Дадоха официален старт на интерконектора Гърция-България (видео/снимки)

От 7 часа тази сутрин страната ни получава пълните количества азерски газ оттам

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко жалко че Жипко не е на снимката Голяма хвалба щеше да падне

Пендаровски се държи като в небрано лозе,между Радев ,а зад него шефа му Вучич.А Урсула дето е нарекоха " фашистка" и дори не се извиниха още и е весело.Знае ли с какви зомбита фалшификати си има работа?

Ааа,др.Пендаровски по каква причина е туптисан на първа линия,какъв принос има интриганта за интерконектора,а Алиев и Мицотакис отзад.И след като му пуснаха гювеч,след срещата като " достоен наследник "на Ал.Македонски позорно избяга от български журналисти от страх като крадец.Ууу,а в тяхната преса казал,че никога не би дошъл за исторически теми,особено за цар Самуила,а само за такива от 21 в..Демек дошъл да прелапа нещо от 21 в.наготово..А докато се стигне до 21 в.откъде се тръгва?

Муньо се е изпъчил отпред, все едно има някакъв принос. Жалка вмирисана ватенка.

Дайте да не се радваме предварително.Количеството което ще получаваме от Алиев е една четвъртинка от нашите нужди.Така че има още много работа.Идва зима.......

Не е само от азерите,чрез интерконектора може да се ползват и други доставчици ако имаме договореност.Може да увеличи капацитета за в бъдеще.

От други доставчици ли, а те откъде ще намерят свободни количества газ и на каква цена. Вече стана ясно, че добивът на газ по света е договорен за години напред, само руснаците имат неограничени количества. Факт!

По времето на социализма - 'Инженерът натисна копчето. Токът бавно потече по безкрайните жици на Балканския полуостров'. Днес - 'президентът врътна кранчето - газът бавно потече към България и се очаква всеки момент да спре защото гъркът да врътне кранчето в обратна посока' . Разлика - токът беше български, а газът не е български ...

виждам само руско обслужващата мафия и една случайно попаднала женица облечена в червено сетренце дето обслужва руско обслужващата мафия.

Махни си русофилистичните путинярски очилца, тогава ще видиш че светът не се върти около педерастите Путкин и Медведев

Смело можем да кажем ,че вече добре сме информирани и спокойни можем да гласуваме за ПП. Много направиха това да се случи за краткото си време, без изобщо да тръбят за това всеки ден, инициатори за повече мостове над Дунав, за което лицемерно се изрази Радев,с душа към възрастните хора, както по света всичко е свързаност, училите в световните университети могат да се свързват помежду си за помощ, не са на всяка цена да управляват 100 г., а да положат правилни основи и още много……. , тичаха и правиха невъзможното да работят със свитата градска десница, с трудните и лицемерни БСП, с троянсите коне от ИТН и цялата корумпирана,крадлива мафия срещу тях от първият ден. Единствени те не плашеха хората ,а се стараеха да решават проблемите. И….., ако хората не го видяха това Здраве. Топката остава в българският народ .Факт. Победа пълна и достатъчна на ПП.

Лено, Простото отече в канала. Търси друг прелюбодеец.

Никой няма да гласува за позора ПП,всичко което си написала е лъжа.Точно ИТН разкриха истинското им лице,завършваме с дефицит което означава нов заем.А кражби,кражби колкото искаш.Че какъв принос имат ПП с интерконектора .Вече две години нищо и чак накрая се разработиха,защото войната се усложни.Иначе се уредиха с посредници и офшорни сметки.

РЕЗИЛ ПРЕЗИДЕНТ И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. ВМЕСТО НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ГОВОРЯТ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК. НЯМА ЛИ КОЙ ДА ИМ КАЖЕ ЧЕ ПО ПРОТОКОЛ Е НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ДА ГОВОРЯТ А ПРЕВОДАЧ ПРЕВЕЖДА. ПРОСТАЦИ.

ГР заиграва в транзита, а БГ губи, щото транзита беше от там,,, загубиха българите, и се радват отгоре!

Липсва Киро капута и педала Кокорчо да се хилят от зад.

От тази нищо добро не чакай!

Гъзта потече ли, или пак ще разчитаме на смилянския боб? А с какво бяха почерпени гостите и колко излезе само този масраф? Само да не каже пак някой, че едва ли не са си носили палатките....... А вие купихте ли си "гориво" за по-як размисъл, че утре няма да продават? Какво да правиш - демокрация. И конституция. Пък и страх лозе пази.

И газта само ще минава през България, и ще отива при началниците в Западна Европа. Ближем сладолед през стъкло. И пак е руска газ на 50%. Европа се превърна в едно голямо посмешище..

Аз спрях газа за България, но предателите Радев, Алиев, и колективният Западоизток ни предадоха. Петков надигра Митрофанова, на Бойко Борисов ни построи друга тръба - Балкански порок, не порой, не пробойна. Единичната победа на Путин в Европа - България му плати за пустите и взривоопасни тръби. От Голям шлем, големи загуби без да има шлем.

а и до другите черногледи коментатори от форума. Днес наистина е голям ден. Нищо не е загубила БГ от транзита, напротив тепърва се превръща в газоразпределитен център. А върхът е, че разполага и със 100% бълг. собственост Балкански поток, с който може да прави каквото си иска. За щастие, преди време избягахме от клопката на споделената собственост с Газпром.

Какво може да прави България с Балкански (опа Турски) (опа Руски) поток? Каквото си поиска? Друг път. А го спрем, а сме си уредили война или сериозни проблеми, я с Русия, я със Сърбия. Можем само да го гледаме, да му се радваме и да си спомняме за 3-те млрд. наши пари похарчени за него, без една молекула газ да можем да получаваме през него...

Не ми говорете глупости Хайде.....

275 доларес на кубичен метър миналата година за същия период беше 53 доларес

Русия май ще духа супата…

Русия ни продава чрез Азърбайджан

Ни готви нов 9 септември.

Той е Натовец бе кютук

Вижте процента на Русия в Държавната газова компания на Азърбайджан Целува се фон слаян със сина на Председателя на КГБ и после първи секретар на Азърбайджан С убиеца на арменци

Алиев гарантира лично, а Милер каквото му нареди полковника от КГБ Путин. Има разлика нали? Затова Алиев, Азербайджан, и СОКАР са добре дошли на пазара в региона, а Газпром да затвори вратата след себе си.

Алиев ни доставя микс от руски газ... и може да гарантира че Путин няма да го шкартира?!

Само не разбрах как дебитът на една тръба се измерва в мегавати, а не в кубични метри за единица време?

много просто, умножава се по енергийната стойност на горене. ама който си е тап....

Азербайджан, беше в състава на Съветският съюз ...така, че ...газта идва ОТНОВО от Газпром ...малка врътка Просто !! Както и България е в ЕС -то , НО не е в Шенген , заплатите не са като в Германия, Франция и Италия ..нито пенсиите.... НО ...ЦЕНИТЕ са си същите ...абе в Европа сте ,..ама от Задният и двор (от Циганската махала ))!!:)

Американската гювендия която ликвидира ЕС идва един ден преди изборите. Ега ти и денят за размисъл И се души на убиеца Алиев който с Турция подчини отново България България продаваше газ на всички балкански страни както и ток Турция купуваше ток по 15 г договори. Сега такси на гърци и турци Дерзайте дебили

Друго си е таксите да са към Русия, а не към Гърция... Азербайджан имат и руска, имат и от други съседни страни, имат и своя газ. Когато Русия не се съобразява с договирте, които е подписала преди това, ние какво трябва да направим, да се наведем и да се молим?!

ни вкара още един рязан,азерски

Всичко е изчислено за изборите,за това се изсипа цялата европейска измет! Чухте ли изказванията на тези рептили , ако не слушайте и мислете!

А ти слушали речта на Путин? Не ти ли наподобява на Хитлер а?! Разликата е само, че говори на руски, ако мислиш, че преувелипавам изгледа реч на Хитлер и лед това гледай и на Путин

Урсула си е жив Хитлер... демократичните избори и пречели, инакомислещите нямало да си получат договорените пари от ЕС. А и снимките които Дир-услужливо публикува я показват като инкарнация на Хитлер пред микрофоните на партийните конгреси.

добре е организ събитието...

Точно в този момент да се случи откриването и Азербайджан да стъпи в България за дълго като доставчик на газ. Добър приятел в нужда се познава. Русия си заминава от пазара идва Азербайджан. Отделна е хубаво на Путин и компания да им се предаде урок по диверсификация на доставките и добро-съседство.

Само дето и там всичко е на Газпром :)

Азербайджан доставя газ без политическа цена, но и с нови западни технологии там се работи. Хората искат да ни доставят, ние търсим да купим, а също Македония, Сърбия, Румъния. Гърция също заиграва в транзита. ЕС печели и дипломатически, и навреме нарита наглите Путин и Митрофанова където боли. Чао Газпром! Добре дошли СОКАР! Алиев лично пристига и каквото е подписано се доставя. Чист бизнес.

Гледам ги сега радев и онзи с катамарана, не могат да се нарадват. Пъчат се в екзтаз са. Денонощно работиха по този проект все пак.

Путиноидите от яд ще напълнят с газ хранилището на 100%, браво на Киро

Тоя боклук Урсула какво прави там да и еба путката майчина?

За Кирил Петков и Асен Василев! Браво момчета, големи сте!!!!

Ти луд ли си бе? Интерконекторът го построи Бойко!

12 години саботираше проекта!

Фатмак Радев е обещал на македонците 500 милиона кубически метра газ,пълен продажник. Явно иска и той комисионни като Кирчо.

Глупости

На Източна Европа е факт! След разпада на сатанинския Съветски съюз и политическото освобождение на източната част от континента, сега се освобождаваме и енергийно! Да живее България, да живее Европа, да живее Украйна! Мордор ще падне!!!!

Уй за усрайна :)

Дайте да не се радваме предварително.Щом акушерка участва и край нея мазмантии не вярвайте.

Скоро тока за населението ще се изравни с тока за бизнеса.

Всичко е супер, добре. Но Румбата ли го направи тоя интерконектор, че се е изтъпанил там. Народа да вика браво на президента….

Какъв е тоя показен панаир? От запада до сега имаме само обещания: За европейски заплати, пенсии, а от америка чакаме обещаните, вече платени самолети, с години. Мотото никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая. Западни педали сър! Гледай още умно българино!

Бързо на амбразурата митПрофановски тролове. Родината ви има нужда от вас гниди продажни.

Загубени сме като нация!!! Българския президент не говори български...

Защото е международна среща умнико комплексиран. България е изгубена заради дебили каро теб

Българския е офицялен език в ЕС. Избивайте си комплексите другаде!

Радост за България и лошо за копейките!

Тръба за балъци!!! Ако искате да си останем най -бедната държава в ЕС не развивайте газопреносната мрежа ! 1 млрд кубика е = на Вальо Топлото с майка му на джакузи!

Мръсните продажници на едно място!

А къде е катъра Деса? Защо не е с Мунчо Льотчика?

Турската гювендия Неински

ЗАщо тръбата не е цяла? Защо газта не тече? КО стана със северен поток братушки хахаха няма пари за лади за семействата на загиналите ахахах.

Македонецът пък къде се бута? Барабар Пендаровски с мъжете?

България от енергиен център на Балканите при комунизма стана малка американска маймунка

А в Мацква Джуджи се е скрил в бункера и пълни памперс след памперс.

Мозъка ти стана диария

Утре си проверете банковите сметки дали сте спечелили 1 лв. от тази велика тръба.

Като всички червени кухи лейки си мислиш че трябва някой да ти дава на теб пари на готово. Самоче няма да стане или ще си ги изработиш или ще гладуваш. Така е по целия свят.

Русофшлистиците останаха с пръст в гъза. Можело и без рушистки газ. Апокалипсиса за ЕС,който предричаха няма да се състои. А лайняните северни потоци никога нама да заработят. Прекрасни новини за нормалните Българи и кошмарни за путиноидите.

Глътнал си вода сега си на фаза потъване

Раша Лайняша загуби на всички фронтове. Манията за величие на руските крепостни селяндури ще им донесе 20 години глад, мизерия и изолация. Нормалните руснаци продават къщи, коли и се махат. Крепостните пак ще го духат.

Родилият негър от Ново село отново мириса форума

да не мучиш под моста в очакване на казана с помията че ти е пълен памперса и прелива над потурите

Азърбайджан нападна Аешрменив Г.жо Лайняна Защо купувате газ от него Защо няма санкции Кенеф е ЕС Сър Джон

И утре да не си изберете пак Премиер, който не знае английски и е крадлив

знае английски но не е българин и трябваше за лъжа да е в затвора

Значи по добре да изберем премиер който не знае български и лъже