Коментари - Управляващите не допуснаха изслушване на Таня Андреева | Днес.dir.bg

Управляващите не допуснаха изслушване на Таня Андреева

ГЕРБ поиска изслушване в парламента на здравния министър Таня Андреева заради задълбочаваща се криза в системата. От БСП и ДПС обаче не се съгласиха.

Обратно в новината

Коментари - Управляващите не допуснаха изслушване на Таня Андреева | Днес.dir.bg

Коментари

Наи лесно се уволнява.Вникнете в проблемите на С.М.П.-ТЕ СА МНОГО.Лов на вещици.Лроблеми-1.тел.112-върнете т.1502.СТАТУТ-оточнение на точно с какво трябва да се занимава СМП. 3.Доболничната неотложната МП липсва-Болници- О.П.Л. НЯМА СИНХРОН.4.Оправете заплатите като тнезина т.112 или в болниците поне . а може би като на О.П.Л.-ТАТА.4.Не бива медиите и М.З. да режат клона на които седи пациента и цялата медицина в България-ще се строши-ще се спука надутия от ВАС балон.

Облещената пача ще се загрура скора

Бойко, може да е самовлюбен и грандоман, но е политик.Знаеше кога да отстъпи и кога да даде газ. В случая трябва да се прояви гъвкавост.Трябва да се отстъпи в името на реформите.Как ще ги проведеш без подкрепа? Вече сталинските методи не вървят.

ха ХА ха Хаа хаха Ха хА аХа Ха ха хА хаха Ха хА аХа Ха ха хА аа хаха Ха хА аХа Ха ха хА

много странно нямам нито плюсове нито минуси: кога ( нерегистриран ) 04.06.2014 14:19 "спешното" в болница Лозенец /бивша? правителствена/ е УБИЙСТВЕНО бавно в буквалния смисъл, кога агитката на Спасов /доктор?/ ще си подаде оставката

Проблема е, че на тези от когото зависи всичко да е наред не само в Спешната помощ, едва ли ще им се наложи. Те ще намерят как! Тия, за които се сещат само и единствено на избори - те са за оплакване! което ще рече около 95% от българските граждани! Че и повече...

Танчето Андреева и нейната частна поликлиника която лекува само хора от правителството и олигарсите! Човек с частен бизнес в правителство???? Ненормална работа!!!

ВЪН АНДРЕЕВА ! ВЪН ПЕНКОВ! ВЪН И ДИРЕКТОРА НА АЛЕКСАНДРОВСКА , АНГЕЛОВ КОЙТО Е С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ! НИМА АЛЕКСАНДРОВСКА - ЕДНА УНИВЕРСИТЕТСКА БОЛНИЦА ДА СЕ РЪКОВОДИ ОТ ПСИХОПАТ, КОЙТО НЕПРЕКЪСНАТО СИ ИГРАЕ СЪС СТУДЕНТИТЕ И ГИ КАРА НА ПРОТЕСТИ! АНГЕЛОВ ОТКРАДНА МИЛИОНИ , КОИТО СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ МЕЖДУ АНДРЕЕВА И ПЕНКОВ!

Все по жалки започват да изглеждат червените кхмери! И в буквалния и в преносния смисъл!

ЦИТАТ Днес е първият работен ден на поста на д-р Александър Златанов, а плановете му за разрешаване на проблемите в Спешната помощ вече са в ход. Той започва преговори със Столичната община за създаване на изнесени центрове в кварталите Младост" и Люлин". КОМЕНТАР ТОЗИ ЛУД ЛИ Е? хората рекоха, че без пари нема да бачкат от ке ги праща на изнесени центрове. кой нормален доктор ке бачка без пари у спешната медицинска помощ. тази министърка е само за кютек у главата и то со яка цепеница, билки й доди акълот у главата куха!

Не виждам голям смисъл да са я изслушали! Само времето им е щяла да загуби с различни глупави обяснение и внушения! Загубено време на всички! Затова трябва незабавно да си подадат оставката, НЕЗАБАВНО! Поради некадърност!

ДО ПРИЯТЕЛИ-ПРАВ СИ!НИКОЙ НЕ НЕ МИСЛИ ЗА НАШЕТО ЗДРАВЕ!ТЕ ХОДЯТ НА ЛЕЧЕНИЕ,КАТО"ЗБОГОМ" В ПАРИЖ.ЗАТОВА СТОЯТ В Н.С. ЗА ДА КРАДАТ И ПОЛЗВАТ ОБЛАГИ.

Проблема се казва ДЯНКОВ и шайката на Борисов. Защо ли? КОЙ неправомерно прехвърли НАШИТЕ ПАРИ от Здравната каса в размер на 1,5 милиарда лева за да си покрие бюджета, КОЙ "управлява 3,5 години без каквато и да е визия за бъдещето, КОЙ имаше наглостта да не се съобразява със рамкови договори, КОЙ прахоса други 4 милиарда от резерва оставен от "лошите", КОЙ погази швейцарското правило, КОЙ играеше мачлета в работно време, КОЙ ползваше авиоотряда за "таксиметрови услуги", КОЙ е с една прочетена книга??? КОЙ? КОЙ? КОЙ??

КОЙ ПЕЧЕЛИ ВСИЧКИ ИЗБОРИ....КОЙ, КОЙ, КОЙ!!!

Г-н Койчев, Вие сте проблема не Борисов, не Дянков. Вие къде се лекувате в болницата на Вашия град първата която видите или бягате в най-добрата в София. На нашата малка България и трябват 100 болници но оборудвани от А до Я и малки спеши филиали за стабилизирани на спешни случай. Когато поддържаме толкова болници с мизерни условия и хората умират като животни в тях Не ми пиши за авиоотряд за швейцарски правила,че ми омръзна на всичко казано да си давате злобно мнението. Желая ти здраве,че ако попаднеш в болниците ръководени от г-жата Андреева утре може и да не си пишем.

никой не мисли за нашето здраве..БСП иска народа да измре... за да се открадне ,каквото може ...и кой накъдето хване...

"От миналия четвъртък медиците протестират срещу искането за уволнение на досегашния директор д-р Георги Гелев. Демонстрантите настояват за по-високи заплати и повече дежурни екипи. " Те не искат ред, не искат реформиране на системата на Спешна помощ, не предлагат нещо за подобряване на условията им на труд, те си искат шефа дето е трябвало да създаде този ред, който е трябвало да предложи на министрите от 16 години насам някакви правила за дейността на службата която ръководи, те искат повече екипи, като че ли министъра (който и да е може да ги изрисува), и основното което искат- ДОСТОЙНИ ЗАПЛАТИ. Ако заплатите на лекарите станат напр. 1500 лв., колко трябва да са заплатите на чиновниците в администрацията на Спешна помощ? Пак ли трябва да се запази сегашното съотношение? Това защо не кажат искат ли го? Но тази администрация със сигурност е близка до шефа и затова не говорят по тази тема. Ееххх, че го няма Дянков, за пари ли ще си помислят? За 4 години едно увеличение с 10% след протести, а сега искат за една година поне с 50% увеличение. Хайде малко уважение към министърката (която им е колежка) благодарение на която без да протестират от 01.01. се увеличиха заплатите с 10% и твърди, че ще се търсят резерви, ако може тази година поне още едно увеличение да има. Наистина са ни необходими Дянков и измислената "тежка артилерия" в медицината Десислава Атанасова, за да не ревем, а само да изпадаме в телешки възторг при появата им. Много странно е поведението им, нима шефовете на най-големите болници в страната са некомпетентни, че застават зад министъра? Тези лекари ли са по-големи капацитети в медицината? Стига идиотщини!

Ако има виновни за ситуацията в Спешната ни помощ, трябват а се търсят сред последните няколко правителства, а не директорът, който е от съвсем скоро.Трябва да се уволняват министри, които не си вършат работата, защото от години не се обръща внимание на ЖАЛКИТЕ ЛИНЕЙКИ, , ЛИПСАТА НА АПАРАТУРА ЗА ТЯХ, СЛАБОТО ЗАПЛАЩАНЕ На ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ ОТ ШОФЬОРИТЕ ДО ЛЕКАРСКИТЕ ЕКИПИ. ЛИПСАТА НА МОТИВАЦИЯ за работа в тази отговорна и рискова работа. А видите ли - СЕГАШНИЯТ ДИРЕКТОР ИМ БИЛ ВИНОВЕН. КАКВО НАПРАВИ МИНИСТЪРА И СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА УСЛОВИЯТА В СПЕШНАТА ПОМОЩ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ГОДИНА? Търсят жертва под вола теле да си измият ръцете. ЖАЛКИ ПОЛИТИЦИ.

Пич, шефа на Спешното е такъв от 16 (шестнадесет) години!!!!! Това ли е нов човек??? Ха, ха, ха, ха. А какво е направила Андреева досега е тъп въпрос на фона на 4 (четири) министри за 4 години от ГЕРБ. И сега когато се предлага нещо конкретно- протести! Тъпня, нали?

8901

На парламентарните избори идете да си сварите лютеницата и компотите другари! На Посрано 20 ИБ на БСП ще раздава по 2 кубика нацепени дърва. Цепил ги е лично другарят Дъбов.

Щом тогава той ги е цепил няма да са много и няма да са от сърце!

Като ще я разнищят от неудобни въпроси от дясно! Смеят ли, нали ще трябва веднага оставка да и искат! А това е против опорните точки на БКП!

Много съм ядосан, затова предлагам всички за пратим имейли до фирмата на Моника Станишева с искане да не държи повече Таня Андреева за министър. Фирмата й се казва АКТИВ ГРУП ЕООД, София, бул. Янко Сакъзов, 16. Има телефони, факсове, мейл. Ако иска да управлява държавата, да си носи отговорността. Току-що прочетох актуална информация, че излязла от депресията и пак командва на Позитано. Всичко е от ГУГЪЛ.

Типично по комунистически! К.рвен.ки номера! Жалки , много жалки са

Тая т.нар. "експертка" в началото на май обяви, че до края на май?!?!?! ще бъде въведено електронното здравеопазване. Само това изказване е достатъчно да се види що за експерт е.

При минимална заплата от 1300 евро в Германия средната заплата на лекар е 5 000. При минмална заплата от 340 лева в България средната заплата трябва да бъде 5, 5 пъти по голяма или около 1700 лв. Надявам се германските икономисти да са по сведущи от нашите, да не говорим за качествата на германската медицина. Другото е непремерени движения на медиците, извиване на ръце и обслужване на политически каузи. И от десет кладенеца да донесат вода медиците са лакомници и за съжаление в много случаи търгаши.. Накрая няма да има кого да лекуват при тези диспропорции, които искат да наложат!

Дори и отнесени към тези в Германия, не можах да разбера как ги сметна тези 1700 лв. Със същия коефицент аз ги сметнах 1300 лв.

Ами те толкова и вземат де факто. А има и такива с многократно по-високо заплащане! Сега остава и на качество да докарат здравната услуга!

Прав си абсолютно! Останалите са българска толерантност, за некачесрвеното обслужване и паническия страх който ме обзема от срещи с лекарското съсловие.

Само дето немскто здравеопазване е вид прикрита мафия. Не случайно едно немско лекарство произведено там, струва в Германия два пъти повече от същото продавано в Англия. Ще ми се да чуя логическа причина?

"спешното" в болница Лозенец /бивша? правителствена/ е УБИЙСТВЕНО бавно в буквалния смисъл, кога агитката на Спасов /доктор?/ ще си подаде оставката

тази има дял повишаване смъртността на бг като всички комунисти, ей не останахме да крадете и убивате

Гледайте и финасовите новини. 1.2% ръст на икономиката за последната година. ;) Личи си, че не управлява ГЕРБ. ;) Малко не е много по темата, но нищо.

;о) Трендът в "добрите новини" е само нагоре откакто махнаха Инджова от НСИ! И безработицата намаля, и нови работни места се откриха и ... абе цъфтим с една дума!

Този процент Колю Колев от Медиана ли ви го подхвърли! Никога не позналия нито един резултат...!

Отвори първата страница на сайта. Под раздел "Днес" има "Финанси".

Пацо, ти каза, като ни представяше "правителството на експертите и технократите", че ще търсиш "хора за работа", а не "работа за Хората";о) Кажи сега - Танчето къде се вписва?;о)

правителство от карикатури тая бабувала на моника общата другите некакви полу легални любовници и/или хомосексуалисти

Таня Андреева има своя дял в борбата срещу медицината, повече нищо ново не може да каже.

Глезят си ги.

ОЛЕ, ОЛЕ И ТАЗИ ЛИ Е КАТО ТЯХ, УЖАСССССС

Отново ще изкажа мнението си. Предсрочни избори възможно най-скоро, промяна на конституцията, така наречените народни представители 100-120 и премахването на партийните субсидии. Така с икономисаните пари ще се възстанови здравеопазването което в момента е в колапс. Не може пред парламента да има стотици луксозни автомобили за търтеите в него а за цяла София 11 линейки, това е абсурд.

+1 Много точно и правилно Вуне.

Наборке, не си права! Може и още как! Всъщност, всичко много прилича на живота на кошера, но с доста системни извращения. Майки, които действително единствено раждат през живота си и нищо друго(също като в кошера пчелите-работнички им отглеждат поколението), търтеи - осеменители(и само това)...Май е време да се разбунят пчелите-работнички вече. Че аман от осеменители и хрантутници!

Кой ли е тъпака който не е съгласен с мен и ми щракнал минуса?

Предполагам минуса ти е за "Предсрочни избори " червените са застрашени в такъв вариант

Права си бабче, заплатите си вдигнаха,коли си купуват то защо ни са линейки.Пред парламенти всяка сутрин си идва екип да не умре някои депутатче, то ние от простия народ какво толкова,че няма да ни има. А и полиция колкото искаш и на тях пари плащаме ние .Приказка парламент.

Нови избори ! Но.... гласуването да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за всички които имат право на глас .Така ще влязат по-вече партии ЗА ДА НЯМА КОАЛИЦИИ и така ще се вземат по правилни РЕШЕНИЯ .....Сега се зачита становището на лидера на партията....коалиция и всички вдигат ръка.

Много интересно без коалиции, какво правителство може да се създаде? При резуртати като последните, отговора е никакво. Следствието ще е криза. Задължителното гласуване първо нарушава права. Вероятно е и противоконституционно. Второ, ще е най-некомпетентното, на хора които не са избрали. Трето е невъзможно, за не малка група от хора - стари, болни, в кома, на легло. За примера баба ми изминава 10 метра за примерно 4 минути. Ще отиде да гласува друг път. Някой ден и Вие може да сте така. Не го гледайте само за днес.

Вижте, тази куха лейка явно не е за министър, това е очевадно, но пита се имат ли по-подходящ в БСП???? А от друга страна нали е гинеколожка на моника, явно е стабилна по женска линия......

малко се съмнявам моника да се е доверила на тази "голяма специалистка" всички, които я познават отблизо казват, че е куха лейка и по специалността си

Да се потули скандала, да го размием във времето,до като не се появи новия скандал, който да измести стария . Това е тактиката за оцеляване на кабинета.

Де се дяна един от най-видните бивши депутати от този Парламент - Христо Бисеров?

Политическите НАЗНАЧЕНИ продължават,в Бе-ГЕТОТО... ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА ,САМО ПОЛИТИКАТА Е НА НИВО ,...НИЩО ДРУГО.

Ами в такъв случай за какво ни е това народно събрание, нали там следва да се поставят, расискват, обясняват и решават проблемите на държавата.Има въпрос към министър, този министър не се ли чувства задължен да информира какво става или само е задължен да си получава народната заплатка?

По несъстоятелен парламент едва ли има в целия свят. То там освен Данчо Ментата и Мая Манолова някой изобщо говори ли?

Защо да я допускат? Нали ще каже още някоя глупост и съвсем ще се изложи. Онзи ден на срещата с лекарите каза, че тя е гинеколожка и не разбира от спешна помощ. Ами преди една година, питам аз, Андреева не знаеше ли, че е гинеколожка? Първото и обещание беше - ще оправя спешната помощ. Докато Моника Станишева командва в държавата, тази самодейка ще управлява здравето ни, живота ни и смъртта ни. За съжаление.

Министър Драгомир "Лъжеца" Стойнев ви каза, че проблеми с Южен поток няма, а вие искате изслушване. Министър Петър "Чобанина" Чобанов ви каза, че проблеми с парите нямаме и че затова ще вземем още 3-4 милиарда заем, който вие ще изплащате, а вие искате да го изслушвате. Министър Таня Андреева ви каза, че проблем с Бърза помощ няма, вие пак искате изслушване. Ама ха - само искате да саботирате работата на експертното ни правителство!

защо има вид на мъртвец?

Кое било най-лошо за една селска къща? Коза, циганин и комунист. Козата изяде всичко в градината, циганина изпокраде каквото намери, а комуниста съсипе всичко останало!

Защото си я знаят, че има акъл колкото пуйка и ги е страх да не каже нещо дето не трябва !

Ма не така с лошо, бе! Ти безполезна пуйка виждал ли си? Нека си имаме уважението, все пак!Защо животните все!!!!!!!

Щом лекарите, които протестират смятат, че всичко в Спешна помощ е добре, нека протестират. Те какво искат сега, запазване на шефа им, който е на този пост от 16 години, а в болнични от януари? Щом са доволни от сегашната система, значи са доволни от това чиновниците в Спешна помощ да получават по-високи заплати от тях, значи са доволни от обслужването, което предлагат на пациентите, значи са доволни от това, че вече и млади хора не могат да дочакат линейка. Нека го заявят ясно и разбрано и когато не стигнат навреме, или пристигнат и се окаже, че нямат оборудване и ги пребият пострадалите, да не се оплакват. Не може един ръководител да е 16 години на този пост и да не е успял да убеди нито един от купищата министри в каузата- внимание към Спешна помощ. Тази министърка е първата, която е поела ангажимент и е изяснила пред обществеността и гилдията какво иска да направи, за да се подобри този сектор в здравеопазването. Направено е не на коляно, а с експерти и лекари от най-големите болници в БГ. Тя дори говори със срокове и финансиране. Какво направи "тежката артилерия" на БУДА в згравеопазването освен запълване на появили се текущи дупки? НИЩО! Протестиращите лекари искат запазване на статуквото, те не говорят за реформи, а само за заплати, а едното не може да върви без другото. Министърката ясно го каза преди два дни- в Спешната помощ не може да стане по-зле, те са вече на дъното. Може само да се подобрят нещата. И аз и вярвам.

Тия дето са ми насложили минусите да кажат какво искат- оставяне на д-р Гелев да продължи да управлява Спешна помощ и всичко да си е постарому, за да няма стачкуващи лекари ли? Тогава и заплатите трябва да останат на старото ниво и да не реват. Плуване по течението, мърморене под носа, оправдания за поредното закъснение на линейка, никакви разработени ПРАВИЛА със съответните отговорности за дейността на Спешна помощ и в крайна сметка, стискане на палци на хората да не им избие бушона и някой превъртял роднина да нахлуе и да изпозастреля куп служители на Спешна помощ. Но тогава лекарите трябва да снемат отговорността от министъра, който и да е.

Не ми закачайте акушерката!

Pesh0

изслушват неизслушват . току що ме върна докторката , защото последната ваксина за малки деца , я нямало от 6 месеца . Каза да и звъннем след месец , да проверим,да не се разкарваме само.

Лошо. Госпожата трябва да обясни, какво и защо става в повереното й министерство.

ЗАЩО ?????

защото този парламент е безсмислен, затова - изтривалка на БСП, ДПС и Атака

Коментари - Управляващите не допуснаха изслушване на Таня Андреева | Днес.dir.bg

Управляващите не допуснаха изслушване на Таня Андреева

ГЕРБ поиска изслушване в парламента на здравния министър Таня Андреева заради задълбочаваща се криза в системата. От БСП и ДПС обаче не се съгласиха.

Обратно в новината

Коментари - Управляващите не допуснаха изслушване на Таня Андреева | Днес.dir.bg

Коментари

Наи лесно се уволнява.Вникнете в проблемите на С.М.П.-ТЕ СА МНОГО.Лов на вещици.Лроблеми-1.тел.112-върнете т.1502.СТАТУТ-оточнение на точно с какво трябва да се занимава СМП. 3.Доболничната неотложната МП липсва-Болници- О.П.Л. НЯМА СИНХРОН.4.Оправете заплатите като тнезина т.112 или в болниците поне . а може би като на О.П.Л.-ТАТА.4.Не бива медиите и М.З. да режат клона на които седи пациента и цялата медицина в България-ще се строши-ще се спука надутия от ВАС балон.

Облещената пача ще се загрура скора

Бойко, може да е самовлюбен и грандоман, но е политик.Знаеше кога да отстъпи и кога да даде газ. В случая трябва да се прояви гъвкавост.Трябва да се отстъпи в името на реформите.Как ще ги проведеш без подкрепа? Вече сталинските методи не вървят.

ха ХА ха Хаа хаха Ха хА аХа Ха ха хА хаха Ха хА аХа Ха ха хА аа хаха Ха хА аХа Ха ха хА

много странно нямам нито плюсове нито минуси: кога ( нерегистриран ) 04.06.2014 14:19 "спешното" в болница Лозенец /бивша? правителствена/ е УБИЙСТВЕНО бавно в буквалния смисъл, кога агитката на Спасов /доктор?/ ще си подаде оставката

Проблема е, че на тези от когото зависи всичко да е наред не само в Спешната помощ, едва ли ще им се наложи. Те ще намерят как! Тия, за които се сещат само и единствено на избори - те са за оплакване! което ще рече около 95% от българските граждани! Че и повече...

Танчето Андреева и нейната частна поликлиника която лекува само хора от правителството и олигарсите! Човек с частен бизнес в правителство???? Ненормална работа!!!

ВЪН АНДРЕЕВА ! ВЪН ПЕНКОВ! ВЪН И ДИРЕКТОРА НА АЛЕКСАНДРОВСКА , АНГЕЛОВ КОЙТО Е С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ! НИМА АЛЕКСАНДРОВСКА - ЕДНА УНИВЕРСИТЕТСКА БОЛНИЦА ДА СЕ РЪКОВОДИ ОТ ПСИХОПАТ, КОЙТО НЕПРЕКЪСНАТО СИ ИГРАЕ СЪС СТУДЕНТИТЕ И ГИ КАРА НА ПРОТЕСТИ! АНГЕЛОВ ОТКРАДНА МИЛИОНИ , КОИТО СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ МЕЖДУ АНДРЕЕВА И ПЕНКОВ!

Все по жалки започват да изглеждат червените кхмери! И в буквалния и в преносния смисъл!

ЦИТАТ Днес е първият работен ден на поста на д-р Александър Златанов, а плановете му за разрешаване на проблемите в Спешната помощ вече са в ход. Той започва преговори със Столичната община за създаване на изнесени центрове в кварталите Младост" и Люлин". КОМЕНТАР ТОЗИ ЛУД ЛИ Е? хората рекоха, че без пари нема да бачкат от ке ги праща на изнесени центрове. кой нормален доктор ке бачка без пари у спешната медицинска помощ. тази министърка е само за кютек у главата и то со яка цепеница, билки й доди акълот у главата куха!

Не виждам голям смисъл да са я изслушали! Само времето им е щяла да загуби с различни глупави обяснение и внушения! Загубено време на всички! Затова трябва незабавно да си подадат оставката, НЕЗАБАВНО! Поради некадърност!

ДО ПРИЯТЕЛИ-ПРАВ СИ!НИКОЙ НЕ НЕ МИСЛИ ЗА НАШЕТО ЗДРАВЕ!ТЕ ХОДЯТ НА ЛЕЧЕНИЕ,КАТО"ЗБОГОМ" В ПАРИЖ.ЗАТОВА СТОЯТ В Н.С. ЗА ДА КРАДАТ И ПОЛЗВАТ ОБЛАГИ.

Проблема се казва ДЯНКОВ и шайката на Борисов. Защо ли? КОЙ неправомерно прехвърли НАШИТЕ ПАРИ от Здравната каса в размер на 1,5 милиарда лева за да си покрие бюджета, КОЙ "управлява 3,5 години без каквато и да е визия за бъдещето, КОЙ имаше наглостта да не се съобразява със рамкови договори, КОЙ прахоса други 4 милиарда от резерва оставен от "лошите", КОЙ погази швейцарското правило, КОЙ играеше мачлета в работно време, КОЙ ползваше авиоотряда за "таксиметрови услуги", КОЙ е с една прочетена книга??? КОЙ? КОЙ? КОЙ??

КОЙ ПЕЧЕЛИ ВСИЧКИ ИЗБОРИ....КОЙ, КОЙ, КОЙ!!!

Г-н Койчев, Вие сте проблема не Борисов, не Дянков. Вие къде се лекувате в болницата на Вашия град първата която видите или бягате в най-добрата в София. На нашата малка България и трябват 100 болници но оборудвани от А до Я и малки спеши филиали за стабилизирани на спешни случай. Когато поддържаме толкова болници с мизерни условия и хората умират като животни в тях Не ми пиши за авиоотряд за швейцарски правила,че ми омръзна на всичко казано да си давате злобно мнението. Желая ти здраве,че ако попаднеш в болниците ръководени от г-жата Андреева утре може и да не си пишем.

никой не мисли за нашето здраве..БСП иска народа да измре... за да се открадне ,каквото може ...и кой накъдето хване...

"От миналия четвъртък медиците протестират срещу искането за уволнение на досегашния директор д-р Георги Гелев. Демонстрантите настояват за по-високи заплати и повече дежурни екипи. " Те не искат ред, не искат реформиране на системата на Спешна помощ, не предлагат нещо за подобряване на условията им на труд, те си искат шефа дето е трябвало да създаде този ред, който е трябвало да предложи на министрите от 16 години насам някакви правила за дейността на службата която ръководи, те искат повече екипи, като че ли министъра (който и да е може да ги изрисува), и основното което искат- ДОСТОЙНИ ЗАПЛАТИ. Ако заплатите на лекарите станат напр. 1500 лв., колко трябва да са заплатите на чиновниците в администрацията на Спешна помощ? Пак ли трябва да се запази сегашното съотношение? Това защо не кажат искат ли го? Но тази администрация със сигурност е близка до шефа и затова не говорят по тази тема. Ееххх, че го няма Дянков, за пари ли ще си помислят? За 4 години едно увеличение с 10% след протести, а сега искат за една година поне с 50% увеличение. Хайде малко уважение към министърката (която им е колежка) благодарение на която без да протестират от 01.01. се увеличиха заплатите с 10% и твърди, че ще се търсят резерви, ако може тази година поне още едно увеличение да има. Наистина са ни необходими Дянков и измислената "тежка артилерия" в медицината Десислава Атанасова, за да не ревем, а само да изпадаме в телешки възторг при появата им. Много странно е поведението им, нима шефовете на най-големите болници в страната са некомпетентни, че застават зад министъра? Тези лекари ли са по-големи капацитети в медицината? Стига идиотщини!

Ако има виновни за ситуацията в Спешната ни помощ, трябват а се търсят сред последните няколко правителства, а не директорът, който е от съвсем скоро.Трябва да се уволняват министри, които не си вършат работата, защото от години не се обръща внимание на ЖАЛКИТЕ ЛИНЕЙКИ, , ЛИПСАТА НА АПАРАТУРА ЗА ТЯХ, СЛАБОТО ЗАПЛАЩАНЕ На ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ ОТ ШОФЬОРИТЕ ДО ЛЕКАРСКИТЕ ЕКИПИ. ЛИПСАТА НА МОТИВАЦИЯ за работа в тази отговорна и рискова работа. А видите ли - СЕГАШНИЯТ ДИРЕКТОР ИМ БИЛ ВИНОВЕН. КАКВО НАПРАВИ МИНИСТЪРА И СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА УСЛОВИЯТА В СПЕШНАТА ПОМОЩ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ГОДИНА? Търсят жертва под вола теле да си измият ръцете. ЖАЛКИ ПОЛИТИЦИ.

Пич, шефа на Спешното е такъв от 16 (шестнадесет) години!!!!! Това ли е нов човек??? Ха, ха, ха, ха. А какво е направила Андреева досега е тъп въпрос на фона на 4 (четири) министри за 4 години от ГЕРБ. И сега когато се предлага нещо конкретно- протести! Тъпня, нали?

8901

На парламентарните избори идете да си сварите лютеницата и компотите другари! На Посрано 20 ИБ на БСП ще раздава по 2 кубика нацепени дърва. Цепил ги е лично другарят Дъбов.

Щом тогава той ги е цепил няма да са много и няма да са от сърце!

Като ще я разнищят от неудобни въпроси от дясно! Смеят ли, нали ще трябва веднага оставка да и искат! А това е против опорните точки на БКП!

Много съм ядосан, затова предлагам всички за пратим имейли до фирмата на Моника Станишева с искане да не държи повече Таня Андреева за министър. Фирмата й се казва АКТИВ ГРУП ЕООД, София, бул. Янко Сакъзов, 16. Има телефони, факсове, мейл. Ако иска да управлява държавата, да си носи отговорността. Току-що прочетох актуална информация, че излязла от депресията и пак командва на Позитано. Всичко е от ГУГЪЛ.

Типично по комунистически! К.рвен.ки номера! Жалки , много жалки са

Тая т.нар. "експертка" в началото на май обяви, че до края на май?!?!?! ще бъде въведено електронното здравеопазване. Само това изказване е достатъчно да се види що за експерт е.

При минимална заплата от 1300 евро в Германия средната заплата на лекар е 5 000. При минмална заплата от 340 лева в България средната заплата трябва да бъде 5, 5 пъти по голяма или около 1700 лв. Надявам се германските икономисти да са по сведущи от нашите, да не говорим за качествата на германската медицина. Другото е непремерени движения на медиците, извиване на ръце и обслужване на политически каузи. И от десет кладенеца да донесат вода медиците са лакомници и за съжаление в много случаи търгаши.. Накрая няма да има кого да лекуват при тези диспропорции, които искат да наложат!

Дори и отнесени към тези в Германия, не можах да разбера как ги сметна тези 1700 лв. Със същия коефицент аз ги сметнах 1300 лв.

Ами те толкова и вземат де факто. А има и такива с многократно по-високо заплащане! Сега остава и на качество да докарат здравната услуга!

Прав си абсолютно! Останалите са българска толерантност, за некачесрвеното обслужване и паническия страх който ме обзема от срещи с лекарското съсловие.

Само дето немскто здравеопазване е вид прикрита мафия. Не случайно едно немско лекарство произведено там, струва в Германия два пъти повече от същото продавано в Англия. Ще ми се да чуя логическа причина?

"спешното" в болница Лозенец /бивша? правителствена/ е УБИЙСТВЕНО бавно в буквалния смисъл, кога агитката на Спасов /доктор?/ ще си подаде оставката

тази има дял повишаване смъртността на бг като всички комунисти, ей не останахме да крадете и убивате

Гледайте и финасовите новини. 1.2% ръст на икономиката за последната година. ;) Личи си, че не управлява ГЕРБ. ;) Малко не е много по темата, но нищо.

;о) Трендът в "добрите новини" е само нагоре откакто махнаха Инджова от НСИ! И безработицата намаля, и нови работни места се откриха и ... абе цъфтим с една дума!

Този процент Колю Колев от Медиана ли ви го подхвърли! Никога не позналия нито един резултат...!

Отвори първата страница на сайта. Под раздел "Днес" има "Финанси".

Пацо, ти каза, като ни представяше "правителството на експертите и технократите", че ще търсиш "хора за работа", а не "работа за Хората";о) Кажи сега - Танчето къде се вписва?;о)

правителство от карикатури тая бабувала на моника общата другите некакви полу легални любовници и/или хомосексуалисти

Таня Андреева има своя дял в борбата срещу медицината, повече нищо ново не може да каже.

Глезят си ги.

ОЛЕ, ОЛЕ И ТАЗИ ЛИ Е КАТО ТЯХ, УЖАСССССС

Отново ще изкажа мнението си. Предсрочни избори възможно най-скоро, промяна на конституцията, така наречените народни представители 100-120 и премахването на партийните субсидии. Така с икономисаните пари ще се възстанови здравеопазването което в момента е в колапс. Не може пред парламента да има стотици луксозни автомобили за търтеите в него а за цяла София 11 линейки, това е абсурд.

+1 Много точно и правилно Вуне.

Наборке, не си права! Може и още как! Всъщност, всичко много прилича на живота на кошера, но с доста системни извращения. Майки, които действително единствено раждат през живота си и нищо друго(също като в кошера пчелите-работнички им отглеждат поколението), търтеи - осеменители(и само това)...Май е време да се разбунят пчелите-работнички вече. Че аман от осеменители и хрантутници!

Кой ли е тъпака който не е съгласен с мен и ми щракнал минуса?

Предполагам минуса ти е за "Предсрочни избори " червените са застрашени в такъв вариант

Права си бабче, заплатите си вдигнаха,коли си купуват то защо ни са линейки.Пред парламенти всяка сутрин си идва екип да не умре някои депутатче, то ние от простия народ какво толкова,че няма да ни има. А и полиция колкото искаш и на тях пари плащаме ние .Приказка парламент.

Нови избори ! Но.... гласуването да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за всички които имат право на глас .Така ще влязат по-вече партии ЗА ДА НЯМА КОАЛИЦИИ и така ще се вземат по правилни РЕШЕНИЯ .....Сега се зачита становището на лидера на партията....коалиция и всички вдигат ръка.

Много интересно без коалиции, какво правителство може да се създаде? При резуртати като последните, отговора е никакво. Следствието ще е криза. Задължителното гласуване първо нарушава права. Вероятно е и противоконституционно. Второ, ще е най-некомпетентното, на хора които не са избрали. Трето е невъзможно, за не малка група от хора - стари, болни, в кома, на легло. За примера баба ми изминава 10 метра за примерно 4 минути. Ще отиде да гласува друг път. Някой ден и Вие може да сте така. Не го гледайте само за днес.

Вижте, тази куха лейка явно не е за министър, това е очевадно, но пита се имат ли по-подходящ в БСП???? А от друга страна нали е гинеколожка на моника, явно е стабилна по женска линия......

малко се съмнявам моника да се е доверила на тази "голяма специалистка" всички, които я познават отблизо казват, че е куха лейка и по специалността си

Да се потули скандала, да го размием във времето,до като не се появи новия скандал, който да измести стария . Това е тактиката за оцеляване на кабинета.

Де се дяна един от най-видните бивши депутати от този Парламент - Христо Бисеров?

Политическите НАЗНАЧЕНИ продължават,в Бе-ГЕТОТО... ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА ,САМО ПОЛИТИКАТА Е НА НИВО ,...НИЩО ДРУГО.

Ами в такъв случай за какво ни е това народно събрание, нали там следва да се поставят, расискват, обясняват и решават проблемите на държавата.Има въпрос към министър, този министър не се ли чувства задължен да информира какво става или само е задължен да си получава народната заплатка?

По несъстоятелен парламент едва ли има в целия свят. То там освен Данчо Ментата и Мая Манолова някой изобщо говори ли?

Защо да я допускат? Нали ще каже още някоя глупост и съвсем ще се изложи. Онзи ден на срещата с лекарите каза, че тя е гинеколожка и не разбира от спешна помощ. Ами преди една година, питам аз, Андреева не знаеше ли, че е гинеколожка? Първото и обещание беше - ще оправя спешната помощ. Докато Моника Станишева командва в държавата, тази самодейка ще управлява здравето ни, живота ни и смъртта ни. За съжаление.

Министър Драгомир "Лъжеца" Стойнев ви каза, че проблеми с Южен поток няма, а вие искате изслушване. Министър Петър "Чобанина" Чобанов ви каза, че проблеми с парите нямаме и че затова ще вземем още 3-4 милиарда заем, който вие ще изплащате, а вие искате да го изслушвате. Министър Таня Андреева ви каза, че проблем с Бърза помощ няма, вие пак искате изслушване. Ама ха - само искате да саботирате работата на експертното ни правителство!

защо има вид на мъртвец?

Кое било най-лошо за една селска къща? Коза, циганин и комунист. Козата изяде всичко в градината, циганина изпокраде каквото намери, а комуниста съсипе всичко останало!

Защото си я знаят, че има акъл колкото пуйка и ги е страх да не каже нещо дето не трябва !

Ма не така с лошо, бе! Ти безполезна пуйка виждал ли си? Нека си имаме уважението, все пак!Защо животните все!!!!!!!

Щом лекарите, които протестират смятат, че всичко в Спешна помощ е добре, нека протестират. Те какво искат сега, запазване на шефа им, който е на този пост от 16 години, а в болнични от януари? Щом са доволни от сегашната система, значи са доволни от това чиновниците в Спешна помощ да получават по-високи заплати от тях, значи са доволни от обслужването, което предлагат на пациентите, значи са доволни от това, че вече и млади хора не могат да дочакат линейка. Нека го заявят ясно и разбрано и когато не стигнат навреме, или пристигнат и се окаже, че нямат оборудване и ги пребият пострадалите, да не се оплакват. Не може един ръководител да е 16 години на този пост и да не е успял да убеди нито един от купищата министри в каузата- внимание към Спешна помощ. Тази министърка е първата, която е поела ангажимент и е изяснила пред обществеността и гилдията какво иска да направи, за да се подобри този сектор в здравеопазването. Направено е не на коляно, а с експерти и лекари от най-големите болници в БГ. Тя дори говори със срокове и финансиране. Какво направи "тежката артилерия" на БУДА в згравеопазването освен запълване на появили се текущи дупки? НИЩО! Протестиращите лекари искат запазване на статуквото, те не говорят за реформи, а само за заплати, а едното не може да върви без другото. Министърката ясно го каза преди два дни- в Спешната помощ не може да стане по-зле, те са вече на дъното. Може само да се подобрят нещата. И аз и вярвам.

Тия дето са ми насложили минусите да кажат какво искат- оставяне на д-р Гелев да продължи да управлява Спешна помощ и всичко да си е постарому, за да няма стачкуващи лекари ли? Тогава и заплатите трябва да останат на старото ниво и да не реват. Плуване по течението, мърморене под носа, оправдания за поредното закъснение на линейка, никакви разработени ПРАВИЛА със съответните отговорности за дейността на Спешна помощ и в крайна сметка, стискане на палци на хората да не им избие бушона и някой превъртял роднина да нахлуе и да изпозастреля куп служители на Спешна помощ. Но тогава лекарите трябва да снемат отговорността от министъра, който и да е.

Не ми закачайте акушерката!

Pesh0

изслушват неизслушват . току що ме върна докторката , защото последната ваксина за малки деца , я нямало от 6 месеца . Каза да и звъннем след месец , да проверим,да не се разкарваме само.

Лошо. Госпожата трябва да обясни, какво и защо става в повереното й министерство.

ЗАЩО ?????

защото този парламент е безсмислен, затова - изтривалка на БСП, ДПС и Атака