Военните отричат да са разпъвали палатки за ”чеверме” на гербери

Твърденията, че Българската армия е използвана за партийни мероприятия, не отговарят на истината, заявиха от военното министерство по повод сигнала на БСП, че армейски части в Пловдивско имат заповед да опъват палатки край язовир, където ще се събират депутати и активисти на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Военните отричат да са разпъвали палатки за ”чеверме” на гербери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледах репортажа колко зомбирани бяха тези с пропуските че бяха забравили и имената си ми е пределно ясно че не е било "пикник". Хора без собствено мнение, незнаейки защо са там??? какво може да се очаква?

Абе те военните са си правили учение по разпъване на палатки преди да ги пратят в Афганистан. А докато са отишли в храстите да се облекчават, тия палавници от ГЕРБ взели че се пошегували и си спретнали едно парти. Как да не им се радваш на тия веселяци, а най-много на потуранко Аню.

Поне, да бяха нахранили робите в униформи?

Военните не отричат (те се оплаква), отрича министъра.

Военните отричат, ама няма кой да им вярва.

Поредното безобразие на некадърното и престъпно управление на Бойко Борисов и ГЕРБ!

е-хеее,какви гръмки слова.с коя армия ще пазиш държавата бе???

То за такива като тебе и да има , и да няма Българска армия е все едно. По-важно е келепирецът ти да върви, па ако ще армията да е турска.

.. и коя държава..

И палатки да им опънат над ГЕРБ, скоро ще им стане тясно и ясно, кой все пак управлява. Аман от тикви, дупета, пипони и всякакви други рапони, които си мислят, че като ги возят по жълтите павета са абонирани за властта. От цялата власт на милиционерите цялата власт на народа, който не е въобще тъп, ш-бан, лош материал и пр.

То този Аню/с/ отричаше и за катастрофата на бул. България!

С такъв министър само за това ще става армията. Да разпъва палатки за чевермета. А и обясненията им за оправдание са меко казано смехотворни

Останах без думи - потресен съм! Според статията Българският военнослужещ е използван като негър на памучна плантация! Така ли трябва да бъдат третирани? И това ли е предназначението на БА - кетъринг и организиране на почивна база? Идат избори!

Колко хитро се е усмихнал старшината Аню. Тези, от това правителство, като ги хванеш на тясно, все отричат.

Джаба Хътянина?)))

Цитат: "Скандалът е огромен и военните в Пловдивска област са настръхнали, защото са карани в 40-градусова жега да копаят окопи и да опъват палатки", каза още общинският съветник и добави, че това противоречи и на военния закон. А едно време копаехме без да настръхваме...

работа при 40 градусова жега или 40 градусов студ (е аз на Шабла през зимата на 1976-та помня само минус 28) за славата на БКП си бяха трудов героизъм...

Ами що се напъвахме да сменяме строя. Тогава поне тока и храната бяха евтини а и спокойно се ходеше вечер в парковете