Георги Първанов поиска смяна на 5 министри

Лидерът на АБВ Георги Първанов смята, че партията трябва да поиска ремонт на кабинета, като конкретизира 5 министерства, 4 от които на Реформаторския блок.

Обратно в новината

Коментари - Георги Първанов поиска смяна на 5 министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав е!

Най големите дефекти произхождат от името на Калфин, които провежда политика на геноцид спрямо работещите в трета категория труд с предложения за изравняване и задминаване на пенсионната възраст с средната продължителност на живот. Ако искате да правите пенсионна реформа премахнете първа категория труд за магистрати, прокурори, военни и полиция. Направете всеки да има лична партида в НОИ и тя да се наследява. Г-н Първанов, знаете ли каква е средната продължителност на живот в северна България, а на мъжете там?

Иска Гоце, иска, а кой го пита и кой е той г-н Седефчов? Аз пък искам Гоце в Сибир, ама не на лов, а за 10 години в Магадан или там някъде, където са изпращали българските идеалисти комунисти повярвали в най голямата лъжа в световната история, която путиновите следовници и платени агитпропчици искат да ни набутат отново.

Грешка е да се приема каквото и да било предложение от Първанов-промития му мозък на ДС агент не е в състояние да предложи нещо ново и градивно-просто иска да сложи свои хора ДС агенти на въпросните постове,които да слугуват на комунистите,а не да работят за България!Този човек трябва да бъде изключен от Политиката напълно,aко Българите искат да просперират и да се отърват от промивачи на мозъци и манипулатори като Първанов!!!

БЕ,МНОГО СМЕЛ СТАНА ГОЦЕ,БЕ ?! ЕДВАМ СЕ МУШНА В ПАРЛАМЕНТА,С ТЕЗИ ГЛАСОВЕ И ВЕЧЕ ВЗЕ ДА ОПРЕДЕЛЯ ПОЛИТИКАТА?! СЪЩИНСКА КУНЕВИЦА ! И ТЯ Е ПО МИЛОСТ ВЪТРЕ/ И ОТ ГЛУПОСТ/,ПЪК НЕ МОЖЕШ И ЗАТВОРИ УСТАТА- СЪЩИНСКИ НАРОДЕН ТРИБУН !!! НАПРАВО МИ СЕ ГАДИ ОТ ТИЯ ДВАМАТА...ВСЪЩНОСТ ОТ ВСИЧКИ!

Господа, в този текст не виждаме агент Гоце да посочва нито недостатъци, нито цели, нито каво да се прави, но пък иска смяна на личности. Изглежда, че г-н агентът иска кадрови промени в своя полза по тайни съопбражения - като на оргмероприятие в БСП... Редно е да напомним на този таен оргработник, че няма данни да е вършил някаква полезна за българския народ оргработа.

се прави на архитект в правителството на Боцко. Голема комунистическа мешавина чрез КалВин... Тия от азбуката често почнаха да "кореспондират" с бащицата им в Москва...Пустият му шлем!.. Както викаше Радичев .."..Мамя, мамя...мамка му и прасе!.."

Списъкът трябва да започва с премиера- най-срамното назначение в историята на България.

на министър по 1милионче, като му ги платят ще се успокои....така се прави политиката в BG- заплашваш и получаваш !

Не мога да приема на нас да се гледа като на пето колело, каза още Георги Първанов. ПРАВ СИ ГОЦЕ ТИ СИ ШЕСТАТА ДУПКА НА КАВАЛА!!!! КАТО ПОСЛУШЕН КОМСОМОЛСКИ ДЕЯТЕЛ ОТИДЕ В МОСКВА, РАПОРТУВА, НАБИХА ТИ КАНЧЕТО И СЕГА ЧЕТЕШ НОВИТЕ ИНСТРУКЦИИ НА СТАВКАТА!!!ЖАЛКИ СТЕ ГОЦЕ ,ЖАЛКИ!!!

това не са хората които ще определят кой трябва да се смени. Особено ги дразни военния защото има ясни позиции за коректност и работа с НАТО. Тук разчитат на прикрито антинтовското настроение на тиквата. Борисов иска да се облажва с парите на ЕС, но не е убеден привърженик на НАТО. И Гоце го знае. А Гоце и Борисов са стари дружки, чиято спойваща връзка е пикаещия във фонтана.

Скрий се бе, Първаков! Не само "ремонт", а направо всенароден шут на това котило от народни предатели! Не разбраха ли тези 3 лакоми патерици, че са безгласни маши на пожарникара и физкултурника, с благоволението на Бустан бек? Достатъчно е да се видят безличните биографии на министрите и тяхната неадекватност на заеманите постове. Борисов се подигра с вас, сега ще си измива ръцете с глупавите ви изяви: "Осигурих им милиарди, дадох им всички постове които поискаха, а те ме изожиха". Хак да ви е, алчни службогонци!

ви го биха на изборите. Стига шумотевици!

Правим преход 25 години и никоя медия не казва преход ОТ КАКВО КЪМ КАКВО. Преходът е от социализъм към капитализъм с участието на тези които са правили социализма и са унищожили всичко свързано с капитализма. Е няма да стане! Искаме реформи. СЪЩНОСТА НА РЕФОРМАТА Е ДА СЕ НАМАЛЯТ ОСТАТЪЦИТЕ НА СОЦИАЛИЗМА В ЦЯЛАТА СТРУКТУРА НА ДЪРЖАВАТА. С бивши БКП-йеци няма да стане.

Ха-ха-ха ти пък кой си бе Гоцеееее че да искаш оставки.

никой ама се изживява.

тези чепа хора не може да определят - както им диктуват таино от москва *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Напълно подкрепям агент Гоце ааа ...?!? простете г-н ПръцвАнов и нека да се разберат със ефенди прасчо да ми върнат партийната субсидия.Пари са това .Трябват ми разберете ме ;(

Тези министри, посочени от Първанов, но главно на външните работи, а така също и президента, са банда негодници, на които е платено да правят политически изказвания против Русия , които също така дразнят значителна част от населението на България, което е русофилски настроено. Липса на всякакво уважение към външните и вътрешните партньори вътре в страната, говори за простотия и непрофесионализъм. Случайни и ограничени хора в правителството, може би и платени от вън, правещи външна политика на страната с дълготрайни последици. Да не би СИРИЗА да е по- русофилски настроена? За мен това е вредно правителство, пълзящо пред покровителите си, без достойнство и излагащо България. Те са срам за нацията, а също и за Бойко, който ги търпи още.

Първанов защо не го каже , че е против РБ да бъде в правителството. От кумова срама както се казва и защото иска да се рестартира Белене иска и оставката на министъра на енергетиката. Агента си остава агент, комуниста си остава комунист и нищо не може да го промени, особено, когато парите идват от Москва. Срам ме е, че този човек е бил Президент на държавата България.

Докато в правителство, парламент, съдебна система имаме поне един бивш член на БКП или наследник на БКП величия, България все повече ще пропада като държава.

Калфин е най слабият мин. Пенсионната реформа не е никаква реформа. Бизнеса е силно критичен, като под бизнес разбирай малкият бизнес, хората на свободна практика които едва връзват някакъв доход и които се натоварват с още по големи усигуровки

Еми абсолютно прав е за тези министри, спор няма!

Да уточня, за тези които пускат минуси :) Министъра на икономиката Божидар Лукарски, постоянно се чуди кое от малкото останали печеливши държавни предприятия да затрие, подготвя и голям списък за още приватизации още и още.....които са погубни за България.. Министъра на външните работи, поддържа крайна про-американска политика, вредна за БГ. Министъра на отбраната се чуди само как да замени руските мигове с трета ръка натовски самолети и да прехвърли всякаква военна поддръжка към натовски фирми, въпреки, че финансово излиза доста по солено.... и т.н. и т.н.

Агент Гоце създаде АБВ за да запази част от електората, който Бареков и Атака обраха , иначе това е един защитник на руските интереси в България. Нали беше срещу НАТО, а след това главнокомандващ на армия, член на НАТО. Няма такава държава. Сега пък искал отмяна на саанкциите , нима украинския народ е по-малко братски. България изнася за Украйна колкото и за Русия.Май от Русия идват парите и комисиоонните.

Моля, моля, другаря Путин иска тези промени!

Той Първанов си е руско лоби в България.Естествено е да поиска смяна на министрите които подритват редовно Русия. Само, че ние българите не искаме ,разбира се.

Някои хора отдавна са бити карти и е по-добре да се оттеглят, вместо да дават "съвети". 20 години във властта нищо не направи, сега ли? Не мога да разбера защо политиците след 1-2 мандата не се оттеглят с достойнство, а продължават да се бутат и да ощетяват държавата и народа си?!

Времето се стопли и дъртите комундета изпълзяха от землянките..

Врътката е малко по-различна. Без съмнение и петимата посочени от Гоце са си пълни олигофрени и това е ясно даже и на Тиквата. Но уговорката е Гоце да поиска оставките им, а пък Тиквата и Местан ще ги гласуват. Така всички ще излезнат на далавера. Тиквата както винаги в бяло, Гоце нещо като опозиционер в управление а Местан, той просто ще си намести негови хора.

тоя да земе да си оправи нужнико у дворо на макя си,па да докара масларовица,па и другите утепляк министри-та да цафнеме и варжеме.

Калфин що го забрави.Нищо не свърши, а имаше срок до 31-ви Март.

От този селски бек само с тояга можеш да се отървеш, захапал е кокъла и иначе няма пускане.

100 % ДА ГИ СМЕНИТЕ бЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ ОБРЕЧЕНА.

тоя помяр кои го иска. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гоце. Този печели само когато си мълчи. Ами как ще одобри работата на външния министър, например,като за шест месеца министърът има повече посещения в страните от нормалния свят, отколкото Гоце за два президентски мандата. И не му се сърдя, че е руско мекере. Неглижирайки го, западните лидери не му дадоха друга възможност, всъщност. Иначе той е повратлив.

ТОЯ БЕШЕ ПРОТИВ НАТО И ЕВРОСЪЮЗА...И СЕ ПРЕОБЪРНА НА 180 ТОЯ ОЩЕ В РОДИЛНИЯ ТРЯБВАЛО ГО ОСТАВЯТ НА ЕМИЛИЯ КОВАЧЕВА

ей кгб-мекерето, затвори си мръсната уста. Престани да лаеш, безроднико!

КРАЙНО ВРЕМЕ Е КАЛФИН ДА РЕШИ - ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЛИ Е ИЛИ ЗА ГОЦЕ

БОЙКО, КАК МОЖА С ТОЯ МРЪСНИК КОАЛИЦИЯ ДА ПРАВИШ... АБЕ КАТО НЯМАШ ДОСТАТЪЧНО ХОРА ЗА ПРАВИТЕЛСТВО - НЯМА ДА ПРАВИШ ГЛЕЙ КАК СЕ КАТЕРЯТ ПО ГЪРБЪ ТИ СЕГА

Първанов е против най-успешните министри. Иска да се подчиним на Кремъл.

успешни министри в BG !! ????? не бъркай личния успех с държавния !!!гледай резултатите, а те са просто трагично катастрофални !!!единственото , което са успяли до сега, е да ни заробят за личното им облагоденстване !

ще ми припомни ли какво точно положително се е случило в социалната политика, което Калфин е направил?

Това беше окончетелното компрометиране на агента Гоце.

Пременил се Илия ( Гоце ) , погледнал се пак в тия !!!

Г-н Първанов искате оставката точно на тези министри , които правят реформи, имат внесени вече законопроекти в НС, като тази седмица ще се внесе и законопроектите по съдебната реформа. Явно не искате реформи , защото те ще засегнат вашите хора. В енергетиката вече направиха реформи и се виждат ясно, но нали вашият " Голям шлем " не успя , а искате да рестартирате Белене, вчера заявихте, че , ако е работено както трябва Белене е щяло вече да работи от 2 години, питам къде щяхме да продаваме тока, нали спирането на Мариците ще остави минъорите на улицата. Томчно Мариците осигуряват работа на минъорите, а американските пък осигуряват свободни емисии, които България търгува. Приказките са за старите баби от село... и вие сте селски хитрец.... и руски проводник на интересите..

ЕЙ ЗАТОВА ТРЯБВАШЕ ДА ИМА В НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА ЛУСТРАЦИЯ НА ДС НЯМАШЕ ДА ГО ИМА ГОЦЕ, САВА И ЦЯЛАТА ДПС СГАН

Лъжец, нали нямаше да гласувате за заем? Нали затова подаде оставка? Театрал майстор! Наглост е да искаш нещо, без да имаш грам доблест. Политическа лисица, доносник и нагаждач.

Гоце, ако не те кефи правителството напуснете го, щом оставате вътре и продължавате да заемате дадените ви постове носите пълна отговорност за действията на всеки министър!

тоя па дрисъл едвам го изтърпяхме 10 години сега пак започна да надига картуна .... а бе аланкоолу малко чуство за мярка нямаш ли .... а кротни се смири се малко

Ловджийо с твоите пияници в АБВ,нищо не можете да направите.Освен едно закони,които да не позволяват на хората да се пенсионират и при болест да мрат.Гади ми се от такива!

а кой беше този ?

вари го, печи го - комуниста си остава комунист !

Не се интересувам от политика и не гласувам, но от чужбина се вижда, че това е най-силното българско правителство от много години насам. Ако се правят промени това трябва да стане внимателно и с акъл.

Много е слаба конкуренцията...затова така ти се струва.

Много сте интилигетни в чужбина бе сидисари нещастни!!!!

то по твоята логика децата на съвеЦкия елит - путлер, лавров и прочее руски и донбаски креатури са все седесари :)

Сегашното правителство е същата трагедия като правителството на тройната коалиция ...

Тези министри, посочени от Първанов, но главно на външните работи, а така също и президента, са банда негодници, на които е платено да правят политически изказвания против Русия , които дразнят също така значителна част от населението, на България, което е русофилски настроено. Липса на всякакво уважение към външните и вътрешните партньори, говори за простотия и непрофесионализъм. Случайни и ограничени хора, може би и платени, правещи външна политика на страната с дълготрайни последици. Да не би СИРИЗА да е по- русофилска? За мен това е вредно правителство, пълзящо пред покровителите си, без достойнство и излагащо България. Те са срам за нацията, а също и за Бойко, който ги търпи още.