Военните летят ниско над София, тренират за 6 май (снимки)

Вертолети и самолети от ВВС ще изпълнят тренировъчни полети на ниска височина над София на 29 и 30 април и 5 май.

Обратно в новината

Коментари - Военните летят ниско над София, тренират за 6 май (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре че предадоха за скрап единствената ни подводница, как ли щяха да я докарат до София ?

с хвърчила, че го дават дъждовно с гръмотевици и слънчевата авиация може и да не лети

Да запазят малко гориво и за следващия парад, тоя гейския. Тогава да натоварят и малко въоръжение.

малките белове за какъв х.й са във военната авиация?С тях какво правят, возят дебелогъзите генрали ли?

Видях един спартан.

Я па ти!?!?! Жив?

Аспартам? Нищо чудно - слагат ги във всичко.

на снимката цялата ни вертолетна авиация ...въх въх мани мани

Този път се налага на 6-и да летят над Москва.Че дано до 9-и да победят путлеровия фашизъм.

На гол тумбак чифте пищови. Кому е нужно? Да летят въоръжени над границите и каналите за преминаване на мигранти от Азия и Африка.

Нямат въоръжение. Само хеликоптери купихме. За спасителни мисии и да веят знамето. Това да не ти е варшавския договор - да имаме боеспособна армия. Сега сме в НАТО - охранителни роти, теляци и други логистични мероприятия. Всяка жаба да си знае гьола.

Хм. Ще летят значи, а после нямало бензин!

И смеят да летят?

Четейки новините и коментарите по форумите ми прави силно впечатление колко усилия се полагат за насаждане на омраза и ектремизъм. Все по-силно става усещането ми, че някой ни готви за 3-та световна война.

Всуе се морят. Ние армия нямаме. Няма кого да впечатлим с подобни изцепки. По-добре си запазете скъпото гориво за самолетите и хеликоптерите.

Провеждайки ТЕЗИ тренировки и участвайки в "парада" ЩЕ СВЪРШИ нальотния ресурс на ВВС за цялата 2014 тод. Това е излишен разход на материални ср/ва и финанси!!По-рентабилно е да се проведат бойни стрелби за повишаване опита на летците!!

Върви се гръмни. Като не летят - нямаме пари, срам. Като летят - що летят и харчат пари.

Даже летят!!!Това е то- натовска авиация-имат и гориво даже... Един братски самолет ги насра-сега летят...ниско...

Ама това е безобразие! Хвърчилата са руски, и това е политически некоректно! На съединителите (демек долни леви педали) в Президентството и Мин.съвет ще им е некомфортно! Я какво са препоръчали - да купуваме западна техника! Да пратят някой мургав спец да се разрови в моргите на Западна Европа, и да купи за милиарди малко запазени самолети, дето са ползвани от пенсионерка само в неделя, да ходи на църква. Иначе на следващия празник ще трябва да вземат назаем самолета на Черепа, той да представлява ВВС, хем има доста повече ресурс, нали не го вдигат от НАТО...

Ще тренират за софийския майдан.

Нека руският посланик да гледа. Да види. Че имаме авиация. Пък може и танковете да изкарат...

И двата танка ли да изкарат?

А дано един вертолет се забие в парламента и един в президентсвото. та 6-ти май да се превърне наистина в празник за българския народ.

Шило

Кавале, кой ще пази родното небе от агресивните руснаци? Небето на НАТО ще остане неохраняемо!

Самолетите и вертолетите на полицейските ни сили, наречени Българска армия, са взети назаем от съседни нам страни - Гърция и Турция, за нуждите на военния парад. Ние имаме два самолета, които пазим за екстренни случаи, удиният от които е спешно бягство от страната на военния ни министър, който и да е той. Жалка работа е тази демокрация - строй на крадци, бандити и мутри. А такива не стават за войници. Страната ни е гола пред башибозука от Анадола и още някои авантюристи, с които се славят Балканите.

Софиянци да ходят приведени! :-)

Гвардейците са достатъчни за демонстрации,стига с това пъчене.Цървули няма, гайда иска.

То има ли какво да излети :)

Тази година за последно . Другата ще прелитат с делтапланери и с някой друг надуваем балон.

Нормално за една държава с затихващи функции.

Вертолети и самолети от ВВС ще изпълнят тренировъчни полети на ниска височина над София на 29 и 30 април и 5 май. На 6 май, в Деня на храбростта и празник на Българската армия, ще има 100% облачност със слаб дъжд и поради тази причина полетите няма да бъдат изпълнени по време военния парад. Алеко Константинов го е казал много отдавна - "Имали са Министерството на отбраната бол народни пари - дали". После военна авиация сме немали...мозък сме немали.

Ние сме Българи и трябва да плюваме, ако вземат западни- егати и рушветите за тези антики /те затова са скъпи/, ако са Руски- егати и русофобите, ако вземат Израелски- лелеее как ни пилеят парите, ако вземат нещо без пари- ще ги разследваме и затвор.

вярно, няма угодия!

Тази година, може би ще видим ВВС на България за последен път наживо. След това само на картинка...

Я!!! Ше разходят трите вертальота?! Има нужда, има. Не е хубаво да прашасват по хангарите :)

Ех днес дали има заседание в НС? Някой ако може да се приземи там.. :) Ще започне такъв живот, че само си викам дано.

Шило

Няма да го уцелят. Ще пострада "Ал. Невски" или СУ

Стига с негативизма де :) Вярвайте!

Имаме военни?! Че и летят?! А инструктаж минаха ли- "Какво правим като ни свърши керосин в движение и какво правим когато чарк трета употреба хвърчи паралелно на таратайката, в която си ти?"

Молим се... на св. Георги.

Няма празник на 6-ти Май! Има празник на 9-ти Май! Ден на победата на Съюзниците срещу фашистка Германия!

Бългаския празник е на 6. Май . 9 Май е ден на Европа, а на 8ми Май се чества края на втората световна война. Това че руснаците са един час назад нас какво ни бърка. Може би твоя часовник е по московско време ;)

за разни еврогейци може и да е ден на еврогея 9 май

Абе...То... Не им ли се намалява летателния ресурс на техниката при тези толкова тренировки? Та това бе "гвоздея" в изказването на министъра на отбраната Найденов и прецедента на държавата ни преди няколко дни, когато руски самолети летяха в международно въздушно пространство над Черно море ????

БГ ще демонстрира огромната си военна мощ за празника. За целта ще бъдат изкарани и двата хеликоптера, заедно с единствения самолет и целия личен състав, натоварен на един камион!

Е, то се знае кой докара армията до това смешно състояние! Последният гвоздей в ковчега на армията заби краставата жаба Анус Анусов!!!

Пушилки и пара на вятъра. Тия под рИформа разбираха да си устроят техните хора. Да изгонат лейтенантите. Да се докопат до привилегии, мисии, курсове и чуждоземски семейни командировки и да паразитират на гърба на хората. Чистка в министерството, щабовете , връзкарските фирми на МО, армейските ВУЗ и дублиращи структури. Това министерство е пълно с излишни хора. Да затворят всички кранчета и да си купят самолети. Дирът да не изпълнява поръчки и да не пипа тук.

Щом военните летят ниско - на война е

Ще вАли........

СТРЕС, пречите ми да работя ? Я идете да летите нат Банкя, На "Каратиста" нат главата ? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - баба Тодорка, Меринджей и Гл.редактор на бТТВ"Трътките"

Добре де, всички знаем на какъв хал сме, и ние и армията ни, ама защо да се бучи още от сутринта. За да литнат 2 та самолета колко човека са работили и са сложили подписите си, колко човека са учили и тренирали. Нека бъдем добри! Опитайте! Не боли! Бъдете здрави!

Е нали тренираха с Руснаците всеки ден , сега пак разхищение на бензин . Президента да пише протестна нота до Маркс и Енгелс те измислиха тази простотия с първи маи .

роско требе да пише до сюзерените си в кравария там таковнкана в Чикаго първи май...да се чете повече е препоръчително за неграмотните тук

1 май 1886 година в САЩ От там тръгват нещата ;-)

На Гергьовден ще вземат участие всичките ни ВВС /2 въртолета и два самолета/ и летят ниско щото са стари и да не падат от високо пилотите ни.

и това прелитане трябва да се тренира, какво ли остава за реален бой?

Лелеее, от къде толкова хеликоптери бе. Сигурно и двата сме ги взели назаем за парада от .....македонците.

Пак от македонците можем да си върнем и танковете, които им подарихме, щото те си имаха само 1.

те вече ги продадоха...хихи да ги върне Жмульо Жмулев демоСрата