Политици упражниха „обяснение на вота“ (снимки)

След като изпълниха гражданския си дълг да гласуват в предсрочните избори за 43 Народно събрание, водещи политици обясниха вота си пред журналисти.

Обратно в новината

Коментари - Политици упражниха „обяснение на вота“ (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само малко уточнение към изказването на другаря сидеров. наи-ценното, което се изнася от българия, другарю сссидеров са хората, които дори с всичкото злато на земята няма как да върнете и да оправите нещата. така ги виждам нещата аз, така ви ги казвам.

не гласувах, защото ми е скъпо, трябва да пътувам надалече на собствени разноски. и това го има, не е да го няма. хайде със здраве и леко да е за всички, не се карайте за дивотии.

кОр за всичките изказали се политици! Аз днес написах на бюлетината посланието си към тях, но бях далеч по обстоен в изказването си!!!

Не ,че има смисъл, но на бюлетината написах това,което мисля за тях.Все пак имам право на глас.

Не гласувах, защото с изборите нищо не се променя. Както и колкото гласоподаватели да гласуваме, винаги в НС ще има представена една вечна, етническа, несменяема антибългарска партия, поддържана от малцинство, враждебно на християнската цивилизация. Плюс участващи в изборите няколко стотин чужди граждани, принадлежни на азиатска цивилизация на главорези. Не гласувах, защото нагло и безпардонно политиците отхвърлиха предложението за задължително гласуване и така бетонираха статуквото. Не гласувах, защото нагло и безцеремонно се изкупуват цигански гласове от мафията, пробутваща партии и депутати. Не желая да участвам в този цирк, срам ме е да гласувам при тези обстоятелства. Нямам идея как да измъкнем Родината от това блато. С избори няма да стане, спрете да интелигентничите и да се самозалъгвате. Много ме боли за България.

Какъвто матрияла, такива и политиците. От смрадлив селски нужник може да излезе само говно. Торта няма как. Отивам до сладкарницата да си купя торта.

Ако е кафява и накацана от мухи е твоята! Да ти е сладко! И да знаеш, че няма грам витамини...

Е той точно такива си ги обича. По възможност да са пресни, че да не се губи аромата!

Очевидно народът и на тези избори няма да сключи легитимен договор с управляващите. Не че на тях им пука де.

Всичките тия разбойници, участвали в унищожаването на държавата, сега, видите ли, щели да я спасяват!

Само като се види кой какво казва, човек може да си направи извода кой какво си мисли: Б. Борисов - това е последния ми шанс да управлявам България Валери Симеонов - това е важно, за да се спаси моя бизнес, защото е в отчаяно положение Волен Сидеров - искам да хвана в ръцете си злато, милиарди Първанов - искам да имам достоен живот оттук нататък, да имам добри социални условия. Местан - искам Турция да бъде реабилитирана и да стане реален член на ЕС. Миков - искам да има справедливост и да мога да продължа да работя, да не бъда безработен. Бареков - ще е много тежко, защо ли се набутах. Как ще се измъкна от обещанията си. Радан Кънев - празник е, че мога да направя революция, но оттам нататък не знам дали ще се справя, защото ще е трудно да удържиш юздата. Като гледам само Радан Кънев е оптимист :)))

11 лева в джоба на партиите за глас. Замислете се, тези пари са от вашия джоб.

за стари парламентарни к.рви не гласувам.което и да е правителство,ще се задържи максимо до нова година и след това пак ще има избори.

Bell

Справка в Търговския регистър, направена към днешна дата: От регистрираните в Търговски регистър субекти думата Руска Федерация се среща в 51415 фирмени досиета като гражданство на собственици или управляващи на тези фирми. Само на 30.09. са регистрирани осем нови. На 29.09. девет нови, на 26.09. девет нови. Такива са темповете и в другите дни назад. Новорегистрираните хиляди фирми на руски граждани са основно в Бургас, Варна, Созопол, Царево, Ахтопол, Равда, Св. Влас, София. Шест от руските фирми са декларирали над 20 000 000 лв. годишен приход. АЗ ДНЕС ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ТОВА ДА СПРЕ! Колония сме на Русия, не на запада, както болен лидеров и други рубладжии ви убеждават.

Bell

Вашите минуси НЯМА КАК да променят фактите, рубладжии и москали такива! Българите ще разберат кой ги дърпа към дъното!

Mного си тъп андрешко.пии си лекарствата и си лягаи,че ставаш смешен.

Bell

Да не е лъжа това, което казвам? Русия бавно и методично ни колонизира, и след някоя друга година ще предяви даже претенции към България. Това ТРЯБВА да спре, преди да е станало твърде късно. НЕ НА РУСКОТО КОЛОНИАЛНО РОБСТВО! НЕ НА ИМПЕРИАЛИЗМЪТ НА КРЕМЪЛ!

Вероятно си резервна гума на "аристократите".Кажи нормално ли е- тези, които произвеждат тютюна не могат да вържат двата края.Тези,които го продават, не сколасват да си изхарчат парите за висшия шантаж с разбити предници.

В Нар. събрание ще бъдат същите рецидивисти-такъв закон са направили и това е!Те са потомствени аристократи.

ГОГО, за първото си прав и ти пиша плюс. Относно аристократичния произход на дупетатите, много си се объркал любезнии. Почти цялата сбирщина в НС са безхаберни политици, борещи се само за власт и пари. Лек ден.

На фона на всичко, което сътвориха политиците, и станалото през последни дни и месеци, като как да го разбираме този "граждански дълг"?! Може ли някой полит-анализатор-езиковед да ни разшифрова тази "мантра"?

Всички вие сте за каторга, уродливи създания на мрака!

Трябва да си припомним крилатата мъдрост от народната приказка: Кой каквото прави, на ъна нашите "политици" ги прави слепи за тази мъдрост и какво вещае тя.

Трябва да си припомним крилата мъдрост от народната приказка: Кой каквото прави, на себе си го прави. Но материалът на нашите политици ги прави слепи за тази мъдрост и какво вещае тя. (Извиняваме се за тех. лапсус)

Последният шанс на държавата е днес хората да гласуват и да дадат много гласове на една или няколко партии, за да може да се направи стабилно управление,каза Винету,а аз добавям ,БЕЗ НЕГО!

Какво ще ми се обясняват и разасняват-всиките изброени са за боклука и за затвора! Политици! Мръсни мафиоти!

те така , или иначе са си гьонсурати, що да не ни "обясняват" вота... "Всеки народ си заслужава управляващите"

пия си кафето и немам граждански дълг!

то и мозък нямаш, но не ти трябва да си пиеш кафето!

кой си ти да ме преценяваш ? не те познавам и не искам да те познавам.

кой си ти бе нахал, мога да казвам каквото си искам, пия си кафето и немам граждански дълг!!!! не ти влиза в мръсната работа, ясно ли ти е!!!

Спасението на България беше на 11 ноември 1989г Когато светът повярва, че тръгваме към Европа. Не към реванш на крайната десница, не към модерен фашизъм, а към висок стандат на бита. Днес сме разложена от мафията, мутрите и началниците им в НС държава на картата на ЕВропа. Пълни сме с неграмотни араби, цигани, турци, с продажни политици, с юдите от Хелзингския комитет. Умните хора избягаха, другите ги давят, взривяват , скубят, ограбват и убиват. Оттук насетне спасение няма. Има само празни приказки и дребнобуржаозна шарлатания.

На 11.10.1989г. започна шарлатанията, която вече е утвърден стандарт! У нас пропуснахме промяната още от самото начало, защото я направиха тези, които трябваше да махнем!

много точно Казано.Браво!

ХА хааааааа, много се кефя когато някой плиткоумен либерал се саморазконспирира като теб. Всичките манафи дето се паникьосвате от "модерен фашизъм" и от реванш на "крайната десница", лелеете единствено за битовизми - и левите и т.н. "десни". Егалитарните либералчета винаги сте си били едни битовисти, сиреч - профани. И на левите и на "десните" това им е в главата, само дето го разбират по различен начин, но в основата сте си единородни и единосъщни.

Ако тези които са се изказали не се бъркат и им се отнеме всичко,може и да възкръснем.

...НЕ Гласувайте за хора с Тъмно Минало !!! Не и за бивши бандити .

А за бъдещи?

Колко мило ни говорят като гласуваме и колко отвратително се държат като ги изберем! От първия ден става: :"ауу какво заварих" и се започва ....

Ами що тогава гласувате бе, овце?!

Жоре! Тук питаш защото овцете които пасеш, не ти отговарят ли? Пробвай пак бе като ги изкарваш на паша, де да знаеш, по някое време ще чуеш "гласове" ... дори и да не са техните!?

а др. Гиню ГАНЕФ Ив. Костоф, гейСтаниШЕФ, Ф.Д., Амед ДуханоФ, бандаБоленОглу Р.Офч. и сие лапачи все знатни комуноиди Дека са, а?

пропусна Тиквата в политиката - Боко!

1989 г. си гласувал със 100% сигурност за 5 от изброените лица. Защо сега ги недолюбваш? Нали всеки, който не гласуваше за тях е предател, червен боклук и какво ли не. Даваш ли си сметка какъв ... избери сам. Със сигурност, едва ли, твърде висока топка е.

Аз смятам, че до Нова година ще имаме нови избори и дано дотогава се изметете всички от политически небосклон на България!

Когато отвратените не гласуват, отвратителните управляват.

Нека се преборим за закон в който ясно да е записано, че ако са гласували по малко от50% (може и по-малко) от избирателите изборите са невалидни! Писнало ми е едни и същи некадърници да се упражняват в риторика на мой гръб!

ОК, но какво решаваш с негласуване. Само даваш възможност на бай Мангау да избира вместо теб, а твоят "глас" се разпределя пропорционално между партиите влезнали в парламента.