Джон Кери глобен с 50 долара за непочистен сняг

Властите в американския град Бостън глобиха държавния секретар на САЩ Джон Кери с 50 долара за непочистения сняг пред неговия дом.

Обратно в новината

Коментари - Джон Кери глобен с 50 долара за непочистен сняг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълна демагогия! 50 долара за два санта сняг! Но тъпият американец трябва да знае, че държавният секретар е глобен и после също да си чисти снега, иначе лошооо! Смешници!

кога ли ще ги стигнем и в това отношение да глобяваме и съдим разни такива политици като сидеров и сие, които обиждат и даже налитат на бой срещу обикновени хора?

Там всички за равни пред закона. тук зависи кой си, от коя партия и т.н. За очевадни нарушения на закона ги оправдават, камо ли да им съставят такъм акт. Веднага ще го обжалват в съда и той ще падне

как фандъкова ще наложи глоба на борисов (например)?

А тук му съставиха 50 акта на фелацио и му направиха 50 метана с гръб към него!

Лъжеш!!! Те са само 4,999,999,950 долара!!! Не видя ли колко дълбоко бръкна в джоба си Кери с тая глоба бе "анархокомуняга" а??

законът важи за ВСИЧКИ! бе анарходемократ!

ПИПО

И още една новина. Обама към Джон Кери: - Май нещо не съм разбрал. Да не ми казваш, че с тия 5 млрд долара, които изсипахме на майдана в Украйна, всъщност сме купили Крим на руснаците?

Отговорих ти,точно над твоя коментар... Не знам защо отиде там!!

А какво се е случило с онзи който е написал глобата?

Сигурно е преместен в Гуантанамо,за да проверява пред клетките на затворниците,дали е почистен снегът.....

ПИПО

Да го бяхте сложили в раздел "вицове".

ако беше за Лавров...

Това, че познавам някои нюанси от Апашлъка на БОДК не означава, че съм бил техен служител.Давам един пример как В САЩ се укрепва общ дисциплина, а в БГ обратното.Връщам се от САЩ и пускам телевизора: Хоп и Главен Секретар на Полицията обяснява как /бил на инструктаж в САЩ/ РЕГИСТРАЦИЯТА НА БГ ГРАЖДАНИН в Общината НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА/ !!хахаха?? Я моля обяснете случая. Какво е това. -Това е все едно да каже: Таблицата за умножение не е задължителна.Или- 2 х 3 не е задължително да е 6, може да е 5 или 7,9.. И ще Ви дам едно дЖокерче:Кого обслужва-Фирмите фантоми и престъпниците. А сега коментирайте кой кого мрази -комунист/фашист/талибан/демоислямун и др.БГпразни приказки.

Ейииииииииии!!! Това е приказка!!! Печелиш безплатно посещение в Белия Дом,с пластмасов пистолет в ръцете...... Ако не искаш там,Маккейн може да те уреди при неговия приятел на ИДИЛ,в ролята на заложник-кандидат за обезглавяване!! Вълнуващо е,да знаеш!!!

Така е в демокрацията. В Русия дори не може да говориш против Путин, камо ли да го глобиш.

Ха-ха...ами да е викнал Роско да му го почисти...

Как отчаяно дирниците се опитват да си запълнят сайта с безмислени новини, за да не се пише за гафовете на милиционерското правителство с назначението на яне янев, оправдаването на цветанов и ареста на техният митнически шеф - и това само в последните два дни ...

Алооо ей неграмотници....Бойко каза ДжИм Кери...не Джон..бързо да се поправите....

Няма грешка... Бойко в случая е прав!! Комендианти са и двамата!!!

Като гледам коментарите,малко хора са разбрали същността на новината.... Седи маккейн и си мисли човекът:-" с`Я ако излезна да почистя снега с тази прическа,ако мине нЕкое ченге и не ме познае,ще ме гръмне по тиквата и ще каже,че по дръжката не е имало жълта линия и помислило,че пушка държа в ръцете...."!! Я по-добре 50 долара глоба!!! П.П. Иначе,за "вътрешна употреба"(понеже и на американсите граждани им е дошло до гуша)не е зле тази новина... Я помислете да "глобят" Буш и Клинтън за тези войни без причина??

Тигре ами ако не е Мак каин ами черньо Те си ги гърмят като ловни трофеи напоследък Метлата като нищо може да заприлича на картеичница и ето ти повод да изпразниш пълнителя и после да духнеш в цевта

Ох, каква новина! Изпаднах в умиление пред твърдостта на властите в Бостън. Баси фарса!

ДИРА,това ли е най важната новина която трябва да се публикува, смучите си пръстите !

Мале туй са един два пълнителя за АК с които щеше да приближи с почти 60 патрона мира в Укропия Тъй и тъй фашагите са обкръжени в Дебалцево ами поне бързо да ги добият и да възцари мир и любов Парашенко да си седне на осрания си дирник и да търси мирно решение тоест отцепване и присъединяване към Раша на и без това техни територии Парасенко да се завира във Лвов и Галиция докато и от там ни са посегнали да го хванат за хълбоците и лаааааш

Държ секретар от Коледа не си е бил дома. За неговата къща се грижи Специална служба, която работи по Протокол. Разписаное какво да прави всяка минута и за всеки сантиметър.// На една проста улица,на която от време на време живея има табела:" АКО има сняг дебел 2 инча/5 сантиметра/ Паркирането забранено!"И колата се ТОУ-ва/ буксира/ Вземаш си я срещу $120 и 6 часа загубени.какво остава за Държ секр!? Тези които не са работили в САЩ най малко 4-5 години да се въздържат от коментари защото стават смешници, направо смехурани.Амер администрация работи за укрепване на Дисциплината на цялото общество, докато БГ-администрац под ръководството на чужди фактори прави обратното.Досега БГ обществен мозък не дава признаци да е схванал ПРОБЛЕМА.

Там може,всичко е под ножа,независимо,какъв си,а тук не,тук само кокошкарите го отнасят!!!! Е в това е разликата! Това е разликата между западния свят и нашия свят! Тук всеки,който има пари е Бог!!!

Да де!! Ако изключим факта,че снега не можеш да не почистиш,но да направиш война без причина или да създадеш ИДИЛ можеш-си прав батка!!! Това е и целта....колкото и да е,все ще се хване някой по наивен,нали....

МЕЖДУ НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ И БЪЛГАРИЯ!

И аз това се питам кога някой наш политик ще каже след като са му наложили глоба ,че ще я плати и няма да възползва от положението да му се размине.Всичко е до манталитет !

Къде е Новината?! Или ако въобще има такава, да си пълнят тъпанарските сайтове за промиване на мозъци с нея! Нас кво ни интересува...

"$50. Бълха го ухапала, викаш?... А сега да видим подобно нещо в България. Всеки да си чисти сутрин тротоарчето и градинката. Иначе - глобичка. Без изключения. И ще светне. То от малките работи се започва... Да, ама не! Вече чувам "принудителен труд", "Ленински съботник", "за мерси не работим", "тия от чистотата к'во ш'ъ пра'ат"... Та за това е новинката, ама на кой му пука..." E?

Ами то не е само в Америка така! Ако почнем да пишем за всички, какво ще стане? Това беше идеята на коментара ми. За другото си прав...

Манталитет :) Това нямат нашите политици ! Личен пример !

А къде сме ние ?

един истински служител на злото

ЖЕНА МУ Е МИЛИАРДЕРКА - Teresa Heinz - НАСЛЕДНЦА НА ИМПЕРИЯТА ЗА КЕТЧЪПИ И КОНСЕРВИ ХЕЙНЦ ... ... И ДА НЯМАТ ПАРИ ДА СИ ИЗЧИСТЯТ СНЕГА .... ЗАВАЛИИТЕ :)))

това е една мръсна и отвратителна империалистическа пропаганда, чиято цел е да подкопае доверието в институциите на най-прогресивната, най-силната и православна дъжава на света - Россия! п.с. Очакваме всички истински родолюбци и патриоти да уважат нашия Имперски Балет!

А ти бе руска подлога направи ком.пропаганда ,ама не лесно е да се плюе, нещастник.

И ти ли приятелю ще ходиш в НДК??И аз тоже...всички да отидем и да подкрепим Имперския!!:-)) Само за информация-раздават безплатни билети в дома на Руската култура и "техника":-)))),както и знаменца на Руската Империя,и Донецката Република.. П.С...техника умишлено е поставена в кАвички:-))

Този колега на ариецът Лавров,няма ли поне 40 крепостника на разположение??? Хем ще му чистят,хем ще са му благодарни,хем ще му повдигат рейтинга на 82% одобрение:-)))))

С такива пиар акции се поддържа вярата на данъкоплатеца в демокрацията. Нищо че същите крадат милиарди и бъдещето на народа съвсем законно. Все пак защо трябваше да чуем за такова незначително събитие?

абе кой е тоя кери бе, ква глоба. я кажете топ хипер новината за новите джуки и ц ц на парцалета.

Бойко уточни, че става дума за Джим Кери.

една пропусната новина-съмна се.

jingiby

Трябваше да сменят закона за да не го глобят. У нас и в Русия това не е проблем...

абе да ти кажа у нас или в россия никой не би посмял да глоби бащицата независимо дали има закон или не.

хе хе...на всички пишман демократи, дето обясняват как сащ било държава за разлика от нас, ще кажа, че презл "зловещото руско робство" няколко пъти са ме глобявали за непочистен сняг. сащ са замязали на тошова България

да ти кажа по НРБ-то глобяваха без значение дали си си почистил или не снега. просто зависи на кой си човек и дали някой лумпен в администрацията те мрази или не. а сега че сме си под руско робство то си е очевАдно.

Новината свързана с Кери не е, че тласка света към ТСВ, а че не си е почистил снега.

Е-хааа. Тези вицове минават в резерватите на Америка, но в България хората са много умни и образовани. Трябва повече да се постараете Джони , щото соросоидите намаляват драстично.

Айде PR само за 50$....

сега разбираме основния мотив на путлер да мрази САЩ. щото ако правилата на САЩ заработят за россия то путлер ще фалира от глоби за непочистен сняг.направо кошмар. по добре да се бе родил в африка и да руча банане на спокойствие а не да се мъчи в тази пуста северна страна!!!

Не бе, секи тука си мисли, че общината, не държавата е длъжна да чисти помията на хората, затуй ни го пишат. малко да се освести народа, че всеки има задължения

Ех, Кери, Кери, защо не се обади на Чехльо Тапеткин. Той веднага щеще да долети. И снега щеше да ти почисти, и обувките ти да излъска, и дрехите ти да изпере и изглади...ако жена му го пусне де. Плащай глоба сега!

ако беше се обърнал към Плевналиев цяло стадо като теб щеше да го пререди и да се подложи за някой хамерикански долар да свърши ряботата.

американски фалш. вече малко хора му се връзват,слава богу.

Браво!Каква радост само за българските червени хлебарки на фасадната демокрациия!!!

Е ТОВА Е ГОЛЯМАТА НОВИНА-БРАВОС СЕГА И НЕГО ДА МИСЛЯ КАК ЩЕ СИ ЗАДЕЛИ ОТ ЗАЛЪКА ДА Я ПЛАТИ,ТОЯ МЪРЗЕЛАН ДЕТО НЕ Е ИЗЛЯЗЪЛ С ЛОПАТАТА,ТЮХХ!А АЗ МИСЛЕХ,ЧЕ ЩЕ ПИТАТЕ ТИКВАЛАН НАш за обещанието да разкрие виновните за КТБ-кражбата на 13 вековната и кусур време ИСТОРИЯ на БГ и за исканата оставка на Искров предизборно,но пуста амнезия и в журналистиката и при височайшия,ЯЗЪК!

$50. Бълха го ухапала, викаш?... А сега да видим подобно нещо в България. Всеки да си чисти сутрин тротоарчето и градинката. Иначе - глобичка. Без изключения. И ще светне. То от малките работи се започва... Да, ама не! Вече чувам "принудителен труд", "Ленински съботник", "за мерси не работим", "тия от чистотата к'во ш'ъ пра'ат"... Та за това е новинката, ама на кой му пука...

абе явно ти е много къса паметта. 3 милиарда лева са си сериозна кражба. но няма как да бият 10-те милиарда долара откраднати от дс по времето на правешкия тарикат.

това е НОВИНА НОМЕР ЕДНО! А новината за българите арестувани в Судан - кучета ги яли нашите сънародници! Нали обещанието за освобождаването им бе за вчера?

Аз помислих че е ритнал камбаната

Мижи да те лажим. Тоя пали света, но, разбира се, това му е работата, като външен министър на САЩ. А, пък за снега си има строги американски закони.

При посещението си в Москва(очаква се 5-6 февруари още не потвърдено),Лавров ще му подари "златна" сгъваема сапьорна лопатка.Универсален инструмент,може и сняг да се рине,бавно,но славно.Бонус-безплатно обучение в Сибир.

Уникална новина!

ДА ДА ЩЕ ПОЧИСТИ ... АГЕНТИТЕ ОТ СИКРЕТ СЪРВИС СИГУРНО СА ХВЪРЛЯЛИ СНЯГ С ЛОПАТИТЕ ДО ОТКАТ :)))