17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов - ВЪН!

Боже ,Боже имаш още вересии на този свят.Ела прибери тая измет щото измориха една държава.

Доста интересна листа. Забелязвам само млади, свежи и проактивни професионалисти, които никога не са участвали в политиката. Струва си да гласувам.

Плейметкаджия № 1 Любен Дилов син, курбанджия на всяка ясла депутат, който ще ни управлява!

Най-големите 'Спициалисти'

Пременил се Илия, па се погледнал, пак с тия!

Дори ако държавата ни се намира в състояние на гарантирано разпадане, поне искам да не посрещам края начело с този абсолютен дебил и неговата сган, които системно разсипаха държавата в последните 11-12 години.

На малко прасе и нов премиер не бързай да се радваш - не знаеш каква свиня ще излезе.

Дано се продъните всичките в дън земя, Господ ад ви накаже вас и родата ви до 10-то коляно! Не мога да ви гледам, не мога вече да ви слушам, по-прости и крадливи хора никога не са управлявали България.

Айде в Ямбол дофторчето Рунко предаде кмето.

Мутри-вън и Божков и Цветан Василев пак ще чуят, ще изпълзят навън и ще развържат кесиите.

По-проста сган не е имало никога, по турско България е била управлявана от по-учени и по-мислещи хора, тези тук са толкова зле, колкото историята никога не е виждала.

резервната скамейка много окъся - по 2 района за баце и министрите, няма кадри, 2-3 фурнаджийски лопати и това е :)

Ами в Ловеч тоя шмокльо Нанков. Пълен потрес. Да им се издрайфам на водачите.

дет се вика от кол и въже се калинки събирани по околовръстни, поляни и барове

Мутафчията що така липсва?Той толкова чупки в кръста направи, за резил на зрели години стана, а вие го пропуснахте. За президент ли го гласите?

Има и по-лоши. По-добре обаче е ако не ги видим. Да не викаме после: ела лошо, че без теб по-лошо.

За резил този човек и професионалист няма как да стане.

Не можете да отречете, че най-солидно присъствие имат герб в област Добрич. Сачева и два отбора ръгбисти плюс национални на Япония по сумо не могат я събори.

Викаш, да си изберем пак тия изедници. Ма да те питам - децата ти в чужбината, внуците ти не говорят български, утре да паднеш болен няма кой да те погледне. Гласувай пак за тия, явно и ти не си чел книжки, също като кратуната.

Листите на мутрата Борисов и шайката ГЕРБ както винаги са пълни с мутри, феодали,местни тарикати,дилъри, роднини и калинки...

Колко министри, особено ми "харесва" сачевица. Ако не успее, към коя партия ще се присламчи? И т..к..п. е в листите, къде ще иде. Шайка.

коя е тя?

За коя питаш

Оставяте пачките и под редица в затвора. #Оставка

В Плевен Герб ще вземат много гласове благодарение на професор Горчев, цял Плевен го обича и уважава

Другаре цоциалисти!И да квичите и да се тръшкате пак отивате на заколение.Не разбрахте ли ,че повече власт няма да помиришете без въорежена борба?

кои например?

Я Любо Дилов се появи в Бургас искам диспут между него и Манолова, да видим кой кого ще надговори

Буци да се кандидатира във Варна каним те буци!

Не виждам никаква разлика между ГЕРБ и БСП - еднакви са , а и двете партии са произлезли от БКП. Това, че не харесваме ГЕРБ, не означава, че харесваме БСП, просто ти си тъпа тиква и ти е трудно да схванеш.

май във Варна и магаре да сложат на изборите срещу тиквоча би спечелило!

Според мен е голям срам за него, че участва в това нещо, вместо да продължи да бъде успешният и способен лекар, който е в момента. Вместо да помага на хората, той отива да краде в парламента заедно с другите, рязко си влоших мнението за него.

Тези Изроди пак искат да ни крадат ! Долу ГЕРБ и неговия тиквен Лидър ! Смачкай Гробар Спаси България !

Значи харесвате майки с увреждания и Мая Общата.Или може би ристьо Лодкаря?

Със стари мурви нов бapдaк не става

Крадливия Професор никой не го уважава ! Плевен е родината на Корнелия Нинова ! Само БСП !

Глупости, той ще продължи да оперира и да спасява животи

Официално заявявам, че Велико Търново по никакъв начин не се асоциира с министъра на здравеопазването в момента, така че той да бъде излъчван от нашата област. Същия министър г-н Ангелов е срам за професията си, защото не я практикува, ами се вози в джипки, създава хаос, пречи на хората да получат медицинско обслужване, също така е натикан целия с ботокс, скубе си веждите и прилича на активист на прайда повече отколкото на министър. Герб, вземете си го обратно, от която и поляна да сте го намерили, няма да гласуваме за него.

Амин!!

В Пловдив ще е интересно, Бойко срещу Корнелия, Тошко сценариста, на Слави, Ристьо лодкаря и хаджигея от мутрите на Манолова

Поклон пред достойните държавници от ПП ГЕРБ! Ще продължим да управляваме България в благоденствие и разцвет!

Е и, ми не гласувай за него, други ще гласуват

Бургас приветства Любо Дилов

Манолова води листата в Плевен

Тези трябва да изберете. Първо, защото вече са откраднали достатъчно, значи ще крадат по-малко и второ, защото вече знаят как да крадат без да се вдига много шум.

40 години така гласувахте за комунистите, ама ви смъкнаха 10 кожи от гърба, лакомият не се насища. Чакай след 4-ти Бойко като ти спре 50-те лева, вдигне данъците, горивата ще хвръкнат, от там всички цени двойно нагоре, друга песен ще пееш. Ще пееш и ще ревеш .

Грешиш. Минаха цветановите номера, няма да стане номера тоя път. Цветанов държеше изкъсо администрацията, Ангелов е мека китка.

Никой нищо не каза за хасковский Делянчо, НЕК май го позабравиха.

В Унгария вече се правят ваксинации с 5 (ПЕТ) ваксини: "Пфайзер"/"Бионтех", "Модерна", "Астра Зенека", Спутник и "Синофарм". Тулупът само обикаля с джипката и лъже хората!