Първанов: Показахме реформаторство, други се кичат с титли

Показахме реформаторско лице, докато други се кичат с такива титли и решават кадрови въпроси, заяви Георги Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Първанов: Показахме реформаторство, други се кичат с титли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гоце, Защо не се самозастреляш или предпочиташ да отстреляш някой архар. Виждаш, че никой (дори и от собствената парламентарна група) се въздържат да споделят твоите политически възгледи, парламентарни прийоми и к*рвенски номера!! Иди си!!

Освен нааканите си дирници, не виждам нещо друго да сте показали!

Гоце - реформатор. Гледам и не вярвам на ушите си.

Колко гениален трябва да си като Калфин,за да вдигнеш годините за пенсия,осигуровките и стажа!?Така и един олигофрен ще го реши този проблем!

Троянското магаре тов. Гоце Архаров трябва да черпи днес. Има празник.

Да бъде обявен днешния ден за "Ден на др. Първанов и ренегатите" В нашето политическо пространство е пълно с прелетни птици, обиколили половината политически спектър, но др. Първанов е техен патрон

Честит празник и на Вас, другарю Първанов! Вярно е! Голям майтап си направихте с всички, които повярваха и гласуваха за Вас ..., ама вече стана "Късно е либе за китка!"

Не си правете майтап с ЕДИНСТВЕНИЯ В СВЕТА СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ.

Колеги, помогнете - някой да ме подсети каква реформа са направили от АБВ - че нещо хардът ми е запецнал и не мъца, в Интернет - също нищо?

Гоце, скрии се бе човек! Нали знаеш, едно л.йно, колкото по-го бъркаш, повече мирише

голям реформатор от плевнята в сиришник до мезонета ,хотела в Белчин имоти навсякъде,обръч от фирми и 80 милиона в КТБ.Ако това не е реформаторско ,здраве му кажи

ДЕМАГОГИЯ И ЛИЦЕМЕРИЕ И ЕГО! 10 ГОДИНИ - ЛОВ И РИБОЛОВ ! С КОГО ЛИ НЕ БЕШЕ В СЪЮЗ , БЕШЕ С РУСИЯ- ОТРЕЧЕ СЕ , БЕШЕ С НАТО - ОТРЕЧЕ СЕ ! ????????

Др.Демагог Секундеров СЕДЕФЧОВ пак се повтаря...Пита за някакъв заем който е за зор-заман като буфер, ако числата помесеци и тримесечия са на минус...слава Богу, има излишеци и преизпълнения...Което като за по-простия значи че 8-те милиарда не се пипат освен за погасявания при банки на заеми от време оно...Но нали следва да се направи на важен с 2% , репчи се като ...първолак...

Един от лицемерите на прехода. Президентът социален милионер. В името на парата и властта е готов на всичко си. Бил реформатор с нашите пари ? 16 млрд. О.К. гушане. Под реформи работа до гроб. Бюджетниците да си заплащат осигуровките ? Васал на олигархията.

да крадец и лъжец

Показахте реформаторство по Виденовски, като за целта използвахте Ореха и Чобанов - ограбихте отново две банки "в името" и за сметка на народа...

и тва гоце беше президент чак мъ е срам

да не си горд от сегашния президент или от някой друг? Мен ме е срам от Плевневлиев та чак ми се плаче..

в политиката големи грешки са непростими.. Станишев и непрекъснатите коалиции с ДПС провалиха БСП и ти си в основата на провала!

Вече ме е страх да включа ютията - като нищо ще излезе Първанов да ме осветли по някой въпрос.

Гледай да не отвориш хладилника, че оттам ще се покаже пък Борисов!

Не е добре Първанов да се прави на бита лисица и да ни баламосва, че тепърва ще разглеждат политиката на коалицията по въпросите на енергетиката. Нима не знае за пълния и умишлен провал на всички енергийни проекти от мутрата, имащи за цел дори сваляне на цените на тока. Ето и решението на Уестингхаус за АЕЦ- Козлодуй, който казус беше оставен за довършване на правителството БУДА-2 и резултатите от преговорите с Мариците, започнати от правителството на Орешарски: "Американската компания "Уестингхаус" не е съгласна да придобие 49 % от капитала на бъдещия VІІ блок на АЕЦ "Козлодуй" и да осигури съответстващото на този дял финансиране за построяването на новата ядрена мощност по нейна технология. Това условие бе поставено от Министерството на енергетиката, съобщава Медиапул като се позовава на свои източници във ведомството. Не е постигнато споразумение и за предоговаряне на дългосрочното изкупуване на електроенергията от двете ТЕЦ "Ей и Ес Гълъбово" и "КонтурГлобал Марица Изток 3"."

На тъпата мутра БУДА и се говореше, че Уестингхаус само произвеждат и продават оборудване и строят АЕЦ, но не придобиват собственост и въпреки всичко неговите калинки искаха компанията да придобие 49% собственост от АЕЦ, защото сме нямали пари. Ми сега няма да има и реактори, което ме кара да си мисля, че провала и на този проект е умишлен и е поредната гордост за мутрата в следването на линията на фалиране на цялата държава. ТЪПИТЕ БУДАЛИ НЕКА ОТНОВО МУ СЕ КЕФЯТ НА ПРОСТОТИИТЕ КОИТО РЪСИ В МЕДИИТЕ ДОКАТО НИ ОБРИЧА НА ПОРЕДНОТО УНИЖЕНИЕ!!!!

много ти скърцат опорните точки

The boxer

А тоя какъв кариерист еееее..

Моля,какво показахте?Май показахте ,че от депутатстване в България по доходно занимание няма.Мизерник прост и крадлив.Иди ги разправяй тези на някоя друга планета.

нещастник, от кога те вълнува, колко ще ви пише ББ в бележника? Каква реформа си направил? Модела за пенсионната система е сбъркан и ще доведе до повече безработица. Решението не е в удължаване на пенсионната възраст, а в намаляването и, но с драстично повишение на вноската. Трябват високи заплати, минимална 1000 евро, и съответно високи отчисления за пенсии и здраве. Ама сте лапнали кокала, и за нас заплати няма, пенсии няма, здраве няма.

Сбъркал си думата!Да се чете :Показахме предателство....

Еееееей, нагъл комунист, бе... ПоказахМЕ реформи, мн.ч. Той си спа като момченце през цялоро време, а бил показал нещо си. Притури се към другите. А и ако не беше ги одобрил Вл.Горанов, щеше да покаже ... нула.

не обиждай комунистите, те почти не останаха и нямат нищо общо с такива мафиоти.

Агента Гоце е ненадминат в политическото словоблудство! След като се усети, че в коалицията не го броят за жив, замисли поредния голям шлем! Този път ще "оправя" едновременно и пенсионната система и правната система, а защо не и службите? А ние ще го рИформираме на изборите - от АлаБалаВето няма да остане нищо!

Като чуя реформи и се хващам за ... а/шлифъра б/палците в/пистолета

Тоя почна с 1.Апр. шеги

Гоце нали уж беше в оставка! Всъщност, той отдавна е в "оставка" от проблемите на страната. Докато се занимаваше само с вноса на картофи някак си се вписваше в общата картина, но откак зина да лапне и енергетиката..... А "успешният" му министър с бързи крачки води АБВ-то му към очаквания летален изход!

Калфин е от нашите и е потопляем, споко. И по произход, и по образование, и по агентурно-партийна принадлежност!

МАЛКИЯ ИВАНЧО КЪМ МАРИЙКА : МАРИЙКЕ ЩЕ СТЕ СКЪСАМ ОТ РЕФОРМИ ... АГЕНТ ГОЦЕ - ПЪРВАНОВ АГЕНТ САВА - ДОГАНОВ БОДИГАРДА БОЙКО - ЛИЧНАТА ОХРАНА НА ТАТО :)))