Главното мюфтийство: Истанбулската конвенция крие рискове

Към днешна дата Истанбулската конвенция е подписана от 44 държави - 28 членки на ЕС, като 17 от тях са я ратифицирали. Случаят е актуален и за България.

Обратно в новината

Коментари - Главното мюфтийство: Истанбулската конвенция крие рискове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като я подпишат 27 пдологи на еврогейския тогава да натискат България..

Ето какво каза Антон Дончев: "Джендърът или н.нар,. социален пол е пропаст - пропаст пред нормалните хора в човечеството. Един нормален човек не може да го разбере. Това е нелогично. Най-напред е природата - 3 милиарда години тя се мъчи да раздели Ин от Ян, за да може да получи смесването на хромозомите и да има два пола: мъж и жена. Три милиарда години , за да достигне това. И го достига! Сега една повреда на системата се опитва да развали цялата система. Това е лудост! Защо няма спирачки пред тази лудост? Защото джендърите се организират - не знам на каква основа, но днес с тази повреда в системата ние просто се отделяме от човечеството. Кои сме ние? Човечеството - такова, каквото го е създала природата. Джендър - обучение е една лудост! Защо се подлагаме на тази лудост? За да се защити изключението, то трябва да се обедини. Тези хора, джендърите, имат една страхотна организация именно на този принцип ние сме различни, дай да се обединим, защото ще ни унищожат. Те се самозащитават по един ужасен начин, като искат да се наложат над цялото Човечество - това е зараза! Ужасна зараза! Това прилича на тези, които са болни от СПИН и искат нарочно да заразят останалите, които са здрави. Защото е доказано, за съжаление, че хората се поддават, особено в по-млада възраст, на тази зараза. И това е страшното! Европа е под зараза, защото те заемат позиции, с които могат да се налагат - те имат власт и пари. Те си поставиха за цел да имаме пари, и успяха! Събраха толкова много пари, че започват да купуват, да плащат и да заплашват.

Айде де, какво стана със синагогата, мълчи си. Нормално е да си мълчи, нали техните хора от САЩ са я спуснали тази конвенция. Няма да ритат срещу тях. Така всичко си идва по местата.

Статията излиза днес, но мисля, че Главният мюфтия реагира навреме и заклейми ИК преди доста време. Сонода сума време чакаше да разбере, какви са настроенията в обществото и да реши страната на правителството или страната на народа да избере.

Aми нека я ратифицира(ако му стиска на Cинедриона да се напъва още, че се разбра къде е заровено Kучето) как се срива "Bеликата" империя(EC), която си построи с помощта на корумпиран "елит" на когото Cенедриона плаща с книжните банкноти от € и $ за да тероризират Hародите на Eвропа и целия Cвят, а после да да върне златото на България и на всички други държави, които окраде със измама и лукавство!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

да се произнесе: "Нема страшно, бе мат'ряла, най-малкото ще повишим биоразнообразието в България"

Този месец, на трети януари в заседание на МС и в Страсбург, Борисов и кабинетът "Борисов 3" с трите се "годзили", се произнесоха "ДЖЕНДЪРСКИ"

Само,че наще мисюлмани са толкова задръстени, че ако може на дърветата да ги върнат, ще приемат. Конвенцията срещу домашното насилие,ще се приеме, това е сигурно.

"ТИ, НЕ БЪДИ СИГУРЕН!", така казва и Господ българина.

Илияна Йотова и евродепутатите на БСП настояват ЕС да приеме Истанбулската конвенция, социалиста Станишев я предлага за ратификация, а демагозите от върхушката около Корнела Нинова заедно с фесовете , са против:))) България ще ратифицира конвенцията,за ужас на задръстените и изостанали прослойки на обществото!

Aми нека я ратифицира(ако му стиска на Cинедриона да се напъва още, че се разбра къде е заровено Kучето) как се срива "Bеликата" империя(EC), която си построи с помощта на корумпиран "елит" на когото Cенедриона плаща с книжните банкноти от € и $ за да тероризират Hародите на Eвропа и целия Cвят, а после да да върне златото на България и на всички други държави, които окраде със измама и лукавство!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Педи, спри се, за днес ти стига.

И какво излиза ? Всички религии са против, опозицията също, а само герберите са за. Брей че "лява" партия излязоха тия - хахахахах

Просто са обратна резба.

БПЦ, Католическата църква в България, Гл. Мюфтийство, Протестантскaта църква, Eвангелистката църква в България казаха "HE" на Истанбулската конвенция! Cинедриона мълчи?!, ха да видим в Cинагогата ли е скрит ключа от бараката?!

И модераторът го пази, като ТРИЕ.

Страх, мале, как ще се допитат до ДЕБИЛИТЕ "политиците", дали искат да стане раята GENGERS.

Браво на Мюфтийството! A Турция и другите държави приели Kонвенцията са били подведени и поставени под натиск!, като е бил скрит разяснителния протокол към нея, а от него се разбира за какво точно "иде реч" след влизане в сила на Kонвенцията! A заглавието "Kонвенция против насилие над жени и деца" е само "димната завеса" завоалираща главната цел!

Добре е, че мюфтийството взе категорична позиция против хомо-конвенцията, както БПЦ и католиците!!! Дебата приключи господа, като победител с 99,99% към 0,01% е българският народ срещу извратените подчовеци с психо-полови отклонения!!! Сега остава да се направи нещо за последно. След като БПЦ обяви категорично проклятието "АНАТЕМА", на гласувалите министри и главната Тиква, това да сторят и от мюфтийството чрез ходжите, които да отправят най-силните си черни магии и проклятия към сатанинската орда на Тиквата ведно с него!!! Бог дал, бог взел .....

мда/ както една баба ме учеше: -синко, като се ожениш, сутрин като се събудиш - удари два шамара на жена си. да си има тя едно на ум... па и тя ще си ги заслужи тъй или иначе през деня та - такива са били традициите някога. а по темата "как се бие жена правилно според корана" в ютуб има бая клипове. разни достопочтени чалми обясняват с подробности - не трябва да я биеш пред хората или децата си, не трябва да оставяш синини, не трябва да чупиш разни работи, не трябва да я биеш по лицето и тн...

А някакъв клип за тези с обратната /лява/ резба няма ли?

арабите гледат малко по различно на тая работа. какво правят жените в харема - само те си знаят. но ако видиш двама младежи да се водят хванати за малките пръсти на ръката - това е двойка, която събира пари за да си купят жена. до като ги сберат - се оправят един друг.... но това не били педали...

Основните религии, като христианство и ислям, както и елементарния здрав човешки разум, в един глас, са против тази т.нар. "конвенция". Какво повече е необходимо, за да се отхвърли? Нека се направи референдум, да видим какъв ще е резултатът (ако не го фалшифицират, разбира се)

Лошо е че никой не говори за втория план на Истанбулската конвенция, защото тя сама по себе си не може да защити жените от насилие. Правата на жените и семейството са гарантирани от българската Конституция и закони. За съжаление законите не са прилагат, затова все още има семейно насилие. Семейното насилие е факт, не защото липсата каквато и да е Конвенция, това също никой не го коментира. Всички се хванаха за "социалния пол", т.е. открехване врата за още джендър-репресирани да съдят България в Страсбург, но аз лично съм притиснен от исканите промени в образованието за борба със стереотипите или по-точно: "държавата се задължава да се бори със традициите и обичайте". Това е скандално! Това е обидно! Това е целта, създаване на ново поделение - безполово, без семейство, без религия, без идентичност! Ето това е втория план - началото на края на семейството, традицията, християнския морал и налагане на еврогейските ценности. Да, никъде не пише трети пол. Но в официалния английски текст думата sex (биологичен пол) се появява 2 пъти, а gender (социален пол, различен от биологичния) 25 пъти. Обяснителният доклад (умишлено крит от обществото) е още по-скандален sex се появява 10 пъти, gender 126 пъти. И проблемът не е в превода, нито в отделни мъгляви формулировки. Проблемът е в текста, контекста и подтекста. В същността, в идеологията, във философията, в замисъла, в манипулацията, в лукавството, в зле прикритата лъжа лъжа, чиито рога и копита стърчат от всеки ред. Проблемът е в недопустимия натиск и рекет над суверенни европейски държави, над техните институции, конституции, закони и образование. Повтарям образование!

Всички здравомислещи хора са едно и също мнение, не е маловажен фактът, че религиите също са единодушни. Питам онези, които подкрепят Конвенцията, как тя ще промени поведението на нискокултурни хора, които не зачитат човека до тях? Ще накара ли пияниците да не купуват алкохол? Едва ли. Ще промени ли "обичаите" на етноса, който "жени" дъщерите си невръстни, за да са гарантирано девствени /така се откупуват по-скъпо/? За това има закони, но не се сещам някой да е осъден за педофилия. По-скоро ще си изкараме нови наказания и глоби от Комисията, която ще следи спазването й от онези, които са я подписали.

Традиционната религия в България е християнството. Мюсюлманите да вземат отношение когато в мюсюлманска Турция приеха конвенцията! Ако България не приеме конвенцията става по дива и варварска от Турция и Русия например!

Не сте прави.

Браво и на Мюфтийството за правилната позиция! Джендър идеологията е противна на приодата и човека.

това комбинация между комунизъм и религия е смърт за всяка свобода ей излезте вече от ДС

Интересно е, че се спират единствено върху насилието над жени. Всичките им мотиви са свързани с това и цитират Корана, в който бил убеден "статутът" на жената. Защо така ги притеснява изменението на националното законодателство, касаещо насилието над жени? Защото те за това говорят - как щщели да се изменят законите в тази връзка. Реално не се противопоставят на конвенцията в нейната цялост, на спорните "джендърски" въпроси, а коментират само частта с насилието над жени. А, да - и да не ми цитират Корана, живеем в СВЕТСКА държава! Каквато и да е религията на един човек, като живее в светска държава е длъжен да спазва светските закони, а не религиозните.

Не е ли странно, че "джендър" съществува само в Америка.Не ви ли идва на ум, че пак тези американции кроят провал в Европа чрез тази Цариградска конвенция.Те по начало градят поликита на унижаване на моралните ценности на хората в Европа.Искат цялостно подчинение на Америка. Сега задавам въпрос, на който великата Цецка Цачева трябва да отговори: какво се крие в иискането й да се приеме тази конвенция, а ако е необходимо да се приеме тълкувателна декларация? Какво представлява тълкувателната декларация, по силата на кой български закон се приема и след като е декларация кой какво трябва да декларира в нея във връзка с приемане на конвенцията?

Ще има предсрочни избори. Тъпите гербаджии не го осъзнават. Те не осъзнаха и издигането Цецка Цачева като гаф. Мразя комунистите, но другарката Нинова има страхотни съветници. Те я посъветваха за Радев, сега и да се опълчи срещу джендърската конвенция. Господа гербаджии, осъзнайте се!

Никога, за нищо на света аз няма да съм част от мюсюлманското общество! Който иска да слага феса и чалмата. Без мен! Тези живеят 100 години назад и 50 в ляво. Дори техните роднни в Турция приеха конвенцията!

След като православните, католиците, а сега и мюсюлманите се изказаха против т.нар. истанбулска конвенция, да видим какво ще реши Върховният Вожд Тиква! Предполагам че ще звънне до Шефа, защото Дългият може да няма номера на Господ Бог, но Боко го има! Или другият вариант е тихомълком, както напоследък често се случва, ратифицират конвенцията и после - битият - бит и онази другата работа!

Фесовете си млатят жените като маче у дирек, а същевременно манфите са тяхно ''изобретение'':)))

Достойна позиция в интерес на цялото общество. Ха да видим сега продажниците в НС дали ще посмеят да гласуват за ратификацията?! Трябва да им е ясно, че ако и този път згазят народната воля, чашата ще прелее и ще има трошене на глави!

Самият факт, че "общественото обсъждане" на спорната конвенция е проведена с ЛГБТ и феминистки организации вече буди сериозно съмнение за нейната легитимност. Вижте, кои организации най-яростно я защитават. В техните среди ще намерите най-много насилие. Целта им е да вкарат такива "образователни" програми, че децата ни да станат джендъри, безполови и безмозъчни, послушни марионетки на неолибералните идеолози толерасти и демонократи.

Полша, Турция, Холанди,Франция, Германия я приемат , а наш Хасан не ще?! Риска ви е, че или обрязвате момичета, или вашата религия дава ''права'' на мъжете да имат жените си за собственост! Нали бе ефенди?!Признай!

Я ДА ВЗЕМЕТЕ ДА СЕ СКРИЕТЕ !!! ИЛИ НЯМА ДА ВИ ПЛАЩАТ ЗА НЕБРЪЩОЛЕВЕНЕТО А ? ТЪРСИТЕ НАСИЛА НАСИЛИЕ , ИЗВРАТЕНЯЦИ !!!

Те затова някои страни от изброените приеха емигранти за да им подборът ген фонда, че съвсем се изпедерастиха.