Може да глобят родителите на учениците, поругали портрети

Родителите на тримата ученици, снимали се в непристойни пози с портрети на велики българи, може да бъдат санкционирани, съобщи секретарят на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Добрич Росица Добрева.

Обратно в новината

Коментари - Може да глобят родителите на учениците, поругали портрети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kgb777kgb

Не знам дали си чела достатъчно , но революциите се правят от масите ! Аз съм един уважаващ себе си среден буржоа и няма да ме видиш на първа линия , защото това което защитавам не е война , а кротко смазване на циганската сган законно и не ако трябва !!!

"Полицията проверява случая и се очаква Районната прокуратура да бъде уведомена за резултатите" Трай конъо...

За скрап във Франция, да си ги интегрират!

kgb777kgb

Има ли някой НОРМАЛЕН в тая държава ????????????????????????? Какво самостоятелно обучение ,какви лайна бе малоумници ???? Не по 1000 лв. , а по 10 000 най-малко за родителите и тия боклуци в Бойчиновци / старото ТВУ / поне за 2 години ! До кога мангалите в тая държава ще колят и бесят и ще се подиграват с БЪЛГАРИЯ ???????????????????????

Каза го: "чепкаме вълната във форумите" Кучетата си лаят...

Тъъъъй... сега за мангасарите ще се правят допълнителни разходи като подкрепа от психолог и прочее идиотизми! Заради нашите протести ще глобят дъртите мангали с огромната сума от 50 лв, но понеже са социално слаби, няма да платят нищо. Боко тиквата, на всяка манджа мерудия, не обели и дума по случая, все пак виновни са любимите му цигани (и негови гласоподаватели).

ЛУДИЯТМАКС ( лоялен ) Както винаги, точен си!

"самостоятелна форма на обучение" означава дупетата да си седят дома, а учителите да отделят допълнителни часове за да им ходят на крак да ги обучават в копторите им, пък току виж поругали и тях при някоя визитация!

Не "може", а трябва! Задължително е!

Темида да не спи, а да прочете един овчерашните смислени коментари: Много набързо се потули този случай. Престъпление, наказание и край. Редно е да има Следствие - изземане на веществени доказателства (мобилния телефон), както и качената снимка в Нета. Exchangeable image file format (Exif) на снимката носи достатъчно информация. Твърдението, че е снимано на автоматичен режим е невярно, кадрирането недвусмислено показва наличие на оператор. Сигурно е имало не една снимка, вероятно е имало и и свидетели. После Прокуратурата... Някой много набързо приключи случая. Било си е цяла оргия, публика, аплодисменти. Сигурно и някое клипче на мобилката. Полиция, ГДБОП, ДАНС и те спят... Напълно вярно е, че може да се възстанови изцяло информацията, което да послужи на следствието.

"Може да глобят родителите на учениците, поругали портрети" Може... звучи доста уклончиво. По-правилно би било осъждането на извършителите!

Exchangeable image file format (EXIF) Т'ва пък кво беше, отдавна завършИх милиционерското...

Споко, чакаме си 25-те%

И ся кво, да се учим на комтУтърна ли грмотност?

КОМПУТОРНА, бе колега!

И родителите да бъдат наказани, особено оня мангал, дето сипел закани. Добра идея е да бъдат наказани с обществено-полезен труд! Ще почакаме и ще разберем решението на "независимия български" съд.

И според мен наказанието с общ. пол. труд е правилната мярка, както за копеленцата, така и за дъртия! Ама да бачкат, не само да се подпират на инструментите! И повечко дни да бъде!!!

Те в интерната ще бъдат по -добре и по -безнадзорни, отколкото в къщи. За мнозина ту в инерната е рай. По -разумното е през ваканцията да отидатда потдържат градините, да поливат цвитята, да събират боклуците от сънародниците си -така ли му казват на това ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД. Нека ме обвинят в живковизъм, про камунезам , ама пък си спомнете лятната ваканция учебна практика (практика по изучаваната професия) и после бригада; или обратно бригада практика. А в началото на учебната година - царевичка, цвекло, грозде, в консервните фабрики. (предполага се че заработеното е отивало за поддръжка на училището и пособията в него)