Германия ще достави 15 танка "Гепард" на Украйна

Германският министър на отбраната заяви, че зенитните установки ще бъдат използвани за защита на критичната инфраструктура от руски атаки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези дърти, запотени чиновници в Брюксел и Вашингтон,които трупат милиарди евро и тежко въоражаване на Украйна,тикат света към трета атомна,опустошителна война. Склерози,вие сте си поживели,но има млади хора на земята на които живота им тепърва започва.

По една известна БАСНЯ ЗА МРАВКАТА И ЩУРЕЦА Бабо Мравке (Русия), где така - пита Щурчо (Украинец)? Отивам Щурчо за храна! Ами ти накъде с тез Джавелини? Днес с Руснаците се бием, та отивам да ги ПОБЕДЯ! А когато сняг забръска, що ще чиниш ти зимъска? Ех, срам, не срам, бабо Руске - ще поискам от твойто житце сбрано ! Аз пък НЯМА да ти дам, гиди НАТОвски готован!!!

А ти с копипейса няма ли да спреш?

Като се замисля, че Джонката, Стършел, 112, Дедо Пич, Софиянецо, A, ..., Schilo, Жеков, Павел, as/asd/asdf, 123, Жик так, Fallschirmspringer, инфо, Ak47, Дядото, kkk, iСиктир, КГБ, Kenn1111, tonk11, Инженерче, _stankow, Без паника, ARKAN, LeGrandTulup, АМЕТ АЗНАВУР, +359, Животното, Любо, Ми не, Малък Нежен Демократ, FAKT/ФАКТ/Факт, Стамат, DETROIT RED WINGS, Владо, mISH0, Ко? Нье!, Българин, Санди (с множеството женски имена) и другите руски тролове обработваха българския избирател преди изборите в България се чудя, кого ли сме си избрали? От наглост дори не си смениха и никовете като започна войната.

Бой, не може ли Дедо Пич да мине малко по-напред в класацията, бе! Поне в челната тройка да е !!!!

Аз съм Ви обиден.

Сигурно танковете са за ремонт а така с доставката си го спестяват,умно и практично. После руснаците го гърмят и няма танк.

Гепарда не е танк....

Вярно им е зле постоянно гърмят твоя /лендлийз / та пушек се вдига. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Сега и по лендлийза като започне да пристига американското оръжие.... На твоите "братушки" съвсем ще им се стъжни.

Дедо Пич като чета твои писания много ти се кефя за написаното. Радвам се че има мислещи хора а не само идиоти и папагали. ПОЗДРАВЛЕНИЯ.

Пример за грандиозна масова, но успешна лъжа и то в Германия !!! В последните дни на ВСВ, докато руските сили наближават Берлин, пропагандата на Гьобелс обяснява непрекъснато усилващата се канонада от изток със следното трудно за вярване обяснение: Заснемане на епичен военен филм, т.е. германският гражданин не трябвало да се тревожи от непрестанната канонада. Берлинчани са били убедени, че Германия печели войната и, виждайки първите руски танкове, са вярвали, че те са част от снимачния екип на филма. Това е преди повече от 70 години, и то с помощта САМО на масово произвежданата евтина радио точка. Нека за момент си представим безграничните възможности на съвременните електронни средства за масова (ДЕЗ)информация, на които много филмови студия в Холивуд с основание биха завидели, и да не се чудим от кого се учи обкръжението на Зеленото говедо! Хубавото е, че все повече хора НЕ МУ ВЯРВАТ !!!!

това е наливане на масло в огъня!

Много не им се дава каквото и да било на немците, ама ти понасилиха и отбиват топката. Оръжейният бизнес се е развихрил и както разумът е напуснал политиците, вървим към обнуляване.

Авторът на тази повърня си няма и елементарно понятие от военна техника. Не можах да разбера това танк ли е, гаубица ли е или е зенитна установка. Постоянно ги смесва понятията като, че ли е едно и също.

Летящ танк, преминаващ кън подводница според случая, оборудван със "стелт технология:)))))

След гепардите Германия ще достави и един гейпарад.

Сигурно ще ги доставят след като войната свърши

Айде пак старо желязо от 1976 г.

Руснаците да се готвят за ада. СГепардите и джавелините Украйна ще ги смачка

М..да, а "Азов Стал", ще са особено полезни, ообено за плок "Азов', нали?!

А opel, ще доставят ли? (Z)

2439 плъха са изпълзели от азов стал Заводът е освободен

заводът бил ОСВОБОДЕН.......Боже , Боже......

Калибри бол

Гола вода и кал в ушите са

Ще дадат фира за 15 минути по един на мимута

Те така щеше да падне и Киев!

Как гори сграда. Тази освен че гори защо и гърми? Кви неща има там за "бежанците"?

Подаръци

Тия немски Коне що си ги дават бре ? след година две ще им трябват да усмиряват чалмите в собствената им страна !!!

Жалко за танкчетата, отидоха си без да стрелят даже веднъж за скрап...

Тук си личи , че русофилските пачаври в България още не са разбрали , че започна ЛИКВИДИРАНЕТО на Русия! Жалкото е че се оказаха по-тъпи от всички русофилски подлоги по-света , които одавна вече го осъзнаха! Отново сме на последно място заради тях!

Ама ние сме про-американска демокрация от 30 години насам!!!!! Как е възможно тогава да сме на последно място и да го духаме, акто уж руснаците загиват ?!?!?! Това е невъзможно само по себе си, у нас има американска армия, няма как да загиваме!!!! Ти си гаден, долен лъжеш и руски пропагандьор!!!!

Си оса а си подлога на уса

Първо Гепард не е танк а като руската Щилка. Второ тя няма да мине границата на влак , както някой долу си правиха криво сметките :).

А на какво, на летяща чиния ли? :) Защото хохлиите разчитат на горивото, с което ще дойдат заредени. Тъпо ще е да им ги доставят на собствен ход, а после да няма нафта за тях :) А за самолети, ми освен Галакситата да могат да кацат в ливада ....

Защо смяташ че има само собствен ход и влак ? Има поне още три начина :). Но ти от де да знаеш :).

Вярно забравих, че Галакситата са вид сухоземни подводници :) Мухааааааааааа

И кои са другите начини за доставка освен собствен ход (евентуално влекачи, но това излиза 3-но по-скъпо, а и няма толкова влекачи за всичките, защото иначе Германия ще остане без) и влак? По море няма как, по въздух, както човека каза, освен товарните самолети да кацат на ливади, ама няма такива украински (НАТОвски, а са влезнали в Украйна, а започна най-лошото). Та кои са?

Браво!

Спокойно операцията върви бавно за да бъдат изтребени хохлите до крак, пък после и роднините им, че и до поляците ще се стигне. За останалите ще се види по-късно, колко ще останат след зимата!

Киев не можахте да превземете, ама вече се прицелихте във Варшава. Ахахахахахаха

Киев има време да се вземе, като гледам хохлите сами се изтребват там, няма нужда да им се помага :)

Чети и мисли бре! Писах "бавно и забавно върви операцията" ... Всичко се пише и отмята - и оръжейната помощ, и логистичната, и разузнавателната и т.н. Бавно за да се хванат всички противници щото се крият ... а забавно, щото санкциите помагат на долара!

Заплатата ми е в долари. Мислех д а почивам на Аруба, ама сега ще ходя на Малдивите. Господ да поживи Кремъл.

Да не би на Малдивите да е станало 3-пъти по-евтино от Аруба?

ама не ми е в задния двор.

Ако някой е ходил с влак до СССР/Русия/Украйна вероятно е забелязал една незначителна подробност. Релсите там са по-широки от тези в Европа и това не е случайно. Всеки, повтарям ВСЕКИ вагон на границата се вдига със специални крикове и се сменят колесарите съответно на влизане и излизане. Дейност, която изисква доста време и специално оборудвани площадки. Време, много по-малко от необходимото за долитане на една обикновена ракета от 2000 километра.

ОК

:) Те затова европейците и САЩ се чудят вече един месец как да изнеасат житото, преди ставаше с кораби ама сега :) Жалко за украинците, какво ще правят зимата без жито, цената там на брашното вече е на двойна цена спрямо Европа.

По една известна БАСНЯ ЗА МРАВКАТА И ЩУРЕЦА Бабо Мравке (Русия), где така - пита Щурчо (Украинец)? Отивам Щурчо за храна! Ами ти накъде с тез Джавелини? Днес с Руснаците се бием, та отивам да ги ПОБЕДЯ! А когато сняг забръска, що ще чиниш ти зимъска? Ех, срам, не срам, бабо Руске - яе поискам от твойто житце сбрано ! Аз пък НЯМА да ти дам, гиди НАТОвски готован!!!

Най-ще е интересно като руснаците ги думнат с Джавелини

Руснак ще направи Джевелин когато върбата роди круши!

Да не е луд да прави неща от 80-те години на миналият век :) А пък то джаветата се видя колко струват, пратиха им 15000 и вече мрънкат, че са свършили....

Не е нужно да ги правят, САЩ им достави достатъчно с посредничеството на украинците :)

През юли с тях ще се стреля по Бундестага.

Сега треперят руснаците от страх, докато краинците научат немските термини и маневри.

Малко ги биха швабаите преди 77 години. Тази нация трябваше да бъде изтребена, защото в гена си е нацистка. Ако иска Русия да изкорени нацизма, следващите са швабарите. Не може да съсипеш на два пъти света с 2 свотовни войни и днес да надигаш глава и да пращаш танкове в защите на нацизмъ. НЕ МОЖЕ!

ти говори празния стомах. Направи си един борш с обелки от картофи.

Днес гледах един филм по History май беше - денацификацията е била доста повърхностна в Германия след войната. Добре, че са били комунистите от Източна Германия да публикуват списък с 1800 имена на бивши нацисти, все още на ръководни длъжности тогава в индустрията, армията и праветилството, та малко са се стреснали. Дясна ръка на Аденауер е бил един от авторите на нацистката антисемитска идеология. Западна Германия затова не е преследвала Айхман, въпреки, че са знаели къде се крие в Южна Америка - Айхман е щял да го издаде, но когато израелците са пипнали Айхман, германците не са имали избор и са разкарали приятелчето му, а това е допринесло за оставката на Аденауер....

Обаче дерусификацията в България ще бъде 99.7% до края на тази година.

Що се учудваш, бивш нацистки командир е бил генерален секретар на ООН и после президент на Австрия след 45г. :

Ще ги доставя направо на Червения площад в Москва..

И ген. Ромел да им пратят се тая .

ПРОСТО СЕ ГАВРИ С УКРАЙНА! 35 ММ ОРЪДИЕ .... И БИЛО "ТАНК"...А ЩЕШЕ ДА ПРАЩА ЛЕОПАРДИ ......

Остана ли ИНФРАСТРУКТУРА в Украйна?!

И после и другите 15, които имат в наличност…

Според мен европейците си утилизират старото оръжие в Украйна. Безплатно!

Не мисля, че е безплатно ... за украинците.

Мечката е по-силна, а сега е и разгневена...

че лесно се изпуска и ще се наака.

А тя ака неща дето осигуряват директен полет във въздуха, аеролизиран.

Злото трябва да бъде смачкано! Пращайте всички Гепарди!

Не може - няма газ (скъпо е от САЩ) да им се отлее бронята ;-)

могат да елиминират(като руский корабль) 200 танка Армата защото този танк трябва да го бутат да запали..ха.ха

Докато го бутат да запали, ще го пази накой от четирите прототипа на Су-57. На ръчна спирачка.

Статия писана/превеждана от лаик.

Правите ли разлика между танк и зенитна установка ? И до месец юли колко неща могат да се случат ?

15 (петнадесет) танка модел 1960!!!

Европа я чака студ, глад и африкански "бежанци" подобни на африканските скакалци.

а руската кочина е чака епидемия Африканска чума по руските прасета ха ха ха ха

Мази се Щерев, че си от най- рисковата група

По точно марокански скакалци .

И Гудериан да пратят - 'се тая...

Които ще бъдат изгърмяни още на границата Натоварени но влака, както се случва много често напоследък

Великият Рони Рейгън започна ватниците, Големият Байдън ще довърши руската империя на злото.

Нама Прада, няма Гучи, няма Шанел …. има Бояршчик - мирише гадно, но става и за пиене!

Къде това, в Еропа ли? Защото там има ама никой не си го купува, защото няма пари, а и му трябват за Макдоналдс, за да влезне да се се стопли вътре :)

за скрап