Найденов: Първанов сега ли се сети за заменките?

Не приемам мнението на президента Георги Първанов, че не е направено нищо по заменките, заяви министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов.

Обратно в новината

Коментари - Найденов: Първанов сега ли се сети за заменките? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато всеки от нас не започне да си търси правата си и да си иска своето , да съблюдава какво се случва около него, да информира за нередности за всеки един по веригата наречена (вертикална комукация на управление) и не си трае защото очевидно е по-лесно, страх го е някой да не му направи нещо или прочие, няма да постигнем нищо.(най-прост пример - да не дава пари на катаджии и да подхранва корупцията на най-ниско ниво , а да си търси правата в съда; бележете ги тея пари и сигнализираите веднага) Съдя от опита на щатите!!!

идва деня в които може да накажем политиците и това е деня на ИЗБОРИТЕ. нека изгоним всички бивши престъпници. и нека това наказание бъде назидание за новите политици !!!!! ЕДИННА БЪЛГАРИЯ !!!!!

Имам право да знам: 1. Кой "умник" налага цензура във форума и не пуска определени комантари? 2. Има ли определени критерии за налагане на цензура, кой ги е създал и кой е решил, че въпросното лице е компетентно да ги прилага? 3. Кой заплаща на това лице затова, че пази определени кръгове от неудобни въпроси и коментари.?Специалните служби?Премиера?(той винаги казва-"аз дадох"..)Или друг? 3. Не е ли най-малкото странно, че в страна , член на ЕС, човек не може свободно да си изкаже мнението , когато то не се харесва на някого? PS. Не става въпрос за обидни или цинични изказвания.Говоря за истини от реалният живот, които ,обаче, не се харесват на някого.

Значи, понеже си Запознат, знаеш, че герб не иска да разваля заменки и това си е! И защо? И как изобщо си позволявате да казвате на ниакого да си затваря устата!? Вие откъде сте? Или от кои сте? Ндрангета, Камора, Мафия? Кои? Вашият основен закон Омертата ли е?

Казваш комунист и няма нужда от обиди. Те априори са демагози, крадци и лъжци.

Браво "гоце"както винаги си с 10 години закъснение!Винаги си работил само за себе си с това ще останеш в историята и можеш да преподаваш себе си ако има кой да те слуша/попържа/

този на снимката много се е ошопарил! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С края на мандата ще станеш като Станишев: мърморко без значение.

ДОбре де, какво пречи точно сега да се разреши този въпрос? При най-справедлиата власт. Ами и от ЕК точно сега се сетиха също да ни питат за заменките, понеже те представляват преференциално подпомагане от държавата на едни лица за сметка на други. Та какво лошо има именно сега да се разтурят всички заменки и откраднатото от "предишните" да се върне на държавата от сегашните. Какво пречи бе, Найденов?

Няма лошо. Ама от ЕК сега питат, щото сега са научили, а другаря Пурванов знаеше още преди да се извърши самата заменка, на кого се дава, той беше в групата по "одобренията" на своите другари. Така че, да си трае, да не си отворят устата някои хора, които..... бяха забравени и пренебрегнати, но информирани....

Предлагам ЗАМЕНКА! Логична и справедлива! Гоце да смени вила Калина с 8-ма килия в Централния... Щото мълча като пън кога се вършиха безобразията... А за какво сме го избрали? И защо ли мълча? Какво и колко намаза той и партията му? А сега акъл и съвест раздава наглото ченге.. Я, марш в зандана!

Плиткоумният българин пак се хваща за име и си освобождава душата от всякаква злоба без да вникне в съдържанието. Президента - който и да е - няма възможност да върши работата на кметовете защото тези къщи са работа на общините, няма възможност да върши и работата на НАП - тя е в изпълнителната власт.

Трите нули, той, президента и сега няма възможност да върши определени работи, но СЕГА ни облайва, а ПРЕДИ - услужливо си мълчеше. Защо през изминалите 8 години - паралелен негов мандат и на другарите му, той се въздържаше от подобни медийни изяваи, а сега - не може да се спре.

Гоце, Гоце... защо не те посъветват да не се навираш между шамарите. Твоят идеолог на замените Васил Калинов е бивша комсомолска шушумига от Силистра. По неговата идеология предишните правителства със заменките плащаха на андрейрайчевци, кънчофлиповци и др. социо-голф-тарикати да ни промиват мозъците колко е убава БСП и какво става с прехода и прочие алабализми. С евтини заменки бяха платени и бая предизборни кампании и купувани гласове. Нали не ни мислите за идиоти? Разликата между реална цена на хубавите парцели и цената при заменката е влизала в черните каси на партиите, после процент от печалбата на новите обекти на хубавите терени също е отивала там. Заменките бяха просто инструмент за крадене на пари от всички нас. Затова не минаваха през открити търгове с явно наддаване. Затова сега децата ми карат ски в Австрия, а ходят на море в Тайланд или в Италия... А изнасянето от страната продължава с пълна сила, въпреки строителния бум и розовите обещания. Гоце, Гоце... партията ви е.. мамата на морала на тая нация и на нацията също.

От ляво и отдясно, отвсякъде вони от престъпници. Окрадоха предприятията, изкупиха на безценица машините и си направиха частни! Окрадоха ТКЗС-тата! Окрадоха горите! Изкупиха и черноморието, планинсските курорти, минералните курорти! Всички построени лъскави имоти - са от крадени пари! Да г-н Първанов е прав, че трябва да се започне контрол, но не с хиликоптери, а по документи, без тази показност! Защо държавата нищо не направи с кредитните милионери, защо не ги задължи да си върнат парите, само обявиха имената и до там! Време е българският народ да се събуди, стига са го тъпкали, стига са го ограбвали! Какво стана с богатата и развита БЪЛГАРИЯ!

До да да!!! С такива като твоите равносметка не може да се събуди народа. Виж кой го казва това- държавникът номер 1 избран пряко он народа си, който вместо да служи на народа си и оправдава високото доверие,което му е засвидетелствано от него, си затваряше очите за всички тези безобразия цели два президентски мандата. Независимо че нямаше достатъчно правомощия да спре безобразията, Първанов имаще ТРИБУНА дадена му от народа, но не си позволи нито веднъж да го каже от тази трибуна, а предпочиташе да мълчи. А сега бил ПРАВ? В Какво? В популистки изяви на края на втория си мандат, БЕЗ да каже ясно критериите как трябва да станат тези реформи и спрат безобразията? Да се защитават стари политически дейци участвали в престъплението си с МЪЛЧАНИЕТО СИ е СЛЕПОТА и демагогия. Идея за България -алтернатива на статуквото

ИБ са червени лъжльовци,които се объркват в собствените си недомислици.

идва деня в които може да накажем политиците и това е деня на ИЗБОРИТЕ. нека изгоним всички бивши престъпници. и нека това наказание бъде назидание за новите политици !!!!! ЕДИННА БЪЛГАРИЯ !!!!!

Найденов не се изхвърляй да пригласяш на ББ защото всички виждаме какви ги бъркаш.. Ти собствените си служители непознаваш та камо ли нещо съществено да свършиш а си седнал в други паници да гледаш

Никой нищо не може да ми вземе - аз за разлика от вас съм си уредил нещата от живота, а никой не кълве ръката, която храни. Поговорете, попсувайте - дано това ви успокоява, защото ще е толкова

от тази комунистическа демагогска плесен няма отарваване, еи! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ченгето Гоце Първанов е срам за България. Позор за българите, които 2 пъти го избираха след 50 г. народна власт - прости черени кратуни.

А защо да е позорно човекът да е ченге?

ABATMOLLE

Г- н Първанов, на когото ние данъкоплатците плащаме заплата, както и на апарата около него от 200 човека, знае всико! Негови приятели са хора облажили се по САПАРД, алкохолни босове с фалшиви бандероли, контрабандисти на горива, шефове на ловни стопанства! Е, как пък да знае за заменките - че то никой в България не го заеше! ХАХАХА!

Президентът вече работи по новия си "проект" и се старае да понатрупа членска маса и евентуален електорат. Издига се в очите на слепите. Министър Найденов е абсолютно прав и му желая успех:). Много червена злоба се излива тук, ейййй! На кого ли му пука!:))

ей,найденов,гледача на бойковите каракачанки,що не питаш господаря си сега ли се сети за незаконните строежи,а тиквенник врачански?!

Найденов, не се изказвай неподготвен! Първанов от много време говори и за заменки и за приватизация и т.н. Но това се прави от Изпълнителна и съдебна власт!

А ти ... пуфло от коя канцелария на другаря президент Гоце се изказваш тука!? И мислиш,че ще заблудиш ..белите мишки, комсомолска деятелко?

А ти кого ще заблудиш като ежедневно обслужваш Герб със своите коментари?? На държавна ясла сигурно е хубаво за човек без собствено мнение

...с изключение на един 8-годишен усилен на заменки период...

Мира, и как е говорил Първанов? На ум ли, че нещо гласно не сме го чули да говори по тези въпроси чели два президентски мандата? Ами той има ТРИБУНА като първи държавен глава- защо не я използвал до сега? Или огромния си щатен апарат, един от най големите по щат в Европа, чийто заплати се плащат от най бедния в Европа данъкоплатец- -българския . ГЕРберите и БСпарите-Първантовци не се различават един от друг. В Случая става само популистка ежба между щърбела и хърбела. Отвратително популистка, след която няма да има никакви резултати! Европа нази гледа, сочи и се смее!Идея за България -алтернатива на статуквото

ИБ = БСП.Другарите от ИБ са всъщност другари от БСП.Да се знае.

г-нминистър, аз също не приемам изборът Ви и от там разсипията на средства с изборът на Калинка, но по този въпрос си пасувате, ведомството ВИ СЕ РОИ БЕЗКОНТРОЛНО и научавате това от медиите, но в Президентството - не , там така не се роят и лявата ръка знае какво прави дясната, а в подведомственият Ви ресор въобще не е така и още се говори на турски език, е и....

По-добре късно, отколкото никога. Или, викаш, точно сега, когато сте наред и поглъщате до повръщане не ви отърва!

По-добре късно, отколкото никога е класика в много жанрове-от развод до политика.

М.Найденов не заслужава да се цитира и коментира. Той е пълен некадърник и наглец.

не замарсяваи форума червен морков

На Президента му е кофти ловната оптика и за 10 години нищо не видя и не чу с глъхнещи уши от гърмежите. А и стъклата на лимузината затъмнени ... гледай, какви неща му тръсна провидението в края на мандата

КОМУНИСТИ КОГА ЯДОХТЕ КИФТЕТА НЕ РЕВАХТЕ А СЕГА РЕВЕТЕ КАТО СВИНЕ НА ЗАКОЛЕНИЕ

А тез, дето не са комунисти, ядат мушмули и доматите с колците!

Мире,мамин сладък...ти май забрави как събираше куфарчетата с пари от ГИВКК,докато беше главен секретар на НВМС и още не бяхме членове на ЕС,та сега си седнал да си мериш оная работа с президента. Пък и като се сетя на кой ги предаваше...

Гоце, я ти хортувах, заеби държавните работи ти не фатяш. Ей на, сега ше те питат " Защо се не сети за бакиите в държавата кога оня бизнесменот, Стайков ти е бутал кайметата"? Защо не си се сетил и кога пловдивскиот свинар, твоята партийна дружка, завлече пловдивскиот панаир? Защо си мълчел кога шведската тройка на станишов крадеа? И много че те питат хората , а на тебе че ти белее перчемот. Айде на лов Гоце, що млади и хубави ученички искат да са на практическо по природознание. И що глиган се е завъдил, ум да ти зайде.

Това, че сте злобни, не Ви прави по-умни.Мандата на Президента не е 4 години, а 5!

Сетила се Мара да се побара.

Срам ме е от вас г-н Президент!Много добро начало и такъв край!За какво?За някое миризливо левче повече!!!Да но си е заслужавала печалбата!.....

Пичове, а кой виден парламентарист от герб Е също в заменките? Я помислете малко, малоумничета?

А така, браво, Мирославе - не го оставяй да се измъкне тоя селски хитрец, гони го до дупка - там където му е мястото и ГЕРБ ще заслужи уважението и подкрепата на българите!!! А нека те - обикновените българи и левите червено-кратунковци да пресметнат: колко струва президентската ЯСЛА на Гоце и кликата му за 2 мандата / 8 години/, х 200 000 лева ката седмица, които се съдират от гърба на обруленият български данакоплатец а не от приятелите му олигарси!? Социален президент бил Гоце, а срама нямаш ли бе, пуганецо? НАРОДЪТ ти живее в КРИЗА и не яде ..пасти, а ти си развяваш задника до папуасите от Австралия и Нова Зеландия, забрави ли че се правиш на ..отворко!? Тази институция е крайно време да бъде закрита: Дянков, направи го - българите ще те подкрепят!!!

Goce e korumpiran selski polU tik. Bi stoyalm dobre na traktor ili kato bostansko plashilo.

Първанката е една от многото грешки на прехода и то направена два пъти...

г-н Найденов, уверявам Ви, ние, българите Ви харесваме заради факта, че Първи поехте инициативата да ни спасите от вредните храни. Продължете това истински и ще Ви обикнем за винаги ! Не се занимавайте с национални предатели - социалдемагози. Те никога повече няма до бъдат допуснати да влиаят в българската политика. Шепата неуки и подведени хора измират. Този, за който говорим е политически труп !

Г-н Найденов, уверявам ви, че ние, истинските българит не ви харесваме заради факта, че разрешихте внос на отровно старо месо в БГ!

Вчера нупих от Белла колбас с етикета "Стара планина" - изхвърлих го. Вътре имаше смляни хрущяли , с сигурност имаше доста вътрешности - защото и цвета му беше блед като на Кучешко радост. Та не разбрах за какво трябва да примирам от умирение от другаря Найденов?

Що го хвърли бре, що не го занесе в "Защита на потребителя"? Щото е по-лесно нали? Отрепка!

Забелязах по новините вчера, че до президента се мъдреше накипрена г-жа Масларова, водеща се за подсъдима... Явно са си близки другари.

Браво бе тая червена бабичка и мен ми се стори, че я видях ама явно не е било мираж...

Ало, управленците, които се упражнявате над 20 години върху нашия изстрадал народ, ВКУПОМ СЪГРЕШИХТЕ и вкупом трябва вече да си ОТИДЕТЕ, както беше казал в началото на прехода един виден български математик, след което без да му мигне окото, се върна в народното събрание.

Правилен въпрос. Не случайно Първанов се сеща след 8 години управление и в края на мандата си. Тресе го треска на съвестта му от многобройните национални предателства, които е извършил и трябва непременно да остане в следващия парламент за имунитет, па дори като представител на БСП. Нечистата съвест води до неистов страх . Преди това обаче трябва замаже очите на народа си за предателската си политика, за това сега ,сещай се снахо, прави такива изявления с високо лъжлив фалцет. Неговата тайна полиция, която ходи тук , го оправдава, че нямал власт, за това нищо не вършил до сега или мълчаливо се навеждал пред всички врагове на България. Знайте от нас, в страните от западна Европа, където от 60 години властта реалната демокрация като обществена настройка всички президенти са сложени в графата на държавния служител и като номер 1 държавен глава се съдят за всяко предателство! И с такива тежки постъпления завършват живота си зад решетките. Нима народът български е по -малко европейски от другите и да прости на Първанов? Идея за България- алтернатива на статуквото

не се прави на противник на Първанов, лицемер такъв !!!

набирам желаещи за основаване на организация,наречена "девети септември"! целта и ще е да изтрепем всички богати в българия. търся и спонсори,предимно за боеприпаси...

Ами по времето на Станишев не се сети а сега. Прозира това че ще си прави партия а сга се опитва да яха народния гняв. Повечето вили и комплекси са на бивши комунисти, Гоце не трябва да се прави на ощипана мома. Та това са неговите хора. Впрочем някои от тях вече са отстреляни и ги няма...

Какво дебелоочие, само! Ти ли ще ми говориш за незаконно забогателите, бе Гоце! Кой обрули държавата, бе? Не беше ли вашата мафиотска партия? Скрий се някъде до края на жалкия си "мандат" и дано никога повече не те видим, освен в репортаж от затвора.

Недругаря министър явно не е разбрал въпроса президента не го пита за заменките пита го за приватизацията и куфарчетата смешното в случая е че единия няма морално право да пита подобно нещо а другия от срам се прави че не разбира въпроса и сменя темата а това с ревнивия борисов ме заби под масата .... що за мижитурки са нашите министри ....

Мисля, че недругарят министър много добре е разбрал въпроса на тъпака. И му е отговорил съвсем точно. Ако някой не разбира, очевидно защо. Знаем, че БСП вече плаща на клакьори. Плаща им с откраднатите от народа пари. Срещу пари и болшевишка вярност може да не разбираш не един и два въпроса, може да интерпретираш живота си дори, ако си от сбърканите червени изроди.

Като махнеш "сбърканите червени изроди" то само циганите останаха. И ти си от сбърканите или си потомък на сбъркан - признай си. Навремето БКП наброяваше 1 300 000 членове. Горе-долу всичко което ставаше за нещо. Имаше и малка група идейни противници, но те така и не се реализираха при демокрацията и страдат заедно с останалите хора. Критикувайте политиците а не избирателите - те нямат вина, че няма кого да изберат и търсят най-малкото зло.