Нинова в Москва: БСП е за отмяна на санкциите срещу Русия

Корнелия Нинова обяви в Москва, че БСП е против участието на България в морската инициатива на Румъния в Черно море и за отмяна на санкциите срещу Русия.

Обратно в новината

Коментари - Нинова в Москва: БСП е за отмяна на санкциите срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... с тези факти, но нарочно се правят на ударени с мъкар парцал! А и в противен случай, няма да има рублички!

..пак проси комисионка (петролна, газова...) не се наяде като кЪрлеж, о ВИЖТЕ НАКЪДЕ ви ВЛАЧИ ЧЕРВЕНИ, ЗАБЛУДЕНИ ХЛЕБАРКИ: ----------- Шест важни постулата дефинирани от руските икономисти, след 70 години опити да забременеят мъж: 1. Безработица няма, а никой не работи. 2. Никой не работи, а плановете се изпълняват. 3. Плановете се изпълняват, а магазините са празни. 4. Магазините са празни, а хладилниците са пълни. (ако са пуснали маргарин- изкупуваш всичкия и пълниш, щото утре и това няма да намериш, Баш Майстора го закопаха за едната машинка за трева от Унгария) 5. Хладилниците са пълни, а всички са недоволни. 6. Всички са недоволни, а гласуват ЗА. Дет се вика опитите продължават ..., от Нинова може някой мъж и да забременей.

... времето на милиционеро-социализЪма: ---------------------- колхозник води американска делегация в ткзс.то и гледат и ахкат всички посетители - разбити обори, кал, тиня, тор навсякъде. партийният ръководител се поти - а бе човече, може ли така, знаеш ли какво ще пишат за нас сега? а колхозникът отоговаря - нека прогнилата западна преса клевети нашите дела, ние сме наред !!! Да живее БКП !!!

Нови ветрове задухаха от Турция, Италия, Унгария, Франция... Крим си е руски и там живеят руснаци, това е истината и няма кой да я промени. Сега се правят на обидени още малко, но ще им мине скоро.

БСП ще бъде винаги в опозиция и никога и нищо няма да зависи от нея. И слава Богу.

А Италианския Парламент каза - "Ще ги отменим, ама друг път."

БСП не желаят да имаме армия изпълняваща основното си задължение да брани гражданите на България от агресори?

"БСП е за отмяна на санкциите срещу Русия" Така както са и за отмяна на данък печалба за всички руски компании в България! Това си е фак и съществува откакто сме в т.нар. "демокрация"! А като се замисля, то май винаги е било така!

а пък аз искам отмяна на слънчевото затъмнение

Явно за заплатата е отишла до Москва :)

поръчки!

Брей тия съвсем се затриха!Помислиха че са поканили щото са "убави", а то било и е видно,че няма безплатен обяд.Така са ги изработили ,та на всеослушание да се излагат,да видим колко недостойни и некомпетентни депутати имаме особено по отбраната!Още малко и с неуважение към другарката която е готова да каже,че не ни трябва и армия,камо ли да е подготвена!Ами без тренировки каква армия очакваш бе олигофренке?То по добре да беше останал Станишката че е по проевропейски ,поне малко ги покриваше,че и разкара Гоце и Фонтана и разни други. е не можа повече,ами то гъмжило от идиоти,няма оправяне!

"Ние сме против участие на България в морската инициатива на Румъния в Черно море и включването на България в регионални военни формати..."- заявява другарката Офелия Нинова. Всички другарко, сме против подобна инициатива извън НАТО. Тя просто е невъзможна и бе измислена във вашите пропагандни лаборатории и надута като балон от вашите и на господарите ви медии. Същите медии които и до ден днешен не смеят да ви попитат, защото знаят, че нямате отговор, как предлагате да се реши проблема с нарушения баланс на силите в полза на Русия в басейна на Черно Море? Имате ли отговор на този въпрос, другарко Нинова?

От години руснаците ни мразят заради елементарната липса на фантазия, инициативност и меркантилност, а новата другарка не ги изненадва с нищо ново. Колко е жалка само! Но пък БСП този път тръгва по едно ново стръмно слизане. Интересно кого този път ще изгонят? Защото на рашаните ще им писне да се чудят кого по- напред да поощряват.

и самите руснаци не се отличават с някакви фантазии, освен в областта на въоръжаването!

изтормозени от зор, мизерия и военщина .... и се чудят на кого да си го върнат: - естествено на най-слабите (БГ, Украйна, Молдова...) и то по различни "подходящи" за целта начини ... НО ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДЯТ и ДА ИЗРИТАТ ОЛИГАРХИЧИТЕ си ПОРОБИТЕЛИ -ПУТИН и сие ... ЗА ДА СЕ СПАСЯТ !!!

Публичен Арест ! Незабавно при кацането у Нас. На Всичките.

Подкрепям!Това е нечувано!Точно от най военно развитата държава с боеспособна армия,с непрекъснати учения ,включително и в Черно море,някаква си ,а да и то дупе-татка от български парламент да заявява от Москва ,че не искали армията ни да прави съвместни учения със съюзници,или най добре да бъде разформирована!Това по скоро е престъпление срещу републиката!Позор!

Писмо от Захари Стоянов в. "Независимост", 12.03.1886 г. "Вие сте ни освободили, дали сте ни политическо съществувание благодарим ви. Но защо не ни оставите сами да падаме, да ставаме, да се караме и гониме, за което пак сами себе си ще обвиняваме? Бъдете малко по-настрана от нас, давайте ни съвети през гори и планини, да ви виждаме и чуваме отдалеч, да си спомняме за вас само ония минути, когато вие гонехте неприятеля! А ако искате да помагате на своите "деца", то може и отдалеч, там, дето нашата ръка не стига. Повярвайте, че вашата намеса в нашите домашни работи: кой да бъде министър, где каква църква да се направи и за какво да пишат вестниците и пр., е услуга смешна и нищожна. И защо налитате като орли на нашата нещастна земица? Малка ли е вашата държава? Не ви ли са доволни сто милиона верноподаници, състоящи се от 1015 народности? Не ви ли стигат два милиона солдати? Георги Раковски "Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти". Из "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите" Христо Ботев "Русия, тази развратница и мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да затрие от лицето на земята българските колонии!" Публ. във в. "Знаме", г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51

А да е написал нещо за политиката и методите на Британия към България? Този велик политик не може да не е виждал, че България никой не е имал намерение да остави на мира. Нито руската империя, нито западните и противници.

Тази иначе толкова симпатична MILF -ка само на гроба на Мао Дзе Дун остана да иде да се поклони и ще е направила "голям шлем" по позитановски.

Знаем. Вие сте за всичко, което е в полза на Русия и във вреда на България.

И да ни се мазни, пак ще я таваме Курнелия, иска да каже нашият човек на снимката. Той може само да посреща лакеи, защото има забрана да ходи в белите държави

Сега вече е ясно и на най-тъпите защо сме последни в ЕС.Защото единствено у нас си оставихме комунистите и децата на бившите и ДС иКГБ да опоскат всичко и винаги сме в краката на Русия. Г.Параванов, Сидеров,Корнелчето и ...........?!Тези лапачи лапат от две места,но българина има да блее друго освен мизерия не иде,ако активизираме лакейството неспирно с Русия. Това е положението.Русия след 1 г. ще омете всичко и няма да има с какво да плаща соц.си разходи... Нашите лакеи са там.............!?

ДА!!! ПРАВ СИ! ВРЕМЕ Е ДА ГИ ОЧИСТИМ ОТ СНАГАТА НА БЪЛГАРИЯ ТЕЗИ КЪРЛЕЖИ!!! ФИЗИЧЕСКИ

Русофобчета, по кротко с нервите, че ви се задават тежки времена....филма вече не е баба дала на войника, а балада за войника и не е шведски, а съветски! Не дигайте много пара, че ще ядосате чичко ПУТИН и недоволните току-виж заминали за далечен Сибир!:-)))

Копеле, почивката в Сибир ще им се отрази "здравословно" много добре!:-)))

С това ала бала за дащната ти баба в родината ти оперкаха бездомните кучета и сега започват да пасат по севернокорейски рецепти благодарение на баща ти путйн.

Много тъпо!Колкото е мозъка на един путюнофил !Политиката на Русия и руския народ са две различни неща и не следва да се отъждествяват.Все едно българския народ да се отъждествява с ББ.

Да си развеем диференциала до Москва.

Ами какво чакаш , вземи си бохчата сельо и гити в Америка! Нали всички селяндури заминахте на запад да берете, кой домати , кой ягоди...най добре ще е и там да си останете, ама сега като се обърна палачинката и те няма да ви искат, така че по кротко, в Русия отново може да отидете и да цепите дърва в тайгата, а по непослушните ще заминат и директно в СИБИР!

Ма то вЕрно Сте от парла-ментата, А ?!

и по-гот се живее от това да бачкаш в съветско-мутрески-кагебарски фирми на феодали и наглеци. ща не се връщат и да гласуват за фурнаджийската лопата нинова /сдс-бсп- к...рва съветска най-вече/

Ни-нова в Москва,синът и в Ню Йорк ,а съпругът и къде е ,че ми е грижа да не страда тук .Нас българите ни остави(кучета ни яли.

Хора без достойнство и Сталин не ги е обичал.Димитров се принуди да му се извини затова че си е позволил да предложи създаването на конфедерация между държавите от Източна Европа,без СеСерето и го пратиха на оня свят,въпреки това.Цар Борис отиде на крака да каже че няма да участва във война със същото СеСере и го отровиха.Така че да внимават другарите с кой си имат работа!Тогава само Тито се измъкна под някакъв предлог,оцеля и запази федерацията както си искаше.В Югославия никога не е имало одържавяване на земеделска земя например!

какво достоинство тия маиките си продават само и само да се намърдат в власта

Много добре от страна на К.Нинова и Г.Първанов. Сега тази позиция трябва да я заявят ЯСНО и КАТЕГОРИЧНО в българското народно събрание и Европейската комисия както направи това В.Сидеров много отдавна. КАЗАХ!

Нещо ми удряш на тъпо!Където искат да си заявяват,все тая ,изобщо не ни интересуват техните бръщолевиници свързани с парично обезпечаване!Но ако решат,то трябва да обяснят защо при условие че Русия не спазва Минските споразумения,не се изтегля поне от Украйна е нужно да се отменят санкции и по какъв начин ако спрем да обучаваме армията си при съвременни условия ,тази армия ще е годна и ще може да защитава националната сигурност и няма ли да заприлича на украинската армия,когато ги нападнаха,ако не дай си боже ни нещо се случи подобно и при нас!

бсп-то са мошеници крадци и нагаждачи , противни от всякъде дреме им на руснаците за това какво искали или не искали бсп , русия се възражда за страх и ужас на враговете си и едва ли има нужда от такива плазмодии като госпожa нинова

Правилно и без това ЕС се разпада, барем да си вържем гащите...ама Плевньо какво ще прави, има много обяснения да дава пред Путин!

веселиновския "доктор" Желев и като активна и върла седесарка беше първата пушка в раздържавяването и приватизацията, демек беше една от първите дето се нагушиха с това което бещше на всички ни?! Сега изведнъж стана върла социалистка, че и оглавява партията на пладнешките айдуци дето разсипаха и хората и държавата БСП-то!!! Чии го дири сега при руснаците?! Сигурното е че не дири индулгенции за сотреното от нея и партията й, тогава ?!

+++...+++...+ !

Остани си там!Какво търси синът ти в Америка.Гледате към Москва,но децата ви не са там.Защо?Купувате си с нашите пари жилища и имоти не в Русия.Защо?Децата ви учат не в Русия.Работят и живеят не в Русия.Ако там е толкова хубаво ,защо ги насочвате на Запад или в Америка,а нас ни бутате към Путиновата кочина?Съберете се със семействата си,барабар с вашия ПЕС и освободете моята мила Родина,защото се изморихме вече от вашите лъжи,измами и популизъм.

Тия ще доликвидират любимата ми до неотдавна партия.

съберете коментарите и ги пратете на Курнелията в парламента - нали всеки депутат има кутия там. Да види тя обичта на народа.

Нищо не пише за представители на Атака и ДПС! България само с две партии ли е представена?

"Тези санкции нанесоха вреди на българската икономика, селско стопанство и туризъм." Каква изненада! Как е възможно икономически санкции да водят до загуби, а не до печалби!

Някои продажни рублажии ,все още не са разбрали ,че никога няма да сме губерния,че сме Европа и сме много далеч от путиновото колхозно калчище!Кого представляват скъсания цървул-доносник Гоце и простакешата на най-провалената дърта политическа проститутка БСП-КУРнелия!Да началната сричка на името и напълно отговаря и на нравите и!

Ръководствата и ръководните дейци на Българската комунистическа партия са отговорни за: 1. целенасоченото и преднамереното унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация; 2. съзнателното нарушаване на основните човешки права и свободи; 3. безпрецедентната разправа с народните представители от ХХV Народно събрание и всички невинно осъдени от така наречения "Народен съд"; 4. моралния и икономическия упадък на държавата; 5. установяването на централизирано директивно управление на икономиката, довело я до разруха; 6. погазването и отмяната на традиционни принципи на правото на собственост; 7. рушенето на моралните ценности на народа и посегателството срещу религиозните му свободи; 8. провеждането на непрекъснат терор срещу несъгласните със системата на управление и срещу цели групи от населението; 9. злоупотребата с възпитанието, образованието, науката и културата за политически и идеологически цели, включително мотивиране и оправдаване на изброените по-горе действия; 10. безогледното унищожаване на природата. (2) Комунистическият режим е отговорен за това, че: 1. отнемаше на гражданите всяка възможност за свободна изява на политическата воля, като ги принуждаваше да крият своята преценка за положението в страната и ги принуждаваше да изразяват публично съгласие за факти и обстоятелства с пълното съзнание за тяхната невярност и дори това, че те представляват престъпления; това то постигаше чрез преследване и заплахи от преследване към отделната личност, нейното семейство и близки; 2. системно нарушаваше основните човешки права, като потискаше и цели групи от населението, обособени по политически, социален, религиозен или етнически признак, въпреки че Народна република България още през 1970 г. се присъедини към международни актове по правата на човека;

3. нарушаваше основните принципи на демократичната и правова държава, международните договори и действащите закони, като с това поставяше интересите на комунистическата партия и нейните представители над закона; 4. при преследванията срещу гражданите използваше всички възможности на властта, като: а) екзекуции, нечовешки затворнически режим, лагери за принудителен труд, мъчения, подлагане на жестоки насилия; б) освидетелстване или настаняване в психиатрични заведения, като средство за политически репресии; в) лишаване от право на собственост; г) възпрепятстване и забрана за получаване на образование и упражняване на професия; д) възпрепятстване на свободното движение във и извън страната; е) лишаване от гражданство; 5. безнаказано се извършваха престъпления и се предоставяха незаконни предимства на лица, които вземаха участие в престъпления и преследвания на други лица; 6. подчиняваше интересите на страната на чужда държава до степен на обезличаване на националното достойнство и практическа загуба на държавен суверенитет.

6. подчиняваше интересите на страната на чужда държава до степен на обезличаване на националното достойнство и практическа загуба на държавен суверенитет. 6. подчиняваше интересите на страната на чужда държава до степен на обезличаване на националното достойнство и практическа загуба на държавен суверенитет. 6. подчиняваше интересите на страната на чужда държава до степен на обезличаване на националното достойнство и практическа загуба на държавен суверенитет. 6. подчиняваше интересите на страната на чужда държава до степен на обезличаване на националното достойнство и практическа загуба на държавен суверенитет.

Може и да се повтарям, но ще припомня : Хората мразят комунистите.

След като ББ подари куче на Путин, сега тази се предлага за кучка

ЕЕЕЕЕЕЕЙ МОНТАФОНКЕ, ВСИЧКИ СМЕ ЗА ОТМЯНАТА НА САНКЦИИТЕ, АМА ДА СЕ МАХНАТ ОТ КРИМ И УКРАЙНА !!!!!!!

Да не са влезнали в твоя имот бе селски???

Водача на терористичната БКП-БСП на посещение в централата на баш терористите. Сигурно ще получат указания за взривяването на нова църква или през Септември за ново въстание.

Ами ,че какво значение има,продажнитеците на България,да са още на свобода за национално предателство!Като им е толкова любима Русия да си ходят там!В Булгария мястото за тях свърши!Та кой е доносника ,цървула гоце,а коя е тая пърцуца КУР,не,ли,Я,я,я!Айде ,беж към Сибир!

Путин ще отпусне някоя рубла за комуноидните формирования, изчадия комунистически.

Много хубаво, но БСП е бита карта от 26 години.......Какво правим?

Тази мазманития какво прави там. БСП ли и плаща командировката или парламента. Като и харесва толкова там да емигрира.

ще тегли "заем" от Москва за финансиране на изборите. Като Льо Пен и някои други модерни европейски партии..

Червени кръвопийци!

Това е големия проблем!Че оправдават или неглижират нахлуването в Украйна на специални части и техника и хилядите жертви като нещо естествено и то уж че дотогава били "братя" с украинците ,но в един момент "руските паспорти" показали че не били кръвни и не били братя дори никога не са го и помисляли,само територията им трябвала да окупират Черното море!

Когато Плевнлеиев е в Западна Европа е предателство. Когато Нинова и Първанов са в Москва, това е родолюбиво дело. За техните родове. За роднините им. Когато в Америка бият негрите е расизъм, а когато руските милиционери алкаши избиват православни славяни, това е милиционерско родолюбиво дело. За родовете на определени милиционери в Русия.

Тия дрОгаре навремето свалиха бай Тошо с натинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., поканиха Ран и Ът (още БСП-Луканов ги покани) да им планират унищожението на България и направиха така, че да загърбим Русия, щото така духаше вятърът. Дори съвсем наскоро БСП-Орешарски спряха ЮП в интерес на новия си по-голям брат, за да могат безпроблемно да продължат да си пълнят бездънните гуши и да докажат раболепието си, та Посланикът един ден отново да ги пусне във властта. Сега обаче, усещайки, че вятърът като че ли обръща посока, бързо и най-популистки започват да се нагаждат към нея, ама не съвсем категорично. Ами като са против участието на България в румънската инициатива срещу Русия, що не апелират и организират референдум за излизане от НАТО?! Като са за отмяна на санкциите срещу Русия, що не апелират и организират референдум за излизане от ЕС?! Щото не са никакви политици, а най-долни нагаждачи и продажни народни обирджии!

а нима вярваш, че някой е решил и ей така свалил Тодор Живков при действащи КГБ и КДС? Помисли пак.

Каквото и да е, не някой друг, а те го свалиха, за да ни докарат до нечувана мизерия и да се смалим наполовина! Те, а не някой друг, макар че всички останали им ръкопляскаха! А Вие какво, искате да ги оправдаете ли? Че те да не би да са малолетни, че да оправдаете престъплението им?

Що не се информираш да не ръсиш простотии!Преврата на Луканов си беше руски,защото самия Луканов смяташе да е в крак с времето,но нито Джуров,нито другите имаха хабер от перестройки,нито знаеха намеренията му, по точно в последния момент ги заставиха от Москва да гласуват по поръчка.Живков беше подготвил нова икономическа рамка по модел на Германия,предвидена за пленума,но дори не можа да я прочете.Проблема беше че изцяло Луканов беше некомпетентен за икономика в пазарни условия, изцяло недълновиден,раздаде пари като дядо Мраз,създаде банки с необезпечени кредити от БНБ и за капак остави икономиката в ръцете на службите които излязоха навън и станаха "бизнесмени"- мутри,а продължението го знаете.Грешките на Луканов са непоправими,както и на останалите след него,но той постави основата на пясъчните фигури.

Ами що тогава Луканов не покани Альоша и Саша, ами Ран и Ът?

И що Сорос плати лондонския докторат на Станишев? Що Станишев бе главен организатор на макеконския Майдан? Що Станишев е наедно с Оланд и останалите европейски социалисти, които са найй-големи чичосамови слугувници?

Русофобите, цъкнете на снимката с еврогейската прегръдка на Оланд с вашия духовен баща и си ударете по един вибратор отзад!

Стягай багажа за Камчатка, рублата е там.