Даниел Георгиев оттегли заявката за напускане на ПГ на ГЕРБ

Искам и оставам в ГЕРБ, всичко беше провокация, заяви депутатът Даниел Георгиев, за когото Николай Бареков обяви, че отива в ББЦ. Според Бареков той е бил бит.

Обратно в новината

Коментари - Даниел Георгиев оттегли заявката за напускане на ПГ на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде Герберасти! Дружно му се извинете за всичката помия която изляхте за два дни върху този прасчо. Той си е ваше момче, остава си при вас, следователно по вашите критерии, трябва да му целувате краката. Е, такива са ви хората! Кой? Кой? Кой? Кой ви ги избира? Я се поразходете из София да попитате кой ви ги избира тия, защото вчера го сравнявахте с Делян Пеевски! Кой? Кой?

''Мисля, че по този начин сложих край на спекулите около моето име'' Мисля,че не можеш да мислиш или ни мислиш за по-големи идиоти отколкото си ти самият.Ама ти и ''име'' ли имаш,само да не измъкнеш и версия за достойнство.

бареков и твоят балон сжте се пукне както се пукна и червеният но залко за балгария изгонихте умните хора . сега мозете да маниполирате както си искате но светат ви познава като страна от третият свят това сте вие.

Герберасти! Не го давайте този на никого! Идеален си ви е!

дудук и политик ,жалко за балгария ако дудука е политик ,товА ОЗНА4АВА 4Е В ЦЯЛА БАЛГАРИЯ НЯМА ПО ЗАСЛУЖИЛИ ,ЗА ПОЛИТИЦИ ,ДУДУК И ПОЛИТИК НАИ НОВАТА КНИГА ЗА ПРО4ИТ ХА ХА

Поредна, но не последна издънка на дудука. След изборите го чакам да ореве орталъка как бил победител, ама фалшифицироли вот, за да не е пъри. Дудук може само дудуци да прави.

много добре го избазикаха бареков,кога стана калаидйия и му по4ерня задника ,голям политик стана тоя бареков ,,с незнаини милиони откадели отговоретеси сами драги 4итатели ,кой му пла6та на тоя новоизлиупен политик ,завалията дале4ее тои от политиката но пак е близо до евро парламента ,помислете господа ,та тои се бори само за неговата си лапаница

Герберасти! Този дебел пич ви се изплю на всичките в лицето! Ако имате поне малко мъжество, ако не сте всичките като Кончита Вурст - жени с бради, трябва да ЗАСТАВИТЕ Тиквата да изгони този дебелак, който вече ви предаде!

Много си прав. Такива плазмодии не заслужават да са в политиката. От друга страна, като му гледам физиономията, халал да му е на Бюрека този дебелак.

Оказва се, че и Бюрека не иска такива боклуци, така че си остава в ГЕРБ.

Дирници - изоставате, съобщиха че все пак е напуснал герб и отива в ББЦ !

Преди малко ви зададох въпрос - Кой герберасти ви избра тази свиня дебела? Не виждам отговори. Явно вие сте си я избрали. Е, ваша си е!

Е, тоя удари Бареков в земята. Дудука за няколко седмици от пръв лизач на Тиквата се завъртя на 180 градуса и стана главен негов враг. Тоя само за един ден се завъртя на 540 градуса. Засега...

Тоя не удари Бареков, а Цветанов. Защо? Сещай се сам.

Господа герберасти! Вчера прочетох какви ли не ваши умотворения как прочиствате триците от брашното. Доколкото разбирам, пак не сте в час. Свинята дебела, която оприличихте с Делян Пеевски си остана във вашата кочина. Кой герберасти? Кой? Кой? Кой? Ви избра тази свиня дебела, приличаща на Делян Пеевски/ Кой?

Добре де, последно, тоя колко молби е писал?

Ами излиза, че е писал две за напускане и една за връщане в рамките на 24 часа. Момчето е много тъпо, знам нещата...не е играч или да е изнудвал..просто е много тъпо.

Много са ви тъпи момчетата. Кой ви избира такива тъпи момчета?

Този нормален ли е? Бареков само може да се радва, а герб си го заслужават. Забележителен ерудит и уникален интелект. А тези, които нито са чути нито видяни на трибуната на НС са същия елементарен пълнеж, на който всички ние пиащаме заплатите дори и удоволствията. Следва сериозен размисъл.

Даниел Георгиев преди малко в Бургас е излязал на сцената заедно с Бареков и е заявил, че все пак напуска ГЕРБ. Носете лекарства на Тиквата, че ще вдигне кръвно. Този ботевградски селяк се подигра с Тиквун от Банкя!

бате не разчита на трактористи, бате разчита на 100 000, софиянци след изборите да се вдигнат и да унищожат комунизма веднъж и завинаги.

Вдигайте се, но разбрах че полицаите нещо ги сърбели ръцете...

За пореден път лъсва "качествен" гербаджия. Прочетох, че този е завършил СПТУ с успех 3,60. (На времето на СПТУ му викаха Сулю и Пулю Тръгнали на Училище.) И още - жалко за претенциите на Бареков, след като обира гербаджийските боклуци.

Вярно е Диплома 3.60 и то с ходатайството на баща му! Тиквата гледа депутатите да са малко по-слабо интелигентни от него самия.

Дръжте си го! Точно бяхте започнали да го наричате предател, свиня дебела и т.н., а той отказа да се мести. Ами той си е ваш кадър - експерт. Той си ви е идеален! Дръжте си я тази свиня дебела, защото си е ваша!

Даниел Георгиев преди малко в Бургас е излязал на сцената заедно с Бареков и е заявил, че все пак напуска ГЕРБ. Носете лекарства на Тиквата, че ще вдигне кръвно. Този ботевградски селяк се подигра с Тиквун от Банкя!

Отврат и погнуса - това ли са нашите депутати, които са се нагласили пак да седят в меките столове. Боже, колко жалка картинка. Срам и позор

СТАРА ИНФОРМАЦИЯ- КАКТО ВИНАГИ В ПОЛЗА НА МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ,НО НЕВЯРНА- ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО Е НАПУСНАЛ СИКАДЖИИТЕ!

Всички свинеподоби, добре охранени физиономии прелитат от една партия в друга?Или акто е казал Боян Радев - "Храната прави борбата!"

Окончателно: Даниел Георгиев избра "България без цензура" Бареков: Принуждавали са го физически и психически да се върне в ГЕРБ

Като гражданин на Р.България и като данъкоплатец, настоявам пред Председателя на Народното събрание, този депутат да докаже с медицинска експертиза своето психическо здраве!

"Депутатът Даниел Георгиев окончателно напусна ГЕРБ и отиде при Николай Бареков и "България без цензура". Той пристигна заедно със Светлин Танчев от София в Бургас, където тече срещата на ББЦ и коалиция с местната общественост. Пред бургазлии Бареков обяви, че Георгиев е бил принуден с физически и психически натиск от Борисов, Цветанов, Велчев и Цачева да подаде втора молба за връщане в ГЕРБ, след като вчера вече депозира напускането си. "

сутрин - едно на обяд - второ а вечерта /след съветване с шефа/ - нова песен.

Боко пак е похарчил парите от субсидията вместо за агнета за прасета.

С блага дума и "со малце кютек", всичко се оправя!

По-голям ташак не съм чувал. Я да се прегледа това момче че ми изглежда силно затормозен. След като си направил една глупост поне имай достойнството да не се държиш като п...а.

Aз смятам, че бюрекоа е този които заплашва, шантажира и подкупва. Aсега е и разследван за незаконно финансиране. пфу, гаден човек!

какъв депутат кви 5 лв... само като му видя физиономията и ми се доповръща... и този човечец е представител на народа в парламента... боже опази... ужас

тоз опимта от мойта бухалка..други?

Типично за мутренската групировка герб - влезнеш ли в нея излизаш само с краката напред ! Смешното е, че се броят за демократи ! А най-смешното е, че чалгаджиите им се връзват ... "демокрация фешън" ха ха Жалка милиционерска постановка ...

Бай Ганьо политик :)))

Ето това са ББ и Дудука - кой по-по-най тъпак, простак и престъпник. Беше един - станаха двама, ха да видим колко народ въпреки всички ще гласува за тях.

Такава тъжна физиономия има. Като на пребито куче, гледащо виновно стопанина си.

Не обиждайте кучетата! Те не могат да гледат толкова тъпо. Кучетата са много по-интелигентни от този български политик :)))

дебел шушляк

Kalin

Голям смях обясненията на тоя.Взе ни за пълни балъци.Че Бареков го е купил спор няма,че Борисов е надцакал Бареков за да не става...също е ясно.Дали единия с пари другия с шамари.....само те си знаят.Факт е че са един дол дренки.

Е дудука тоя път доста го посрамиха... При все колко ненавиждам ГРОБ, най сетне

А какъв ли натиск- финансов, включително и заплахи за живота и този на близките му е упражнил Боци Тиквата, за да предизвика този пирует на въпросния мутант от ГРОБ ??? Боци и Цеко са способни на всичко за да отърват възмездието, което ги очаква след катастрофата на 25 май!

Даниел Георгиев Георгиев-депутат от ГЕРБ-София област Син на скандално известния кмет на Ботевград Георги Георгиев, който управлява първо от БСП, после се сближи с Олимпи Кътев от НДСВ, а сега срещу сумата от 340 00 лева е купил депутатско място на сина си. Даниел Георгиев има фалшива диплома от Колеж по мениджмънт, в управата на който е майка му, а иначе е завършил СПТУ със среден 3,60. Нека всеки сам си прави изводите... link

ФАЛШИВИ ИЛИ КУПЕНИ ДИПЛОМИ ! А как управляват неуки хора видяхме през последните 25 години.

то да е само той такъв в тоя парламент,с мед да го намажеш...

И аз се питах кой е таткото на "дебелото момченце", но сега се питам колко е "кихнал" тате му за да го сложи Бокича на избираема позиция.А на Бароков честито за новото попълнение от "минали под дъгата" членове.

Задкулисието в България е майка на всичките ни беди. Този не изглежда щастлив на снимката.

Селски бег. Разгърдил се като чели ще коли прасе. Това ми било народен предеставител

Стара истина е, че от мафията се излиза трудно

За пореден път в мен изниква следния въпрос. За какво ни е парламент. За какво са ни са 240 хрантутници със многобройния си антураж. Така или иначе всички решения се взимат в партийните централи. За какво е целия този жалък цирк.

Това показва как работи една партия наследница на БКП.

Какво е това иди ми-дойди ми в този парламент. Това не е парламент, а бордей с прехвърчане от една проститутка на друга. Срамота!

Поредната кофа с помия,излята от Капута-ама този път,го опръска,май?!

Истината е ,че има нещо гнило там. Герб са го накарали да не си я подава май

Туй нещо било депутат,срам.Това са те гербероидните урунгели.

Какъв симпатяга,гледа и като че ли всичко разбира!

Не се бой бе човек, на Цвъки му извадих зъбите и вече няма да хапе.

Ехх, че красив и умен!!! Както е в известната поговорка: "Мъж за три жени си, две да ти държат ръцете, а една да ти сер.е в устата!"