конфискували ... С тоя Лансер ще стане същото като с дрона . Дето му натиснаха ХОМЕ, без да знаят къде му е хомето ... Милиционера ще си остане милиционер и с Лансер ...

На гол тумбак, чифте пищови, а на фона на новата кола астра със спаднала гума. Пълен смях, по абсолютно същата логика може да се похвалят, и че този месец са спрели незаконното варене на ракия.

гонките ще намалеят при жестоки глоби и конфискуване на автомобила евентуално книжка на трупчета.иначе...

pompai

Правят се официални 2-е трасета за гонки с всичко необходимо за безопасност и всеки месец през лятото се провеждат като има такса да покрива разходите а нелегалните ,конфискация и затвор 3 месеца.